- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.281
Ah acıktım yatıp uyusam iyi olacak !
İyi fikir güzelim: )Susamışsındır, su iç tatlım
Olur sonucta ilave birsey eklemiyorsun. Ilk baslarda tadini sevmemistim ben ama yavas yavas alistim. Tarcin diyette cok faydali sutlu tarcini ozellikle tatli istegini azaltma ve yag yakma ozelliginden cok oneriyorlar.Çok güzel canım menün. Bu tarcınlı süt hep içiliyor ben bu sütü köpürtüp içsem nasıl olur ? Salep gb hisederim.
O zaman tuğce yüksele yüksele ucarr :)
Offf 3 yığın camasır var. Camasır askısı dolu. Odam darma duöan. Uykum var. İş var neresınden tutucagımı bilemedim ben
Bebişleri bol bol öpüyoruzSimdi uyuyabildiginiz kadar uyuyun kizlar deliksiz bir gece uykusuna hasretiz bebisli anneler olarak
Çok güzel menü canım.Perşembe menüsü
Sabah 9.00
1 dilim avakado
2 yumurta
1 dilim oeynir
Öğlen 12.30
Tavuk gögüs ızgara
1 kase yogurt
Akşam 19.30
8 minik köfte
yoğurt
Sıvı 1 lt dukkan birası 1.5 şt su
Spor 1 saat tempolu yürütüş 60x 2 = 120Pnrrr-12
Ben buna cevap yazmıstım galiba kafam karıstı. Alıntılar karıstı. Abla benim sıkmam lazım biliyosum gevseyınce gevsiyorum ben yaramıyorum. Bgn bide nişanlımda dedi ki sen nasıl kilo almayo beceriyosun benlede bili yemiyposun. Zaten arkadaşlarda demişti. Beni tahim bozdu bence. Bunu anlattım nişanlıma beni doktora götürcekmiş normal değilmiş. Ben tahin yediğimin ertesi günğ +1 çıkıyorum abla 3 gün üst üste yiyiym +3 olur. Yanı susama karşı öyle bişi olabilir bünye bu ama bizimki panik yaptı işte
Sen pilav yemez misingüzel olmuş bu kaşıkta yok onzaman
ayyy bende bende çok merak ediyorum. Bu geçe yatmadanda tohum çiğnicem dua etcem yatcam
Tabiki ben ben . Hedef 65. Şunatı 4 gözle bekliyorum abla anlatamam
Oyyy ama sen bi tane daha yapsaydın garanti olsaydı.
Oyy bu menü ne aZcık yemişsin ama kalorili yemiş sayılırsın labne ekmek sarma bi yran ve salata var güzel
Ayy yok artık.bir daha yapmayayım :)Offf 3 yığın camasır var. Camasır askısı dolu. Odam darma duöan. Uykum var. İş var neresınden tutucagımı bilemedim ben
E maşallah eşine.ne güzel.En güzeli uyku benm de çok iş var allahtan eşim varda yapıyor evlenince kocan yapar canım :)
Uyu canım. İyi geceler.Ah acıktım yatıp uyusam iyi olacak !
