- 20 Aralık 2017
- 235
- 507
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.661
Iyi yolculuklarGünaydın kızlar gerçi ben dörtte kalkmıştım amaeşyalar hazır oğlan emdi şimdi ikimiz giyinip taksi çağıracağız sonra memleket başlasın tatil
Eve gider gitmez oğlanı ananesine bırakıp kendim babaanneme gidip uyumayı düşünüyorum
Aha süper fikir iyi yolculuklar canım.Günaydın kızlar gerçi ben dörtte kalkmıştım amaeşyalar hazır oğlan emdi şimdi ikimiz giyinip taksi çağıracağız sonra memleket başlasın tatil
Eve gider gitmez oğlanı ananesine bırakıp kendim babaanneme gidip uyumayı düşünüyorum
Çok şükür bnm oğlumda çok güzel uyudu ilacın etkisi oldu galiba dinlendim kendime geldimKizim bugece rahat uyudu cok sukur asidan korkuyordum ates dusurucu de vermemistim alismasin vucut diye atesi de olmadi. Darisi diger bebislere anneleri uzmesinler guzel guzel uyusunlar insallah
Ahh keşke girmeyeydim sayfayaa köy ekmeği yapıp yicedim aha da vazgeçtimGünaydın herkesee
Spor için uyandımm
Şimdi sevgili takımım
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
N Nilyyyaaannn
mine006
T Toprakliyagmur
@KocasininNarTanesi
eyledi
Hafta sonu cıslarla geleni şişlerim ha
Şaka şaka falaka var
Canm zuhal abla sana güvendi aldı ama bizi hayal kırıklığına uğrattıın inşaallah bi daha böyle olmaz çünkü bu takım rahatlara göre değil anlamışsndr, sıkı bi takım zor bi takım sorumluluğu çok olan bi takımGünaydın arkadaşlar
Herkese bol sulu bol yeşillikli bol proteinli bir gün diliyorum.
Bir sürü alıntı yaptım ama nereye uçtu bilmiyorum. Küçüğü wc götürdüm o ara buyuk almış teli. Uçmuş alıntılarım.
Bir iki arkadaş birisi sabitti o yüzden birinci olamadık yazmış. O sabit bendim maaalesef. Cok uzgunum.Bu hafta güzel eksi yapicam telafi edicem inşallah.
SüperrAhh keşke girmeyeydim sayfayaa köy ekmeği yapıp yicedim aha da vazgeçtim
Evet canım sabit sen vardın beklenti yüksekti hem katılımın az hemde sabit gelince söylendiGünaydın arkadaşlar
Bir sürü alıntı yaptım ama nereye uçtu bilmiyorum. Küçüğü wc götürdüm o ara buyuk almış teli. Uçmuş alıntılarım.
Bir iki arkadaş birisi sabitti o yüzden birinci olamadık yazmış. O sabit bendim maaalesef. Cok uzgunum.Bu hafta güzel eksi yapicam telafi edicem inşallah.
Esin ne iş yapıyorsun vize vs demişsin ondan sordum aklıma ancak geldiCanım bildiğim kadarı ile tahin biraz farklı hazırlanıyor ben tarifi iyice öğreneyim de öyle dene birseye benzemezse bana kızma sonrakeşke temiz ve güvenli bir yer olsa da oradan alsan gerçekten yapmış adamlar. Bunların yemekleri falan çok yağlı ama meze ve kızartma ızgara türleri efsane
Kız niye annen nde uyumuyorssun emmeyecek mı bu cicuk hicGünaydın kızlar gerçi ben dörtte kalkmıştım amaeşyalar hazır oğlan emdi şimdi ikimiz giyinip taksi çağıracağız sonra memleket başlasın tatil
Gunaydin arkadaslar
Günaydınnnn hadi tüm gecelerini böyle geçsinKizim bugece rahat uyudu cok sukur asidan korkuyordum ates dusurucu de vermemistim alismasin vucut diye atesi de olmadi. Darisi diger bebislere anneleri uzmesinler guzel guzel uyusunlar insallah
allahim gözlerime inanamıyorum ctesi kalktın spora mı poniGünaydın herkesee
Spor için uyandımm
Şimdi sevgili takımım
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
N Nilyyyaaannn
mine006
T Toprakliyagmur
@KocasininNarTanesi
eyledi
Şaka şaka falaka var
GünaydınnnnGünaydinnn
Güzelim 2 öğün karbon iyi değilkiSayısına dikkat edince olur gibi gelmişti abla
