- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.421
Uykusuzluktan olabilir tatlımKilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Aman yarabbimKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Vayyyy pınarımda süper vermiş yaaaKilo bildirimim:
Gecen Cuma: 72.6
Güncel: 71.4
Fark: -1.2
Yüzde: 1.65%
Ayyy cok mutluyumkiii
Tabiki güzelimayy evet parti yapacağız demi
mefkurem abla söz verdi
Kız canan maşallahın var tatlımKilo bildirimim
Geçen cuma 76.00
Bu gün 75.5
Fark 0.5
Yüzde 0.6
Artı çıkıcam diye çook korkmuştum.şiş hissediyorum çünkü.hem de geç regl olmuştum.sonunda 75 küsürü gördüm şükür.
Ne karardır evlisinHos buldummmm kuzumm
Çook güzel canım.geçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
Tebriklergunaydiiinnnnnn
gecen cuma 99.200
simdiki cuma 98.400
fark _800
Offff 1.8 mı.Geçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Ne kadar artıSelam kızlar hayırlı cumalar bidaha gitmemek üzere geldim inşallah bu sefer
Mefkurem güzeller güzeli kaptanım 76.2 olmuşum ama söz son artı olacak bu
Karne töreni var oraya gidicem şimdi gelince görüşelim
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar kar altında doktora gittik çok bi geceydi yavrum çon agladı kulağı dolmuş ondan ağrıyormuş pamukçukda olunnca agrı çok yapmış inşallah soğuk almaz hava soğuktu baya taksi filanda bulamadık yürüdük 10 dk lık yoldu ama . şimdi uyuttum inşallah uyur
Ösem toplamasan kaç olacaktı kiKilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Zeynep harikasınKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Gece ıykusuzluğu çok zorTüm gece uyumadık neredeyse kaç gündür zombi gibi oldum dolu iş var evde oğlanın çamaşırını yıkamam lazım yarın memlekete gideceğiz ben ne mi yapıyorum geçmişi okuyorum
Öküz müBence olmuşhoş geldin elif ben Fatma 32 yaşındayım 7 aylık bi öküzüm var gece uyutmadı ya sinirim geçene kadar böyle hitap edeceğim
Ben kaç kişiden duyuyorum.şimdi zaman değişti.etkeklere de iş yaptırıyor uz ya zor geliyor.eskiden kadınlar istemezdi .şimdi erkekler çocuk istemiyorDün akşam eşimle biraz atistik ben ikinci çocuğu istiyorum artık ama o benim sağlığımı bahane ediyor deli oluyorum adama. Ya şahane ben kendime güveniyorum tahlillerim tertemiz deli gibi kızı olsun isteyen oama sonra diyor sürekli en son resti çektim senin istediğin zaman da olmayacak dedim. Başka çocuk fala yok sana dedim gülüyor bir de. Tüm gece laf soktum durdum ben de.
