Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
Geçen cuma 76.00
Bu gün 75.5
Fark 0.5
Yüzde 0.6
Artı çıkıcam diye çook korkmuştum.şiş hissediyorum çünkü.hem de geç regl olmuştum.sonunda 75 küsürü gördüm şükür.
Kız canan maşallahın var tatlım
Menülerin çok iyi olmasada eksi çıkmayı başardın :)) bide tam yapsan süper gidecek demekki :))

Hos buldummmm kuzumm
Ne karardır evlisin
Neler yapıyorsun elif.
geçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
Çook güzel canım.
gunaydiiinnnnnn
gecen cuma 99.200
simdiki cuma 98.400
fark _800
Tebrikler
Geçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8

Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Offff 1.8 mı. ne güzeeel
Ne kadar artı

Çok geçmiş olsun canım.
Kilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Ösem toplamasan kaç olacaktı kiÇok güzel bi sonuç.
Kilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Zeynep harikasın
Tüm gece uyumadık neredeyse kaç gündür zombi gibi oldum dolu iş var evde oğlanın çamaşırını yıkamam lazım yarın memlekete gideceğiz ben ne mi yapıyorum geçmişi okuyorum
Gece ıykusuzluğu çok zor

Bence olmuş hoş geldin elif ben Fatma 32 yaşındayım 7 aylık bi öküzüm var gece uyutmadı ya sinirim geçene kadar böyle hitap edeceğim
Öküz mü

Ben kaç kişiden duyuyorum.şimdi zaman değişti.etkeklere de iş yaptırıyor uz ya zor geliyor.eskiden kadınlar istemezdi .şimdi erkekler çocuk istemiyor
E o da olur inşallah
Neden olmasın tuğçe.sanki görücü usulü gibi hemen istemeye mı gelecekler.herşey nasip kısmet meselesi. Bir değerlendir bence

Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.4
Sabit malesef

Dünkü menüm
2 yumurta
Tb ekmek
Peynir 1 kk
2 salatalık

Oglen mantar sote ve yulaflı yoğurt

Akşam tarhana çorba ve yoğurt

Şu 2 litre
Neden öyle oldu ki
Banane yaaaaaa ben bebek istiyordum akşam adama tecavüz mü etsem
bi dene bakalım
Benimkinde tek umudu kendine aşık bir kız oğlun hep seni sevmiyor diyo sadece oyun oynarken pas veriyor babaya diğer türlü babasının beni öpmesine filan çok sinirleniyor
Ahh yazık.anneler başka tabi

Evet bahar bu hafta daha dikkatli olucam .

Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.4
Sabit malesef

Dünkü menüm
2 yumurta
Tb ekmek
Peynir 1 kk
2 salatalık

Oglen mantar sote ve yulaflı yoğurt

Akşam tarhana çorba ve yoğurt

Şu 2 litre
Takımda ilk bildirim için iyi bi açılış olmadı minecim umarım haftaya telafi edersin

Bide gelirken paylaşımda sorun olmaz demiştin ama pek görünmüyosun
Takımda ruhunu yakalamak bizim için önemli cnm buda bol paylaşımla oluyor

Herkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
benim alt komşum öyle ben ondan önce uyanıyorum kızının sesine baya gecduyuyor
Bende tam tersi sağından soluna dönse duyuyorum hafif uykuda çok zor
Okulda 7 yıl boyunca bağışıklık kazandım seste uyumaya canım davul çalsa bana mısın demem o derece ama oğlan için kötü bir durum bu sabah ağlamak yerine yüzüme vurarak uyandırdı o da öğrendi galiba

valla güzellik kısmı hiiç şüpheli değil bir insanın dili, yüreği , bakışı güzelse gülümsemesi içtendir ve o kişi kesinlikle çok güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…