- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.701
Haklisin vardı hep.Yok canım eskiden böyle miydi hele köylerde çocuğu beşiğe bağlar agzinada bezin içine lokum sarıp verirlermis şimdi bı düşün akıllara zarar bu büyüme tarzı ile 6 tane doğurup 4 tane düşürmüş anneannem
Şimdi bizimkiler el bebek gül bebek ama bı hafta herşeyi iptal edildi uyku düzenini kurmalisin
Bı kalp kaptim
Bu ortada olmayan üyeler zopalanacak
Kiz böcekler iyiymiş ama tohumda olurdu yani :)
Bizde seni abla
Verilir canım veriyorsun da ama neden daha fazlası olmasın canan yapabilecekken neden olmasın zaten bu hafta hep sarma vs vardı eksikmiydi sen söyle kuzum
Denerim ben bunu
kolay gelsin canım şimdiden iyi yolculuklar
Günaydın abla.Günaydınnnnn
Çalışkan arılarım
Yeni haftamıza hazırmıyızzzzz
Kilolar verilmek için bekliyor
Cuma inş.biraz daha yüklerimizden kurtulacaz
Tabiki cuma pişman olmamak için bugünden işi sıkı tutuyoruz
Haftalık planları kafanızda yapın yada yazın :))
Benimki hazır bileeee
Sonrada cuma günü gelsinnnn
Aynen abla elinden gelenin fazlasını yapacağım merak etmeSAVAŞCILARRRRRR
Hazırmısınızzzz
Bu hafta herkesden güzel sonuçlar bekliyorum
Tabi bunun içinde kaçamaksız menüler bol su ve sporrrrrrrrrrrr 
Cuma günü hayati tehlike yaşamak istemiyosanız şimdiden önleminizi alın
● @mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
@tugcekrblt
@Elif1530
@GIRGIRINA
@Kyezdn
nurse51
@Warriorinside
Gösterin kendinizi
Bu savaşı bizz kazanıcazzzzzzzzzzz
Canım illa et köfte şart değil ki herkesin durumu bile Mustafa etmeyebilir etin kg olmuş 50 TLGünaydın kızlar
Haklisin vardı hep.
Az ye ekle olmuyor.bir öğün pro olacak öyle mi.
Baklagiller mı haşlasam atsam buzluğa sıkışınca yoğurda salataya katarım.
Günaydın abla.
Enerjin süpermaşallah
İsim olaraaaaak
1 in altı dakiler fiona
1.5 verenler safinaz
2 verenler pamuk prenses
anasınıfçı da değilim ama aklıma bunlar geldi. accık daha düşünelim
vayyy bu hfat senden güzel ekşi gelecek inanıyorum listede girdin artikAynen abla elinden gelenin fazlasını yapacağım merak etme
1 . BElli ablacım
Patateste bende on yargılıyor ama -1 gitmişti tuzsuz baharatla glfirinds bide güzel oluyor böyle detoxlarada can kurbanTmm abla o zaman diyet listesine göre yapıyım. Tartıya yakın belki artı çıkar diye yapmadım patatese pek güvenemiyorum:) tartıya yakın belki ananas yaparım
Sana daaaaa :))Herkese bol hareketli günleeeer
Takılma canım o kısma biz önümüze bakalim yeterNasilll yaaaa: herkes cok iyiydi 1.7 ler 2 lee 1.5 lar vardi hep. Cok umutluydum hatta okurken cok heycanlandiydimneyse tamm moral bozmak yok. Haftaya ins yalniz bu 7. Takim nedir boyle hep 1. Oluyolar sanki
Bu 2-3 günlük şeylerde her zaman 1.gün fazla giderTmm abla o zaman diyet listesine göre yapıyım. Tartıya yakın belki artı çıkar diye yapmadım patatese pek güvenemiyorum:) tartıya yakın belki ananas yaparım
Baklagillerinde karbon sınıfına girdiğini unutma tatlım bide şişkinlik yapıyorHaklisin vardı hep.
Az ye ekle olmuyor.bir öğün pro olacak öyle mi.
