- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.481
tamam canım deneyim teşekkür ederimSabah aç karna iki kuru incir arkadından bir yada iki bardak ılık su iç yarım saat sonra kahvaltı yap etkisi çok iyi tatlım kahvaltıyı en az yarım saat sonra yap hemen bişeyler yedimi etkisi olmuyor bide ananas tüketmeye çalış ananasta bağırsakları çalıştırıyor inşallah iyi gelir
Vay vay vayKilo bildirimim:
Gecen Cuma: 72.6
Güncel: 71.4
Fark: -1.2
Yüzde: 1.65%
Ayyy cok mutluyumkiii
Bir güzellikte nurdan gelmişTünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
%1.66 (7 ye yuvarlanıyor mu bilmiyorum)
Neymiş kız merak ettim özelden yazana
SüpersinHerkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm
Kilo almadan dön tatlım iyi eğlencelerBen de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
Süpersin canımGünaydın hanımlar bekledim tartı için ama baktım artıyor düşeceği yerde hemen yazayım
Cuma 65.8
Bugün 64.9
Fark -900
Yüzde 1.36
Mefkurem abla ben takıldım bu gramlara yaa napsam :)
doğrusu hiç gezmiycem kız kardeşin evin de oturup sadece yeğen sevicem soğukta valla çıkmam zaten gezmeyi sevmiyiim :)
yemez:) sadece gelince bir dolu iş beni bekler olur o kadar :)
VayyyBildirimimi yapayım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
Hadi atak bekliyor takım sendenMerhaba kizlar yarim yamalak goz gezdirdim okudukca gecmis cogaliyor tam bitiremedimkilo veren herkesi azmi ve istikrari icin cooook tebrik ederimmm afferin guzel arkadaslarim ablalarim benim
Kilo bildirimim
Gecen cuma 106.7
Bu cuma 106.1
Fark -600
Yuzde 0.6
Arti olmadigima cok sevindim
İyi eğlenceler abla şimdidenhayırlı cumalar :)
saat 10 dan beri geçmişten anca şimdiye geldim komşum kahveye geldi çay kahve içtik eşim gelince gitti eşimle ilgilen v.s. daha tek lokma yemedim midem güzel ses çıkarıyor bildirimi yapıp bir şeyler yiycem acıktım
geçen hafta 88.2
bu hafta 89 .0
haftaya cuma söz ne 89 ne de 88 li bildirim olmayacak bacıma gidip artı gelmiycem allahın izniyle
supermisCuma: 92.600
Guncel:90.900
Fark: 1.700
Yüzde % 1.83
Abla paylaştı bildirimini etiket yapmış hatta sana
beni geçmişsinCuma: 92.600
Guncel:90.900
Fark: 1.700
Yüzde % 1.83
Abla ben paylaşım yapmıştım ama görmedin mi seni de etiketlemistim
Evet canim senin adina sevindim ben nerden baksan 3 haftadir adam akilli spor yapamiyorum bazen soguktan bazen esim ustuste haftasonlari geldiginden misafirimiz cok oldu gelen giden yatili gün falan derken kendimi toparlayamadim ama insallah daha iyi olacamCnm sana yaklaştım bak 2 kilo kaldı aramızda rahat 7 kilo vardı sem hala yerinde sayıyorsun artık tamamen başla bence
Valla ablacim ne sen sor ne ben soyleyim cok kalabalikti 14 bayan 5 6 da cocuk cok yoruldum sadece tadina bakmak icin yaptiklarimdan birer catal aldim o kadar aksam bidekarnibahar yemegi vardi gaz yapiyo ya siskinlik vardir diye korktum bide wc sıkıntım var 2 gundur aksam tarcinli sut ictim cok acikmistim bogazdan gecince pismanligim fayda etmediKız irem gün nasıl geçti
Orda yediğin içinmi artı olmamana sevindin :)))
Meraklı smilie :))
Yok kuzu o pat diye eve gelenleri demedim ki benTeşekkür ederim canım. Kilo düşük olunca yüzde daha yüksek oluyor ve beni çok mutlu ediyor :))
Olaya giriş açılarına göre değişiyor. Tanışmak görmek için kesinlikle evime gelmeyecek benim. Çok isteyen olursa ve benim ters olmayan anıma denk gelirse telefon numarasıyla gerekli görüşmeler yapılabilir. Bir ara sürekli annemin çevresi birilerini bulup söylüyordu. Kaç kere tartıştım başkaları yüzünden annemle. Ben satılık mal değilim, aç değilim açıkta değilim, kusurum da yok çok şükür öyle saçma sapan istekler olmasın. Yok şu gün akşam yedi sülale bize geleceklermiş. Ayy aklıma gelince yine sinirlendim
Ben de elimden gelir aç bırakmam kimseyi ama evde en küçüğüm o nedenle hiç umrumda değil herşey ayağıma geliyor ne güzel
teşekkür ederim ablaaaaam, ucundan 5 leri görsem bir süre yeter mutluluğu
Öyle tecavüz filan ayıp oluyor ama
Sakin ol canım. Bu kararı yalnz veremezsn ki ama iki tarafnda istemesi lazımm de mi bana da oklava gelir şimdiDün akşam eşimle biraz atistik ben ikinci çocuğu istiyorum artık ama o benim sağlığımı bahane ediyor deli oluyorum adama. Ya şahane ben kendime güveniyorum tahlillerim tertemiz deli gibi kızı olsun isteyen oama sonra diyor sürekli en son resti çektim senin istediğin zaman da olmayacak dedim. Başka çocuk fala yok sana dedim gülüyor bir de. Tüm gece laf soktum durdum ben de.
