- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.681
Haaa Haaa :))2 yildizlar
1,5 orta kareler
1 dikdörtgenler
1 alti yuvarlarklar yada toplarhahah ayy bendende anca böyle bisi cikardi az daha kafa
Tmm tatlım uzatmayalım
Gozune kestirdigim bireysel rakiplerimde ekip olarak rakibim olmus. Demekki tum kilolar verilene kadar fakip olarak devan edecegiz
Gecmis Olsun Rabbin acil sifalar nasip etsin insKizlar ilk gunden yazamiyorum suan ama aksam son saatine dogru musait olucam yazarim insallah hastamiz var yogun bakimda hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin
Nasilll yaaaa: herkes cok iyiydi 1.7 ler 2 lee 1.5 lar vardi hep. Cok umutluydum hatta okurken cok heycanlandiydimKizlar bu haftada olmadi ya 2 ci olmusuz
Ama haftaya insallah 1cilik gelir artiik
Moral bozmuyoruz kizlarr
Hazırız komutanımSAVAŞCILARRRRRR
Hazırmısınızzzz
Bu hafta herkesden güzel sonuçlar bekliyorum
Tabi bunun içinde kaçamaksız menüler bol su ve sporrrrrrrrrrrr 
Cuma günü hayati tehlike yaşamak istemiyosanız şimdiden önleminizi alın
● @mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
@canan456
@tugcekrblt
@Elif1530
@GIRGIRINA
@Kyezdn
@nurse51
@Warriorinside
Gösterin kendinizi
Bu savaşı bizz kazanıcazzzzzzzzzzz
Hemen sporlu menusu gelmis tugcenin. Son 1 haftan canim. Bu haftada alki spor tahtini. Bi daha hic oturamicaksin cunkuBirazcık şımardığım menücüğümü yazıyorum
07:15 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 tb ekmeği
10:30 sade türk kahvesi
12:35 4 yk domatesli bulgur pilavı, 6 yk bamya yemeği, bir kase yoğurt
16;00 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 dilim ananas
19:00 bizim buralara özgü poğaçamsı birşey var annem ondan yapmış. En küçük ve en ince hamurlusundan , içini çıkararak 1 tane yedim. (Çok yağlı birşey değil)
4 litreden fazla su içtim
400 ip stlama= 40 puan
20 dk koşu*4=80
41 dk tempolu yürüyüş*2=82
202 puan @Pnrrr-20
Sen hiç duraksamaya girmiceksin korkma. Beynine sinyal berme yeter. Spor yapıyosun sağlıklı beslenyorsun olmucak öyle bişi. Ayrıca içerleme yaa. Bende 30 yasındayım daha yeni nişanlanıyprum. Benim arkadaşlarım hep 2. Ye evlendiler noldu işte erken evlendiler öutşu oldular mı hayır. Önemli olan huzurlu olabileceğin biri ile evlenmen. Kac olmus onemli değilAAa bir de soruyor atsamıydım ki diyekıyamazsınız ki siz bana ama, bence ben çok tatlıyım, spor yapınca iki kere tatlıyım
Hayırlısı canım, amin inşallah. Yarın bir de arkadaşımın nişanına gidecem, ciddi ciddi içerlemişim ben şimdi farkettim :)))
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Ne demek 2. Olmuşuz yaaa, neden 1. Değil... ben duraksamaya girmeden 1. Olmalıyız
Gördüm sonunda abla üzüldümde. Ama şöyle bişi bar çok gururlandımda aynı zamanda çok güzel vermiş herkes maşallah ekibimiz için herkes çalışmış cabalamıs tam bir takım ruhumuz olmus ve sen özellikle %2 ile damganı vurmussun abla tebrik ederimYüzdemiz çok güzeldi cnm 2.olduk
Ama çoğunluk çok güzel verdi
Biz kendimize bakıyoruz canomNasilll yaaaa: herkes cok iyiydi 1.7 ler 2 lee 1.5 lar vardi hep. Cok umutluydum hatta okurken cok heycanlandiydimneyse tamm moral bozmak yok. Haftaya ins yalniz bu 7. Takim nedir boyle hep 1. Oluyolar sanki
Teşekkür ederim bebeğimGördüm sonunda abla üzüldümde. Ama şöyle bişi bar çok gururlandımda aynı zamanda çok güzel vermiş herkes maşallah ekibimiz için herkes çalışmış cabalamıs tam bir takım ruhumuz olmus ve sen özellikle %2 ile damganı vurmussun abla tebrik ederim
Niye bugün başladınki kuzum tartıya yakın yapsaydın keşkeMefkurem abla bugün patates diyetine başladım. Öğlen salata olarak tüketsem yanına yoğurt iyi olurmu bide içine az zeytin yağı koymayı düşünüyorum. Olurmu sence
Efferimmmm askerrrHazırız komutanım
Tmm abla o zaman diyet listesine göre yapıyım. Tartıya yakın belki artı çıkar diye yapmadım patatese pek güvenemiyorum:) tartıya yakın belki ananas yaparımNiye bugün başladınki kuzum tartıya yakın yapsaydın keşke
Ben bişey yapıcaksam ne yazıyorsa öyle yapma taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?