- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.541
Aynen bizde de sabit ve ortadan kaybolanlar düşürdüAhhh Ahhh kuzum sorma içim yandı :))
1 sabitimiz olmasa herşey harika olacaktı
Üzgünüm o yüzden
Kızlar çok emek verdi
Yok kuzu o pat diye eve gelenleri demedim ki benmesela ben bi arkadaşla eski iş arkadaşımı tanıştırmak istedim. Ikisinin de bilgisi vardı benim iş yerimde karşılaştılar öğle yemeğinde sonra ikisi de isinamamis o hesap yani önce arkadaş olarak tanışmayı kast ettim
Niye kız nikahlı kocam değil mi ister döverim ister severimşaka bir yana içimde de amma kiro biri varmış
Teşekkür ederim yumurta kapıya dayandı tuğçemmm yoksa nerde irade bnde
Tuğçeyi listeden at demiştim de mi sen birinci olacaktın atsaydın
Selam kızlar bugün anca ugrayabildim bildirim yapayım
Geçen hafta:80,1
Bu hafta: 80,3
+0,2 artı
Eki Görüntüle 2097261
Ne guzel rengarenk yazıyorsunuz nasil yapiliyor mobilden bu ayar
Eve geldik şimdi
Bi kahve içem midemi bastırsın
Sizin yüzünüzden arabada tele bakıcam diye içim dışıma çıktı :)))
Acaba bi çuko yesem geçermi
Böyle olunca bende çok üzülüyorum cnmAynen bizde de sabit ve ortadan kaybolanlar düşürdüyazık oldu %4 lere 3 lere
Sabit olanların da suçu yok işte
Maşallah kızlarrr
Tebrikler şimdiden
Oyyy gülüşümm gelmişşAma haftaya çok kasmayın zirve bizim
Yok güzelim belli değil1. mi olduk yaaa
UwwwOyyy gülüşümm gelmişş
Sağolasın tatlım
Biz kasmıyoz zaten canikom normal halimiz bu
Kendini beğenmiş smilieee :)))
Keainlikle yemelisin ablaEve geldik şimdi
Bi kahve içem midemi bastırsın
Sizin yüzünüzden arabada tele bakıcam diye içim dışıma çıktı :)))
Acaba bi çuko yesem geçermi
Oyyy kuzucummm :))Uwww
Herşey yakışıyo sana ablamm
önemli değil abla bendw dedim yoksa Zühal ablam benden 3 5 kilo bekliyordu da mesajım ondan mi dikkatini çekmediAyy baharın alıntıda gördüm ben kaçırmışım bu mesajı
Bide kıza nerdesin diyorum :)))
Senin kiloda çok güzel eksi tatlım
Hiç moral bozacak bişey yokkk
Sakinnnn herşey yolunda maşallah tıkır tıkır gidiyor :))
Oynayan smilieee :))
Haaa Haaa gelsede fena olmazdıönemli değil abla bendw dedim yoksa Zühal ablam benden 3 5 kilo bekliyordu da mesajım ondan mi dikkatini çekmedi
Büyüyor büyüyor canım artık hareketlerini hissediyorumÖyle tanışmalar ve tanıştırmalar normal canım. Benimki tamamen farklı şeyler.
Dövme kız sev kocanı yazık
İsteyince irade de oluyor, mis gibi eksiler de geliyor ponimmm. yeterki isteyelim. güzel haberleri vereceğin günü bekliyorum :)))
Beni listeden atmaya kıyamaz ki değil mi @Pnrrr-20 ımmm
Bebişimiz büyüyor o zamaaaaannnn yuppili, sağlıkla
Canım gün sonunda artık yemeyi içmeyi tamamen bıraktığında kapytanımızın deyimiyle mutfak kapandığında o günkü menünü yazıyorsun. hangi saatte neler yediğini, ne kadar su içtiğini, hangi sporları yaptığını puanlarıyla beraber.
puanlama 1. sayfada var. Örneğin 20 dk normal tempo yürüyüş yaptın * 1= 20 puan
eğer spor yapıyorsan bu şekilde yazıp @Pnrrr-20 ı etiketliyorsun.
renkli yazışma ve smiley ler için de mesaj yazdığın yerin üzerinde B ile başlayan satırdan istediklerini seçebiliyorsun.
Kahve de iç çikolatanı de ye gitsin, bugün cuma derrrrmişiim
Dinlenirsen geçer ablammm
Oldu valla tesekkur ettimmRenk değiştirebilirsin cnm
Mesaj yazdığın yerde altı çizgili A varya ordan
Ama herseferinde basman lazım oraya
Eksiyle gelirsen listeye girebilinYok almayacağım inşallah ablacım iki hafta sonra tekrar listedeyim inşallah
Bunu vaktim olunca yazayım cnmkızlar ya benim kabızlık sorunum var ne önerirsiniz
Başta tuğçeeeeSpor listesi Sonuclar
1. tugcetugcem (1.465puan)
2. @Pnrrr-20 (1.197 puan)
3. Poni Bon (971 puan)
4. @melegimve ben (640 puan)
Tugce gene birinciligi birakmiyor ve Spor Kralicemiz olarak yerini koruyor
Hepinizi tebrik ederim kizlarr
Tabiki kendimide
Zeynepin bi önerisi oldu kizlar dün aksam söledigi icin bugunden yapamiyorm ama haftaya kesin yapicam, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var. Spor da yükselen alcalan yapan yapmiyanlari yorumlayabilmek icin bisi hazirliycam ama bunu kisiselmi yapmaliym gruplar olarakmi ?
