Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hava şartları için birşey diyemem ama merdiven inip çıkma dizlerine zarar verirsin. Evde leslie, ip atlama, yerinde koşu ve ilerletirsem jillian yapabilirsin.

Eğer bi sorun yoksa tabiki başla cnm hem doğum kolay olur
Bence lesliyi bile yavaş tempoda yapabilirsin çok zorlamadan kendini
Yürüyüşe çıkamıyosun
Yürüyüş yolum çok yakın aslında abla 200 metre aşağıda ama kızı bırakıp çıkamıyorum leslie banada olabilir gibi geliyor haftaya gidicem kontrole o zaman sorucam bakalım

Hava şartları için birşey diyemem ama merdiven inip çıkma dizlerine zarar verirsin. Evde leslie, ip atlama, yerinde koşu ve ilerletirsem jillian yapabilirsin.
Fazla kiloda jillan iyi değil cnm
3 mil yormuyosa 5 mil yapılabilir
Hatta 1.5 saatlik videyosu bile var

Kizlar biraz once kaynanamla 2 mil leslie yaptik sabah uyandigimda barut gbiydim hic konusmuyodum da ogleden sonra kahvalti yapinca kendime geldim sanirsam

2 mili 3 e çıkaralım, menüleri biraz daha düzenleyelim olmaz mı spor ruhun en iyi ilacı, yaptıkça daha çok seveceksin

Evet cnm katılıyorum
Dediğim gibi zaten genel anlamda menü problemimiz yok spor eksiğimiz var
Kendi adıma bu hafta bunu çözücem

Hadi bakalım abla inşallah, hem eksiler de çok olur sana da iyi gelir

Bende kahvemi içtim ilk partı yapıcam şimdi

Rasgele
Bol yağ yakmalar

Olur ya napimmm, yaparım ben yaa

Gebelikle bir sorunum yok canım şükür sol bacagimda ağrı oluyor fazla ayakta kalicada belki iyi gelir hareketler doktora sormadan zaten baslayamam canım

Doktoruna danış bakalım, doğumunu da kolaylaştırır

Bu hafta sahalardayim ben
Takımın başarısı adına önerileri olan varsa alayım
Şu olumsuz msjlaradan bezdim valla gına geldi
Sürekli bir bahane sürekli kılıf evet çocuklar hasta oluyor buna lafım yok ama bak direk isim veriyorum Pufuduks senin bahanelerin olmamalı yok böyle bir lüksün 100 kg ile hamilemis kalacaksın ee ben freeyim deme çünkü ben liste dışındayken gelip bakıyorum sen yine demoralize olmuşsun inan bu herkese yansıyor
Tabiki herkes günün her saati her daim enerjik dertsiz tasasız olamaz ama bu engel değil ki buraya gelip iki dalga geçin sakalasalim canlanalim
Aksi halde zaten dert tasa sıkıntı paylaşılır ama hergun bahane olmaz

Evet cocuklarimiz var uyumuyorlar ilerde de hi uyandıramiycaz o ayrı ama bu veletler biraz konuşunca siskoyum çirkinsin diyor şimdi melul melik memeye yapışan gözlere aldanmayin her fırsatı değerlendirelim
Kendim içinde diyorum kelime ilacı misali

Merdiveni agir tempoda isindiktan sonra cikiyorum hic degilse yemekten sonra biraz sindirimime yardimci oluyo merdiven yormuyor o kadar beni kosuyu yazin cok denedim azar azar baslayim dedim tikadi beni bide yuk agir olunca ayaklarima cok baski oldu agrilarim gunlerce gecmedi inan suan kosu en son dusunebilecegim sey cunku popo basen kismim cok agir oldugu icin kosu mahvediyo beni ip atlarim yuruyus yaparim leslie jilian ada bakarim leslie kolay gelmeye basladiginda canim sagol

Tatlım o kiloda koşu yapılmazki ne yapıyosun
Sadece yürüyüşü yaparken arada çok çok hızlı yürü sonra tempolu ya düşür
Kalp atışın yerinde saymasın

Hanımlarrr

Ben kortizon ve antibiyotik tedavisi görürken kaç hafta üst üste güzel kilolar verdim, hem de hedefe yakın kiloda olmama rağmen....

Olmaz diye birşey yok bu dünyada. Önce isteyip karar vereceksin, sonra da harekete geçeceksin...

Herkes bir silkelenip kendine gelsin, önce gerçekten isteyip istemediğine karar versin, sonrasında da burda hedeflere ulaşmaya başlasın...

Ben buranın pozitif enerjisiyle bugün 59,7 ye düştüm. Bunu tüm takım olarak yapabiliriz.

Hadi şimdi kalktım spor ayakkabılarımı giyorum

Pufuduks canimcim yürüyüşten ornek vereyim yaptıkça kondisyon kazanıyorsun ben ilk 3 -4 km hızla yürüyordum bunu 6-7 km zamanla cikarmistim lakin şuan yürürken çok yüklenme her hafta bir tık daha artır mesela zaten yürürken de anlayacaksın bir tık artirabilecegin güç olacak

Zaten sadece denedim abla 1 saat yurudukten sonra mac sahasinda yavasla baslamistim olmayinca bidaha kosmadim 85 ten sonra denerim tekrar

Evet canim bende basta oyle yaptim 20 dklik park bana bi dunya yol gibi geliyordu aradan bi sene gecti gelip gittikce o yol bana 5 dk gbi geliyor simdi 35 40 dk park suan idealim insallah onuda zamanla kucumserim ve daha uzak yere gider gelirim

Evet canim bende basta oyle yaptim 20 dklik park bana bi dunya yol gibi geliyordu aradan bi sene gecti gelip gittikce o yol bana 5 dk gbi geliyor simdi 35 40 dk park suan idealim insallah onuda zamanla kucumserim ve daha uzak yere gider gelirim
Aynen tatlım önemli olan istikrar ve hiç bırakmamak sürekli bir adım öne gitmek

Çok hoplamalı zıplamalı sporlar bana göre değil cnm
Hem kondisyon eksik hemde sevmiyorum
Spordan soğuyorum :)))

Ayyy ben de nefes nefese kalayım, ayaklarım tutmasın, ölüme ramak kalınca zevk alıyorum

Yürüyüş yapanlar için yazıyorum, önünüzdeki parkıru ilk yürüdüğünüzde kaç dk da yürüdüğünüze bakın, ertesi gün aynı yolu 3 dk önce bitirmeye çalışın, bir sonraki gün 6 dk daha önce bitirmeye çalışın. Böyle adım adım ilerleyerek hem sakatşığa davetiye çıkarmayacaksınız hem metonuz daha iyi çalışacak.

Hadi şimdi kalktım spor ayakkabılarımı giyorum

Heyyooo birimiz harekete geçtik

A aaa ne guzel birincii oldummm ama artıyla hayretim şaştı resmen

Canm senin sporun cok güzel zaten birde menülerin düzelse cok güzel vericeksin hele o kilodan 2ye yakin bile verebilliran her hafta bu spor da oldukdan sonra ama sen kendi önüne tas koyuyorsn insallah bu hafta daha iyi olur :)

Cok sükürr gelsin yeni hafta :)

evt kiz bana bile garip geldi yazarken iyilesde bu hafta güzel seyler yapicagina eminimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…