- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.581
Bana ne canım siz düşününherkes 100g verse yeter bana -0.26 ile giriyorum
Canan ria mı taktiracaksin zaten öncesinde test yaparlarsa emin ol canım bı kan testi yaptır
Pehh o ne ki hergun yıkanıyor neredeyse
Bugun zaten söndü dimi isabet olmuş
Bizede yolla kardan
Ooo günaydın güzel ekşi
aramiza hoşgeldin bebek yok sanırım evlilikle kilo almak çok favori hepimiz yaptıkşimdi pıtır pıtır gider onlar
Tuğçe sen ne iciyon kuzum ne bu enerji
Evet gercekten evlenince ister istemez aliyor insan kiloo
Bi de üzülüyo yaa
tebrkler canımm
Aramıza hoşgeldin eliff bn poni
Harika9lara az kaldı
Sevdin dokuzları tebrkler canım
Vavvvv 3. Gördüğüm sonuc ve buda müthiş . Çok heycanlıyım sonuç ne acaba. Kendi çabımda heycn yaptımGeçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Selam kızlar hayırlı cumalar bidaha gitmemek üzere geldim inşallah bu sefer
@mefkurem güzeller güzeli kaptanım 76.2 olmuşum ama söz son artı olacak bu
Karne töreni var oraya gidicem şimdi gelince görüşelim
Yaaa bu isler nasip hakket bosver oyle diyeni. Nasip ne zamana ise i zaman oluyir. Ayrica ne evlebenler mutsuz gec olsun ama guzel olsun musmutlu yuvan olsun insDaha önce hiç pattis yapmadım canım, haftaya ilk deneyimim olacak. Tadı farklı şeylerde çok ön yargılı oluyorum ben, bir de sabah yoğurtlu menülerde:)
Dünden beri hypoxi' ye bir takıldım. internetteki bilgiler çok cazip ama nolur bilmiyorum. Açıkçası büyük para dökecek durumum da yok. Zaten spor yapıyorum yeterince, çok şükür sarkmam çatlamam hiç olmadı. Bleki burda kendisi ya da yakını yaptıran vardır diye sorayım dedim.
Bazı zamanlar insan kendini yalnız hisseder ya hani, çevrendeki herkes hiç olmamış gibi. Arkadaşımın o cümlesinden sonra öyle hissettim. Sporda çok sessizdim, eve gittim anneme sırnaşmadım. Dedim Allah bilir ne dert ediyorsun vur kafayı uyu. Sabah da şubeye geldim, bizimkiler 'hadi evlen de düğününde oynayalım' demezler mi noluyoruz ya hayırdır dedim.
Ama kısmet işi yani, oturup özel çaba sarfedemem sonuçta.
Randevular hastalık ya da kötü bir şey için değildir inşallah kaptaniçem. Bugün seni yorucu bir gün bekliyor anlaşılan. Kolay gelsin.
Oyyy ne güzel keşke bende de tatil olsaydı :)
İşte insanların ağzı torba değil ki büzesin :)
Oooo spor rakibem (henüz olamasa da ) muhteşem bir farkla karşımızda. Maşallah
Dün sabah ve akşam protein yedim sadece. Özel pek de bir şey yapamadım. Ama çok mutlu oldum, çünkü dün sabah -600 düm.
Teşekkür ederim canım
Maşallah, süpersin tatlım... Bu hafta gayet iyiyiz sanki ne dersiniz..
Bu hızla devam, fit hanımlarız çünkü biz
Kilo bildirimi gece hiç uyumadım ödem topladım galiba dün daha çok ekside idim .
Geçen hafta 109.3
Bu hafta 108.1
Fark 1.2
Cokkkkk heycanli ayyy herkesinki harika. Sonucu cokkk merak eder oldummKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Canım kuru inciri sabah aç karna yesen daha etkili üstüne 2 b ılık su yarım saat sonra kahvaltıSabah 8:30
1 yumurta
2 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik
Ara yapamadım yoğundu bugün iş
Öğlen
1 tane biber dolması
1 fincan yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
16:00 ara
1 fincan yoğurt
Akşam 20:00
1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
Marul
4 közlenmiş yeşil biber
21:00 ara
2 kuru incir
Allah acil şifa versin inşallah canım aramıza hoş geldinKizlar ilk gunden yazamiyorum suan ama aksam son saatine dogru musait olucam yazarim insallah hastamiz var yogun bakimda hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin
Canım senide tebrik ederim takımımızda bu hafta çok iyi kilo vermişinCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 553. Etap
( 12 - 19 Ocak)
TAKIM DERECELERI
1.......%1.531...... 7. TAKIM
2.......% 1.437....... 9.TAKIM
3.........%0.975.......12.TAKIM
Biz kazanacağız
Hem de nasıl eksilerde geleceğim gurur duyacaksın benimle ablacım.Eksiyle gelirsen listeye girebilin
Bunu vaktim olunca yazayım cnm
Bizim yaptıklarımızı
Başta tuğçeeee
Pınar poniye zeynebe kocamannn tebriklerrr
Seninde ellerine sağlık cnm
O kadarcıkmı
Bahanelerrr Bahanelerrr
önce boğaz zararlı geçişlere kapatılacak canikom :))
Ayyy zeynepp arayı iyice kapadın kızzz
bi tökezlesem hemen utanmadan üstüme basıp geçecen beni
Baharrrr her hafta artı olmak nasıl bi duygu cnm
yanıma gel istersen kuzucum
Ohaaa töbe bismillahhh :))
Tr demi olmuş bu kızz
Peki adam istemiyosa nasıl şey almışlar
Zaten 5 mesajla falan ne motive olunur nede kaynaşılıp takım ruhu yakalanılır cnm
Burdaki amaç herkesin birbirine destek olması
Senden haftaya süper bi eksi bekliyorum
Bu haftayı telafi etmen şart
Şimdiye kadar çok güzel gittin mervecim
Heee dimiiii :))
Ama benim içim boş
Size layık olmaya çalışıyorum efenim
Tuğçe yazmış zaten tatlım
Akşam yeme işi bitince hepsi toplu halde yazılıyor
Akşam yazılan menülerden görürsün
Tartı farkı olabilir canikom
Bende tam ne oluyor dediydim
Kız akşama kadar bildirimmi yapıcan :))
Son kararınmı
Kız izne ayrıldım diye aforoz mu ettiniz beni
Kız artilarla nasıl listeye gireceksin pekiArtı kalabilmek için ciddi emek sarf ediyorum ablalisteye girince sözüm var bir bir en az
Sabah ta yerim canım dediğin gibi yapacağım yine de yapayım dedimCanım kuru inciri sabah aç karna yesen daha etkili üstüne 2 b ılık su yarım saat sonra kahvaltı
Geçmiş olsun canımKizlar ilk gunden yazamiyorum suan ama aksam son saatine dogru musait olucam yazarim insallah hastamiz var yogun bakimda hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?