- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.621
Çok geçmiş olsun baharımGünaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden
Günaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden
üst 9 oldu canım
alt 2 ön 2 azı var şimdi diğerleri patlıyor elini ağzına sokup ağlıyor
Grup simgemiz ben kalp
Hastaneden eve dönüyorum şimdi, 2 gün raporluyum dinlenmezsem geçmezmiş meret. Neyseki antibiyotiğe gerek kalmamış, hiç istemiyordum antibiyotik kullanmayı. Alerji ilacımı değiştirdi kbb doktoru, öksürük şurubu pastil ve ılık içeceklerle dinlenirsen atlatırsın dedi.
Hazır hastaneye gitmişken bir tartı analizi yaptırayım dedim. Yine yağ kaybım ve bol ödemim var. Artık yemekleri suyuyla yiyorum, kahvaltılara haftada 1-2 tereyağı ekledim ben daha napayım bilmiyorum ki.
Pattis detoksumdan sonra bakacam artık son durumuma. Şimdilik benden haberler bu kadar geçmişe dönüyorum
Kızlar geçmişe bakamadım yoğun bir gun
Bugün ve yarın icin plan söyle
Kahvaltı 2 yumurta peynir
Ara filtre kahve ve ceviz
Öğlen lesliee
Üstüne yoğurt ve koz patlıcan ve elma
Ara yesil.cay ve ya kefir
Akşam kabakkkkk ve yoğurt
Yarın aynı menü öğlene ton balikli salata
akşama bugünden kalan kabak
Şu 3den fazla
Böyle yapsam nasil sizce
Mefkurem ve diğer aslan parçaları ne dersiniz
süper olur canım benimde dünden kabağım var akşam yanında proteinle onu yerimKızlar geçmişe bakamadım yoğun bir gun
Öğlen lesliee
Şu 3den fazla
Böyle yapsam nasil sizce
Benceee cok güzel bir menü birazcık kopya cekebilirim bile :)
canım uyuşturuyor iyi oluyor ben kullanıyorum amanurse51 canim damağa sürülen jeller varya.
Onlar nasıl ne düşünüyorsun sen?
Ben hiç kullanmadim da kullanan arkadasim.coktu. Sen aile hekimligindesin faydasını zararını daha iyi bilirsin ama çok ağrısı varsa bi dene istersen
bende bimden aldım kefirÇek çek. Kefir de aoç çok güzel öneririm canim. Senin güncel kilo kac.
Herkese göre aç geziyorum ama.kantar oynamiyo 69.5e çakıldım.
Bari son iki gun.detox olsun böyle dedim
Tisikkirler bu boya bu kilo fazla bile
abla işte ben biraz panik bi anneyim sanırım kızımın gözünün içine bakıyorum zamanla normale donerim inşallah kızım uyumakta biraz güçlük çekti bugün herkesin ağzını bantlayacaktim nerdeyse :) geçen pazartesi de Dr a kızımın ses tonu biraz kalın geldi hasta mi olacak acaba diye gittimDr güldü beni de çok sever eşime diyor annelik bi nevi psikopat lik tir aman sen sakin kal:)
Kız kardeşim bizde abla annemde pazar geçecek bize 4 gün kalacak sonra annem ve kiz kardeşim Erzurum yolcusu
ben de daha uyuyamadim kız kardeşimle sohbet ettik halbuki ikimizin de gözleri şasi oldu uykusuzluktan sizede tekrar geçmiş olsun atesijiniz normale döner inşallahiyi nöbetler canım
Bığünkü menüm
Sabah ( 9.00)
2 dili peynir
2 dilk tambudat ekmek
5zeyykb
Ogleb( 13.00)
6 kofte bollllsalata
Aksam (19.00)
5 fistik cig
Bollsalata
3 kofte
Sici 1,5 lt su
Sapor uok
Cok gorgunjn kizmar menumj yadarken bile te kac elimden dustu. Simdilikgideym savah sgelirin
