Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun cok hafif olmus cnm keske cikolata sosuda yemeseymissin ama olmus artik spor da güzel :)

Aaa bana diyene bak cok az yemissin kiz hele ögleni yarim yesil elmayla niye gecistiriyorsn sen emziren annesin atsana agzina cikolatalari sekerlemeleri bide üsenmeden okadar spor yapmissin

İremm ah irem bu kadar çile çekip neden yiyosn emeklerine yazık etme bu hafta beybisi. 99lara yani iki haneli kilolara inmek istemez misinn
Evet ablacim farkinda olmuyordum ki yerken sifir dusunceyle sporla yakarim diyordum hemen hemen yedigimi yakabiliyodum ama cislar kalan kaliyordu birak yakmayi yerimde sayamiyodum bile hep arti hep mutsuzluk ama artik irademi kuvvetlendirecemmm

Kolay gelsin canım şimdiden
Biraz daha uzarss yumurtaların bile yahuu
Duruma göre bakacağım canım diğer günlerde sebzede ekleniyor
Ben oğlumu çok az hissederdim ya salak miyim neyim
Yok kuzu ya ablam bı gece hissederdim yoksa yok benim oğlumda herkes girurdu misafirlikte vs fark ederlerdi karın ve bebekle alakalı yemiş
Insallah canim sagolasin ilk gunden acikmayim diye patates yedim kucuktu ya zaten tok tutsun bikac gunu boyle atlayim diye dahada kisacam insallah
Tatlim patates ekmek demek seni tok tutmaz aksine inusilinle oynar hızlı açıktır tamam detoxu vs var ama başka gıdalarla bu kadar çok patates olmaz ayrıca salata mısır katmak yok misir patates bezelye pişmiş havuç Bunlar diyette yasak canım beyaz ekmekten farkı yok
Dikkat etmeye çalışmanın güzel zaten bilmediğin için yemissin
Cikolata sosu dışında iyi canım kız poni sen bizdeydun dimi
Poni Çiko sosu yiyor bizde avucumuzu yaliyoruz
ben beğendim sporda yapılmış

Menüm
Diyet menüsü olmadı .
Kalkınca 1 kuru incir
Sabah
2 sahanda yum.
1 dlm ekmek
1 kk peynir
4 çeri
1 ç.k bal
2ceviz
1 kuru incir

Öğlen
3 kaşık pilav
1 tabak kuru fasulye
Çık pişman olsun.4 kaşık kuru 1 kaşık pilavkoymuştum.ama doymadım daha fazla yedim.kesinlikle pilav doyurmadı.keşke baştan onu yemeyip 1 dlm ekmek yeseydin.

Akşam19.00 1 kase tavuk yemeği

Şu 2 lt
Spor yok

Menüm
Diyet menüsü olmadı .
Kalkınca 1 kuru incir
Sabah için
2 sahanda yum.
1 dlm ekmek
1 kk peynir
4 çeri
1 ç.k bal
2ceviz
Neyse canan o kadar da kötü değil yarın karbonhidrati sağlıklı al pilav vs olmasın dengelersin spor olsun ama artık

77 olana kadar yediklerine say
Hmile gibi aşeriyorm rüyama girecek kesin çiko

Merhaba hanımlar, bugün menümü yazmak geç vakte kaldı, birkaç tane hastane ziyareti vardı epey zaman aldı.
Sabah
2 yumurta, 1 k.k. Kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, yarım tatlı turp, yarım dilim esmer ekmek.
12:00 1 armut
16:00 1 kase çorba, 4 kaşık bezelye yemeği, salata ( evde yoğurt kalmamış, ondan ekleyemedim yanına)
18:00 1 sade kahve, 1 kare bitter çikolata
3 lt su

Okuyup eksiklerimi söyleyin arkadaşlar, ona göre düzene sokmaya çalışıcam.

Çayı kahve yi çok içtim bugün miskinler Ken o tuttu galiba

Bence gayet güzel daha ne olsun bitki çayı ve spor eklenebilir

Sabahtan ilk isim spor yapmak Allah'ın izniyle

Sabah yediğim ot mot ondan çok görünmüştür ellam
Hacı seni yenmek uğruna salatayı da keseriz sıkıntı yok

1kase süte 3 kaşık chia birazda kakao koyuyorum 3,4 saat bekletince jelimsi bir kıvam oluyor ben severek tüketiyorum kakao olması tatlı ihtiyacimida gideriyor
Dip not ,bol protein içerdiğinden uzun sürede tok tutiyor chia ve süt ikilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…