Herkez bi kafa yorsun bakalim neler cikicak@Zey-has sen nasil düsündün canim tam olarak varmi aklinda bi fikir
O kadarcıkmı
Bahanelerrr BahanelerrrEvet canim senin adina sevindim ben nerden baksan 3 haftadir adam akilli spor yapamiyorum bazen soguktan bazen esim ustuste haftasonlari geldiginden misafirimiz cok oldu gelen giden yatili gün falan derken kendimi toparlayamadim ama insallah daha iyi olacam
Ayyy zeynepp arayı iyice kapadın kızzzMefkurem abla masallah sana ben seni yakalayacagim diye ugrasiyorum sen atak yapmissin. Ama cok guzel gitmis tebrik ederim
Baharrrr her hafta artı olmak nasıl bi duygu cnm***9.TAKIM 553. Etap***
Pnrrr-20(72.6/71,4/1,2/%1,65)
asfarovski (68.7/68,2/0,5/%0,73)izne ayrılmak istiyor (1. hakkı)
melegimve ben (86.3/84.6/1.7/%1.97)
Zey-has (109.3/108.1/1.2/%1.10)
Mefkurem(84.8/83,1/1,7/%2,00)
mer_4260 (65.8/64,9/0,9/%1,37)
eyledi (92.6/90,9/1,7/%1,84)
tugcekrblt(62.8/61.6/1.2/%1.91)
Nilyyyaaannn(81.2/79.8/1.4/%1.72)
nurse51(104.9/103.3/1.5/%1.53)Yeni üye baş. tar. 02/01/18 b. kilo: 108.6 hdf: 75
mine006 (69.4/69.4/0/%0)4.takımdan tranfer oldu kilosu sabit
9.Takım ortalama :1,437
ADAY LİSTESİ
Kyezdn (78.2/76,9/1,3/%1,66)Yeni üye baş. tar. 11/01/18 b. kilo 78.2 hdf: 59
Warriorinside (73.5/76.2/+1.7/%)Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo: 75.6 hdf:62
Elif1530(72/72///)Yeni üye baş. tar. 19/1/18 b. kilo: 72 hdf:65
____FREE LİSTE_____
Ekim2009(88,2/89,/+0,8/%-0,91)
askrhpozitif (80.1/)hamile 
GIRGIRİNA(99.2/98.4/0.8/)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
KocasininNarTanesi (106.7/106,1/0,6/)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (76./77.5/0.5) Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
Poni bon (79./78/1.8/) mezun üye
Swettyy83 (64.2/63,8/0,4) mezun üye
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (75.2/76,2/+1/)530.Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Ohaaa töbe bismillahhh :))Yıllar önce öyle bir haber okumuştum iki kız yolda giden bir adamı zorla durdurup tecavüz edip sperm çalmışlar bankaya satmak için
Zaten 5 mesajla falan ne motive olunur nede kaynaşılıp takım ruhu yakalanılır cnmÇok haklısın ablacim. Bu hafta hergun yazdim ama min 5i tutturamadım. Işler yoğundu. Inşallah daha iyi olucak. Haftasonu beni çok korkutuyor. Motive olabilmek adına buraya daha sık girmem lazım kesinlikle. Okuyorum ama yazamıyorum. Sanma ki hiç ugramiyorum
Şimdiye kadar çok güzel gittin mervecimSelam kızlar bugün anca ugrayabildim bildirim yapayım
Geçen hafta:80,1
Bu hafta: 80,3
+0,2 artı
Eki Görüntüle 2097261
Heee dimiiii :))Abla bana yaklaştın valla bu gidişle geçeceksin be
Size layık olmaya çalışıyorum efenimKaptaniçemiz bizimmmm, tebrikler
Tuğçe yazmış zaten tatlımYok okudum zaten kabul de ettim ama ogun öğün mu yoksa her aksam mi onu merak etmistimm
Tartı farkı olabilir canikomMefkurem abla smdi hastaneden ciktim demir hapina devam edicekmisim diyetisyene de ugradim tanitada tok oldugum halde sabah kahvalti yapmistim tartilacagimi unutup 105.8 tartti 8 aralikta gittigimde tanita 109.4 tartmisti bu sabah acken kendi tartim 106.1 tartti beni tartim aizaimer oldu heralde beyin bulanik
Bende tam ne oluyor dediydimKahve de iç çikolatanı de ye gitsin, bugün cuma derrrrmişiim
Kız akşama kadar bildirimmi yapıcan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?