Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canm bak oluyoms insallah halledersn ama bence esine sölicegn zaman yap öle ki öteki nickinlede bi gecmisin olmasn :)

Günaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden

Günaydn canim cok gecmis olsun canim bi Anne icin cok zor olsa gerek yavrusunun hasta olmasi

Canm bak oluyoms insallah halledersn ama bence esine sölicegn zaman yap öle ki öteki nickinlede bi gecmisin olmasn :)

Günaydn canim cok gecmis olsun canim bi Anne icin cok zor olsa gerek yavrusunun hasta olmasi
Tabi ki zor içine öküz oturuyor ama bı taraftan da böyle böyle büyüyecektir diyorsun alıştık valla bu sene bitmedi hastalıklar bu seneye kadar iğne ilaç bilmiyorduk

Aa geçmiş olsn. Maydonoz ödeem atıyo ya denedin mi

Dışarda yine iyi kurtarmissin canim
Canim bide kendi kucukluk resimlerini videolarini cok izlet cok tatliydin,cok seviyodum,sende bebktin falan kardesi oluncada onun kiyafetlerini esyalarini falan bak seninde vardi diye goster ise yariyo.
Yapayım canım ara ara kendi videolarını izliyor zaten
Masallah canim saglikla insallah,allah bagislasin

Slm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
geçmiş olsun baharım kuzucuk kurtulamadı hastalıklardan bagisikliklarini bir şekilde kuvvetlendirmek lazım.da nasil

Afiyet olsun canım öğlen hem ekmek hem çorba ikisi de ekmek türu olmus
Menümü yazayım
Sabah öğle 13.30
2 yumurta
1 kivi
Ara 16.30
1 elma
Ara 17.30
1 aktiva
Akşam 19.00
2 yumurta
Salata
2 lt su
80 dk yürüyüş 60 dk yüzme Pnrrr-12
Bugünü baya hafif tutmussun canjm
Karnabahar gaz yapar ve senin menülerde hep petibor var
Sporda olsa süper
suyu 2 ye tamamlayabileydin keşke aycam

neymis o çocuklara oluyor mu benim kuzuya vereyim 3yas hala 12 kg ya
bizde aynı dert 3 yaşına girecek hep küçük zannediyorlar

Geçen sormştn k bakma yoğnlktan cvp veremedim güzel bnce sporunu da yaparsan güzel olur

Sorma gülüşüm ya yine aldık antibiyotik en açık olduğu dönem emzirme bitti vücudun ürettiği yetmiyor diyor doktorumuzda valla artık içsin yeter modundayim biliyorsun benim kini
Kıyamam ben ona
Ek vitamin falan bağışılığını güçlendircek macun falan yaptırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…