- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.581
Tamam ablacim bi dusunuyim de bakalim senide haberdar ederimKuzum kazene özel mesaj atıp sorabilirsin
Boy yazmıyor profildeTisikkirler bu boya bu kilo fazla bile
Tmm güzelim eğer değiştirirsenTamam ablacim bi dusunuyim de bakalim senide haberdar ederim
Olmayanı nasıl yazımBoy yazmıyor profilde
Arı gibi çalışıyor benim kızlarım.Kız anka niye arı istedin
Haaa benim aklıma arının yaptığı başka bişey geldiydiArı gibi çalışıyor benim kızlarım.küçük hafif kendi kilo derdi yok
Haaa benim aklıma arının yaptığı başka bişey geldiydi
Ben aslan olunca gözüm açıldıTövbe bismillah takım bambu saatte fikir fikir gidip yatsaniza yaww ben nöbete devam 38de stabil tutmaya çalışıyorum
Hey Allahım yaaa
Yere sıfırmısın
İyi geceler abla evet 39 covariydi iniyor inşallahBen aslan olunca gözüm açıldı
Neyseki ateş çok yüksek değilmiş
Aman insinİyi geceler abla evet 39 covariydi iniyor inşallah
abla işte ben biraz panik bi anneyim sanırım kızımın gözünün içine bakıyorum zamanla normale donerim inşallah kızım uyumakta biraz güçlük çekti bugün herkesin ağzını bantlayacaktim nerdeyse :) geçen pazartesi de Dr a kızımın ses tonu biraz kalın geldi hasta mi olacak acaba diye gittim38.5 çocuk için çok yüksek sayılmaz cnm onların vücudu kaldırır bunu
Neyseki geçmiş bitmiş
Herkes gittimi sizde kalan oldumu
ben de daha uyuyamadim kız kardeşimle sohbet ettik halbuki ikimizin de gözleri şasi oldu uykusuzluktan sizede tekrar geçmiş olsun atesijiniz normale döner inşallahTövbe bismillah takım bambu saatte fikir fikir gidip yatsaniza yaww ben nöbete devam 38de stabil tutmaya çalışıyorum
Sakin ol bebeğimabla işte ben biraz panik bi anneyim sanırım kızımın gözünün içine bakıyorum zamanla normale donerim inşallah kızım uyumakta biraz güçlük çekti bugün herkesin ağzını bantlayacaktim nerdeyse :) geçen pazartesi de Dr a kızımın ses tonu biraz kalın geldi hasta mi olacak acaba diye gittimDr güldü beni de çok sever eşime diyor annelik bi nevi psikopat lik tir aman sen sakin kal:)
Kız kardeşim bizde abla annemde pazar geçecek bize 4 gün kalacak sonra annem ve kiz kardeşim Erzurum yolcusu
ben de daha uyuyamadim kız kardeşimle sohbet ettik halbuki ikimizin de gözleri şasi oldu uykusuzluktan sizede tekrar geçmiş olsun atesijiniz normale döner inşallahiyi nöbetler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?