Teşekkür ederim yumurta kapıya dayandı tuğçemmm yoksa nerde irade bndeGeçmiş olsun canım. Muhteşem iraden varmış, tebrik ediyorum seni. Fark çok güzel, arkasına karbonhidratı fazla tüketmezsen tabii ki de alacağın gramlar olmaz
Karbonhidrattan uzak durup, protein ağırlıklı beslenin birkaç gün. Artı olmaz o zaman
Banane yaaaaaa ben bebek istiyordumakşam adama tecavüz mü etsem
Ponicim sorun da o ya o da çok istiyor benim sağlığımı (?) Düşünüyormuş sanki o doğuracakSakin ol canım. Bu kararı yalnz veremezsn ki ama iki tarafnda istemesi lazımm de mi bana da oklava gelir şimdi
Yıllar önce öyle bir haber okumuştum iki kız yolda giden bir adamı zorla durdurup tecavüz edip sperm çalmışlar bankaya satmak içinbana kahkaha attırdın deli
Yok kız buradayım bir yere gittiğim yoklistede olmasam da devam etmem lazım diyete sadece memlekette gerçekten zor oluyor liste o yüzden iki haftalık yokum
galiba tansiyounum düşüyor kafam ufaktan sallanıyor ben bir şeyler yiyip işe güç toplayıp işe dalayım artık yarın abbas yolcu ne de olsa öpüyorum hepinizi azimli hatunlar sonra görüşürüz
Bireysel çok karışık olur cnm
Yine 2 grubtafa dereceler olur
Akşam söydiydim zaten ayeıntısını :))
Ama yeni bi fikir olursada bakarsın
Çok haklısın ablacim. Bu hafta hergun yazdim ama min 5i tutturamadım. Işler yoğundu. Inşallah daha iyi olucak. Haftasonu beni çok korkutuyor. Motive olabilmek adına buraya daha sık girmem lazım kesinlikle. Okuyorum ama yazamıyorum. Sanma ki hiç ugramiyorumTakımda ilk bildirim için iyi bi açılış olmadı minecimumarım haftaya telafi edersin
Bide gelirken paylaşımda sorun olmaz demiştin ama pek görünmüyosun
Takımda ruhunu yakalamak bizim için önemli cnm buda bol paylaşımla oluyor
canım bizde o şans ta yok vallaPonicim sorun da o ya o da çok istiyor benim sağlığımı (?) Düşünüyormuş sanki o doğuracakevet sinirliyim bugün yok ya öyle deyince bozuldum biraz Bi de gidecek ya ikimizde evde olmayacağız bir hafta ona da gerildim azıcık galiba bu patlama noktası oldu Olan adama oldu
Aç gitme canm aman dikkatBenim dün yne misafirim vardı oyun grubundan geldik hazırlıga basladım. Tam simdi yine yazıcam kızım uyandı :)
Tüm hersey bana karsı
Bugünde bir arkadasıma gidicem nefsimi tam olarak test edecegim bir ortam olacak
Hurma yoğurtkızlar ya benim kabızlık sorunum var ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?