Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

H
Hakikaten git git gidak olmus canim afieyt olsun

Guzel bi gun olmus canim

İyi akşamlar kızlar eşim hafta sonu evde olunca pek girmek mümkün olmuyor sporlar baya güzel yapiliyor gördüğüm kadarıyla
iyi akşamlar canım merve baya olmuş hareketleri hissediyormusun artık ikinciler dah cabuk hissediliyormuş ben kuzeyi ilk yemek yerken hissetmiştim baya acıkmıştım yedim ki bi tekme attı şok oldum D

H

Hakikaten git git gidak olmus canim afieyt olsun
bu hafta boyle canım gıdaklıycam

17. Haftadan beri hissediyorum canım ilk akşam yatağa yattığımda hissediyordum şimdi her daim hissettiriyor kendini sipa

Bende elma topu yapıyorum harika oluyor
Ben şok ben iptal

Ciddi misin kuzum peki ne kadar uzadı neden yaptın rahatsızlık falan yok değil mi Allah korusun
normalde çok çok yavaş uzardi kazitinca beklentimden hızlı uzadı
Çok şükür yok canım çok zayıfladıydi iyce azalmadan deniyim dedim

9 spor oncesi 1 elma

12 kahvalti
1 kase menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim dil peynir
1 dilim beyaz peynir
Maydanoz
Domates
3 zeytin

5:00
1 kase chia tohumlu puding

8:00
Peynirli salata
North River Rakibem inanirmisin iştah miştah kalmadı bende salatayı bile zoriki yedim ne hikmetse artık

2,5lt su
1 büyük bardak yeşil çay

45 dk koşu bandı:135 puan
12 dk eliptik:48 puan
10 dk kondisyon bisikleti:20
30dk ağırlık antrenmanı:90
Toplamda:293 puan

Harika olmuş afiyet olsun canım

Yani bilemedim fena değil işte yumurtalar büyükse olmaz ama:)

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti:8.30
1 adet sahan yumurta
6 adet kucuk siyah zeytin
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 adet tb ekmegi

Ogle.12.30
1 tabak firinda karnabahar
Salata

Ara ogun.14.30
1 bardak sut
1 adet kucuk muz

Ara ogun 16.30
Turk kahvesi az sekerli

Aksam yemegi:18.30
1 kepce yogurt corbasi
4 kasik susuz bamya yemegi
1 bardak ayran

1 adet kucuk havuc

Su. 2.5 lt

Spor. 3 mil leslie 3*45=135 puan
30 dk nt yuruyus 30 puan
30 dk tempolu yuruyus 30*2=60 puan

Toplam 225 puan
Pnrrr-12

Masallah iyi doymussun az geldi bana biraz :) afiyet olsun

Kizz detoks misali olmus hadi bol eksiler gelir insallah baharcim :)

15:30 da koca ile kahve keyfi apılmış o nedenle biraz karışık yapın yapın sonra bu çocuklar kahve kokusunu duyup uyanıyor fırsat varken yapın sporada ayrıca 5 yıldız

ayy öle olmasin kiz kahve keyfimize karismasin

Spor süper cnm menüde güzel afiyet olsun chia tohumlu pudding nasil yapiyorsn cnm

Daha değişik bahar bu sefer insan daha bı farkında oluyor daha bilinçli tuhaf bir duygu
Tadarsak anlayacağım yoksa askerliğini anlatan adamlar gibi bı kuzeyi anlatır dururum kuzeyde su ara bebekkn karnindamiydim deyip kıyafetinin içine giriyor bebek oluyor soklardayim etrafta hamilesin yok nereden gördü acaba
9 spor oncesi 1 elma

Sabah sağlam olmuş akşama kadar yetermis beni yenebilmek için bence slaatayida kes
Ay kızlar tam geldim okuyorum rahat rahat dedim misafir geldi artık fırsat bulukcaa ve gece girerim :)
İyi oturmalar arada uğra geçmiş birikmesin WC den baglanabilirsin
Yani bilemedim fena değil işte yumurtalar büyükse olmaz ama:)
daha 5 gun yiyeceğim ben onları bı koli yumurta aldırdım eşime evde varmış niye aldım diyor dedim günde 8 yumurta yiyeceğim hepten kafayı yedin aşkım dedi
EMZIREN ANNE MENUSU

Afiyet olsun canım pekmezi ekmeğe banio bakıp yeseydin bu hafta öyle çok birşey vermeme gerek yok bırak vücudun dinlensin
Masallah iyi doymussun az geldi bana biraz :) afiyet olsun

Kizz detoks misali olmus hadi bol eksiler gelir insallah baharcim :)

ayy öle olmasin kiz kahve keyfimize karismasin

Spor süper cnm menüde güzel afiyet olsun chia tohumlu pudding nasil yapiyorsn cnm
evet canım bı diyet şekli bu hafta böyle gidakliycam

He valla bi ara 98i gördüm haha. Yine yaparim sorun degil.
Tekrar baslamak da önemli ins devam gider. Benim anlamadigim ne pis bogazim ya. Birakinca normal ye bariii. Avik gözlülük devam ediyo. Huy degismiyo. Neden neden nedennn
Ay aminnn cnm sgll

Cok sevindim senin adina cnmm
Bende gelmek isterim ama inan gün icinde cok yogunum adem ayaklandi.. yakinda yürür. Okuyacak zaman yok. Gece de dinlenmek istiom haliyle ve az evi toparlamak. Gün icinde mümkün degil yapamiOm ademden artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…