- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.461
Seviliyorsunnnnvalla güzellik kısmı hiiç şüpheli değil bir insanın dili, yüreği , bakışı güzelse gülümsemesi içtendir ve o kişi kesinlikle çok güzeldir
Tişikiürr bebeğimwaaaaav süpersin abla
Ben fikrimi dün akşam yazmıştım cnm
karşılıklı sultanımmSeviliyorsunnnn
Kalp Kalp Kalp :)))
Kız irem gün nasıl geçtiMerhaba kizlar yarim yamalak goz gezdirdim okudukca gecmis cogaliyor tam bitiremedimkilo veren herkesi azmi ve istikrari icin cooook tebrik ederimmm afferin guzel arkadaslarim ablalarim benim
Kilo bildirimim
Gecen cuma 106.7
Bu cuma 106.1
Fark -600
Yuzde 0.6
Arti olmadigima cok sevindim
Çoook teşekkür ederim canımın içikarşılıklı sultanımm
maşallah mefkuşumm 83 lere inmişsin tebrikler canoooom
tüm kızlara maşallah 1 tane azıcık artı dışında çok güzel eksiler gördüm bu hafta derece gelir gibi hissediyorum
Bireysel çok karışık olur cnmEvt canim sen gruplar olarak demistn onuda bi düsündm isim bularaktan yapabilrm aslinda bakalm dedm belki baska fikirlerde cikar. Ben cnkü direk bireysel düsünmüstm ama öle iyi olmaz gbi geldi senin fikrinden sonra iyice kafam yandi
Ohhh be şükür 9 lar gelmemiş bakkkhayırlı cumalar :)
saat 10 dan beri geçmişten anca şimdiye geldim komşum kahveye geldi çay kahve içtik eşim gelince gitti eşimle ilgilen v.s. daha tek lokma yemedim midem güzel ses çıkarıyor bildirimi yapıp bir şeyler yiycem acıktım
geçen hafta 88.2
bu hafta 89 .0
haftaya cuma söz ne 89 ne de 88 li bildirim olmayacak bacıma gidip artı gelmiycem allahın izniyle
Sabah aç karna iki kuru incir arkadından bir yada iki bardak ılık su iç yarım saat sonra kahvaltı yap etkisi çok iyi tatlım kahvaltıyı en az yarım saat sonra yap hemen bişeyler yedimi etkisi olmuyor bide ananas tüketmeye çalış ananasta bağırsakları çalıştırıyor inşallah iyi gelirkızlar ya benim kabızlık sorunum var ne önerirsiniz
Tugcecim süpersin yüzdeye bak :))
Ha seninkiler bulursa okötüymüş ben de görücü usulüne karşıyım ama tanıştırma ya karşı değilimkendi düşüncem naçizane. Benimkiler benim huyumu bildiği için bulmazlardi hep ters yüzümü gördükleri için iş yerinde bir kere su böreği açmıştım inanmadılar benim yaptığıma beni nasıl hayal ettilerse
Anacım mutlu olunmıyacak bi rakam değilki
Bende çoook mutlu oldum
5 lerede az kalmış
Banane yaaaaaa ben bebek istiyordumakşam adama tecavüz mü etsem
SüpersinHerkese merhaba karneleri ve kiloları verdik mutlu sonbi arada benim ikiyi geçerdi ancak regli oldum. Sanırım etkisi var. Ama bu sonuçta gayet güzel diye düşünüyorum
Ohhhh Ohhhh bitane daha 1.7 gelmişşşşCuma: 92.600
Guncel:90.900
Fark: 1.700
Yüzde % 1.83
Birazıda haftaya kalsın :))Herkese merhaba karneleri ve kiloları verdik mutlu sonbi arada benim ikiyi geçerdi ancak regli oldum. Sanırım etkisi var. Ama bu sonuçta gayet güzel diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?