- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.421
Aynen tugcecimm cok dogru dusunuyosun yazin ben neredeyse 2 kati fazla yuruyus spor yapiyordum kis olunca disari cikmaya korkuyorum cok cabuk grip oluyorum bizim evin 3 tarafi dik yokuslu kac kere dustum totomun ustune kar yaginca adim atmqya korkar oldum artik evde leslielere agirlik vericem insallah yurumus kadar terliyorum iyi geliyo bana bacaklarimin heryerinin hareket ettigini hissediyorum hic olmadi 12 kat merdiven cikar inerim 2 3 sefer 2 gundur asiri kar yagiyor burda heryer buzlu
Eğer bi sorun yoksa tabiki başla cnm hem doğum kolay olurspora bende başlayacağım hamilelik yogası hamilelik platesi tarzında
Yürüyüş yolum çok yakın aslında abla 200 metre aşağıda ama kızı bırakıp çıkamıyorum leslie banada olabilir gibi geliyor haftaya gidicem kontrole o zaman sorucam bakalımEğer bi sorun yoksa tabiki başla cnm hem doğum kolay olur
Bence lesliyi bile yavaş tempoda yapabilirsin çok zorlamadan kendini
Yürüyüşe çıkamıyosun
Fazla kiloda jillan iyi değil cnmHava şartları için birşey diyemem ama merdiven inip çıkma dizlerine zarar verirsin. Evde leslie, ip atlama, yerinde koşu ve ilerletirsem jillian yapabilirsin.
Kizlar biraz once kaynanamla 2 mil leslie yaptik sabah uyandigimda barut gbiydim hic konusmuyodum da ogleden sonra kahvalti yapinca kendime geldim sanirsam
Evet cnm katılıyorum
Dediğim gibi zaten genel anlamda menü problemimiz yok spor eksiğimiz var
Kendi adıma bu hafta bunu çözücem
Bende kahvemi içtim ilk partı yapıcam şimdi
0.8 olanmı
Gebelikle bir sorunum yok canım şükür sol bacagimda ağrı oluyor fazla ayakta kalicada belki iyi gelir hareketler doktora sormadan zaten baslayamam canım
Bu hafta sahalardayim benKızlar bizim menülerde genelde sıkıntı yok
Ama tek eksiğimiz spor bana göre
Çok düşük kilodakiler daha fazla verebiliyosa tek açıklaması daha fazla spor yapmaları
Öyle yarım saat 1 saat sporla falan olmuyor
O yüzden bende dahil herkes lütfen daha Çok çaba harcasın
Yapanlara sözüm yok :))
Benimde planım günlük
3 mil leslie +45 dk bantta yürüyüş
Inş.yapabilirim
Spor için birbirimizi dürtelim :))
Şu olumsuz msjlaradan bezdim valla gına geldiTakımın başarısı adına önerileri olan varsa alayım
Fazla kiloda jillan iyi değil cnm
3 mil yormuyosa 5 mil yapılabilir
Hatta 1.5 saatlik videyosu bile var
Merdiveni agir tempoda isindiktan sonra cikiyorum hic degilse yemekten sonra biraz sindirimime yardimci oluyo merdiven yormuyor o kadar beni kosuyu yazin cok denedim azar azar baslayim dedim tikadi beni bide yuk agir olunca ayaklarima cok baski oldu agrilarim gunlerce gecmedi inan suan kosu en son dusunebilecegim sey cunku popo basen kismim cok agir oldugu icin kosu mahvediyo beni ip atlarim yuruyus yaparim leslie jilian ada bakarim leslie kolay gelmeye basladiginda canim sagolHava şartları için birşey diyemem ama merdiven inip çıkma dizlerine zarar verirsin. Evde leslie, ip atlama, yerinde koşu ve ilerletirsem jillian yapabilirsin.