E o da olur inşallahKuzum şükür bizim öyle bir derdimiz yok ben oğlum üç aylıkken başladım onunla bit yerlere gitmeye hatta doğumdan iki gün öncesine kadar da kullandım hep şimdi de her yere oğlumla giderim ama hava cidden kötü burada o yüzden istemedi. Kendi olsa bırakırdı ama o da yarın sabah seyahate gidecek aklım kalmasın dedi birsey demedim kendim de havaya güvenmediğim içinbu sabah benim gideceğim yolda otobüs devrilmiş ağır yaralılar varmış
Yok kız ben bırakmam araba kullanmayı hayalim üç çocuk yapıp çift kabin kamyonet alıp onlarla araba kullanmak
Neden olmasın tuğçe.sanki görücü usulü gibi hemen istemeye mı gelecekler.herşey nasip kısmet meselesi. Bir değerlendir benceCanım ben bulun da evleneyim dersem bir günde 10 tane getirirler kapıma. Ama ben görücü usulü istemiyorum, kendim bulayım kendim edeyim misaliDediğin gibi herşey nasip. Allah mutluluğunuzu daim etsin, kavga sebebini okudum. Bir bekar olarak yorumsuzum Allah gönlünüze göre versin
Neden öyle oldu kiGeçen hafta 69.4
Bu hafta 69.4
Sabit malesef
Dünkü menüm
2 yumurta
Tb ekmek
Peynir 1 kk
2 salatalık
Oglen mantar sote ve yulaflı yoğurt
Akşam tarhana çorba ve yoğurt
Şu 2 litre
Banane yaaaaaa ben bebek istiyordumakşam adama tecavüz mü etsem
Ahh yazık.Benimkinde tek umudu kendine aşık bir kız oğlun hep seni sevmiyor diyo sadece oyun oynarken pas veriyor babaya diğer türlü babasının beni öpmesine filan çok sinirleniyor
Evet abla bu hafta daha da dikkat edicem inşalşahKız canan maşallahın var tatlım
Menülerin çok iyi olmasada eksi çıkmayı başardın :)) bide tam yapsan süper gidecek demekki :))
Evet bahar bu hafta daha dikkatli olucam .Gerçekten zor bı bölüm mu ve hocalar gerçekten heryeri bahsedildiği gibi kafayı siyirmis mı
ooo süper canım
Yedimvalla bugün tartıda gördüğüm rakama şok oldum ama
Güzel gitmiş
Poni kız dikkat et hurmadan sonra
Geçmiş olsun KV nasıl şimdi
Geçmiş olsun kulak çok zormuş kardesimde çok olurdu
Uykusuzluktandir
Ooo maşallah valla
en faydalisi evi biz toplarızyürü biraz hareket et sonra tartil sağı solu toplamış olursun :)
olmaz canım genelde üçlü aşılar yapıyor bu ara asi yapmaz
Evet öküzler erkekler minikken bile öküz benimki dün kızların kulağının dibine gidip zorla geyiriyorergenlikte ne olur acaba
Canan o menülerle ekşi çıktıysa varya bı dikkat etsen neler olacak
hahaavalla benim eşim çok istiyordu geçen ay dedim tmmm adamı bı korku sardı vazgeçtim diyor oldu dedim sana göre değil oğlumun kardeşi olacak ama yaza erteledim kısmet
Takımda ilk bildirim için iyi bi açılış olmadı minecimGeçen hafta 69.4
Bu hafta 69.4
Sabit malesef
Dünkü menüm
2 yumurta
Tb ekmek
Peynir 1 kk
2 salatalık
Oglen mantar sote ve yulaflı yoğurt
Akşam tarhana çorba ve yoğurt
Şu 2 litre
Tabiki güzelim
Ben elbise bakmaya başladım bile
Neymiş kız merak ettim özelden yazanaValla birşey diyecektim de kesin kkdan ilelebet atilirimherkesin hormonlar coştu
Okulda 7 yıl boyunca bağışıklık kazandım seste uyumaya canım davul çalsa bana mısın demem o derecebenim alt komşum öyle ben ondan önce uyanıyorum kızının sesine baya gecduyuyor
Bende tam tersi sağından soluna dönse duyuyorumhafif uykuda çok zor
valla güzellik kısmı hiiç şüpheli değil bir insanın dili, yüreği , bakışı güzelse gülümsemesi içtendir ve o kişi kesinlikle çok güzeldirolsunnn hiç yoktan iyidir tatlım :))
Sen bi git gel hele sonrada buraya düzenli gel
O tartıyı biz hallederiz :))
Ayyyy tişikkür bebekim
Güzellik kısmı şüpheli
Haaa Haaa
Halbuki senin bu saatte iş yapmalarına alışmış olması lazım
Cümlemizzz için aminnnn
sağ ol gülüm heyecan bastı gece 4 de hala yatakta debeleniyordum uyuyamadım:))))Hayırlı yolculuklar ablaa
Hadi gözün aydın ekimcim benim yerime de gez İstanbul dasağ ol gülüm heyecan bastı gece 4 de hala yatakta debeleniyordum uyuyamadım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?