- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.641
Tatlım bi şekilde çocuğun uyku saati değişirse hemen o düzene alışıveriyolarbugün de yukarda yaşayan yaratıklar yüzünden kızımın uykusu laçka oldu demin uyuttuk zorla gündüz 5 den beri uyanık her gece bu şekilde bu saate kalıyor öyle ya da böyle sebeple. Napicam bilmiyorum nasıl yoluna koycam uyku sorununuama çok yoruldum evde is guc hakgetire sürekli kucağımda oyun ilgi ev gezmesi geç yatıyor geç kalkıyoruz ve gün bitmiş oluyor yine de canı sağolsun sikayetlenmek gibi olsun istemiyorum ama insanlar aynı anda 3 4 Bebe büyütmusler vaktinde bazen ben mi beceriksizim diye düşünüyorum
Zeytini akşamdan biraz sıcak suya ıslat cnm sabaha kadar tuzu giderMenümu belki spor yapabilirim umudu ile bu saate bıraktım ama kızım Yenice yattı vaktimiz de onu uykuya geçirme çabası ile geçti
Emziren ve birtakım alerjen şeylere özel diyet yapan anne menüsü :)
12.30
Kıymalı mantar sote
3 zeytin (çok tuzluydu yiyemedim)
3 cerry
1 dilim dana jambon
Yeşillik
Salatalık
1 dilim tb
16.00
3 kaşık et sote
Yarım dilim tb
19.50 akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Canim salata istemedi
Su 2 litre spor 30 ip atlama = 30 puan @Pnrrr-20
Tek yarın sabahlık ama hafta içi başka cıss olmasın
Haklısın abla benim bi süre aynı saatlerde uyumasına dikkat edip ona göre de davranmam gerekiyor sanırımTatlım bi şekilde çocuğun uyku saati değişirse hemen o düzene alışıveriyolar
Burdakilerin pek çoğu gezmeye bile gitseler çocuğun uyku saatine göre kalkarlar
Şimdiki çocuklar zaten bi acayip cnm :)) bunun seninle alakası yok
Bak şu küçücük grubta bile herkes aynı şeyden şikayetci
Azdaha sabret tatlım yaşına gelince daha oturur bazı şeyler
Ama aklı başına tam gelmedende uyku eğitimi verilmesi gerekiyor heralde
tamam abla başka karbon olmayacak tisikkirlerZeytini akşamdan biraz sıcak suya ıslat cnm sabaha kadar tuzu gider
Menü çok güzelll
Tek yarın sabahlık ama hafta içi başka cıss olmasın
Gerçi sende zaten olmuyor :))
Bide gün içinde başka karbon yokkkk
yüzde 2 yi geçenler yıldızlarıysa..Kızlar yüzdesi 2 yi geçenlere takımın yıldızları dicem
1.5 ğu geçenlere
bide 1 i geçenlere ne isim koyalım fikir verin
Siz yazın yarın hoşuma gidenleri değerlendiririm
Evet ama kontrollü yedim .Yine de olmaz mı bu menüyle kilo verilmez mi yani .Haha işte benim espiri bununla ilgiliydi :)
Valla ben dedim o izinde diyeponinin suçu yok hadi sana jest olsun inci minci yap kendin seç grubunu
Tatlım ben izne ayrılalı 6ay 24etap olacak ve yüzde 5ustu kilo alınca girebiliyorsunuz işte ben o yüzde besin altına inmeyim diye giyimyemeye bahane buldum çaktırma
Kıl payı gitti kısmet
Beslenmendeki yanlış acılara ekmek tüketiyor gibisin
Öğlen iki kepçe çorba iki dlm ekmek yanında iki patates daha eder 4dlm ekmek
Akşam yine hem çorba hem ekmek sadece iki öğünde 7dlm ekmek yemissin çok fazla sebze yemeği et yada bakliyat bunlar yok
Niye boşa gitsin canım yüzde ne kadar yüksekse o kadar iyi analiz sonuçlarının yüksekokullar takımın karnesi hazırlandığında yüksek başarılı olur kişininde aynı şekilde performans uygulamasında sonucu yuksek olur
Bütün bunları Burak kenara vücudundan dan kaç paket yağ gitti
Cok çok geçmiş olsun
dolmalar sarmalar kovaladı seni canan daha ne deyim
Aaa yanlış okumuşum ya ben.Bu hafta takim siralamasi 2. Olduk ondan yazdim canim
kendim icin tabiki cok seviniyorum bugun hamilelik oncesi aldigim bi kot vardi onu giydim nerdeyse bol gelecek dugmeyi acmadan cikariyorum. Ama takim olarak cok motive olmustuk ve gercekten bu hafta birinciligin gelecegine inaniyordum o yuzden canim sikildi. Normsl yasantimda da hep en iyi olmak icin cabalarim ve hirsli bir yapim var.ondan yani
Sayısına dikkat edince olur gibi gelmişti ablaSabah güzel akşam bugünlük güzel keşke öğlen sarma yerine başka bişey yeseydin
Onların yedin madem akşam dolma olmasaydı
Haha işte benim espiri bununla ilgiliydi :)
Valla ben dedim o izinde diyeponinin suçu yok hadi sana jest olsun inci minci yap kendin seç grubunu
Tatlım ben izne ayrılalı 6ay 24etap olacak ve yüzde 5ustu kilo alınca girebiliyorsunuz işte ben o yüzde besin altına inmeyim diye giyimyemeye bahane buldum çaktırma
Tartı beklediğim için az oldu canım su çok haklısın.Şu az artır canım bu tahinli patlıcan neki
Afiyet olsun canımMenümu belki spor yapabilirim umudu ile bu saate bıraktım ama kızım Yenice yattı vaktimiz de onu uykuya geçirme çabası ile geçti
Emziren ve birtakım alerjen şeylere özel diyet yapan anne menüsü :)
12.30
Kıymalı mantar sote
3 zeytin (çok tuzluydu yiyemedim)
3 cerry
1 dilim dana jambon
Yeşillik
Salatalık
1 dilim tb
16.00
3 kaşık et sote
Yarım dilim tb
19.50 akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Canim salata istemedi
Su 2 litre spor 30 ip atlama = 30 puan @Pnrrr-20
Yok canım eskiden böyle miydi hele köylerde çocuğu beşiğe bağlar agzinada bezin içine lokum sarıp verirlermis şimdi bı düşün akıllara zarar bu büyüme tarzı ile 6 tane doğurup 4 tane düşürmüş anneannemevet canım maalesef biraz zor oldu 6 aylık oldu kızım teyzesi
canım dolma ve sarma aynı gün içinde olmuş içleri de pirinçli ise daha da sıkıntı afiyet olsun.