Bugün akşam benim adam çuko yiyodu hemde milka
Bi sefer yalayımmı dedim
Adam elini çekiyor yicem diye korktu heralde
Sanki ben bi çukoya tenezzül edecem
Korkma Korkma dedim yemek istesem yerdim
Haaa tabiki şaka yaptıydım, yalamadım
günaydın aslanlar
ben bugün nöbetçiydim 7 de geldim işe
kızımın alt dişleri çıkıyor bu seferde tüm gece uykusunda ağladı
tüm gece uyutmadı beni
Günaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden
üst 9 oldu canım
alt 2 ön 2 azı var şimdi diğerleri patlıyor elini ağzına sokup ağlıyor
Günaydınnnn tatlışş aslanlar
Hayırlı olsun pek yakışmış
Kızlar geçmişe bakamadım yoğun bir gun
Öğlen lesliee
Şu 3den fazla
Böyle yapsam nasil sizce
Ya bende bağışıklık icin arada içiyorum. Haftada 2 falan içiyorum. Ama korkuyorum. Alışır onsuz çıkamazsam falan diye. Ki ben kefirsizde hergun wc çıkıyorum zaten.bende bimden aldım kefir
wc sorunun çözdü günde 2 -3 çıkıyorum normalde 1 anca da zorla
Eksi getirmezse beni yollayacak zuhal.Abla zatenBence menü iyi, eksi de getirir
esnek mesai diye bir şey çıkardılar canım yaaBoyu çok merak ettim :)))
Sizleri okudukça anne olmanın zorluğunu daha çok benimseyip, evlilikten biraz daha uzaklaşıyorum :))) bu yaşta olmama rağmen annem hala psikopatça üzerime titriyorsa bu iş çok zor :)))
Allh kolaylık versin
Kız menünün dili ne pek çözemedim de
Yorgunmuşsun ama onu yeni çözebildim. Bak senin için bu hafta spor yapamıyorum, hastalıktan filan değil yani yanlış anlama
Ayyy çikolataya hiç dayanamıyorum abla ben, ikram ettiklerinde yok diyorum ya sanki kalbime bıçak saplıyorum:))) Şekerli olan herşeyden nefret ederim ama çikolataya olan aşkım dillere destan. Hele şimdi hastayım ya canım hiçbir şey istemiyor ama çikolatanın kokusu geliyor burnuma
Günaydın tatlım, sen sağlık ocağında değil miydin? Nöbet oluyor mu? Bebişin dişleri hemencecik çıksın da mışıl mışıl uyusun
Günaydın baharım geçmiş olsun. Tüm kışı hasta geçirdi yavrucak
Kıyamam ya, minicik dişleriyle ne tatlıdır o şimdi :)
Günaydınlaaar... Teşekkür ederiz
canım nasıl anlıyorlar film çekmeden yaGunaydin aslanlar bende hastanede sonuc gosterdim halamgile gidiyorum bu doktorlar insanlara hap dayamayi ne saniyolar ya hayret ediyorum aylardir parmagimin orta eklemi sisiyo bi film ceksip baksana arkadas ya 2 hap krem ise yaramazsa fizik tedavi diyor ne alaka 1 tanecik parmagim ya bide fizige mi gideyim belkide eklem sivim bitti cunku surtuyo agriyor icten ice hissediyorum cok canim sıkkınnnnnn
Çok geçmiş olsun canım bazı doktorlar ne yazikki rahat oluyor Rabbim iyilerle karşilaştirsinGunaydin aslanlar bende hastanede sonuc gosterdim halamgile gidiyorum bu doktorlar insanlara hap dayamayi ne saniyolar ya hayret ediyorum aylardir parmagimin orta eklemi sisiyo bi film ceksip baksana arkadas ya 2 hap krem ise yaramazsa fizik tedavi diyor ne alaka 1 tanecik parmagim ya bide fizige mi gideyim belkide eklem sivim bitti cunku surtuyo agriyor icten ice hissediyorum cok canim sıkkınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?