Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlı cumalar :)
saat 10 dan beri geçmişten anca şimdiye geldim komşum kahveye geldi çay kahve içtik eşim gelince gitti eşimle ilgilen v.s. daha tek lokma yemedim midem güzel ses çıkarıyor bildirimi yapıp bir şeyler yiycem acıktım
geçen hafta 88.2
bu hafta 89 .0
haftaya cuma söz ne 89 ne de 88 li bildirim olmayacak bacıma gidip artı gelmiycem allahın izniyle

Ben fikrimi dün akşam yazmıştım cnm

Evt canim sen gruplar olarak demistn onuda bi düsündm isim bularaktan yapabilrm aslinda bakalm dedm belki baska fikirlerde cikar. Ben cnkü direk bireysel düsünmüstm ama öle iyi olmaz gbi geldi senin fikrinden sonra iyice kafam yandi

Kız irem gün nasıl geçti
Orda yediğin içinmi artı olmamana sevindin :)))

Meraklı smilie :))

galiba tansiyounum düşüyor kafam ufaktan sallanıyor ben bir şeyler yiyip işe güç toplayıp işe dalayım artık yarın abbas yolcu ne de olsa öpüyorum hepinizi azimli hatunlar sonra görüşürüz

Çoook teşekkür ederim canımın içi

Bu hafta hedef 1.lik di sözde ama bakalım

Bireysel çok karışık olur cnm
Yine 2 grubtafa dereceler olur
Akşam söydiydim zaten ayeıntısını :))

Ama yeni bi fikir olursada bakarsın

Ohhh be şükür 9 lar gelmemiş bakkk
Haftayada inmeye başlıcak zaten

Seni bekleyen smilie :))

kızlar ya benim kabızlık sorunum var ne önerirsiniz
Sabah aç karna iki kuru incir arkadından bir yada iki bardak ılık su iç yarım saat sonra kahvaltı yap etkisi çok iyi tatlım kahvaltıyı en az yarım saat sonra yap hemen bişeyler yedimi etkisi olmuyor bide ananas tüketmeye çalış ananasta bağırsakları çalıştırıyor inşallah iyi gelir

Tugcecim süpersin yüzdeye bak :))

Teşekkür ederim canım. Kilo düşük olunca yüzde daha yüksek oluyor ve beni çok mutlu ediyor :))

Olaya giriş açılarına göre değişiyor. Tanışmak görmek için kesinlikle evime gelmeyecek benim. Çok isteyen olursa ve benim ters olmayan anıma denk gelirse telefon numarasıyla gerekli görüşmeler yapılabilir. Bir ara sürekli annemin çevresi birilerini bulup söylüyordu. Kaç kere tartıştım başkaları yüzünden annemle. Ben satılık mal değilim, aç değilim açıkta değilim, kusurum da yok çok şükür öyle saçma sapan istekler olmasın. Yok şu gün akşam yedi sülale bize geleceklermiş. Ayy aklıma gelince yine sinirlendim
Ben de elimden gelir aç bırakmam kimseyi ama evde en küçüğüm o nedenle hiç umrumda değil herşey ayağıma geliyor ne güzel

Anacım mutlu olunmıyacak bi rakam değilki

Bende çoook mutlu oldum
5 lerede az kalmış

teşekkür ederim ablaaaaam, ucundan 5 leri görsem bir süre yeter mutluluğu

Banane yaaaaaa ben bebek istiyordum akşam adama tecavüz mü etsem

Öyle tecavüz filan ayıp oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…