Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Leslieylee baslıyorummmm
Sanırım rakipler belli olmusss amaa zaten bana farketmezdi ki :)

Benimde normalde yaptigim bisey degil ama canim cekti ,kahvalti tika basa olunca gunde rahat gecti acikcasi ,gozum olmadi onda bunda

Bugünde aynısı yaptımm :))

Oyyy ne kadar sanslisin ozledim ben o muhabbetleri

Yaaa bende bu siteye tasındıgımda hic ummazdım ama güzel bir ortamımız oldu :)

O da kraliyetlerde bi ünvan :))

Hedef için de kolay gelsin

Ozaman iyimiss

Ayy sagol abla valla ne güzel olur direk 68lere gecsem

Süpermisss hadi Zeynalar bu sefer biz kazanicazzz

Tabikide kacamak yooook ve sporlar yapiliyorr hadi bakalimm

Nan ben de çok özlüyorum pinarcim bir hafta kaldı tatil bitince tam gaz dönüyorum muhabbete inşallah

hadi insallah canimmm

Canim burdan uzak kalinca diätte zor oluyordur eminim. Ama yeniden baslamissin insallah bu sefer iyi gider yogunsun ama arada ugra özluyoruz

Bende iyiyim süperm sagol canim hedefe 5 kilocuk kaldi kizzz cok mutluyum

Ayy aynen cnm bide smdi yarn arayip sölicek nezaman gelcekler diye pazrtesi icin kahvaltmi öglen cayami yoksa aksamami o yüzden iyice kafam karisik ama yarindan börek sarma yaparm temizligide yaptimmi az is kalir o güne ama demekki ben gbilerde varmis sevindm

Ayy canim baya karisikmis sizin durum ama bebekli ev sonucta kimsede hor görmez yani ben sahsen öle birnin evine gitsem kötü düsünmem :) daha ne tatli ama tabi kirli olmasi baska oluyo mecbur temizlik o bu yapiliyo cocukla daha zor oluyodur eminim. Allah kolaylik versin canimm

Kızlar ben geldim:) bir günlük tatil yaptım. Bugünden itibaren normal moda geçiş yaptım. Dün gece geç saatte eve geldim. Bütün gün araba kullandığım için çok yorgundum. Hemen uyudum. Bugün eşim memleketten döndü. Malum d.bakir in kadayıfı ünlüdür. Kadayıf la dondu:)) menümü yazıp geçmişi okuyacağım

Yemedin dimi yemedin

Menüm
Sabah 10.00
1 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık
Ara 13.30
2 bardak sütlü neskafe
Akşam 17.30
1 adet kuşbaşılı pide
Ayran
Kadayıf yemedim ama yarın öğle yemeği yerine yemeyi düşünüyorum.
1 lt su

pide akşama kalmasa iyiymiş ama Allahtan akşamı erken saatte yemişsin su çok az ama yatana kadar içersin biraz daha bence en kötü iki lt olur

Yemedim ama yarın öğle yemeği yerine biraz yiyeyim dedim sence olur mu bahar
kadayıfı unut abla hani bi çatalla kalacaksan tadına bak derim ama diğer türlü baya yuksek kalorili bak ne güzel 8lere dogru geliyorsun hemde 2 2 vererek niye emegini baltalayasın ki buzluga atsan sonra çıkartsan olmaz mı

09.00 1 yumurta,2 dilim tb,7 zeytin,peynir,domates,biber

12.00 1 mandalina

13.30 1 cay kasigi tereyagla mantar soteledim salata yaptim

15.30 2 ceviz

17.00 1 kucuk kereviz ,4 kasik yogurtla salata yaptim

3 litre su,spor yapinca yazcam
bayıldımmmmm sporda gelirse 5 yıldız

Menüm:

11:15 ayran soda kürü, 1tk zeytinyag

12:15 2tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, az salca, 5zeytin, 1ck bal, domates biber salatalik

15:30 1sütlü kahve, 1incir, 1ceviz, ceyrek muz, ceyrek armut

18:00 15- 20 kadar kücük hamsi, bol Salata

Yatmadan Ayran Soda kürü

2 fincan yesilcay
3lt Su
Spor
3mil leslie = 135
60dk n.t.yürüyüs = 60
5dk karin egzersizi = 15
200 hoplama = 10 toplam = 220puan

Esimde 1 mile kadar benle yapti yoruldu :) sonra bacaklarm agrir yapmiym uyutmaz dedi birakti

gıt gıt gıt gıt gıdakkkkkkkk

menüm

sabah(10:00)
1 greyfurt
3 haşlanmış yumurta
avuc içi kadar yagsız peynirle tost
sade kahve

öğle(14:00)
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar yagsız peynirle tost
sade kahve

akşam(18:00)
3 adet haşlamış yumurta
marul salatası

su:2 lt spor: henuz yapmadım yapınca yazacgım

15:30 da koca ile kahve keyfi apılmış o nedenle biraz karışık yapın yapın sonra bu çocuklar kahve kokusunu duyup uyanıyor fırsat varken yapın sporada ayrıca 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…