- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.781
AblacimAyyy ne güzel benim bi işler bitti
Şimdi bişeyler almaya çıkacam
Ama gece yarısıda olsa o spor yapılacakkkkk :))
Ben şok ben iptalBen geçen ay bir çılgınlık yapıp saçlarımı kazidim çok eğlendik ailecek kızım resim bile çizdi kafama:)
Yarından itibaren o niyeti eyleme çeviriyozz :))
Sporsuz liste olmazzzz
Bugünkü kilona bakmadım
Ama sana yüzde 1.5 hedef koydum verirsen listeye girersin belki
Eee rakip kimi istiyon
Anacım 45 dk da spormuben onu yazmaya utanırım
Puuuuuaahaaaaa
Benimde normalde yaptigim bisey degil ama canim cekti ,kahvalti tika basa olunca gunde rahat gecti acikcasi ,gozum olmadi onda bunda
Oyyy ne kadar sanslisin ozledim ben o muhabbetleri
Biz oğlanın saçını beş aylıkken kendimiz kazidik canım aklı ermezken yazık çok üzüldüm kuzumaAyyy canim inan dusunmedim degil,kizimin saclari cok ince onunkini kaziyim bende kaziyim kendini kotu hissetmesin diye dedim,sen saclarim yenilensin diyemi kazidin
O da kraliyetlerde bi ünvan :))
Hedef için de kolay gelsin
Zeynalarimm hani hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz yahu bakin ustumuzde psikolojik baski olusturuyorlar biz bunlara boyun egermiyiz Hayyiiirrrr o zaman vay canim cekmisti vay bi yerim sismisti falan filan yok herkes sporunu yapacak saglikli beslenecek ve o eksiler gelecek bu hafta zafer bizim olsun.
Nan ben de çok özlüyorum pinarcim bir hafta kaldı tatil bitince tam gaz dönüyorum muhabbete inşallah
Arada bakiyorum beni etiketleyen özleyen varmi diye haha
Hic sormayin cok yogunum. Nisana kadar cok gzl müsterilerim var insallahhh. Yilbasindan beri diyet bozulmustu... dün basladim 102.2 ile. Bugün 100.7 cikti
Yine basladimya önenmi olan o haha. Ne varsa ne özlediysem yedimPnrrr-12 iyim cnm sen nasilsin? Insta gram sayfamla ugrasiyorum. Sayfami duyurma cabasi haha. Yeni fikirler projeler. Ademle bol bol gezmeye basladim. Yürüyüs felan tekrar.. siz naptinizz
Aynen bende de bir panik havasi oluyor.kucuk bir not defterim var ona yapilacaklari liste halinde filan yaziyorum yaptiklatimin ustunu ciziyorum psikopata bagliyorum yemek menusu cay menusu filan da ayri oluyor :)))
Aslansin
saclarinida kestir istersen o daha cok etkiler bence tartiyi
Kız çat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.
Evimi anlatayım.
Küçük oğluş emeklemeye başladı.daha doğrusu sürünüyor .komando gibi.odanın ortamında 1 yorgan hep serili.kalan yere de battaniye serdim.bunlar zaten hep var.koltukşarımın altı boş.illa gidip kafasını sokup girecem diye uğraşıyor.oralar da yastık dayalı hep.sehpanın üstü desen pekmez suluk biberon peçete ıslak mendil.
Diğer köşede bebek beşiği .
Ayrıntıya girmeyecek.millet evlenip çocuk sahibi olmaktan vazgeçmesin diye
Ama olsun biz böyle mutluyuz elhamdülillah.
Haberli biri gelince de toparlaamıyoruz tabi.yapçak bişey yok.ama yakınımsa yerdeki yorgan ve yastıkları almıyorum.
Guzel olmus canim tadini cikarYaaa bende bu siteye tasındıgımda hic ummazdım ama güzel bir ortamımız oldu :)
Yemedin dimi yemedinKızlar ben geldim:) bir günlük tatil yaptım. Bugünden itibaren normal moda geçiş yaptım. Dün gece geç saatte eve geldim. Bütün gün araba kullandığım için çok yorgundum. Hemen uyudum. Bugün eşim memleketten döndü. Malum d.bakir in kadayıfı ünlüdür. Kadayıf la dondu:)) menümü yazıp geçmişi okuyacağım
Yemedim ama yarın öğle yemeği yerine biraz yiyeyim dedim sence olur mu baharYemedin dimi yemedin
Sabah 10.00
1 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık
Ara 13.30
2 bardak sütlü neskafe
Akşam 17.30
1 adet kuşbaşılı pide
Ayran
Kadayıf yemedim ama yarın öğle yemeği yerine yemeyi düşünüyorum.
1 lt su
kadayıfı unut abla hani bi çatalla kalacaksan tadına bak derim ama diğer türlü baya yuksek kalorili bak ne güzel 8lere dogru geliyorsun hemde 2 2 vererek niye emegini baltalayasın ki buzluga atsan sonra çıkartsan olmaz mıYemedim ama yarın öğle yemeği yerine biraz yiyeyim dedim sence olur mu bahar
Kizlar menum
bayıldımmmmm sporda gelirse 5 yıldız
09.00 1 yumurta,2 dilim tb,7 zeytin,peynir,domates,biber
12.00 1 mandalina
13.30 1 cay kasigi tereyagla mantar soteledim salata yaptim
15.30 2 ceviz
17.00 1 kucuk kereviz ,4 kasik yogurtla salata yaptim
3 litre su,spor yapinca yazcam
Menüm:
15:30 da koca ile kahve keyfi apılmış o nedenle biraz karışık
11:15 ayran soda kürü, 1tk zeytinyag
12:15 2tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, az salca, 5zeytin, 1ck bal, domates biber salatalik
15:30 1sütlü kahve, 1incir, 1ceviz, ceyrek muz, ceyrek armut
18:00 15- 20 kadar kücük hamsi, bol Salata
Yatmadan Ayran Soda kürü
2 fincan yesilcay
3lt Su
Spor
3mil leslie = 135
60dk n.t.yürüyüs = 60
5dk karin egzersizi = 15
200 hoplama = 10 toplam = 220puan
Esimde 1 mile kadar benle yapti yoruldu :) sonra bacaklarm agrir yapmiym uyutmaz dedi birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?