- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.221
Canim o listede degilki mezun oldu 65de ve devam ediyor sen listedesik butun yüzdeyi etkiliyorsn zaten o yüzden sana free yaris ozaman diyor yoksa senin kilo vermene tabiki seviniyoruz ama liste farkli
Ucuna gelmişin fıstığım bişey kalmadıkiKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54
Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Mukemmel canim masallahgeçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....
Doğrusunu istersen bende senden korkuyodum merve :)) çok şükür iyi vermişin tebriklerKilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Kilo düşük olduğu için yüzde kurtarmış canım ama tabiki daha iyisini yaparsın sen bırak cocugu baksınlar sende yürü valla başka türlü temiz havada yürümeye fırsat olmuyorKilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Ayy 68 darisi basima ,enson10 sene once gormustumEki Görüntüle 2100978
Ve benim hasılat
Geçen hafta:69.4
Bu hafta: 68.9
Fark:0.5
Yuzde:0.72
Mefkurem sutlamaycan demi görümcecim
Yani yüzdem düşük ama haftada yarım kilo ayda 2 kilo benim için ideal. Ayriyetten 2013den beri ilk kez 68 gördüm. Cok mutluyum.
Dun artiydin dimi cok guzrl canimGeçen hafta 78
Bugün 77.7
Fark -300
Çok mutluym kızlarr 2 kilo vermş kadar sevndm valla
Canim uzulme bekledigin gibi degildir belki ama onemli olan eksi olmakGeçen cuma 108.1
Bu hafta 107.7
Fark -400
Çok üzgünüm: (
Abla dun daha cok eksiydim aslinda ,pazartesi belli olur benceSenin çnceden kilo verimin ortalama nasıldı cnm
Tam hatırlıyamadım
Bana güzel veriyodun gibi geldi
Super canimGecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77
Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah
Ben bişi anlamadımEvet canım gayet iyi ilk zamanlar gül Gide rbirde ben bugün i kilonun başkanı alacağım bilgin olsun takılan girişin bu çünkü
valla mine ne desem bilemedim senin için sevindim görmediğin bı rakamı görmek çok güzel takım için üzüldüm hedeflerin küçükburadaki talebin yüksekliği ortada çünkü
Hoş bulduk, evet hamilelik vücudu bayağ değiştiriyor malesefBen evlenmeden önce annemle giderdim ama kese vs yaptırmazdım. Banyo yapar gibi girer cıkardım. İlk gittigimizde annem çamasır suyunu sulandırmıs fısfıslı bir kutuya koymus oturacagımız yatacagı her yere sıktı zaten sıcak buharlı bir yer ayy bir çamaşır suyu koktu hemen geldiler kim camasır suyu sıktı yasak burada sıkamazsınız anneme döndü gözler tabii annemde nereden bulduysa dezenfektan sisesiymis o koydugu sise ay ne camasır suyu ne bagırıyorsunuz dezenfektan bu al bak dedi bir tane papatya vardı abla dezenfektan bu yaa dediannem bi güzel yıkandı keselendi masajımı yaptırdı cıktık
Bitterin cok kakaolu olanlarından bir kare yenilebiliyor diye biliyorum
Hosgeldin ikra bende ecem 27 yasımdayım 22 aylık bir kızım var hamilelikten önce kilo problemim yoktu sonrasında haylii olmaya basladı :)
Tamamdır:)Tabiki çok güzel cnm daha ne olsun
Takıma başlangıç kilonu bugünkü bildirimini alıyoruz
Anam bu ne zevkli grup böyle eli maşalısı da varmışBen ne zaman ne demişimm
Sen bi kilo bildirde serbest modu gösterecem sana
Tebrikelr canimCuma: 90.700
Güncel: 88.900
Fark: 1.800
Yüzde: 1.63
Ben tatil istiyorumMefkurem bence hakettim üç haftadır nefes bile almadım ama mutluyum
Abla ilk hafta 1800 ikinci hafta 1500 varmistim ilk katildigimdaSenin çnceden kilo verimin ortalama nasıldı cnm
Tam hatırlıyamadım
Bana güzel veriyodun gibi geldi
Ucuna gelmişin fıstığım bişey kalmadıki
Dün sabah form içmedinmiydi
Ben çoook sevindimkiii
Bak 2 haftadır ne güzel veriyondaha ne olsun
Kilonun başlangıcı o canım benim tel özgür takiliyorBen bişi anlamadımkilo başkanı ne oliy?
Hoş bulduk, evet hamilelik vücudu bayağ değiştiriyor malesef
Tamamdır:)
Anam bu ne zevkli grup böyle eli maşalısı da varmış
Senin eski nick neydi edaAbla ilk hafta 1800 ikinci hafta 1500 varmistim ilk katildigimda
Canım çok iyi kilo vermişin maşallah 6 lı rakamları haftaya görürsün inşallah 300 gr kalmış fazla yok sabır sabır lazım kilo almak çok kolay ama vermek zor sabredersen 6 lı rakamında görürsün 5 lı rakamıda inşallah tatlımKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54
Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Hiç valla nerelerden geldin bı düşünIctm abla 1 sabah 1 aksam ama fayfa etmedi :)
Aslinda öyle haklisin 2 haftadir 1 kilo üzeri gidiyor o yüzden bende mutluyum ama daha yüksek hedeflemistm ya o olmayinca bi hayal kirikligi oldu ama ne kaldi artik valla 69lari görücem insallah pazartesiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?