- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.161
Niye az gitti canım nerde eksik vardı senceGecen hafta : 76.9
Bu hafta 76.6
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.39
Cok üzüldüm
Hadi bakalımOlur. İki dengesiz meto bakalm nasıl olacak
Bende senden çok iyi eksiler geldiği için hiç beklemiyordum sağlık olsunGeçen cuma 108.1
Bu hafta 107.7
Fark -400
Çok üzgünüm: (
yuhhh 4saatte bir o.... Diye bir ilaç var normalde onu veriyorlar direk bağırsakta sindirim sağlıyor bı ölçek herşeyi boşaltıyor tek seferde derdi neymiş o doktorun yahuCanim biz dogudaydik dr toka cikmayinca lagman verdi 2 yasindaki cocuga ,megerse cok zararliymis bide 4 ssate birdr arkadasa sorduk 2 kez yaptiktan sonra kesinlikle dedi cok kotu o zaten oldursen durmaz icerde kendi akisiyla cikacak merak etme dedi cikti cok sukur,cektigim sıkıntığı tahmin edemezsin.
Devamı gelir inşallah poniGeçen hafta 78
Bugün 77.7
Fark -300
Çok mutluym kızlarr 2 kilo vermş kadar sevndm valla
Guzel canim tebriklwrBeklerken bildirimi yapayim dedim
Geçen cuma 76,2
Bu cuma 75
Eksi 1.2
Yüzde 1.57
Tebrik ederim canımGunaydin guzeller
Baslangic:80.7
Bugun :80.3
Fark:-400 gram
Teşekkürler arkadaşım bu hafta hepimiz için daha güzel olucaz inşallahGuzel canim tebriklwr
Tuh abla mesajini gorseydim yemezdim bugunde 2 yedim,yarindan itibaren 1 yumurta,cocuklari disari goturduk,evde hemen kofte vardi yanima aldim cocuklar oynarken onu yedim ondan oyle duzensiz oldu.Sabah 1 yumurta yeterli bebeğim ekmek olduğu için
Ikindin akşam niye öyle oldu
Kefiri arada içip akşam köfte salata yapabilirdin
Günaydınlar
Nihayet pattis diyetini dün akşam itibariyle bitirdim. 3. Gün bir değişiklik olmadı ama ilk 2 günkü eksi tatmin etti beni. Biraz zor bir diyetti ya da hastalıktan dolayı zorlandım o kısmını pek kestiremeyeceğim
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Mefkurem artık hedeflerimi düşürelim mi ne dersin? Sanki pek gitmez artık benden
geçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
Vayyy dünkü menüyle bu eksi geldiyse haftayı çok merak ettimBeklerken bildirimi yapayim dedim
Geçen cuma 76,2
Bu cuma 75
Eksi 1.2
Yüzde 1.57
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (76,2//)530.Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Degistir Kendini(74.7/ 504.Etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (74.7)
Haftaya yakalrsin insallah hedefiGünaydın aslanlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.8
Bugün 63.3
Regle rağmen hedefi tutturdum. Aslında 62 yi hedefliyordum. Ama olmadı. Haftaya inşallah 60 a az kaldı
Sen hangi gün başlamıştın edacımGunaydin guzeller
Baslangic:80.7
Bugun :80.3
Fark:-400 gram
Waayyy supersin kuzucumGünaydınlar
Nihayet pattis diyetini dün akşam itibariyle bitirdim. 3. Gün bir değişiklik olmadı ama ilk 2 günkü eksi tatmin etti beni. Biraz zor bir diyetti ya da hastalıktan dolayı zorlandım o kısmını pek kestiremeyeceğim
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Mefkurem artık hedeflerimi düşürelim mi ne dersin? Sanki pek gitmez artık benden
Gecmis olsun canim,hamimelikte yaparBaş ağrılı bir günden günaydın kizlar
sahalara geldiysen süperBeklerken bildirimi yapayim dedim
Geçen cuma 76,2
Bu cuma 75
Eksi 1.2
Yüzde 1.57
nasil guldum yaa
ptesi ablaSen hangi gün başlamıştın edacım
Tabikiiii çok güzellll bebeğimGünaydın aslanlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.8
Bugün 63.3
Regle rağmen hedefi tutturdum. Aslında 62 yi hedefliyordum. Ama olmadı. Haftaya inşallah 60 a az kaldı
Tmm cnm öyle yapalım o zamanHiç üzülme sen canim ben kendi isteğimle takimdan ayrılayım. Hedefim kucuk ne yapabilirim. Benim boyuma ve kemik yapima ve de yaşıma gore ideal kilom 65 66.
Daha altına düşsem yüzüm çöküyor.
Ben kendi isteğimle ayrılayım . Liste disi olurum. Sıkıntıya gerek yok
Mefkurem
Bu eksi seni uzmesin haftaya telafisi için hirslandirsin canımGeçen cuma 108.1
Bu hafta 107.7
Fark -400
Çok üzgünüm: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?