Abla bende durum pek iyi değil 3 gündür uykusuzum kızım hasta değil çok şükür ama gece çok sık uyanmaya başladı ağlayarak uyanıyorPnrrr-12 pınarrr kocişten ayrılamıyonmu kızzz:)) özleniyosun fıstığım
@Sweetyy83 sevilay senden ne haber kuzucuk
@nanekekik kız bahar haftaya sen listeye girecen diye açığı kapatmak için bizim daha çok vermemiz lazım
Dua et de dereceyi etkilemesin
Ay bende çocuklarla uyuyorum babayı çocuk odasına attık :) iyi geceler tatlımBugun hepimiz guzel guzel uyuyalim bol bol yag yakalim yarinda muhtesem eksiler gorelim insallah ben kizi uyuttum sayilir. Bugun babamiz salonda yatacak bizde kizimla koyun koyuna yatacagiz bakalim gece uykumuzda fark edecek mi. Herkese iyi geceler
En güzeli uyku benm de çok iş var allahtan eşim varda yapıyor evlenince kocan yapar canım :)
Amann yaa dokunmasın insanlar rahatımızı koskanıyolar. Evli kız arkadaşlarıö yıllarca bana aynısını yaptı öncr bana bişi diyor sonra evliliklerindeki sorunları anlatoyorlardı yani nasip kızmet zaman ve kim olacağı zaten belliBugün bir arkadaşımın doğum günüydü. Cevap olarak bana tek yaşlan dedi. Çok pis moralim bozuldu. Evlenmemek suç mu? Büyük konuşmuyorum kısmetim neyi getirir bilmiyorum ama evlilik merakım yok ama. Tek yaşlan pek bi dokundu bana
mefkurem yarın tartıyı iple çekiyorum inşallah 89 lu değil altındadır 90lı rakam bir daha görmek istemiyorum acil toparlanma sürecine girdim cumartesi istanbula kız kardeşime gidiyorum oğlumla dönene kadar tüm fazlalıkları atarım inşallah ben bir yere gidip gelince genel de artı olmuyorum eksiye geçip dönüyorum inşallah bu defa da öyle olurtatlım zaten akşam 7 gibi yatmak çok kötü bi saat gece uyuyamazsın
Akşam 12-1 gibi yatıp sabah normal kalksan kahvaltınıda erken yapsan belki faysçdası olur
Ilaçların yeni bitmiş
Haftaya etkisi iyice gider
Yeterki kaçamak olmasın bol su bide ödem çayları
O tartı düşecekkkk
Başka yolu yokkkkk :))
Eylemle fatmadan halâ ses yok
Dünkü patatesler boşa gitmesin diye bugün onu yapayım dedim cnm
Yarında heralde süt yapıcam
Normal süt bana yaramadığı için soya sütü almam lazım
Oyyy deme merveeee
Suyun genelde az oluyodu cnm suya dikkat et
Spor mutlaka olsun cardiyo min.3 mil leslie
Sizin için pro yapma imkanı yok
Ama yarın sıfır ekmek olsa
Yemek olarak pırasa yada kabak
Ananas varsa akşam Ananas tavukda olur
Bide wc için önlemini al
Oleyyyyy beçok sevindim canikom
Aman zeynebim eksilerimize eksi katalım kuzucum ne verirsek kâr
Lütfen suya spora dikkat et
Sende çok farkediyor
Tabi bide karbona
Kuzum avakoda kötü değilki hem ondada pro var bide wc içinde iyiSaf prom yaptım gb oldu bence. Yogurt peynır yumurta kıyma ve tabuk tukettım yalnız avakado dayanamadım 1 ince dılım yemiş bulunduydum sabah yogurtlu salata yapcam diye. Aolabilir abla az yiyorum diye de olabilir. Şükür yavaş yabaş toplanıyorum. Diyet kafası bambaşka bili. Bgn arkadasım geldi işe ruhmusun kızım adam gb bişi yerken görmüyorum seni diyor. Bizim iş yerinde çok zayıf bi erkek var hiç bişi yemiyor sabahları bizde simit pogaca fln olur ücretsiz onlardan alıp kuşlara atıyor. Bende hep dalga gecerdim onla. O da bgn dedi ki bana gülerdin benden kalır halin kalmadı. O yüzden biraz daha dikkat etmeye karar verdim daha düzenli ve sağlıklıya dönücem inş
ayak parmağım halâ şiş cnm geçmedi bi türlüAaa ne mazeretin varmiss
Abla sende sporu cogaltsan cok daha hizli gider
Güzel olmuş canısıSabah 8:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
Maydanoz
2 ceviz
Ara 11:00
1 fincan yoğurt
Öğlen 12:00
1 dilim rosto köfte
1 kase yoğurt çorbası buğdaylı
2 kaşık yoğurt
Ara 16;00
2 ceviz
Akşam 19:30
1 tabak yoğurt
1 tabak tavuk sote
Salata
1 dilim ekmek
21:00
1 erik 2 kayısı suda beklettim
3,5 litre su
Ödem çayı1,5 litre
Kuzum önlemini alda için rahat olsunSelam Kızlar
dün ben gebelik testi yaptım2 çizgi çıktı
ama çizgiler olması gereken yer de değildi.tabi benim kafa 1 milyon.bebeğim daha 7.5 aylık.öteki 3.5 yaşında. Ufağı emzirmeyecek büyükle ilgilenemeyecek.üst üste sezeryan nasıl olur.okula zaten yeni başladım.falan.nugün bi dha test aldım.normal herşey. Tek çizgi.meğer dünkü test bozulmuş.anlatamam dünden beri nasıl korktum.
