Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

detokslardan sonra normal canım

Harika gidiyorsun tatlım
toplucana ödem tutuyoruz sanırım

Kizlar niye boyle valla bende anlamadim ama malesef artiyim,neyse diyorum artik ,aynen devam nasilsa eksi olcak

Cuma: 80.3
Bugun: 80.7
Fark: +400 g
Cumaya kadar eksi gelir
Herkese selam fıstıklar
Fatih terim gibi bi giriş yapayım dedim
Eee nerde kalmıştık
Hoşgeldin yasim
Gunaydin kizlar
Cuma 106.0
Bugun 106.7
+700um
Yaa regliye 2 gun kaldi siskinligim var goz kapaklarima kadar sisim hafiften agrilarim var kacamagim yoktu 2 gunde de bu kadar kilo almam zaten demi
reglin ödemidir o canim

Süpersin canım
biliyorum canım Huma da son haftalar yemistim bol bol

Sorma ya gıcık oluyom kendime
Kısır döngü mübarek
Ama sizinle yine yeniden iyiki varsınız
İyiki varsınız şişkolarım benim

seninkinin sebebi belli ama iste trcrube oldu aksam dikkatte etsen demdk ki vucut affetmiyor sanmiyorum yag. ddgildir gider o
diyet nankordur verirken zor alirken hoppp diye
cumaya kadar eksiye dusuyum de sorun degil veririm bunu da ama iste kendisini tartsan 400 gr yapmaz ama getirisi cok malesef

Hoş geldim merve yağlarımla geldim :))
Vıcık vıcık gene
Eşim bi araba laf dedi
Bide herşeyi daralttım evde ne var ne yok olmuyo hiçbiri kararlıyım byük laflar etmeyim de

Hoş geldim merve yağlarımla geldim :))
Vıcık vıcık gene
Eşim bi araba laf dedi
Bide herşeyi daralttım evde ne var ne yok olmuyo hiçbiri kararlıyım byük laflar etmeyim de
Yaparsın sen yaparsın bebimki de öyle ne kadar kilo verirsem vereyim verdigimi görmez aldığımda anında laf eder şu doğum geçsin bir daha kilo almak yok

iste son aylarda bende basladim ama su buyince mecbur aldilar
Sorma ya gıcık oluyom kendime
Kısır döngü mübarek
Ama sizinle yine yeniden iyiki varsınız
İyiki varsınız şişkolarım benim
sisko siskonun halinden anlar kuzum gel sarilalim

dur sarilamadik gobegini icind cek
Kilo bildirimi yapayım
Yanlış hatırlamıyorsam cuma : 80,7 idim
Bugün : 80,7
Bir hevesle tartiya çıkıyorum lakin tartı oynamiyor

Sağlıklı olsunlar da gerisi boş canım
oyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)

Cok guzel canim

oyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)
bende ayni 30. Haftada hurms yemeye basladim son haftalarda avuc avuc yedim ustune merdiven in cik yuruyus yap gelmedi sancim filan bebis de iri gidiyirdu en son haftasi gecince suni istefim verdiler ondada sanci tutmadi nst 100 lerde ben hals gulup egleniyorum en son mecbur sezeryana girdim

Kızlarr bende dün tüm gün benim minnosu gezdirdim esimin yegenide vardı yatılı kaldı gecede ayrıca misafirler vardi herkes gitti ev yine beni temizleeee diye bakıyor bana
Klasik ptesi temizligi yapıcam bugün
Allahtan cok dagınık degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…