Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

He valla bi ara 98i gördüm haha. Yine yaparim sorun degil.

İste o pis bigazlilik kafada bitiyor bizim beyin hep aç

Menümcümm

Sabah 9.50
Haplar
1 br Kök zencefil suyu

Kahvalti 10.30
2 haslanmis baharatli yumurta
Bol cesitli salata(marul kapya domates misir klahana havuc dereotu maydonoz baharat)

Ara 13.00
2 tane kucuk haslanmis pattis

Ogle 16.30
3 kasik ispanak yemegi
1 kase salata
1 kase yogurt

Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 kucuk haslanmis pattis

Ara 21.00
1 orta boy elma

1.5 lt su
1.5lt maydonoz suyu

60 dk tempolu yuruyus 120p
3Mil leslie 135p
15 dk spor aletleri 45p
Toplam 300p Pnrrr-12

Cıs mıs kacamak macamak yoook!

Spor da menüde cok güzel afiyet olsun canim

Gidak gidakla bakalm cnm etkisi nasil olcak merak ettim :) aman dikkat et kabiz olma fazla proteinde kabizlik yapiyor sabahlari önlemini al :)

Anliyorm seni cnm haklisin tabi zor oluyodur hem is hem cocul bide ayaklanmis baya masallah :)

O pis huyumuzdan vazgecmeliyiz artk herseyden tadim tadim yemeyi ögrenmeliyiz bende korkuyorm hedefden sonra geri alirim diye ama hep tetikde olucam insallah :)

Oo spor da yapilcak süpersn cnm bende esimi uyuttum oturuyorm birazdn yaticam yarn bol temizlik gnü yapicam 5 mil de leslie yapmayi dusunuyorm büssürü kalori harcicam insallah

Güzel menü cnm afiyet olsun patates de karbon o yüzden sen genede fazla yeme :)

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 -- + 220 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 225 + 300 + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 30 + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 225 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 285 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 310 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 270 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 293 + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
DegistirKendini 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --

Bu hafta güzel basladik böylede gider insallah, yarin pazar demiyelim bebisleri Babalarina verelim Spor yapalim, yaglari yakalim hadin Aslanlarimmm güzel sonuclar alalim bu haftada bol Enerjinizz olsunn

Pide var ama yine de ben begendim afiyet olsun abla bu hafta birde spora baslasan cok daha guzel vereceksin
Guzel menu afiyet olsun canim
Gozlerim kahvaltida salam sosis aradi :))) menude sporda gayet guzel afiyet olsun
8 yumurta mi hemde bir hafta boyunca. Sonrasinda omur boyu yumurta yiyemezdim galiba bakalim sonuc ne olacak merakla cumayi bekliyorum afiyet olsun
Sporda menude gayet guzel afiyet olsun canim
gozlerim her satirda ciss aradi ama yoktu gayet guzel iremcim afiyet olsun sporda da yine konusturmussun bu hafta bu menulerle devam edersen cok guzel sonuc alacagina eminim

valla benimde aradi gözlerm kahvaltida ama yoktu cünkü tepki cekiyordu

Insallah canim sagolasin ilk gunden acikmayim diye patates yedim kucuktu ya zaten tok tutsun bikac gunu boyle atlayim diye dahada kisacam insallah

Selam herkeseee
Menüm

10.30
Kıymalı yumurta
2 d peynir
Portakal
Yeşil biber

17.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 b ayran
Salata
1 kase yoğurtlu karnıbahar

19 civarı
2 kaşık çikolata sosu(eşim pasta istedi gözüm döndü resmen çikolata aşeriyorum ne oacak böylee )

Su 2
Spor
5 dk kondyn bis 10p
10 eliptk 40 p
20 aletli bölgsl 60
15 bant 45
Toplam 155
Pnrrr-12

Kızlar bugün çok yoğundu salonda da sporu doğru dürüst yapamadk erkek hocanın geleceği saate yakın gtmişiz. Onun dışında misafirim vardı bi geçmişe bakayım

Hoşgeldin abla

Kızlaaarr ben geldim :) bugünn tüüüm gün temizlik yaptım birazcık okuyup geliyorum
oh ne güzel bende temizlik yaptım canım sonra da dışarı Çıktik yemeğe ne iyi geldi :)

Biz oğlanın saçını beş aylıkken kendimiz kazidik canım aklı ermezken yazık çok üzüldüm kuzuma
Ayy büyük konuşmayım ama benim yapamayacagim tek şey saç kazitmak bebise birde kızımın saçı çok dusunemiuorum benim anne saçım 5 yaşına kadar makas bile değmemiş ama maşallah i var kızımın da öyle olur daha da sağlıklı olur inşallah

afiyet olsun canım ama bana biraz az geldi sanki

afiyet olsun takibem az olmuş menu insan dolu dolu yerdi hem spör da yapmışsın neden yordün kendini aa :)))

yimirta günü ha afiyet olsun bacim :))

Afiyet olsun canım spor da çok güzel ama menu az nasıl canın istemedi :)
afiyet olsun canım güzel menu

afiyet olsun canım spor çok güzel ama patates çok yemissin fazla karbon olmuş sanki

Bende hemen menümu yazayım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
Kıymalı mantar
Slatalik
3 cerry
Yeşillik
1 tk çilek reçeli

Saat 15.30
Yarım yeşil elma
Saat 19.00 akşam
Avuc içi kadar et ızgara
1/3 kozlenmış patlıcan
1 koz biber 1 koz domates
Salata

Su 2.5 litre
3 mil Leslie 135 puan
2 saat NT yürüyüş 120 puan
300 ip atlama 30 puan
Toplam 285 puan Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…