- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.421
Bende şimdi sana yazdıydım :)) rica ederim bebeğim
Hiç utanmıcanmı kızz ablanı geçmeyesana büyüklere saygıyı öğretmedilermi
Evet valla yenice oturdum abla :)Huuuu 9.takım nirdeeee
Spor yapıyosanız affederim
Canım ben en başta eline salaklık dilimleyip ve pırasa vermiştim kendi çok sevdi yemeyi dene istersenGuzel menu afiyet olsun abla. Kahvaltida genelde doymuyorum ekmeksiz ondan 1 dilim oluyor peynir zeytin sanki gitmiyor bogazimdan :))
Menu gayet guzel canim. Cok gecmis olsun. Ama vucut direncin dusmusken patates detoksu yapmasan bence daha iyi olur
benimki yemek haric herseyi yemeyi istiyor mesela onlugunu baglarken ona saldiriyor bir isirmaya calisiyor pecete ile agzini filan silmek istesem mumkun degil izin vermez yiyecegim diye cirpiniyor hani sansan cok istahli bir bebek. Ama yemege gelince yok kasigi gorunce bile direk tepki gosteriyor o yuzden sastim kaldim. Ne guzelmis senin bebis valla bende cok severim istahli yiyen bebekleri ama benim kiz babasina cekecek belli
Bence en iyisini yaptın canım yat sıcak sıcak dinlenVah sporsuz kaldım ben vah
Gribal enfeksiyonlarda terlemeyle virüsü dışarı atıp iyileşebiliyorsun. Gripken ben de giderim mutlaka, ama şu an kemiklerime kadar üşüttüğüm için kolumu kaldıramıyorum. Hocayı aradım zaten 48 hareket molasız parkur deyince ben gelmiyorum dedim direkt
tugcetugcem tuğçe senin pattis nasıl gidiyor canısı
Bana yarın kilonu bildirmeyi unutma
Burdan değil :))
Bence en iyisini yaptın canım yat sıcak sıcak dinlen
Hadi bakalım lesliee gelsin inş.Kahvaltı 8.00
2 yumurta
1 kk peynir
2 salatalık
4 çeri
Ara filtre kahve
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt
1 kase barbunya
Ara 16.00
Çeyrek greyfurt
18.30
1 kepçe mercimek.corba -unsuz
2 çorba kaşığı kavurma
1 kase yoğurt
Su 3u geçer yatana kadar
Videon gelince de leslie yapicammmmPnrrr-12 canim benim
yesil cay ve turk kahvesi icerim
ooo baya hareketlenme var sendeEvet valla yenice oturdum abla :)
35 dk bantta yürüyüş yaptım.
1
35 ×3=105 puan dün de aynen 105 puan pınarcımPnrrr-12
ttisin iyi gittiğini düşünüyorum, 1. Gün bitti. Sabah bakıp bildiririm ablacım kilomu.
Tuğçem kötüysen gştmediğin hata cnmtıyorum valla, durumum bayağı kötü... Hastaneye gidecem yarın hiç duramıyorum. Sporsuzum
çocuk olunca öyle oluyor canım ben en son beraber yaparak çözüm bulmustumNormalde spor yaparim severimde 1 saat araliksiz eliptik yapmisligim vardi zamaninda tabi simdi bahaneler cok leslie ye baslayim dedim 13. Dk da kiz uyandi mesela boyle boluk porcuk oluncada keyif kalmiyor uzaklasiyorum
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBirde senin su hamilelik takvimini her gordugumde heyecanlaniyorum gecen seneki hallerim geliyor aklima Allah sag saglim evladina kavusmayi nasip etsin canim
Banadahep kendimi olduğumdan daha kilolu göruyorum ablaAslında çok sıkı değilim cnm ama kilomu göstermiyom hep 5- 6 kilo az görünür
Benim biraz göbüş var belim kalın geliyor bana
Bacaklarımda çok ince değil
Geriye ne kaldıysa
Ama kum saati olunca biyer dikkat çekecek kadar abartı olmuyor
Zaten birazdaha vereyim bölgeselede ağırlık verecem
Canlar geçmiş olsun hosgeldinizMefkurem ablacim destegin icin tesekkur ederim ama bu demek degil ki senden az kilo vericem gecicem seniiiiiiiiiiiiiiiiiii. Herzmn senden daha zayif olicimmm
gayet güzel olmuş afiyet olsunKahvaltı 8.00
2 yumurta
1 kk peynir
2 salatalık
4 çeri
Ara filtre kahve
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt
1 kase barbunya
Ara 16.00
Çeyrek greyfurt
18.30
1 kepçe mercimek.corba -unsuz
2 çorba kaşığı kavurma
1 kase yoğurt
Su 3u geçer yatana kadar
Videon gelince de leslie yapicammmmPnrrr-12 canim benim
yesil cay ve turk kahvesi icerim
kız Allah seni bu yüzyılda bulyon mü kaldı ha yemeğe bulyon katmissin ha cipsi katmissin aynı şey canım
Hiçbir faydası yok verdiği lezzet MSG den geliyor amma Pınarcım lütfen yemeğine kanser katma
valla hamile kalmamış olaydım hiç niyetim yoktu canım benim 2. Ye
Sarkik burus burus bir vucut tabi de istemiyorum ilk hedefime yaklastim aslinda daha hirsli olmam lazim boyle olunca kendime daha cok kiziyorum yapmam gereken belli bunun farkindayim ama bir guc beni engelliyor neyse hareketli muzikler acip biraz enerjimi getireyim belki gaza gelir baslarim spora
senin masallahin var canim 5 mil 5 mil gidiyorsunben o kadar yapamiyorum ya kiz agliyor ya uykusu geliyor vs vs bolunmek icin sebep cok eliptige donmem lazim bakalim insallah o hirsim tekrar gelicek. Hedeflerim var bende 2 ay sonra 75 i gormek istiyorum mart sonuna yani bakalim. Simdi kalkip kotu karamsar dusunceleri atip spor yapmaya calisacagim
Aynen cok dogru emegim bosa gitcek diye bisi yiyemiyor insan :)Spor yapmiyinca kaçamak yapmak daha kolay oluyor hem spor yapınca emeğe saygıdan daha dikkat ediyorsun
Hadi bakalım lesliee gelsin inş.