bugün de yukarda yaşayan yaratıklar yüzünden kızımın uykusu laçka oldu demin uyuttuk zorla gündüz 5 den beri uyanık her gece bu şekilde bu saate kalıyor öyle ya da böyle sebeple. Napicam bilmiyorum nasıl yoluna koycam uyku sorununuama çok yoruldum evde is guc hakgetire sürekli kucağımda oyun ilgi ev gezmesi geç yatıyor geç kalkıyoruz ve gün bitmiş oluyor yine de canı sağolsun sikayetlenmek gibi olsun istemiyorum ama insanlar aynı anda 3 4 Bebe büyütmusler vaktinde bazen ben mi beceriksizim diye düşünüyorum
Bı kalp kaptimKızcelerimmm güzellerimmm bitanelerimmmm
Bu hafta gösterdiğiniz emek çaba için hepinize çooook teşekkür ederim
Çoğunluk süper eksiler gördü
Emeğimizin karşılığını aldık
Her zaman bahsettiğimiz takım ruhunu çok güzel yaşadığımızı düşünüyorum
Asıl hedefimize ulaştıkmı
Tabiki hayırrrr
O yüzden aynı azim ve kararlılıkla yağlara savaşa devammmm
Hadi bakalım gösterelim şu yağlara efendinin kim olduğunu
Bu haftada eminim yine herkes elinden geleni yapıp haftalık hedefini tutturmaya çalışacaktır
Bazılarından ekstra showlar bekliyorum
Bakalım kimler yapıcak
Sabah herkes bi kalb kapsın :)
Bu ortada olmayan üyeler zopalanacakYarınki yapılacak işler
Haftalık hedefler belirlenecek
Bu haftanın en iyileri seçilecek ( yüzde olarak)
Başka varsa hatırlatın
Kiz böcekler iyiymiş ama tohumda olurdu yani :)yüzde 2 yi geçenler yıldızlarıysa..
1.5 geçenler gök kuşakları
1 i geçenler çiçekleri
1 in altındakiler fidanları
artıdakiler de böcükleri olsun (misal ben )
Bizde seni ablasağ olun kızlar okudum güle git eğlen dediğiniz mesajları sağ selamet gidip gelirim inşallah cuma kilo bildirimine yetişicem allahın izniyle.. hepiniz kendinize iyi bakın seviyorum sizi daaa
Verilir canım veriyorsun da ama neden daha fazlası olmasın canan yapabilecekken neden olmasın zaten bu hafta hep sarma vs vardı eksikmiydi sen söyle kuzumEvet ama kontrollü yedim .Yine de olmaz mı bu menüyle kilo verilmez mi yani .
Aaa yanlış okumuşum ya ben.
Sayısına dikkat edince olur gibi gelmişti abla
Denerim ben bunuTartı beklediğim için az oldu canım su çok haklısın.
O patlıcan mutebbel ismi bir çeşit ezme eşim Arap lokantasından alıyor içinde az yoğurt (emin değilim ) tahin sarımsak ile sos var közlenmiş patlıcan ama tadı efsane
kolay gelsin canım şimdiden iyi yolculuklarSaat dörtten bu yana maile ayaktayız babamızı gönderdik şimdi eşya hazırlama zamanı benim için ama ev soğuk yatak sıcak
Canım bildiğim kadarı ile tahin biraz farklı hazırlanıyor ben tarifi iyice öğreneyim de öyle dene birseye benzemezse bana kızma sonraYok canım eskiden böyle miydi hele köylerde çocuğu beşiğe bağlar agzinada bezin içine lokum sarıp verirlermis şimdi bı düşün akıllara zarar bu büyüme tarzı ile 6 tane doğurup 4 tane düşürmüş anneannem
Şimdi bizimkiler el bebek gül bebek ama bı hafta herşeyi iptal edildi uyku düzenini kurmalisin
Bı kalp kaptim
Bu ortada olmayan üyeler zopalanacak
Kiz böcekler iyiymiş ama tohumda olurdu yani :)
Bizde seni abla
Verilir canım veriyorsun da ama neden daha fazlası olmasın canan yapabilecekken neden olmasın zaten bu hafta hep sarma vs vardı eksikmiydi sen söyle kuzum
Denerim ben bunu
kolay gelsin canım şimdiden iyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?