tam boşverrr gitmeeee dicektimki taksi gelmiş bile :))Saat dörtten bu yana maile ayaktayız babamızı gönderdik şimdi eşya hazırlama zamanı benim için ama ev soğuk yatak sıcak
Artık geçmişi değiştiremiyeceğimize göre önümüze bakıp hatalarımızı telafi edelim minecimGünaydın arkadaşlar
Kalkınca bide spor yapıver şekerim :))Günaydın kızlar gerçi ben dörtte kalkmıştım amaeşyalar hazır oğlan emdi şimdi ikimiz giyinip taksi çağıracağız sonra memleket başlasın tatil
Ohh ohhh çok sevindim tatlımKizim bugece rahat uyudu cok sukur asidan korkuyordum ates dusurucu de vermemistim alismasin vucut diye atesi de olmadi. Darisi diger bebislere anneleri uzmesinler guzel guzel uyusunlar insallah
Anaaaa bu benden de beter çıktı :))Günaydın herkesee
Spor için uyandımm
Şimdi sevgili takımım
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
N Nilyyyaaannn
mine006
T Toprakliyagmur
@KocasininNarTanesi
eyledi
Şaka şaka falaka var
Dinlenmiş bi annecik dahaÇok şükür bnm oğlumda çok güzel uyudu ilacın etkisi oldu galiba dinlendim kendime geldim
Zeynepppp bu hafta show beklediklerimden biri sen olabilirmisinAhh keşke girmeyeydim sayfayaa köy ekmeği yapıp yicedim aha da vazgeçtim
Ilk haftanın acemiliği diyelimCanm zuhal abla sana güvendi aldı ama bizi hayal kırıklığına uğrattıın inşaallah bi daha böyle olmaz çünkü bu takım rahatlara göre değil anlamışsndr, sıkı bi takım zor bi takım sorumluluğu çok olan bi takım
Kısırda bol yeşillik varmıydı bari kuzumDünkü menü
Sabah 12 .00
Yumurtasız menemen
2 dilim ekmek
Ara 15.00
Yarım hurma 1 adet cici bebe
18.30
Ayakta yedim yarım kase mercimek çorbası
5 6 kaşık kısır
Spor yok su 2 lt
tişikkür bebeğimmmyüzde 2 yi geçenler yıldızlarıysa..
1.5 geçenler gök kuşakları
1 i geçenler çiçekleri
1 in altındakiler fidanları
artıdakiler de böcükleri olsun (misal ben )
Seni özlemle ve eksilerle beklicez tatlıcım :))sağ olun kızlar okudum güle git eğlen dediğiniz mesajları sağ selamet gidip gelirim inşallah cuma kilo bildirimine yetişicem allahın izniyle.. hepiniz kendinize iyi bakın seviyorum sizi daaa
Olsun güzelim biz geçen haftaya göre daha iyimiydik
Tabiki iyiydikkkk
Her hafta kendimizle yarışıp daha iyi olmaya çabalıyacaz
Bu haftada yine herkesden süper eksiler bekliyorum
Bak sen bide detoksuz verdin
Kızcelerimmm güzellerimmm bitanelerimmmm
Bu hafta gösterdiğiniz emek çaba için hepinize çooook teşekkür ederim
Çoğunluk süper eksiler gördü
Emeğimizin karşılığını aldık
Her zaman bahsettiğimiz takım ruhunu çok güzel yaşadığımızı düşünüyorum
Asıl hedefimize ulaştıkmı
Tabiki hayırrrr
O yüzden aynı azim ve kararlılıkla yağlara savaşa devammmm
Hadi bakalım gösterelim şu yağlara efendinin kim olduğunu
Bu haftada eminim yine herkes elinden geleni yapıp haftalık hedefini tutturmaya çalışacaktır
Bazılarından ekstra showlar bekliyorum
Bakalım kimler yapıcak
Sabah herkes bi kalb kapsın :)
Kızlar yüzdesi 2 yi geçenlere takımın yıldızları dicem
1.5 ğu geçenlere
bide 1 i geçenlere ne isim koyalım fikir verin
Siz yazın yarın hoşuma gidenleri değerlendiririm
Afiyet olsun canım
Ip 30 mu 300 mu canım ? Ipin 10 tanesi 1 puan
Günaydın kızlar gerçi ben dörtte kalkmıştım amaeşyalar hazır oğlan emdi şimdi ikimiz giyinip taksi çağıracağız sonra memleket başlasın tatil
Günaydın herkesee
Spor için uyandımm
Şimdi sevgili takımım
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
N Nilyyyaaannn
mine006
T Toprakliyagmur
@KocasininNarTanesi
eyledi
Şaka şaka falaka var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?