Ama bu bana ders oldu.pzt.hemen tedbirini alaçam.c
Sarma detoksu yapılmış heraldeMenüm
Sabah 08.00
1 dlm ekmek üstüne labne sürdüm. 2 çeri
Öğlen 13.30 6 lahana sarması 1 dlm ekmek
Akşam 18.00
3 lahana sarması 2 br tuzsuz ayran ve salata
Perşembe perşembe bu lahana sarması olmadı biliyorum.ama annem yapmış ve yemek yapacak halim de moralim de yoktu . Rwglim de gecikti. Yarın kaç olucam bakalım.
Gayet güzel cnmPerşembe menüsü
Sabah 9.00
1 dilim avakado
2 yumurta
1 dilim oeynir
Öğlen 12.30
Tavuk gögüs ızgara
1 kase yogurt
Akşam 19.30
8 minik köfte
yoğurt
Sıvı 1 lt dukkan birası 1.5 şt su
Spor 1 saat tempolu yürütüş 60x 2 = 120Pnrrr-12
Mistik çayda içebilirsin cnmÇok güzel canım menün. Bu tarcınlı süt hep içiliyor ben bu sütü köpürtüp içsem nasıl olur ? Salep gb hisederim.
hah işte sen de babannesin kolayla abur cuburla mı kendini sevdirmeye çalışıyorsun yoook neden çünküüü sen gençsin bilinçlisin de ondanBu zamanda bile bazılarını anlamıyorum
Küçücük çocukların elinde cips şeker neymiş başka bişey yemşyomuş
Bizim kızada hiç vermiyoruz ne şeker ne çoku ne meyvesuyu
Kuzum avakoda kötü değilki hem ondada pro var bide wc içinde iyi
Tabi cnm sağlıklı beslenmek en güzeli yoksa insan çabuk pes eder
ayak parmağım halâ şiş cnm geçmedi bi türlü
Güzel olmuş canısı
Sadece perş.olduğu için akşamki ekm.olmayabilirdi :)
Kuzum önlemini alda için rahat olsun
Her ay yaşama bu korkuyu :))
Sarma detoksu yapılmış heralde
Gayet güzel cnm
Biraz köftelerin adeti fazla geldi
Mistik çayda içebilirsin cnm
Istenirse sütlede yapılıyor
Alıntıları yazarken gönderemeden görümcemler gelmişti
Yeni gittiler
menümü yazıp kalan geçmişe bakıcam
12.00
1 bar soya sütü
1 yeşil muz
15.40
Aynısı
18.30
Aynısı
Su 2 lt
Ödem çayı
Spor 40 dk bantta yürüyüş =120 puan
Pnrrr-12
Senin adına çok sevindim cnm zaten gitmek istiyodunmefkurem yarın tartıyı iple çekiyorum inşallah 89 lu değil altındadır 90lı rakam bir daha görmek istemiyorum acil toparlanma sürecine girdim cumartesi istanbula kız kardeşime gidiyorum oğlumla dönene kadar tüm fazlalıkları atarım inşallah ben bir yere gidip gelince genel de artı olmuyorum eksiye geçip dönüyorum inşallah bu defa da öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?