- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.841
A aa pattis o kadar şeyder mi ki yaaa nisastalida ne biliyim yumurta boyutundaydi tahminenafiyet olsun canım spor çok güzel ama patates çok yemissin fazla karbon olmuş sanki
Selam herkeseee
Menüm
10.30
Kıymalı yumurta
2 d peynir
Portakal
Yeşil biber
17.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 b ayran
Salata
1 kase yoğurtlu karnıbahar
19 civarı
2 kaşık çikolata sosu(eşim pasta istedi gözüm döndü resmen çikolata aşeriyorum ne oacak böylee)
Su 2
Spor
5 dk kondyn bis 10p
10 eliptk 40 p
20 aletli bölgsl 60
15 bant 45
Toplam 155
Pnrrr-12
Kızlar bugün çok yoğundu salonda da sporu doğru dürüst yapamadk erkek hocanın geleceği saate yakın gtmişiz. Onun dışında misafirim vardı bi geçmişe bakayım
oh ne güzel bende temizlik yaptım canım sonra da dışarı Çıktik yemeğe ne iyi geldi :)
Ayy büyük konuşmayım ama benim yapamayacagim tek şey saç kazitmak bebise birde kızımın saçı çok dusunemiuorumbenim anne saçım 5 yaşına kadar makas bile değmemiş ama maşallah i var kızımın da öyle olur daha da sağlıklı olur inşallah
afiyet olsun canım ama bana biraz az geldi sanki
afiyet olsun takibem az olmuş menu insan dolu dolu yerdi hem spör da yapmışsın neden yordün kendini aa :)))
yimirta günü ha afiyet olsun bacim :))
Afiyet olsun canım spor da çok güzel ama menu az nasıl canın istemedi :)
afiyet olsun canım güzel menu
afiyet olsun canım spor çok güzel ama patates çok yemissin fazla karbon olmuş sanki
Bende hemen menümu yazayım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
Kıymalı mantar
Slatalik
3 cerry
Yeşillik
1 tk çilek reçeli
Saat 15.30
Yarım yeşil elma
Saat 19.00 akşam
Avuc içi kadar et ızgara
1/3 kozlenmış patlıcan
1 koz biber 1 koz domates
Salata
Su 2.5 litre
3 mil Leslie 135 puan
2 saat NT yürüyüş 120 puan
300 ip atlama 30 puan
Toplam 285 puanPnrrr-12
Evet ablacim farkinda olmuyordum ki yerken sifir dusunceyle sporla yakarim diyordum hemen hemen yedigimi yakabiliyodum ama cislar kalan kaliyordu birak yakmayi yerimde sayamiyodum bile hep arti hep mutsuzluk ama artik irademi kuvvetlendirecemmmİremm ah irem bu kadar çile çekip neden yiyosn emeklerine yazık etme bu hafta beybisi. 99lara yani iki haneli kilolara inmek istemez misinn
Iyi geceler canim benimde sali misafirim var yarin bizde dip kose dalicaz eveBende yataym artk malüm yarin temizlik günü evi dip bucak edicem börek yapicam pauarzesine misafirm var
Iyi geceler kizlarr
Kolay gelsin canım şimdidenSpor da menüde cok güzel afiyet olsun canim
Gidak gidakla bakalm cnm etkisi nasil olcak merak ettim :) aman dikkat et kabiz olma fazla proteinde kabizlik yapiyor sabahlari önlemini al :)
