Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 mili 3 e çıkaralım, menüleri biraz daha düzenleyelim olmaz mı spor ruhun en iyi ilacı, yaptıkça daha çok seveceksin

Evet canim elimden geldigindende fazlasini yapicam bu hafta genelde hep 3 mil yapiyorum artik bi karar aldik kayinvalidecigimle 2 gune bir kendisiyle kahvaltidan sonra 3 mil leslie yapicaz bende her aksam yapicam artik bide yuruyus insallah daha iyi olucam

Ben bu hafta ayran soda kürünü yapmaya karar verdm tekrar, sabah yapicaktm esim yok sabah soda ac karina icersen migdeni delme riski var sakın icme falan dedi korkuttu beni bende sadce aksamlari yapmaya karar verdm biraz sacma geldi kimbillir kac milyon kisi yapmisdir e bende yaptm bundan önce 2 hafta ama korkusuna icemedm sabah

Canm senin sporun cok güzel zaten birde menülerin düzelse cok güzel vericeksin hele o kilodan 2ye yakin bile verebilliran her hafta bu spor da oldukdan sonra ama sen kendi önüne tas koyuyorsn insallah bu hafta daha iyi olur :)

Evet guzelimm menuler beni mahvediyor agzima maske takmayi bile dusundum agzima bisey atacagim zaman onu cikarmam gerekecek agzima lokma girmeden once hic degilse ufak bi engel olur

geçen sali :123,6
bu CUMA :121,9
aradaki fark :1,7
Yüzde : 1,4
4 günlük dikkat etme çabama göre iyi sayılır dimiii....

Gecen hafta : 76.9
Bu hafta 76.6
Fark: 300 gr
Yüzde: 0.39

Cok üzüldüm

Geçen cuma 108.1
Bu hafta 107.7
Fark -400
Çok üzgünüm: (

Beklerken bildirimi yapayim dedim
Geçen cuma 76,2
Bu cuma 75
Eksi 1.2
Yüzde 1.57

Gunaydin guzeller

Baslangic:80.7
Bugun :80.3
Fark:-400 gram

Günaydın aslanlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.8
Bugün 63.3
Regle rağmen hedefi tutturdum. Aslında 62 yi hedefliyordum. Ama olmadı. Haftaya inşallah 60 a az kaldı

Cuma: 90.700
Güncel: 88.900
Fark: 1.800
Yüzde: 1.63
Ben tatil istiyorum Mefkurem bence hakettim üç haftadır nefes bile almadım ama mutluyum

Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bu cuma 74.3
Fark 1.2
Yüzde 1.5

İyi ki varsınızzzzzzz

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54

Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm

Kilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.

Dun artiydin dimi cok guzrl canim

Gecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77

Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah

Bende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim

Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef

Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56

Bende artık bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78.7
Fark : 1.1 kg
Yüzd:1.38
Şu an spor salonundn yazıyorm
İyi verenleri tebrik ederim

Tuğçe yokken birinci olamadım yaaa
Tebrikler kızlarr

Heyyooo birimiz harekete geçt
Valla ayakkabıları giydim tam başlıcam eşim aradı 5 dk ya geliyorum diye
Neyse akşam yemeğini erken yemiştim oldum
Ama bugün 90 dk dan az spor bildirimi yaparsam yüzüme tükürün :))
Biraz yediğimi hazmedeyim mutlaka mutlaka yapıcam :))

Ayrıca ellerine sağlık canım

Ben sade soda bile içerim :))

abla sen beni hep durtuyorsun Allah için. Benim hedefim kilo vermekten ziyade spor umu artirmak :)

haklısın tatlım sen süper sin bu konuda cok güzel bir orneksin seni tutuyorum pikachu :) seni düşünüp spor yapıcam inşallah :)

Merveeee bu hafta ne olursa olsun spor bekliyorum
Min.4 gün
Yoksa ceza verecem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…