Baklagiller mı haşlasam atsam buzluğa sıkışınca yoğurda salataya katarım
Filona ne kızz :))İsim olaraaaaak
1 in altı dakiler fiona
1.5 verenler safinaz
2 verenler pamuk prenses
anasınıfçı da değilim ama aklıma bunlar geldi. accık daha düşünelim
Yapacağından şüphem yok zaten tatlımAynen abla elinden gelenin fazlasını yapacağım merak etme
1 . BElli ablacım
Şu yazdığım msja bir bak ya sakatlanan mı ararsın Mustafa mı ararsın hay ben bu telinCanım illa et köfte şart değil ki herkesin durumu bile Mustafa etmeyebilir etin kg olmuş 50 TL
Mesela öğlen 2kk peynirle salatadan protein demek
Yada ton balığı yada yumurtalı salata
Yada 4yk bakliyat ekle sakatlanan al sana protein öğünü çorbalarda masum değil çorba varsa ekmek yok mesela hem çorba hem ddomla ekmek arası ekmek gibi oluyor misal
vayyy bu hfat senden güzel ekşi gelecek inanıyorum listede girdin artik
3 haftadır gidiyorm ya haftasonları hiç okunuyon mu takımıEvet canım sabit sen vardın beklenti yüksekti hem katılımın az hemde sabit gelince söylendi
Hiç bilmediğin bir üyeyi almak ciddi risktir ki 4.takimda da yeni uyeydin
Ve Zuhal abla güvendiği için aldı bu hafta eminim telafi edeceksin zaten üst üste kilo veremezsen cezası var kuralları biliyorsun
Esin ne iş yapıyorsun vize vs demişsin ondan sordum aklıma ancak geldi
Sen tarifi bı öğren bende nette bulursam bı denerim diyete başlamadan deneyim
Kız niye annen nde uyumuyorssun emmeyecek mı bu cicuk hic
Günaydınnnn hadi tüm gecelerini böyle geçsin
allahim gözlerime inanamıyorum ctesi kalktın spora mı poni
Yok valla okumuyorum kuzey yapıyor bu kadar geçmişi3 haftadır gidiyorm ya haftasonları hiç okunuyon mu takımı
Haaa Haaa :))
Pek olmadı gibi
Pınar dün yazmayı unuttum tatlım
Muz +sütün hasılatı 0.9 oldu :))
Şu yazdığım msja bir bak ya sakatlanan mı ararsın Mustafa mı ararsın hay ben bu telin
Işimiz ne kadar zor anlaŞu yazdığım msja bir bak ya sakatlanan mı ararsın Mustafa mı ararsın hay ben bu telin
Prş.için yapmadıo süpermis hadi bakalm haftaya duruma göre belki yapabilrm :) kabizlik yaptimi sende
Bu hafta napsam kii yenmemiz lazım siziSüperrrr Süperrrr Süperrrr
Ev sizin mi canm kiracıysanız taşının kurtulun en üst kat bi eve bu ne yaaevet canım maalesef biraz zor oldu 6 aylık oldu kızım teyzesi
canım dolma ve sarma aynı gün içinde olmuş içleri de pirinçli ise daha da sıkıntı afiyet olsun.
bugün de yukarda yaşayan yaratıklar yüzünden kızımın uykusu laçka oldu demin uyuttuk zorla gündüz 5 den beri uyanık her gece bu şekilde bu saate kalıyor öyle ya da böyle sebeple. Napicam bilmiyorum nasıl yoluna koycam uyku sorununuama çok yoruldum evde is guc hakgetire sürekli kucağımda oyun ilgi ev gezmesi geç yatıyor geç kalkıyoruz ve gün bitmiş oluyor yine de canı sağolsun sikayetlenmek gibi olsun istemiyorum ama insanlar aynı anda 3 4 Bebe büyütmusler vaktinde bazen ben mi beceriksizim diye düşünüyorum
Ekmek cici bebe mercimek kısır sınırlıda olsa karbon alınan gün spor mutlaka olmalı bnce canımDünkü menü
Sabah 12 .00
Yumurtasız menemen
2 dilim ekmek
Ara 15.00
Yarım hurma 1 adet cici bebe
18.30
Ayakta yedim yarım kase mercimek çorbası
5 6 kaşık kısır
Spor yok su 2 lt
Evet abla o konuda haklisin :) insallah bu hafta dahada iyi olucazzz
aldim kiii
2 yildizlar
1,5 orta kareler
1 dikdörtgenler
1 alti yuvarlarklar yada toplarhahah ayy bendende anca böyle bisi cikardi az daha kafa yoriym bakalm
@mer_4260 canim ben dikkat etmemism sonradna baktm 30 sa 3 puan 300se 30 puan olcak ona göre söylersn canim
Hayirli yolculuklar canimm
Insallah dinlenir uyur uyur bol muhabbet eder mutlu enerjik dönersin :)
Günaydin canimmm
Takimimiza bi isim koyalimmi dişliler falan gbihadi bastirinnn biz yenicezz
Katılım konusundaki rahatlık ordan çıktı
Ben dün döner yicektim tabi ekmezsiz eşim balık diye tutturduBizde simcik pazara gidicezzz aksama Balik var :) esim Hamsi istiyo ama ben hamsi alirsamda firinda yapcm yada cupra alirim belki :)
Sizde neler var kizlar yemekte nasil gidiyorrr
Öbür ikisini tuttum
4 günlük yapmıcanmıBu hafta napsam kii yenmemiz lazım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?