Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım zaten diyete yeni başladığın için uzun bir süre patır patır düşecek kilolar. O yüzden arkadaşların dediği gibi menülerini bir tık doldurabilirsin. Makarnayı seviyorsan o günkü ekmek haklarının yerine kepekli makarna tüketebilirsin. Patatesten vazgeçemiyorsan kızartma olmayacak asla tatlı patates tüketebilirsin. Pilavı da pirinç değil bulgur pilavı olarak ölçüsünde tüketebilirsin. Ancaaaak sürekli değil ayda bir mümkünse cuma günü öğle yemeklerinde.
Tabiiki kendine yasaklar koymadan, porsiyonuna dikkat ederek ve diğer öğünlerle dengeleyerek tüketebilirsin

Bilgilendirme icin tesekurler cnm

Rica ederim canım

Ayy nasil durdun kiz boyle sok oldum

Kafada bitirince oluyor canım, arada mızmızlanılsa da o da tamamen şımarıklıktan :))

Geçmiş bitti
Menümü yazıp diğer menüleri alıp geleyim :))

10.30
Bikaç k.kaysı erik ve suyu

11.00
1 h.yumurta

15.30
Aynı

18.45
Aynı

Su 3lt +
Ödem çayı

Anaaa yumurta detoksu mu bu? Yumurta beni hiç doyurmuyor ya. Diyetisyene gittiğim bir dönemde sabah kahvaltımda 2 yumurta, 1 bardak süt vardı. Yedim gittim şubeye karnım nasıl zil çalıyor, Allahım sanırsın önceki gündem açım, unlu mamüllere gidip simit alıp yemiştim. Bir de o hafta 1,3 eksideydim Eksiyle kendimi affettirmiştim diyetisyenime

Bitter kokuyo burnuma kaç gündür yarın biraz yemek istiyorm yoksa bi yerlerim şişecek zuhal ablaa

Benim burnuma gelen kokuları bir saysam, hepinizin nereleri şişer bi bilsen

Yumurta bni pek doyurmuyo ama sne nasıl durdun bugün
Tavuk bni baya tok tutuyo bunu farkettim

Hindi eti daha çok tok tutuyor, eğee yiyebiliyorsan dene derim.

Demir hapını neden içmedin? Onu düzenli içersen hem daha hızlı kilo verirsin, hem depoların dolar

Baş ağrılı bir günden günaydın kizlar

Günaydın, geçmiş olsun canım.
Alnına ve boynuna buz kompleksi uygula ya da 6 adet disk pamuğu 2 li gruplara ayır, içlerine 1 çk karabiber koyup pamukları kapat, üzerine de limon kolonyası dök, bir tülbent yardımıyla şakaklarına ve alnının tam ortasına yerleştir. Bir süre sonra baş ağrın kalmayacaktır.

Waayyyy tugcee ne yaptin boyle masallah sana 5 li rakamlari da gormussun cok tebrik ederim hedefe de cok az kaldi

Teşekkür ederim canım. Eksiler müthiş mutluluk veriyor.

Gunaydin bol eksili bir gun olsun. Acilisi cok guzel yaptik devami da boyle olur insallah

Günaydın canım

Güzelim deliksiz uyku olmayınca yat kalk baş ağrısı yapar
Haftasonu eşin baksada sen iyice uyuyup dinlensen

Menüde güzelll

Not :yakında takımda bikaç kişinin mesaj sayılarını sayacam
Neden acaba :))
ne desen haklısın abla haftaya perşembe den sonra normale dönerim inşallah

Tuğçe mükemmel canım süpersin tebrik ederim seni gözüm gönlüm açıldı sabah sabah

Vaaav haydi halaya

Baş ağrılı bir günden günaydın kizlar
Geçmiş olsun canım
waowww süper Tuğçe iyi bu sonuç bekliyordum zaten

Süpersin sen ya güne ne güzel bir eksiyle başladık
Geçmiş olsun canım
waowww süper Tuğçe iyi bu sonuç bekliyordum zaten
sağol kuzum

Buradakilerin her dediğini aklımın bi köşesine yazıyorum, sonuçta bu kiloları baklava yiyerek vermediniz demi. Hepsini dikkate alıcam :).

Gunaydin aslan fistiklar @tugcekrblt doktor gecen hafta demir hapini farkli verdi ictigimden ber doyma hissim kalmadi resmen yeterince yedigim halde acligim vardi bende dun icmedim mide agrisida yapti kramp giriyodu mideme canim saglik ocagina gidip eski hapimdan yazdirtacam insallah kardan gidebilirsem eger

Son düzenleme:
geçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
Evet canım gayet iyi ilk zamanlar gül Gide rbirde ben bugün i kilonun başkanı alacağım bilgin olsun takılan girişin bu çünkü
valla mine ne desem bilemedim senin için sevindim görmediğin bı rakamı görmek çok güzel takım için üzüldüm hedeflerin küçük buradaki talebin yüksekliği ortada çünkü

Ben evlenmeden önce annemle giderdim ama kese vs yaptırmazdım. Banyo yapar gibi girer cıkardım. İlk gittigimizde annem çamasır suyunu sulandırmıs fısfıslı bir kutuya koymus oturacagımız yatacagı her yere sıktı zaten sıcak buharlı bir yer ayy bir çamaşır suyu koktu hemen geldiler kim camasır suyu sıktı yasak burada sıkamazsınız anneme döndü gözler tabii annemde nereden bulduysa dezenfektan sisesiymis o koydugu sise ay ne camasır suyu ne bagırıyorsunuz dezenfektan bu al bak dedi bir tane papatya vardı abla dezenfektan bu yaa dedi annem bi güzel yıkandı keselendi masajımı yaptırdı cıktık

Bitter kokuyo burnuma kaç gündür yarın biraz yemek istiyorm yoksa bi yerlerim şişecek zuhal ablaa

Bitterin cok kakaolu olanlarından bir kare yenilebiliyor diye biliyorum

Buradakilerin her dediğini aklımın bi köşesine yazıyorum, sonuçta bu kiloları baklava yiyerek vermediniz demi. Hepsini dikkate alıcam :).

Hosgeldin ikra bende ecem 27 yasımdayım 22 aylık bir kızım var hamilelikten önce kilo problemim yoktu sonrasında haylii olmaya basladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…