- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.141
Liiiiiliiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyGünaydınlar
Nihayet pattis diyetini dün akşam itibariyle bitirdim. 3. Gün bir değişiklik olmadı ama ilk 2 günkü eksi tatmin etti beni. Biraz zor bir diyetti ya da hastalıktan dolayı zorlandım o kısmını pek kestiremeyeceğim
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Mefkurem artık hedeflerimi düşürelim mi ne dersin? Sanki pek gitmez artık benden
Dün anarmol şekilde çok açlık çekmedim cnm sebze çor.içtiğim gün ölüyodum :))Anaaa yumurta detoksu mu bu? Yumurta beni hiç doyurmuyor ya. Diyetisyene gittiğim bir dönemde sabah kahvaltımda 2 yumurta, 1 bardak süt vardı. Yedim gittim şubeye karnım nasıl zil çalıyor, Allahım sanırsın önceki gündem açım, unlu mamüllere gidip simit alıp yemiştim. Bir de o hafta 1,3 eksideydimEksiyle kendimi affettirmiştim diyetisyenime
Niye haftaya perşeöbee desen haklısın abla haftaya perşembe den sonra normale dönerim inşallah
Tabiki çok güzel cnm daha ne olsungeçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
Anaaaa dün artıydın hanii :))Geçen hafta 78
Bugün 77.7
Fark -300
Çok mutluym kızlarr 2 kilo vermş kadar sevndm valla
süpersin poni görmüşsün 77 yıl poni kilolarını artık çok yakın yedim içtim geldim yanına yarısalim mıGeçen hafta 78
Bugün 77.7
Fark -300
Çok mutluym kızlarr 2 kilo vermş kadar sevndm valla
Düne göre 900 gr eksideym bnm metom nasıl abla ya var bi anormallikAnaaaa dün artıydın hanii :))
77 lerde gelmişşş
Tebrikler canom
Eksi olman güzel cnm tebriklerEki Görüntüle 2100978
Ve benim hasılat
Geçen hafta:69.4
Bu hafta: 68.9
Fark:0.5
Yuzde:0.72
Mefkurem sutlamaycan demi görümcecim
Yani yüzdem düşük ama haftada yarım kilo ayda 2 kilo benim için ideal. Ayriyetten 2013den beri ilk kez 68 gördüm. Cok mutluyum.
Olur. İki dengesiz meto bakalm nasıl olacaksüpersin poni görmüşsün 77 yıl poni kilolarını artık çok yakın yedim içtim geldim yanına yarısalim mı
Evet canım gayet iyi ilk zamanlar gül Gide rbirde ben bugün i kilonun başkanı alacağım bilgin olsun takılan girişin bu çünkü
valla mine ne desem bilemedim senin için sevindim görmediğin bı rakamı görmek çok güzel takım için üzüldüm hedeflerin küçükburadaki talebin yüksekliği ortada çünkü
Bide metosuna laf eder durmadanDüne göre 900 gr eksideym bnm metom nasıl abla ya var bi anormallik
BendeGeçen cuma 108.1
Bu hafta 107.7
Fark -400
Çok üzgünüm: (
Canim biz dogudaydik dr toka cikmayinca lagman verdi 2 yasindaki cocuga ,megerse cok zararliymis bide 4 ssate birSonuç ne oldu peki canimallahim ya ne günler böyle size de geçmiş olsun canım
Abla menuyu gece gormedim iyiki uyuyamzdim kesinGeçmiş bitti
Menümü yazıp diğer menüleri alıp geleyim :))
10.30
Bikaç k.kaysı erik ve suyu
11.00
1 h.yumurta
15.30
Aynı
18.45
Aynı
Su 3lt +
Ödem çayı
Kuzum zaten dikkat etmediğin bi haftaydıGecen hafta : 76.9
Bu hafta 76.6
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.39
Cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?