Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim :)
Sanada gecmis olsun kuzucuk iyilesir insalh en kisa zmnda

Of ya cok kötuymus peki buzlugami atiyorsn kücük kaliblar halinde nasil yapabilrm

Çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et

Menüm

Kalkınca 08.00 1 kuru incir

Sabah10.30
2 sahanda yumurta 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 ceviz 1 çay k. Bal

Ara 1 armut

Öğlen 14 30 2 br ayran 1 dlm ekmek 1 kepçe tarhana ç.

Akşam 19.00
1 dlm ekmek 1 kepçe tarhana 4 kaşık kırmızı biber kavurması yoğurt salata

21.00 3 tane çiğdem 1 tane fıstık.
Su 2.5 lt
Spor 35 dk bantta yürüyüş

Sen gel etliekmek kolay bebeğim hem Emiri yersin hem etliekmek üzerine de sac arası Mefkurem abla kesecek beni

Gayet güzel olmuş afiyet bal olsun

Of ya cok kötuymus peki buzlugami atiyorsn kücük kaliblar halinde nasil yapabilrm
Ben de kendim yapıyorum tavuk ve et sularını et suyunu genellikle kemik alıp yapıyorum. Soğuyunca buz torbalarına döküyorum istediğim kadar alıp kullanıyorum sonra ister bir ister iki çok pratik

Ben de kendim yapıyorum tavuk ve et sularını et suyunu genellikle kemik alıp yapıyorum. Soğuyunca buz torbalarına döküyorum istediğim kadar alıp kullanıyorum sonra ister bir ister iki çok pratik
Biz de çocuklar için başladık.sonra biz de alıştık iyice.kağıt bardaklarda dolduruyorum ben .1 çorbalık yetiyor.

Slm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
Çok geçmiş olsun çocuklar için harnup pekmezi çok iyi geliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor. Ben bu yaşında bile oğluma veriyorum küçüklüğünden beri veririm şükür çok hasta olmaz denemeni öneririm.

neysrki ateş düşmüş cnm

Ohh maşallah maile toplanmışınız :))

Merhaba kızlar uzak kaldım biraz ama daha iyiyiz bugun komşum zorla ablasına götürdü evde kala kala hasta oldunuz dedi iyi de geldi yürüyüşde yaptım
Senin adına sevindim cnm değişiklik olmuştur

Akşam ıspanak 1 tb.olabilirdi cnm

Oooo sporda bugün artma var maşallah
Menüde güzel cnm sadece meyve geç vakit olmasa bşde çorba 1 kepçe yetermiş
Bilmiyomuşum google a bile baktım google da cimili ibo şarkısı çıktı
Haaahaaaa alemsiz kızzz
Güzel atlatmışın tatlım

Şu patlakları tercih etmesek iyi olur boş kalori onlar

Anladim abla bende elimden geleni yaparim,ben ne zaman girebilcem listeye,iyi verdigim bi haftami
Yok cnm zaten izin kilondan fazla olduğun için eksi yüzdeyle gireceksin

Takım yüzdesine göre bakmamız lazım
Eğer seni eklediğimizde derece giderse olmaz
Etkilemediği zaman girersin

Slm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
Offff yinemi yaaaa geçmiş olsun kuzuya

Bu takımın kaptanı kim ? öğrenme şansım var mı ? Ve takımda kimler var bir liste yapıp bana buradan verir misiniz ?

Bu takımın kaptanı kim ? öğrenme şansım var mı ? Ve takımda kimler var bir liste yapıp bana buradan verir misiniz ?
Iyi akşamlar kazen bey
Kaptan benim

Yarışma Listesindeki üyelerimi yoksa tüm üyelerimi
Bazı arkadaşlar listeye girmek istemedikleri için free olarak takılıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…