Anliyorm seni cnm haklisin tabi zor oluyodur hem is hem cocul bide ayaklanmis baya masallah :)
O pis huyumuzdan vazgecmeliyiz artk herseyden tadim tadim yemeyi ögrenmeliyiz bende korkuyorm hedefden sonra geri alirim diye ama hep tetikde olucam insallah :)
Oo spor da yapilcak süpersn cnm bende esimi uyuttumoturuyorm birazdn yaticam yarn bol temizlik gnü yapicam 5 mil de leslie yapmayi dusunuyorm büssürü kalori harcicam insallah
Yok kuzu ya ablam bı gece hissederdim yoksa yok benim oğlumda herkes girurdu misafirlikte vs fark ederlerdi karın ve bebekle alakalı yemişBen oğlumu çok az hissederdim ya salak miyim neyim
Tatlim patates ekmek demek seni tok tutmaz aksine inusilinle oynar hızlı açıktır tamam detoxu vs var ama başka gıdalarla bu kadar çok patates olmaz ayrıca salata mısır katmak yok misir patates bezelye pişmiş havuç Bunlar diyette yasak canım beyaz ekmekten farkı yokInsallah canim sagolasin ilk gunden acikmayim diye patates yedim kucuktu ya zaten tok tutsun bikac gunu boyle atlayim diye dahada kisacam insallah
Cikolata sosu dışında iyi canım kız poni sen bizdeydun dimiSelam herkeseee
Menüm
10.30
Kıymalı yumurta
2 d peynir
Portakal
Yeşil biber
17.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 b ayran
Salata
1 kase yoğurtlu karnıbahar
19 civarı
2 kaşık çikolata sosu(eşim pasta istedi gözüm döndü resmen çikolata aşeriyorum ne oacak böylee)
Su 2
Spor
5 dk kondyn bis 10p
10 eliptk 40 p
20 aletli bölgsl 60
15 bant 45
Toplam 155
Pnrrr-12
Kızlar bugün çok yoğundu salonda da sporu doğru dürüst yapamadk erkek hocanın geleceği saate yakın gtmişiz. Onun dışında misafirim vardı bi geçmişe bakayım
Poni Çiko sosu yiyor bizde avucumuzu yaliyoruzAmazonlar
North River
@degistirkendini
@tugcekrblt
badem000
Pufuduks
Mefkurem
@mine006
Poni Bon
@Sweetyy83
Napıyonuz
ben beğendim sporda yapılmışBende hemen menümu yazayım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
Kıymalı mantar
Slatalik
3 cerry
Yeşillik
1 tk çilek reçeli
Saat 15.30
Yarım yeşil elma
Saat 19.00 akşam
Avuc içi kadar et ızgara
1/3 kozlenmış patlıcan
1 koz biber 1 koz domates
Salata
Su 2.5 litre
3 mil Leslie 135 puan
2 saat NT yürüyüş 120 puan
300 ip atlama 30 puan
Toplam 285 puanPnrrr-12
Menüm
Diyet menüsü olmadı .
Kalkınca 1 kuru incir
Sabah için
2 sahanda yum.
1 dlm ekmek
1 kk peynir
4 çeri
1 ç.k bal
2ceviz
Neyse canan o kadar da kötü değil yarın karbonhidrati sağlıklı al pilav vs olmasın dengelersin spor olsun ama artık1 kuru incir
Öğlen
3 kaşık pilav
1 tabak kuru fasulye
Çık pişman olsun.4 kaşık kuru 1 kaşık pilavkoymuştum.ama doymadım daha fazla yedim.kesinlikle pilav doyurmadı.keşke baştan onu yemeyip 1 dlm ekmek yeseydin.
