- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.501
Selam kızlar hayırlı cumalar bidaha gitmemek üzere geldim inşallah bu sefer
Mefkurem güzeller güzeli kaptanım 76.2 olmuşum ama söz son artı olacak bu
Karne töreni var oraya gidicem şimdi gelince görüşelim
Kilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Kilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Kilo bildirimim
Geçen cuma 76.00
Bu gün 75.5
Fark 0.5
Yüzde 0.6
Artı çıkıcam diye çook korkmuştum.şiş hissediyorum çünkü.hem de geç regl olmuştum.sonunda 75 küsürü gördüm şükür.
Kilo bildirimim:
Gecen Cuma: 72.6
Güncel: 71.4
Fark: -1.2
Yüzde: 1.65%
Ayyy cok mutluyumkiii
Tünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
%1.66 (7 ye yuvarlanıyor mu bilmiyorum)
Herkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm
Ben de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
Günaydın hanımlar bekledim tartı için ama baktım artıyor düşeceği yerde hemen yazayım
Cuma 65.8
Bugün 64.9
Fark -900
Yüzde 1.36
Mefkurem abla ben takıldım bu gramlara yaa napsam :)
Bildirimimi yapayım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
Süper harika eksiler varMerhaba kizlar yarim yamalak goz gezdirdim okudukca gecmis cogaliyor tam bitiremedimkilo veren herkesi azmi ve istikrari icin cooook tebrik ederimmm afferin guzel arkadaslarim ablalarim benim
Kilo bildirimim
Gecen cuma 106.7
Bu cuma 106.1
Fark -600
Yuzde 0.6
Arti olmadigima cok sevindim
Canm bi puan barajı olmalı herkes mesela en az 750 puanlık spor yapmalı haftadaSpor listesi Sonuclar
1. tugcetugcem (1.465puan)
2. @Pnrrr-20 (1.197 puan)
3. Poni Bon (971 puan)
4. @melegimve ben (640 puan)
Tugce gene birinciligi birakmiyor ve Spor Kralicemiz olarak yerini koruyor
Hepinizi tebrik ederim kizlarr
Tabiki kendimide
Zeynepin bi önerisi oldu kizlar dün aksam söledigi icin bugunden yapamiyorm ama haftaya kesin yapicam, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var. Spor da yükselen alcalan yapan yapmiyanlari yorumlayabilmek icin bisi hazirliycam ama bunu kisiselmi yapmaliym gruplar olarakmi ?
Herkez bi kafa yorsun bakalim neler cikicak@Zey-has sen nasil düsündün canim tam olarak varmi aklinda bi fikir
Tuğçeyi listeden at demiştim de mi sen birinci olacaktın atsaydınSpor listesi Sonuclar
1. tugcetugcem (1.465puan)
2. @Pnrrr-20 (1.197 puan)
3. Poni Bon (971 puan)
4. @melegimve ben (640 puan)
Tugce gene birinciligi birakmiyor ve Spor Kralicemiz olarak yerini koruyor
Hepinizi tebrik ederim kizlarr
Tabiki kendimide
Zeynepin bi önerisi oldu kizlar dün aksam söledigi icin bugunden yapamiyorm ama haftaya kesin yapicam, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var. Spor da yükselen alcalan yapan yapmiyanlari yorumlayabilmek icin bisi hazirliycam ama bunu kisiselmi yapmaliym gruplar olarakmi ?
