- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.461
Sagol canim :)Ne demek canım bu son girişin olsun kodese
Tatlım ben kendim yapıyorum tavuk suyunu et suyumu bizde kimse kullanmaz yıllar oldu babaannemin kanser olduğunu öğrendigimizde doktoru demişti
Hadi gözünüz aydın :)
cok geçmiş olsun canım grip mi nezle mı
Ne demek canım bu son girişin olsun kodese
Tatlım ben kendim yapıyorum tavuk suyunu et suyumu bizde kimse kullanmaz yıllar oldu babaannemin kanser olduğunu öğrendigimizde doktoru demişti
Hadi gözünüz aydın :)
cok geçmiş olsun canım grip mi nezle mı
Çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat etHanımlar bugün inanılmaz yoğundum evim misafir dolu kızım ateşli şükür 37.5 lara düştü yemek falan yenildi çay içiyoruz annemler abimler kız kardesim coluk çocuk baya kalabalığız gece bakarım geçmişe artık
Selam :)Selam
Sen gel etliekmek kolay bebeğim hem Emiri yersin hem etliekmekDün hayal meyal etli ekmek muhabbeti döndüğünü hatırlıyorum. Ya dünyanın en güzel yiyeceği ve aylardır sayıklıyorum. Üşenmesem gidip yiyeceğim Konya' da. Adamlar bu işi biliyorlar resmen.
Olsa da yesem miss gibi, tadına vararak, kalorileri düşünmeden...
Gayet güzel olmuş afiyet bal olsunEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.08.30
Yarim dilim t.b ekmegi
4 kucuk kup peynir
6 adet kucuk siyah zeytin
1 yk pekmez
Ogle.12.30
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
3 kasik patlican oturtma
1 kase yogurt
Ara ogun.14.30
1 bardak sutlu nescafe
Ara ogun.16.30
1 kucuk muz
Aksam yemegi:18.30
4 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata
Ceyrek nar
Su. 2.5 lt
Spor. 35 dk eliptik 35*4=140 puan
2 mil leslie den 13 dk*3= 39 puan
25 dk tempolu yuruyus 50 puan
Toplam 229 puan
Pnrrr-12
Napıyon pınarcımSelam :)
Ben de kendim yapıyorum tavuk ve et sularını et suyunu genellikle kemik alıp yapıyorum. Soğuyunca buz torbalarına döküyorum istediğim kadar alıp kullanıyorum sonra ister bir ister iki çok pratikOf ya cok kötuymuspeki buzlugami atiyorsn kücük kaliblar halinde nasil yapabilrm
Acaba benim genlerde de mı bir konyalı var diyorum.Sen gel etliekmek kolay bebeğim hem Emiri yersin hem etliekmeküzerine de sac arası Mefkurem abla kesecek beni
Biz de çocuklar için başladık.sonra biz de alıştık iyice.kağıt bardaklarda dolduruyorum ben .1 çorbalık yetiyor.Ben de kendim yapıyorum tavuk ve et sularını et suyunu genellikle kemik alıp yapıyorum. Soğuyunca buz torbalarına döküyorum istediğim kadar alıp kullanıyorum sonra ister bir ister iki çok pratik
Çok geçmiş olsun çocuklar için harnup pekmezi çok iyi geliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor. Ben bu yaşında bile oğluma veriyorum küçüklüğünden beri veririm şükür çok hasta olmaz denemeni öneririm.Slm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
neysrki ateş düşmüş cnmHanımlar bugün inanılmaz yoğundum evim misafir dolu kızım ateşli şükür 37.5 lara düştü yemek falan yenildi çay içiyoruz annemler abimler kız kardesim coluk çocuk baya kalabalığız gece bakarım geçmişe artık
Senin adına sevindim cnm değişiklik olmuşturMerhaba kızlar uzak kaldım biraz ama daha iyiyiz bugun komşum zorla ablasına götürdü evde kala kala hasta oldunuz dedi iyi de geldi yürüyüşde yaptım
Akşam ıspanak 1 tb.olabilirdi cnmMenü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 10.
2 dilim ekmek 1 ince dilim salam ile tost yaptım
1 tk acılı sos
Yeşillik
Öglen 14.30
Misafirliğe gittim bi sürü hazırlık yapılmıştu yemedim oğlanın diyetten dolayı sarma vardı yemesem olmazdı 4 küçük asma yaprağı sarması 2 küçük biber dolması
Akşam
3 kaşık ıspanak
2 lt su 60 dk yürüyüşPnrrr-12
Oooo sporda bugün artma var maşallahEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.08.30
Yarim dilim t.b ekmegi
4 kucuk kup peynir
6 adet kucuk siyah zeytin
1 yk pekmez
Ogle.12.30
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
3 kasik patlican oturtma
1 kase yogurt
Ara ogun.14.30
1 bardak sutlu nescafe
Ara ogun.16.30
1 kucuk muz
Aksam yemegi:18.30
4 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata
Ceyrek nar
Su. 2.5 lt
Spor. 35 dk eliptik 35*4=140 puan
2 mil leslie den 13 dk*3= 39 puan
25 dk tempolu yuruyus 50 puan
Toplam 229 puan
Pnrrr-12
Haaahaaaa alemsiz kızzzBilmiyomuşum google a bile baktımgoogle da cimili ibo şarkısı çıktı
Güzel atlatmışın tatlımMeraba kizlar kahvaltiyi yaptim disari firladim ,bugun disarida gecti gunum,menumu yazayim gecmisi okucam . Guzel bi menu degil farkindayim ama bu kadarla kurtuldum o kadar yiyecegin arasindan,aksamida disarda yedik ben yemeyince cok aciktim evde yumurta yedim.
10.00: 2 haslanmis yumurta,6 zeytin,2 domates kurusu,2 tamb. Cok ince
13.00: 2 dilim peynir,4 zeytin,yarim dilim tamb.,1 parca et,az sebze,2 tane patates kizartmasi(bir dogum gunune gittim once yemek sonra pasta borekti bunlari yedim ac kaldim zaten)
17.30: 1 pirinc patlakli biskuvi(su sadece pirinc patlagi olandan)
19.30: 2 yumurta,avakado,1 dilim tamb
1.5 lt su (yatana kadar 1 litre daha icerim)
300 ip (30puan)
Yok cnm zaten izin kilondan fazla olduğun için eksi yüzdeyle gireceksinAnladim abla bende elimden geleni yaparim,ben ne zaman girebilcem listeye,iyi verdigim bi haftami
Offff yinemi yaaaaSlm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
Sen gel etliekmek kolay bebeğim hem Emiri yersin hem etliekmeküzerine de sac arası Mefkurem abla kesecek beni
Iyi akşamlar kazen beyBu takımın kaptanı kim ? öğrenme şansım var mı ? Ve takımda kimler var bir liste yapıp bana buradan verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?