- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.601
Ayy ben senin menüyü atlamışım kuzumEmziren ve birtakım alerjen şeylere diyet yapan anne menüsü
Saat 12.00
3 zeytin
Cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim ekmek
Saat 16.00
1 parça ızgara tavuk
Yarım dilim tb ekmek
19.30 akşam
1 kase tavuksuyu çorba
1 parça fırında tavuk
Salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef
Gidip yemeği hazirlayim temizlikle yek yapmak aynı gün olmamalı bence yadaha kendime bakım yapacağım haa bide bı dünya ütü var kurutmada çıksinda onuda akşama artık
Bu aralar pek bı hamaratim micazima ters oğluma atkı başladımkendimi durduramıyorum
Kuzummm yatmadınmı sen dahaKesinlikle katılıyorum bahar.bizim temizlik yaptıgkmj zaman eşler yemel yapsın
İnşallah ablaAman insin
inş. Çabuk geçer
nsallah canımabla işte ben biraz panik bi anneyim sanırım kızımın gözünün içine bakıyorum zamanla normale donerim inşallah kızım uyumakta biraz güçlük çekti bugün herkesin ağzını bantlayacaktim nerdeyse :) geçen pazartesi de Dr a kızımın ses tonu biraz kalın geldi hasta mi olacak acaba diye gittimDr güldü beni de çok sever eşime diyor annelik bi nevi psikopat lik tir aman sen sakin kal:)
Kız kardeşim bizde abla annemde pazar geçecek bize 4 gün kalacak sonra annem ve kiz kardeşim Erzurum yolcusu
ben de daha uyuyamadim kız kardeşimle sohbet ettik halbuki ikimizin de gözleri şasi oldu uykusuzluktan sizede tekrar geçmiş olsun atesijiniz normale döner inşallahiyi nöbetler canım
Kuzucum yarın sabah 1 dil ekm.Bığünkü menüm
Sabah ( 9.00)
2 dili peynir
2 dilk tambudat ekmek
5zeyykb
Ogleb( 13.00)
6 kofte bollllsalata
Aksam (19.00)
5 fistik cig
Bollsalata
3 kofte
Sici 1,5 lt su
Sapor uok
Cok gorgunjn kizmar menumj yadarken bile te kac elimden dustu. Simdilikgideym savah sgelirin
geçmiş olsun canımKızlar iyi aksamlar çok güzel bir hava vardı bugün malum benim mide sıkıntısı ile ben dün gece saat beşe kadar tuvalet ve oda arasında mekik dokudum.o yüzden bugün bir de uyandim kahvaltımı yaptıktan sonra burada otelin kapalı yüzme havuzu var oraya gittim yüzmeye hem giderken yürüdüm hem de gelirken ama bu son dedim kendi kendime walla çok yoruldum. Akşam yemeğimi yedim ve dizim var onu seyretmeye oturdum. Reklamlarda dönüp menümü yazacağım.
abla tarçın beni uyutmuyor yaaÇok güzel canom
Yalnız kefirin fazlasıda kilo yapar
Akşam sonrası bişeye ihtiyaç duyuyosan ya yoğurt yada tarçınlı süt içebilirsin
iyi yapmışsın canım değişiklik olmuşMerhaba kızlar uzak kaldım biraz ama daha iyiyiz bugun komşum zorla ablasına götürdü evde kala kala hasta oldunuz dedi iyi de geldi yürüyüşde yaptım
güzel menu afiyet olsun canımMenü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 10.