Menü güzel canımcım
Ama ben sana akşam et salata yoğurt dimedimmiydi :))
Yarın ve perş.sıfır karbon olsun
ooo baya hareketlenme var sende
Tuğçem kötüysen gştmediğin hata cnm
Belki ilaç verecekler daha çabuk iyi olursun
Bitki çayları içiyomusun
Zencefil nane limon kekik falan
Sagol cnm hosbulduk ❤çocuk olunca öyle oluyor canım ben en son beraber yaparak çözüm bulmustum
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Banadahep kendimi olduğumdan daha kilolu göruyorum abla
Canlar geçmiş olsun hosgeldiniz
gayet güzel olmuş afiyet olsun
Güzelim zaten söyliceksin hangi ilaçları kullandığınıİlaç içmek istemiyorum ya, direk antibiyotiği verecekler bana. Atamıyorum sonra vücudumdanZaten kortizonlu ilaçlarım var
Ihlamur ve zencefil çok içiyorum
Hadi bakalım gelsin eksilerrrrrMenücükcüğüm
07:15 1 haşlanmış pattis, 1 kase yoğurt
12:35 2 haşlanmış pattis, 1 kase yoğurt
19:00 1 kase yoğurt
3 litre su, ödem çayı, 1 sade türk kahvesi
Sporsuzum
Bir detokslu menü dahaMenüm:
11:15 1bardak balli Ilik su
12:30 2yumurta, yesillik
18:00 tonbalikli Salata (1kk peynirle), 2yk ispanak yemegi(esim icin yaptim tadina baktim sadece)
2fincan yesilcay
1fincan adacayi
1az sütlü Kahve
3lt Su
5mil leslie + 400hoplama + 5dk karin egzersizi = 259puan
Aynen tatlım bakalım nasıl olacak yaşayıp gorucezHadiya ölemi benm hic haberm yok öle bisiden e sen pilav yaparken falan kullanmiyormusun bizde herkez kullanir kimsedende duymamisim sasirdim cok bi netten arasdiriyimama nasil birakcm cok güzel lezzet veriyor
nasip tabi bu isler ama iyi olmus bence ne güzel beraber büyürler :)
Canim tabi benm bebek yok is yok baya rahatim o konuda bebekli Anneleri anliyorm zorlaniyolar genede yapmaya calisiyorlar :) sanada masallah cnm bugun eliptik yapmissin 35 dk lesliede yapabildiysen süper sonradna gaza geldin heralde kiz :)
Aynen cok dogru emegim bosa gitcek diye bisi yiyemiyor insan :)
Gerci listede oluncada yiyemiyorsun
Hadi bakalım tartı yüzüne gülecek inşallahMenücükcüğüm
07:15 1 haşlanmış pattis, 1 kase yoğurt
12:35 2 haşlanmış pattis, 1 kase yoğurt
19:00 1 kase yoğurt
3 litre su, ödem çayı, 1 sade türk kahvesi
Sporsuzum
gözüme az geldiMenüm:
11:15 1bardak balli Ilik su
12:30 2yumurta, yesillik
18:00 tonbalikli Salata (1kk peynirle), 2yk ispanak yemegi(esim icin yaptim tadina baktim sadece)
2fincan yesilcay
1fincan adacayi
1az sütlü Kahve
3lt Su
5mil leslie + 400hoplama + 5dk karin egzersizi = 259puan
Güzelim zaten söyliceksin hangi ilaçları kullandığını
Ona göre bişey verirler
Hadi bakalım gelsin eksilerrrrr
Bir detokslu menü daha
Sporr süperr
Önümüzdeki hafta hoplamayada puan verelim boşa gitmesin
Sizce kaç olsun
Güzelim zaten söyliceksin hangi ilaçları kullandığını
Ona göre bişey verirler
Hadi bakalım gelsin eksilerrrrr
Bir detokslu menü daha
Sporr süperr
Önümüzdeki hafta hoplamayada puan verelim boşa gitmesin
Sizce kaç olsun
Aynen tatlım bakalım nasıl olacak yaşayıp gorucez
Hadi bakalım tartı yüzüne gülecek inşallah
gözüme az geldi
Sagol canimm :) evet verelim 15tanesi 1 puanmi olsun yada 20 cnkü ip atlamak 10tanesi 1 puan hoplama daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?