- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.441
doğrusu hiç gezmiycem kız kardeşin evin de oturup sadece yeğen sevicem soğukta valla çıkmam zaten gezmeyi sevmiyiim :)Hadi gözün aydın ekimcim benim yerime de gez İstanbul da
Bu arada umarım enişte kafayı yemez senin yokluğunda
Canım bu arada kızlar gelecek deyince aklıma geldi Abin nasıl oldu evde durumlar nasılEvet emziliyor ama her anne emziremiyor o vucuduna bağlı emzirememe ihtimalin de var bende öyle peş peşe büyüsünler istiyorum eşim oğlan emecek 2 yaşına kadr inşallah diyor
Tebrikler tatlımBen de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
waaaaav süpersin ablaBildirimimi yapayım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
Tmm cnm öyle yapalımBen de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
İnan hiç sormuyorum fatma çok başım agrıdı o konuda eşimde kızıyor artık etkileniyorum diyeCanım bu arada kızlar gelecek deyince aklıma geldi Abin nasıl oldu evde durumlar nasıl
Cnm sana yaklaştım bak 2 kilo kaldı aramızda rahat 7 kilo vardı sem hala yerinde sayıyorsun artık tamamen başla benceMerhaba kizlar yarim yamalak goz gezdirdim okudukca gecmis cogaliyor tam bitiremedimkilo veren herkesi azmi ve istikrari icin cooook tebrik ederimmm afferin guzel arkadaslarim ablalarim benim
Kilo bildirimim
Gecen cuma 106.7
Bu cuma 106.1
Fark -600
Yuzde 0.6
Arti olmadigima cok sevindim
geçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
gunaydiiinnnnnn
gecen cuma 99.200
simdiki cuma 98.400
fark _800
Geçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Kilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Kilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Vayyyy pınarımda süper vermiş yaaa
Süpermiyiz bugün ne
Tünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
%1.66 (7 ye yuvarlanıyor mu bilmiyorum)
Herkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm
Ben de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
Günaydın hanımlar bekledim tartı için ama baktım artıyor düşeceği yerde hemen yazayım
Cuma 65.8
Bugün 64.9
Fark -900
Yüzde 1.36
Mefkurem abla ben takıldım bu gramlara yaa napsam :)
Bildirimimi yapayım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
sağol hayatım sende iyisin maşallah.Tebrikler tatlım
waaaaav süpersin abla
Yok almayacağım inşallah ablacım iki hafta sonra tekrar listedeyim inşallahTmm cnm öyle yapalım
Ama kilo almamaya çalış
İnan hiç sormuyorum fatma çok başım agrıdı o konuda eşimde kızıyor artık etkileniyorum diye
Aynen cnm çok sagol sorduğun içinEsin de haklı canım böyle konular karistikca karmaşık hale geliyor maalesef. Sağlığı iyi olsun gerisi olur gider inşallah
Yok kız buradayım bir yere gittiğim yokSüpersin canim :)
Güzel canim daha iyi olcak insallah :)
Kiz ne güzel gitti öyle ya tbrkler 2 gün dikkat ettinmi geri gelmez bence :)
Uykusuz olmana ragmen güzel sonuc zeynepcim :) tbrkler
Woww süpersin canim :)
Sagol abla :) valla herkezden güzel bildirim gelmis bu hafta süperiz sankii
Tbrkler cnm güzel sonuc :)
Canim süpersin birakmiyorsun
Canim valla izine ayrilinca kilolar pes pese gelmesin sonra daha cok moraln bozulur. Enazindan listedeym diye kendine hakim olursn orlarda diye düsünüyorm ama tabiki sen daha iyi billirsn cnm hayirlisi olsun ama bizi unutmican dmi
Tebrkler canim güzel :)
Abla süpersinn tebriklerr
Çiğ köftelere rağmen yinede güzel gitmiş cnm :))Tünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
%1.66 (7 ye yuvarlanıyor mu bilmiyorum)
OleyyyyyHerkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm
Ben fikrimi dün akşam yazmıştım cnmSpor listesi Sonuclar
1. @tugcekrblt (1.465puan)
2. Pnrrr-12 (1.197 puan)
3. Poni Bon (971 puan)
4. melegimve ben (640 puan)
Tugce gene birinciligi birakmiyor ve Spor Kralicemiz olarak yerini koruyor
Hepinizi tebrik ederim kizlarr
Tabiki kendimide
Zeynepin bi önerisi oldu kizlar dün aksam söledigi icin bugunden yapamiyorm ama haftaya kesin yapicam, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var. Spor da yükselen alcalan yapan yapmiyanlari yorumlayabilmek icin bisi hazirliycam ama bunu kisiselmi yapmaliym gruplar olarakmi ?
Herkez bi kafa yorsun bakalim neler cikicakT Toprakliyagmur sen nasil düsündün canim tam olarak varmi aklinda bi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?