Akşam19.00 1 kase tavuk yemeği
Şu 2 lt
Spor yok
77 olana kadar yediklerine sayKolay gelsin canım şimdiden
Biraz daha uzarss yumurtaların bile yahuu
Duruma göre bakacağım canım diğer günlerde sebzede ekleniyor
Yok kuzu ya ablam bı gece hissederdim yoksa yok benim oğlumda herkes girurdu misafirlikte vs fark ederlerdi karın ve bebekle alakalı yemiş
Tatlim patates ekmek demek seni tok tutmaz aksine inusilinle oynar hızlı açıktır tamam detoxu vs var ama başka gıdalarla bu kadar çok patates olmaz ayrıca salata mısır katmak yok misir patates bezelye pişmiş havuç Bunlar diyette yasak canım beyaz ekmekten farkı yok
Dikkat etmeye çalışmanın güzel zaten bilmediğin için yemissin
Cikolata sosu dışında iyi canım kız poni sen bizdeydun dimi
Poni Çiko sosu yiyor bizde avucumuzu yaliyoruz
ben beğendim sporda yapılmış
Çayı kahve yi çok içtim bugün miskinler Ken o tuttu galibaoh ne güzel bende temizlik yaptım canım sonra da dışarı Çıktik yemeğe ne iyi geldi :)
Ayy büyük konuşmayım ama benim yapamayacagim tek şey saç kazitmak bebise birde kızımın saçı çok dusunemiuorumbenim anne saçım 5 yaşına kadar makas bile değmemiş ama maşallah i var kızımın da öyle olur daha da sağlıklı olur inşallah
afiyet olsun canım ama bana biraz az geldi sanki
afiyet olsun takibem az olmuş menu insan dolu dolu yerdi hem spör da yapmışsın neden yordün kendini aa :)))
yimirta günü ha afiyet olsun bacim :))
Afiyet olsun canım spor da çok güzel ama menu az nasıl canın istemedi :)
afiyet olsun canım güzel menu
afiyet olsun canım spor çok güzel ama patates çok yemissin fazla karbon olmuş sanki
Bence gayet güzel daha ne olsunMerhaba hanımlar, bugün menümü yazmak geç vakte kaldı, birkaç tane hastane ziyareti vardı epey zaman aldı.
Sabah
2 yumurta, 1 k.k. Kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, yarım tatlı turp, yarım dilim esmer ekmek.
12:00 1 armut
16:00 1 kase çorba, 4 kaşık bezelye yemeği, salata ( evde yoğurt kalmamış, ondan ekleyemedim yanına)
18:00 1 sade kahve, 1 kare bitter çikolata
3 lt su
Okuyup eksiklerimi söyleyin arkadaşlar, ona göre düzene sokmaya çalışıcam.
Şimdi den kolay gelsin canımBende yataym artk malüm yarin temizlik günü evi dip bucak edicem börek yapicam pauarzesine misafirm var
Iyi geceler kizlarr
Sabahtan ilk isim spor yapmak Allah'ın izniyle______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 -- + 220 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 225 + 300 + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 30 + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 225 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 285 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 310 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 270 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 293 + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
DegistirKendini 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bu hafta güzel basladik böylede gider insallah, yarin pazar demiyelim bebisleri Babalarina verelim Spor yapalim, yaglari yakalimhadin Aslanlarimmm güzel sonuclar alalim bu haftada bol Enerjinizz olsunn
Sabah yediğim ot mot ondan çok görünmüştür ellamTadarsak anlayacağım yoksa askerliğini anlatan adamlar gibi bı kuzeyi anlatır dururum kuzeydesu ara bebekkn karnindamiydim deyip kıyafetinin içine giriyor bebek oluyor soklardayim etrafta hamilesin yok nereden gördü acaba
Sabah sağlam olmuş akşama kadar yetermis beni yenebilmek için bence slaatayida kes
İyi oturmalararada uğra geçmiş birikmesin WC den baglanabilirsin
daha 5 gun yiyeceğim ben onları bı koli yumurta aldırdım eşime evde varmış niye aldım diyor dedim günde 8 yumurta yiyeceğim hepten kafayı yedin aşkım dedi
Afiyet olsun canım pekmezi ekmeğe banio bakıp yeseydin bu hafta öyle çok birşey vermeme gerek yok bırak vücudun dinlensin
evet canım bı diyet şekli bu hafta böyle gidakliycam
1kase süte 3 kaşık chia birazda kakao koyuyorum 3,4 saat bekletince jelimsi bir kıvam oluyor ben severek tüketiyorum kakao olması tatlı ihtiyacimida gideriyorMasallah iyi doymussun az geldi bana biraz :) afiyet olsun
Kizz detoks misali olmus hadi bol eksiler gelir insallah baharcim :)
ayy öle olmasin kiz kahve keyfimize karismasin
Spor süper cnm menüde güzel afiyet olsun chia tohumlu pudding nasil yapiyorsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?