2 dilim ekmek 1 ince dilim salam ile tost yaptım
1 tk acılı sos
Yeşillik
Öglen 14.30
Misafirliğe gittim bi sürü hazırlık yapılmıştu yemedim oğlanın diyetten dolayı sarma vardı yemesem olmazdı 4 küçük asma yaprağı sarması 2 küçük biber dolması
Akşam
3 kaşık ıspanak
2 lt su 60 dk yürüyüş @Pnrrr-20
sporda çoşmuşsun canım maşallahEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.08.30
Yarim dilim t.b ekmegi
4 kucuk kup peynir
6 adet kucuk siyah zeytin
1 yk pekmez
Ogle.12.30
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
3 kasik patlican oturtma
1 kase yogurt
Ara ogun.14.30
1 bardak sutlu nescafe
Ara ogun.16.30
1 kucuk muz
Aksam yemegi:18.30
4 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
Bol salata
Ceyrek nar
Su. 2.5 lt
Spor. 35 dk eliptik 35*4=140 puan
2 mil leslie den 13 dk*3= 39 puan
25 dk tempolu yuruyus 50 puan
Toplam 229 puan
@Pnrrr-20
geçmiş olsun canımSlm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
afiyet bal şeker olsunMenüm
Kalkınca 08.00 1 kuru incir
Sabah10.30
2 sahanda yumurta 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 ceviz 1 çay k. Bal
Ara 1 armut
Öğlen 14 30 2 br ayran 1 dlm ekmek 1 kepçe tarhana ç.
Akşam 19.00
1 dlm ekmek 1 kepçe tarhana 4 kaşık kırmızı biber kavurması yoğurt salata
21.00 3 tane çiğdem 1 tane fıstık.
Su 2.5 lt
Spor 35 dk bantta yürüyüş
bende kızıma 4 aylıktan itibaren başladım çok şükür çok büyük hastalıklar geçirmediÇok geçmiş olsun çocuklar için harnup pekmezi çok iyi geliyor. Bağışıklığı güçlendiriyor. Ben bu yaşında bile oğluma veriyorum küçüklüğünden beri veririm şükür çok hasta olmaz denemeni öneririm.
çok az yemişsin vallaMenümü yazayım
Sabah öğle 13.30
2 yumurta
1 kivi
Ara 16.30
1 elma
Ara 17.30
1 aktiva
Akşam 19.00
2 yumurta
Salata
2 lt su
80 dk yürüyüş 60 dk yüzme @Pnrrr-20
brokoliden gazlanmışsın bence canımBugunku menum
Sabah 10.15
Cay kasigi kadar salcayla 2yumurtali omlet
Salatalik
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 12.30
1 kucuk muz
4 kakaolu petibor
Yarim bardak sut
Sari kantoronlu melisa cayi
Ogle 16.00
1 kase nohut
1 kase yogurt
Hibiskus cayi
Aksam 20.00
1 tabak firinlanmis karnibahar brokoli
(1 yumurta 1 br yogurt 2 yk yakin kepekli un ve baharat 1 tatli kasigi peynir)
Aclik otu cayi
2 lt su
60 dk ty 120P
20 dk aletli gym 60p
30 dk egzersiz bisikleti 60p
100 ip 10p
Toplam 240 @Pnrrr-20
Icim gaz dolu ölüyommmm
Oo Önce çıkarıyor demek ki annesi benim oğlumun 5ayda çok rahat cikti sadece ateş oldu köpekler ve aşılar çok dahazorgünaydın aslanlar
ben bugün nöbetçiydim 7 de geldim işe
kızımın alt dişleri çıkıyor bu seferde tüm gece uykusunda ağladı
tüm gece uyutmadı beni
sağol kuzum
Geçmiş olsun canim inşallah daha iyi olur bugunGünaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden
üst 9 oldu canımOo Önce çıkarıyor demek ki annesi benim oğlumun 5ayda çok rahat cikti sadece ateş oldu köpekler ve aşılar çok dahazor
Erken çıktığından mı genetik mi bilmem iki çürük var şimdiden üçe girsin tedavi edilecek yaşını bekliyoruz
sağol kuzum
Sen gel etliekmek kolay bebeğim hem Emiri yersin hem etliekmeküzerine de sac arası Mefkurem abla kesecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?