Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim o listede degilki mezun oldu 65de ve devam ediyor sen listedesik butun yüzdeyi etkiliyorsn zaten o yüzden sana free yaris ozaman diyor yoksa senin kilo vermene tabiki seviniyoruz ama liste farkli

Saol canim benim

2 yıldır göremediğimiz akrabalar vardi akşam. Belin incelmiş söyle gitmiş böyle gitmiş dedikce uçurdular beni. 4 mil Lesliye devam edicem. Takıma da free free devam.

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54

Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Ucuna gelmişin fıstığım bişey kalmadıki
Dün sabah form içmedinmiydi

Ben çoook sevindimkiii

Bak 2 haftadır ne güzel veriyon daha ne olsun

Kilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Doğrusunu istersen bende senden korkuyodum merve :)) çok şükür iyi vermişin tebrikler

Ama bi ara sende show yapsanda görsek

Kilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Kilo düşük olduğu için yüzde kurtarmış canım ama tabiki daha iyisini yaparsın sen bırak cocugu baksınlar sende yürü valla başka türlü temiz havada yürümeye fırsat olmuyor

Ben bişi anlamadımkilo başkanı ne oliy?
Hoş bulduk, evet hamilelik vücudu bayağ değiştiriyor malesef
Tabiki çok güzel cnm daha ne olsun
Takıma başlangıç kilonu bugünkü bildirimini alıyoruz
Tamamdır:)
Ben ne zaman ne demişimm
Sen bi kilo bildirde serbest modu gösterecem sana
Anam bu ne zevkli grup böyle eli maşalısı da varmış

Ucuna gelmişin fıstığım bişey kalmadıki
Dün sabah form içmedinmiydi

Ben çoook sevindimkiii

Bak 2 haftadır ne güzel veriyon daha ne olsun

Ictm abla 1 sabah 1 aksam ama fayfa etmedi :)

Aslinda öyle haklisin 2 haftadir 1 kilo üzeri gidiyor o yüzden bende mutluyum ama daha yüksek hedeflemistm ya o olmayinca bi hayal kirikligi oldu ama ne kaldi artik valla 69lari görücem insallah pazartesiye

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54

Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Canım çok iyi kilo vermişin maşallah 6 lı rakamları haftaya görürsün inşallah 300 gr kalmış fazla yok sabır sabır lazım kilo almak çok kolay ama vermek zor sabredersen 6 lı rakamında görürsün 5 lı rakamıda inşallah tatlım

Hiç valla nerelerden geldin bı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…