Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

asfarovski ne kadar büyüklükte bı parca biraz bağırsakların harekete geçirecek şekilde besle tahmini 48 saatte üçüncü Kakada çıkması lazım
Parça yuvarlaksa korkma buyukijtimalld çıkar en büyük risk kalın bağırsak ile ince bağırsak arası geçiş bebeklerde çok dar çokta. Mideye inmiştir bağırsak yollarindadir
Nereden mi biliyorum benim oğlum kasla göz arası anne bak deyip hopp diye tornavida ucu yuttu

Emziren ve birtakım alerjen şeylere diyet yapan anne menüsü
Saat 12.00
3 zeytin
Cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim ekmek
Saat 16.00
1 parça ızgara tavuk
Yarım dilim tb ekmek
19.30 akşam
1 kase tavuksuyu çorba
1 parça fırında tavuk
Salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef

38.5 çocuk için çok yüksek sayılmaz cnm onların vücudu kaldırır bunu
Neyseki geçmiş bitmiş
Herkes gittimi sizde kalan oldumu
abla işte ben biraz panik bi anneyim sanırım kızımın gözünün içine bakıyorum zamanla normale donerim inşallah kızım uyumakta biraz güçlük çekti bugün herkesin ağzını bantlayacaktim nerdeyse :) geçen pazartesi de Dr a kızımın ses tonu biraz kalın geldi hasta mi olacak acaba diye gittim Dr güldü beni de çok sever eşime diyor annelik bi nevi psikopat lik tir aman sen sakin kal:)
Kız kardeşim bizde abla annemde pazar geçecek bize 4 gün kalacak sonra annem ve kiz kardeşim Erzurum yolcusu

Tövbe bismillah takım bambu saatte fikir fikir gidip yatsaniza yaww ben nöbete devam 38de stabil tutmaya çalışıyorum
ben de daha uyuyamadim kız kardeşimle sohbet ettik halbuki ikimizin de gözleri şasi oldu uykusuzluktan sizede tekrar geçmiş olsun atesijiniz normale döner inşallah iyi nöbetler canım

Sakin ol bebeğim
Çocuklar hasta ola ola büyücekler
Daha senin ki tazeye ondan da öyle olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…