Herkez bi kafa yorsun bakalim neler cikicak@Zey-has sen nasil düsündün canim tam olarak varmi aklinda bi fikir
Yok artıkYıllar önce öyle bir haber okumuştum iki kız yolda giden bir adamı zorla durdurup tecavüz edip sperm çalmışlar bankaya satmak için
87yle gelirsin inşaallah ablaahayırlı cumalar :)
saat 10 dan beri geçmişten anca şimdiye geldim komşum kahveye geldi çay kahve içtik eşim gelince gitti eşimle ilgilen v.s. daha tek lokma yemedim midem güzel ses çıkarıyor bildirimi yapıp bir şeyler yiycem acıktım
geçen hafta 88.2
bu hafta 89 .0
haftaya cuma söz ne 89 ne de 88 li bildirim olmayacak bacıma gidip artı gelmiycem allahın izniyle
Vaaav süperCuma: 92.600
Guncel:90.900
Fark: 1.700
Yüzde % 1.83
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
kızlar ya benim kabızlık sorunum var ne önerirsiniz
Yok kuzu o pat diye eve gelenleri demedim ki benmesela ben bi arkadaşla eski iş arkadaşımı tanıştırmak istedim. Ikisinin de bilgisi vardı benim iş yerimde karşılaştılar öğle yemeğinde sonra ikisi de isinamamis o hesap yani önce arkadaş olarak tanışmayı kast ettim
Niye kız nikahlı kocam değil mi ister döverim ister severimşaka bir yana içimde de amma kiro biri varmış
Yıllar önce öyle bir haber okumuştum iki kız yolda giden bir adamı zorla durdurup tecavüz edip sperm çalmışlar bankaya satmak için
tamam canımHurma yoğurt
Ay kuzum Allah kolaylık versin. Ama umutsuz olma çok arkadaşım var ilki tüp bebek ikincisi normal olan Allah çok büyük canımcanım bizde o şans ta yok valla
cocuk istedin mi doğru tüp bebek merkezine cebine parayıda topluyacaksın tabiki
Süpersin aycacimGenec hafta: 81.2
Bu hafta : 79.8
Fark : 1.4
Yüzde: 1.72
Harika gitmisGünaydınnnnnn
Hiç beklemediğim bir sonuç aldım. Ne olduysa dünden bugüne oldu ama takımım adına çok mutluyum... Kendi adıma da mutluyum yahuuuu
Geçen cuma 62,8
Bu cuma 61,6
Aradaki fark 1,2
Yüzde % 1,91
ikili rakamlara az kalmisgeçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
Tebriklergunaydiiinnnnnn
gecen cuma 99.200
simdiki cuma 98.400
fark _800
Çok iyi gitmiş ponicimGeçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
uykusuz olmana rağmen çok güzelKilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
harikaKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
tebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma 76.00
Bu gün 75.5
Fark 0.5
Yüzde 0.6
Artı çıkıcam diye çook korkmuştum.şiş hissediyorum çünkü.hem de geç regl olmuştum.sonunda 75 küsürü gördüm şükür.
kız sen delisin valla keyfine bak sanaEvet canım ya senin takvimi görünce öyle özeniyorum ki sanki evde 7 aylık öküzü olan ben değilimsağ salim kucağına al inşallah canım
Haftaya halledersinGeçen hafta 69.4
Bu hafta 69.4
Sabit malesef
Dünkü menüm
2 yumurta
Tb ekmek
Peynir 1 kk
2 salatalık
Oglen mantar sote ve yulaflı yoğurt
Akşam tarhana çorba ve yoğurt
Şu 2 litre
Süpersin caninKilo bildirimim:
Ayyy cok mutluyumkiii
supersinTünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
Mezunumuz durmuyorduHerkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
Regl yaklaşıyor kasık ağrısı var ve uykusuzluk olmasa daha iyi giderdi. Ama yinede çok şükür 63 ü gördüm
