Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menücüğümü yazayım

07:15 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt
10:30 sade türk kahvesi
12:35 bir kase et suyu ( haftalık çorbam oldu , ayak bileğimdeki kırık için içiyorum), 6 yk ıspanak
15:00 1 dilim ananas, 1 çay bardağı tarçınlı süt
17;35 bir kase cacık

Ödem çayı, 4 litre su içildi

30 dk n.t. Yürüyüş *1=30
60 dk jilliandan daha hızlı birşey*4=240

270 puan Pnrrr-12

Çok güzel canım menün. Bu tarcınlı süt hep içiliyor ben bu sütü köpürtüp içsem nasıl olur ? Salep gb hisederim.
Olur sonucta ilave birsey eklemiyorsun. Ilk baslarda tadini sevmemistim ben ama yavas yavas alistim. Tarcin diyette cok faydali sutlu tarcini ozellikle tatli istegini azaltma ve yag yakma ozelliginden cok oneriyorlar.

Bugun hepimiz guzel guzel uyuyalim bol bol yag yakalim yarinda muhtesem eksiler gorelim insallah ben kizi uyuttum sayilir. Bugun babamiz salonda yatacak bizde kizimla koyun koyuna yatacagiz bakalim gece uykumuzda fark edecek mi. Herkese iyi geceler

Çok güzel menü canım.

Offf 3 yığın camasır var. Camasır askısı dolu. Odam darma duöan. Uykum var. İş var neresınden tutucagımı bilemedim ben
Ayy yok artık.bir daha yapmayayım :)
En güzeli uyku benm de çok iş var allahtan eşim varda yapıyor evlenince kocan yapar canım :)
E maşallah eşine.ne güzel.

Ah acıktım yatıp uyusam iyi olacak !
Uyu canım. İyi geceler.

Abla bende durum pek iyi değil 3 gündür uykusuzum kızım hasta değil çok şükür ama gece çok sık uyanmaya başladı ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluk+Regl yaklaşıyor bugünde pek dikkat etmedim biraz karbonlu oldu ama 3 ten sonra bişey yemedim canım istemedi. Bu hafta 63 ü göremicem galiba inşallah haftaya

Bugun hepimiz guzel guzel uyuyalim bol bol yag yakalim yarinda muhtesem eksiler gorelim insallah ben kizi uyuttum sayilir. Bugun babamiz salonda yatacak bizde kizimla koyun koyuna yatacagiz bakalim gece uykumuzda fark edecek mi. Herkese iyi geceler
Ay bende çocuklarla uyuyorum babayı çocuk odasına attık :) iyi geceler tatlım

En güzeli uyku benm de çok iş var allahtan eşim varda yapıyor evlenince kocan yapar canım :)

Pop çok güzelmiş hemen evleniyim o zaman ben ğeşin oeşin dedim ütü yapmam diye onda anlaştık o da bulaşık yıkamam dedi gerisi yaparım dedi çok şükür bulasık makinesi icat olmus bende hemen kabul ettim

Amann yaa dokunmasın insanlar rahatımızı koskanıyolar. Evli kız arkadaşlarıö yıllarca bana aynısını yaptı öncr bana bişi diyor sonra evliliklerindeki sorunları anlatoyorlardı yani nasip kızmet zaman ve kim olacağı zaten belli

Kızlar Özür dilerim mesajlara yarın cevap yazıcam geçmişi de okurum hiç musait olamadim sabah görüşürüz inşallah
Emziren ve diyet yapan anne menüsü
Saat 07.00 kahvaltı
Yumritasiz Menemen
3 zeytin
Salatalık
3 ceryy
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 ara
Yarım armut
Saat 17.30 akşam
4 kaşık et sote ( eşim ben uyurken yapmış )
Salata
Su 1.5 litre maalesef
Spor yok inanılmaz yorgun um başım ağrıyor du

mefkurem yarın tartıyı iple çekiyorum inşallah 89 lu değil altındadır 90lı rakam bir daha görmek istemiyorum acil toparlanma sürecine girdim cumartesi istanbula kız kardeşime gidiyorum oğlumla dönene kadar tüm fazlalıkları atarım inşallah ben bir yere gidip gelince genel de artı olmuyorum eksiye geçip dönüyorum inşallah bu defa da öyle olur

Kuzum avakoda kötü değilki hem ondada pro var bide wc içinde iyi

Tabi cnm sağlıklı beslenmek en güzeli yoksa insan çabuk pes eder

Aaa ne mazeretin varmiss
Abla sende sporu cogaltsan cok daha hizli gider
ayak parmağım halâ şiş cnm geçmedi bi türlü

Güzel olmuş canısı
Sadece perş.olduğu için akşamki ekm.olmayabilirdi :)

Kuzum önlemini alda için rahat olsun
Her ay yaşama bu korkuyu :))

Sarma detoksu yapılmış heralde
Gayet güzel cnm
Biraz köftelerin adeti fazla geldi

Çok güzel canım menün. Bu tarcınlı süt hep içiliyor ben bu sütü köpürtüp içsem nasıl olur ? Salep gb hisederim.
Mistik çayda içebilirsin cnm
Istenirse sütlede yapılıyor

Bu zamanda bile bazılarını anlamıyorum
Küçücük çocukların elinde cips şeker neymiş başka bişey yemşyomuş
Bizim kızada hiç vermiyoruz ne şeker ne çoku ne meyvesuyu
hah işte sen de babannesin kolayla abur cuburla mı kendini sevdirmeye çalışıyorsun yoook neden çünküüü sen gençsin bilinçlisin de ondan

Haklisin abla unutmusum ben k.bakma insallah iyilesir artik :)
Genede Spor yapilmis harikasin insallah yarn güzel etki eder nekadar gitti süt detoksuyla merak ediyorm rakami yazsana yarn :)

Bende hemen uyumaliyim cok aciktimm kapadm gözlerimi iyi uykular canimm

Senin adına çok sevindim cnm zaten gitmek istiyodun
Ne kadar kalıcan

Tartıda inş.güzel bişeyler göstersin canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…