Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tmm tatlım uzatmayalım
Dediğim gibi önümüze bakalım
Belkide sen sporsuz veremeyenlerdensin
Bide ödem atıcı çaylarını ve suyunu ihmal etme

eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
Eylem gerçekten sabrımı zorluyosun artık
Fazlasıyla tölaranslı olduğumu düşünüyorum ama bunun suistimal edilmemesi gerekir
Misafirin bile olsa heralde yatınca takıma gelip bakabilirsin
Takım olmak helede cuma günü bildirim yapıp çıkmak değil mazaretin varsa haber edersin
Heyecanımızı sevincimizi birlikte yaşamadıktan sonra ne anlamı kalıyor

Bugünde gelip menülerini yazmazsan hem paylaşım eksikliğinden hemde menü yazmamandan dolayı 1 sarı kartın olacak
Haberin olsun

Bu arada diğer kartı olanları hatırlatayım
T Toprakliyagmur 1 sarı kart
asfarovski 1 sarı kart

Henüz yüzdeniz 1.5 ğu geçmediği için kartlarınız silinmedi halâ

Kizlar bu haftada olmadi ya 2 ci olmusuz
Ama haftaya insallah 1cilik gelir artiik
Moral bozmuyoruz kizlarr
Nasilll yaaaa: herkes cok iyiydi 1.7 ler 2 lee 1.5 lar vardi hep. Cok umutluydum hatta okurken cok heycanlandiydim neyse tamm moral bozmak yok. Haftaya ins yalniz bu 7. Takim nedir boyle hep 1. Oluyolar sanki

Hemen sporlu menusu gelmis tugcenin. Son 1 haftan canim. Bu haftada alki spor tahtini. Bi daha hic oturamicaksin cunku

Sen hiç duraksamaya girmiceksin korkma. Beynine sinyal berme yeter. Spor yapıyosun sağlıklı beslenyorsun olmucak öyle bişi. Ayrıca içerleme yaa. Bende 30 yasındayım daha yeni nişanlanıyprum. Benim arkadaşlarım hep 2. Ye evlendiler noldu işte erken evlendiler öutşu oldular mı hayır. Önemli olan huzurlu olabileceğin biri ile evlenmen. Kac olmus onemli değil

Yüzdemiz çok güzeldi cnm 2.olduk
Ama çoğunluk çok güzel verdi
Gördüm sonunda abla üzüldümde. Ama şöyle bişi bar çok gururlandımda aynı zamanda çok güzel vermiş herkes maşallah ekibimiz için herkes çalışmış cabalamıs tam bir takım ruhumuz olmus ve sen özellikle %2 ile damganı vurmussun abla tebrik ederim

Nasilll yaaaa: herkes cok iyiydi 1.7 ler 2 lee 1.5 lar vardi hep. Cok umutluydum hatta okurken cok heycanlandiydim neyse tamm moral bozmak yok. Haftaya ins yalniz bu 7. Takim nedir boyle hep 1. Oluyolar sanki
Biz kendimize bakıyoruz canom
Yüzdemiz süperdi
Haftaya daha da güzel olacak inş.

Mefkurem abla bugün patates diyetine başladım. Öğlen salata olarak tüketsem yanına yoğurt iyi olurmu bide içine az zeytin yağı koymayı düşünüyorum. Olurmu sence

Teşekkür ederim bebeğim
Banada siz gaz veriyosunuz
Takımın kızları arı gibi çalışırken kaptan armutmu toplasın
Çok şükür bu hafta baya hafifledik topluca :))

Mefkurem abla bugün patates diyetine başladım. Öğlen salata olarak tüketsem yanına yoğurt iyi olurmu bide içine az zeytin yağı koymayı düşünüyorum. Olurmu sence
Niye bugün başladınki kuzum tartıya yakın yapsaydın keşke

Ben bişey yapıcaksam ne yazıyorsa öyle yapma taraftarıyım

Kızlar bugun hava güneşli banyoya duşa kabin takıldı hala temizlemedim geçmişe bakamadım bi evi toparlayayım gelicem

Niye bugün başladınki kuzum tartıya yakın yapsaydın keşke

Ben bişey yapıcaksam ne yazıyorsa öyle yapma taraftarıyım
Tmm abla o zaman diyet listesine göre yapıyım. Tartıya yakın belki artı çıkar diye yapmadım patatese pek güvenemiyorum:) tartıya yakın belki ananas yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…