Tebrikler tatlımBen de bildirim yapıpMefkurem zuhal abla izin verirsen izne ayrılmak istiyorum memlekette kardeşler falan korkuyorum açıkçası ve artık çok yavaş gidiyor kilo
Geçen cuma 68.7
Bugün 68.2
Fark 500gr
Yüzde 0.73
TebriklerGünaydın hanımlar bekledim tartı için ama baktım artıyor düşeceği yerde hemen yazayım
Cuma 65.8
Bugün 64.9
Fark -900
Yüzde 1.36
Abla bana yaklaştın valla bu gidişle geçeceksin beniBildirimimi yapayım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
Tebrik ederimMerhaba kizlar yarim yamalak goz gezdirdim okudukca gecmis cogaliyor tam bitiremedimkilo veren herkesi azmi ve istikrari icin cooook tebrik ederimmm afferin guzel arkadaslarim ablalarim benim
Kilo bildirimim
Gecen cuma 106.7
Bu cuma 106.1
Fark -600
Yuzde 0.6
Arti olmadigima cok sevindim
Haftaya halledersin ablam senhayırlı cumalar :)
saat 10 dan beri geçmişten anca şimdiye geldim komşum kahveye geldi çay kahve içtik eşim gelince gitti eşimle ilgilen v.s. daha tek lokma yemedim midem güzel ses çıkarıyor bildirimi yapıp bir şeyler yiycem acıktım
geçen hafta 88.2
bu hafta 89 .0
haftaya cuma söz ne 89 ne de 88 li bildirim olmayacak bacıma gidip artı gelmiycem allahın izniyle
tebriklerCuma: 92.600
Yüzde % 1.83
inşallah ikinciyi bana da nasip eder canımAy kuzum Allah kolaylık versin. Ama umutsuz olma çok arkadaşım var ilki tüp bebek ikincisi normal olan Allah çok büyük canım
Ha bir de defaaten tüp bebek deneyip başarısız olup ilk bebekleri normal olan da bir suruuuuuu arkadaşım var
Kilo bildirimim:
Ayyy cok mutluyumkiii
Ne karardır evlisin
Neler yapıyorsun elif.
Çook güzel canım.
Tebrikler
Offff 1.8 mı.ne güzeeel
Ne kadar artı
Çok geçmiş olsun canım.
Ösem toplamasan kaç olacaktı kiÇok güzel bi sonuç.
Zeynep harikasın
Gece ıykusuzluğu çok zor
Öküz mü
Ben kaç kişiden duyuyorum.şimdi zaman değişti.etkeklere de iş yaptırıyor uz ya zor geliyor.eskiden kadınlar istemezdi .şimdi erkekler çocuk istemiyor
E o da olur inşallah
Neden olmasın tuğçe.sanki görücü usulü gibi hemen istemeye mı gelecekler.herşey nasip kısmet meselesi. Bir değerlendir bence
Neden öyle oldu ki
bi dene bakalım
Ahh yazık.anneler başka tabi
Tünayydın kilo bildirimim;
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 76.9
Fark 1.3
Herkese günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Bugün 63.8
sağ ol gülüm heyecan bastı gece 4 de hala yatakta debeleniyordum uyuyamadım:))))
Geçen hafta 84.8
Bugün 83.1
Fark 1.7
Yüzde 2.0
Eki Görüntüle 2097204
Offf midem bulandı
Cuma: 92.600
Yüzde % 1.83
Amin canım Allah gönlüne göre versininşallah ikinciyi bana da nasip eder canım
Ayy baharın alıntıda gördüm ben kaçırmışım bu mesajıGünaydın hanımlar bekledim tartı için ama baktım artıyor düşeceği yerde hemen yazayım
Cuma 65.8
Bugün 64.9
Fark -900
Yüzde 1.36
Mesajını atlamışın etiketede bakmadıydımAbla paylaştı bildirimini etiket yapmış hatta sana
Tatlım ilk sayfadaki kuralları iyice bi okuCanlaarr yediklerimizi her akşam mı yazıyoruz
Yeni gördümmAbla ben paylaşım yapmıştım ama görmedin mi seni de etiketlemistim
Mesajını atlamışın etiketede bakmadıydım
Ne guzel rengarenk yazıyorsunuz nasil yapiliyor mobilden bu ayarMesajını atlamışın etiketede bakmadıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?