- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.121
Hoş bulduk, maşallah sana darısı benim başıma inşallah. Haklısın ama ilk hafta biraz fazla giderse daha çabuk motive olurum diye daha çok salata ile doymaya çalışıyorum. En azından ilk iki haftayı atlatmayı başarırsam devamı gelir diye düşünüyorum. Bi de makarnayı seviyorum yaaa:). Kilo verdikten sonra da makarna, pilav, patates hayatımda olacağı için tamamen çıkarmayı düşünmüyorum, porsiyonlar küçülsün yeter
Bilgilendirme icin tesekurler cnm
Ayy nasil durdun kiz boyle sok oldum
Geçmiş bitti
Menümü yazıp diğer menüleri alıp geleyim :))
10.30
Bikaç k.kaysı erik ve suyu
11.00
1 h.yumurta
15.30
Aynı
18.45
Aynı
Su 3lt +
Ödem çayı
Bitter kokuyo burnuma kaç gündür yarın biraz yemek istiyorm yoksa bi yerlerim şişecek zuhal ablaa
Yumurta bni pek doyurmuyo ama sne nasıl durdun bugün
Tavuk bni baya tok tutuyo bunu farkettim
Bugun demir hapimi icmedim bilerek ilk once diger hap bozuntularindan ictim
Yarim armut
1 br sirkeli su
Sabah 11.00
Cok az yagli 2 yumurtali bol baharatli omlet
3 zeytin kk peynir salatalik
1 dilim ekmek
1 tk bal tereyag
Ara 13.30
1 elma
Yarim cay bardagindan biraz fazla kavrulmamis fistik
Oglen 15.30
Haslanmis 1 kucuk but
Ara 17.30
Sekersiz turk kahvesi
1 kucuk muz
Aksam20.00
1 kase tavuk corbasi (1 yk un katilmis)
1 tabak salata
Avuc ici kadar haslanmis tavuk yogurtla karistirip yedim
1 br narcicegi
1 br melisa
2 lt su
Wc yok
3 mil leslie 135p
200 ip 20p
Toplam 155p @Pnrrr-20
Baş ağrılı bir günden günaydın kizlar
Waayyyy tugcee ne yaptin boyle masallah sana 5 li rakamlari da gormussun cok tebrik ederim hedefe de cok az kaldi
Gunaydin bol eksili bir gun olsun. Acilisi cok guzel yaptik devami da boyle olur insallah
ne desen haklısın abla haftaya perşembe den sonra normale dönerim inşallahGüzelim deliksiz uyku olmayınca yat kalk baş ağrısı yapar
Haftasonu eşin baksada sen iyice uyuyup dinlensen
Menüde güzelll
Not :yakında takımda bikaç kişinin mesaj sayılarını sayacam
Neden acaba :))
Tuğçe mükemmel canım süpersin tebrik ederim seni gözüm gönlüm açıldı sabah sabahGünaydınlar
Nihayet pattis diyetini dün akşam itibariyle bitirdim. 3. Gün bir değişiklik olmadı ama ilk 2 günkü eksi tatmin etti beni. Biraz zor bir diyetti ya da hastalıktan dolayı zorlandım o kısmını pek kestiremeyeceğim
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Mefkurem artık hedeflerimi düşürelim mi ne dersin? Sanki pek gitmez artık benden
Vaaav haydi halayaGünaydınlar
Nihayet pattis diyetini dün akşam itibariyle bitirdim. 3. Gün bir değişiklik olmadı ama ilk 2 günkü eksi tatmin etti beni. Biraz zor bir diyetti ya da hastalıktan dolayı zorlandım o kısmını pek kestiremeyeceğim
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Mefkurem artık hedeflerimi düşürelim mi ne dersin? Sanki pek gitmez artık benden
Geçmiş olsun canımBaş ağrılı bir günden günaydın kizlar
waowww süper Tuğçe iyi bu sonuç bekliyordum zatenGünaydınlar
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
Süpersin sen ya güne ne güzel bir eksiyle başladıkGünaydınlar
Geçen cuma 61,6
Bu cuma 59,7
Fark -1,9
Yüzde 3,08
sağol kuzumGeçmiş olsun canım
waowww süper Tuğçe iyi bu sonuç bekliyordum zaten
Buradakilerin her dediğini aklımın bi köşesine yazıyorum, sonuçta bu kiloları baklava yiyerek vermediniz demiCanım zaten diyete yeni başladığın için uzun bir süre patır patır düşecek kilolar. O yüzden arkadaşların dediği gibi menülerini bir tık doldurabilirsin. Makarnayı seviyorsan o günkü ekmek haklarının yerine kepekli makarna tüketebilirsin. Patatesten vazgeçemiyorsan kızartma olmayacak asla tatlı patates tüketebilirsin. Pilavı da pirinç değil bulgur pilavı olarak ölçüsünde tüketebilirsin. Ancaaaak sürekli değil ayda bir mümkünse cuma günü öğle yemeklerinde.
Tabiiki kendine yasaklar koymadan, porsiyonuna dikkat ederek ve diğer öğünlerle dengeleyerek tüketebilirsin
geçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
Evet canım gayet iyi ilk zamanlar gül Gide rbirde ben bugün i kilonun başkanı alacağım bilgin olsun takılan girişin bu çünkügeçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
valla mine ne desem bilemedim senin için sevindim görmediğin bı rakamı görmek çok güzel takım için üzüldüm hedeflerin küçükEki Görüntüle 2100978
Ve benim hasılat
Geçen hafta:69.4
Bu hafta: 68.9
Fark:0.5
Yuzde:0.72
Mefkurem sutlamaycan demi görümcecim
Yani yüzdem düşük ama haftada yarım kilo ayda 2 kilo benim için ideal. Ayriyetten 2013den beri ilk kez 68 gördüm. Cok mutluyum.
Mefkurem bende ilk defa gittim hep pis ve vıcık vıcık gibi gelirdi ama temiz bir yerdi havuzu vs temizdi
Havuz termal havuz sauna gibi yerlerde herkes bikini sadece kesekisminda ustssuzdu bizim dışımızda herkes fildir fildir geziyorlar hiç cekinende yok ben hayatta yapmam ayyy bide ben emzirdiğim halde öyle değil vücudum nasıl cesaret nasıl özgüven bilmiyorum
İşin kötü yani herşey bitti odamıza inerken ablam az daha totoyu kırıyordu nasıl yaptı bilmiyoruz merdivenlerde düştü kalçası şişti morardi ama hepimiz gülme krizine girdikevde dalga konusunu aldı eşim geldi istem kuzey baba bak ayliinnn popo kırık diyor
Bitter kokuyo burnuma kaç gündür yarın biraz yemek istiyorm yoksa bi yerlerim şişecek zuhal ablaa
Buradakilerin her dediğini aklımın bi köşesine yazıyorum, sonuçta bu kiloları baklava yiyerek vermediniz demi. Hepsini dikkate alıcam :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?