Çok hoplamalı zıplamalı sporlar bana göre değil cnmOnlar bana basit geliyor ya haklısın düşünemedim ben. Aman kimse kendini sakatlamadan uygun spor yapsın
Tatlım o kiloda koşu yapılmazki ne yapıyosunMerdiveni agir tempoda isindiktan sonra cikiyorum hic degilse yemekten sonra biraz sindirimime yardimci oluyo merdiven yormuyor o kadar beni kosuyu yazin cok denedim azar azar baslayim dedim tikadi beni bide yuk agir olunca ayaklarima cok baski oldu agrilarim gunlerce gecmedi inan suan kosu en son dusunebilecegim sey cunku popo basen kismim cok agir oldugu icin kosu mahvediyo beni ip atlarim yuruyus yaparim leslie jilian ada bakarim leslie kolay gelmeye basladiginda canim sagol
Hadi şimdi kalktım spor ayakkabılarımı giyorumHanımlarrr
Ben kortizon ve antibiyotik tedavisi görürken kaç hafta üst üste güzel kilolar verdim, hem de hedefe yakın kiloda olmama rağmen....
Olmaz diye birşey yok bu dünyada. Önce isteyip karar vereceksin, sonra da harekete geçeceksin...
Herkes bir silkelenip kendine gelsin, önce gerçekten isteyip istemediğine karar versin, sonrasında da burda hedeflere ulaşmaya başlasın...
Ben buranın pozitif enerjisiyle bugün 59,7 ye düştüm. Bunu tüm takım olarak yapabiliriz.
Zaten sadece denedim abla 1 saat yurudukten sonra mac sahasinda yavasla baslamistim olmayinca bidaha kosmadim 85 ten sonra denerim tekrarTatlım o kiloda koşu yapılmazki ne yapıyosun
Sadece yürüyüşü yaparken arada çok çok hızlı yürü sonra tempolu ya düşür
Kalp atışın yerinde saymasın
Evet canim bende basta oyle yaptim 20 dklik park bana bi dunya yol gibi geliyordu aradan bi sene gecti gelip gittikce o yol bana 5 dk gbi geliyor simdi 35 40 dk park suan idealim insallah onuda zamanla kucumserim ve daha uzak yere gider gelirimPufuduks canimcim yürüyüşten ornek vereyim yaptıkça kondisyon kazanıyorsun ben ilk 3 -4 km hızla yürüyordum bunu 6-7 km zamanla cikarmistim lakin şuan yürürken çok yüklenme her hafta bir tık daha artır mesela zaten yürürken de anlayacaksın bir tık artirabilecegin güç olacak
Aynen tatlım önemli olan istikrar ve hiç bırakmamak sürekli bir adım öne gitmekEvet canim bende basta oyle yaptim 20 dklik park bana bi dunya yol gibi geliyordu aradan bi sene gecti gelip gittikce o yol bana 5 dk gbi geliyor simdi 35 40 dk park suan idealim insallah onuda zamanla kucumserim ve daha uzak yere gider gelirim
Çok hoplamalı zıplamalı sporlar bana göre değil cnm
Hem kondisyon eksik hemde sevmiyorum
Spordan soğuyorum :)))
Tatlım o kiloda koşu yapılmazki ne yapıyosun
Sadece yürüyüşü yaparken arada çok çok hızlı yürü sonra tempolu ya düşür
Kalp atışın yerinde saymasın
Hadi şimdi kalktım spor ayakkabılarımı giyorum
A aaa ne guzel birincii oldummm ama artıyla hayretim şaştı resmen
Bu haftayıda atlattık canlar
Çok şükür artı sabit yok listemizde
Bazılarının performansı Çok güzeldi bazıları vasat
Daha güzel sonuçlar beklediklerim de vardı
Umarım haftaya herşey Daha güzel olur
Tek ricam herkesin hatalarını yada eksikliklerini düşünüp elinden gelenin fazlasını yapması
Hadi bakalımmm
Yeni haftaya bismillah deyip başlıyoruzzzzz
Perde açıldı sahne sizin kızlar
Hedefleri akşam yaparım heralde şimdi çok başım ağrıdı
Birazda eve bakayım yerinde duruyomu :)))
Aboo gariban ben şuncacık puanda kalacak kız mıydım benasıl üzüldüm kendime şimdi bugün seansa gitmeyi planlıyorum ama yine de son halime bakıp karar vereceğim,
Mefkurem ablam benim hedefi az kısalım mı ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?