- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.101
detokslardan sonra normal canımGünadın hanımlarrr
+200 lü tartı bildirimini yapıp kaçayım
WC olayı ciddi problem oldu bende. 5 gün oldu tık yok, naparsam yapayım çözemedim. Artının da ondan olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar toparlarım tabiiki de
Geçen cuma 59,7
Bugün 59,9
Fark +200
Harika gidiyorsun tatlımGünaydın hanımlar, açlıktan uyuyamadım gece:) sonra bi ara dalmışım. Sabah da 7:30 da açtım gözümü, tiroid ilacımı içtim şimdi kahvaltı yapıyorum. Ama tartıda bi değişiklik yok, dün geceki guruldama seslerinden sonra en as 1 kilo gider diye düşünüyordum
Cuma 121.9
Bugün 120.8
Fark -1.1kg
toplucana ödem tutuyoruz sanırımGünaydin kizlar
Kilo bildirimim:
Cuma 70.3
Güncel 70.8
Fark +500
Noldu anlamadm dün de artiydm ama 300gr hatta bugune kesin gider diyordum kacamakta yok e nasl oldu bu moralm bozldu cokdünkü onca temizlige ragmen bide 5mil leslie yaptm hicmi fayda etmez
Cumaya kadar eksi gelirKizlar niye boyle valla bende anlamadim ama malesef artiyim,neyse diyorum artik ,aynen devam nasilsa eksi olcak
Cuma: 80.3
Bugun: 80.7
Fark: +400 g
Hoşgeldin yasimHerkese selam fıstıklar
Fatih terim gibi bi giriş yapayım dedim
Eee nerde kalmıştık
reglin ödemidir o canimGunaydin kizlar
Cuma 106.0
Bugun 106.7
+700um
Yaa regliye 2 gun kaldi siskinligim var goz kapaklarima kadar sisim hafiften agrilarim var kacamagim yoktu 2 gunde de bu kadar kilo almam zaten demi
Süpersin canımGünaydın hanımlar 04.30 da yatmanın haklı gururu ile yazıyorum 10 kişi tarafından darp edilmiş gibiyim ama moralim güzel annemler bizdeydi şimdi kahvaltı yapicizzz uyandım hemen tartildim
Cuma 64.00
Bugün 63.5
Fark -500
Dün akşam tartildim yine ayniydi bende bi -800 900 olur diye düşünmüştüm ama olsun du:)
biliyorum canım Huma da son haftalar yemistim bol bolkiz hurmayi abartma hamilelikte acilma yapiyor bak tadimlik ye
aksamlari ozellikle sebze iyi geliyor tugce
baazen iki uc gubde bir pat diye gider yine guzek rakam
belkid. yorgunluk etki etti pinsr hemen bozma moralini
menulerin iyiydi canim ama tuzlu mu yedin acaba
ooo bi sisko daha gelmis
cumaya kadar iner o zamantuzlu yeme bol su ic
o cok iyi -1.5 garanti
Sorma ya gıcık oluyom kendimekiz hurmayi abartma hamilelikte acilma yapiyor bak tadimlik ye
aksamlari ozellikle sebze iyi geliyor tugce
baazen iki uc gubde bir pat diye gider yine guzek rakam
belkid. yorgunluk etki etti pinsr hemen bozma moralini
menulerin iyiydi canim ama tuzlu mu yedin acaba
ooo bi sisko daha gelmis
cumaya kadar iner o zamantuzlu yeme bol su ic
o cok iyi -1.5 garanti
seninkinin sebebi belli ama iste trcrube oldu aksam dikkatte etsen demdk ki vucut affetmiyor sanmiyorum yag. ddgildir gider oCuma 83.1 kg
Bugun 83.5 kg
Fark +400 gr
cok hizli bir giris yaptin masaalllahh cok guzel tebriklercuma : 77kg
ptesi:75.1kg
fark: 1.9kg hedefe kalan 1kg havada karada verilir@Warriorinside senden nbr
detox isw yariyor iki gunde 1300wyakin gitti bakalim carsamvaya kadar devam peeswmbe duruma gorecok hizli bir giris yaptin masaalllahh cok guzel tebrikler
Bahar bu süper ötesinde birşey valla hedefinde ötesinde bir kilo verebilirsin daha önümüzde 4 gün var koskocacuma : 77kg
ptesi:75.1kg
fark: 1.9kg hedefe kalan 1kg havada karada verilir@Warriorinside senden nbr
cumaya kadar eksiye dusuyum de sorun degil veririm bunu da ama iste kendisini tartsan 400 gr yapmaz ama getirisi cok malesefseninkinin sebebi belli ama iste trcrube oldu aksam dikkatte etsen demdk ki vucut affetmiyor sanmiyorum yag. ddgildir gider o
diyet nankordur verirken zor alirken hoppp diye
Hoş geldim merve yağlarımla geldim :))detokslardan sonra normal canım
Harika gidiyorsun tatlım
toplucana ödem tutuyoruz sanırım
Cumaya kadar eksi gelir
Hoşgeldin yasim
reglin ödemidir o canim
Süpersin canım
biliyorum canım Huma da son haftalar yemistim bol bol
Yaparsın sen yaparsın bebimki de öyle ne kadar kilo verirsem vereyim verdigimi görmez aldığımda anında laf eder şu doğum geçsin bir daha kilo almak yokHoş geldim merve yağlarımla geldim :))
Vıcık vıcık gene
Eşim bi araba laf dedi
Bide herşeyi daralttım evde ne var ne yok olmuyo hiçbiri kararlıyım byük laflar etmeyim de
iste son aylarda bende basladim ama su buyince mecbur aldilardetokslardan sonra normal canım
Harika gidiyorsun tatlım
toplucana ödem tutuyoruz sanırım
Cumaya kadar eksi gelir
Hoşgeldin yasim
reglin ödemidir o canim
Süpersin canım
biliyorum canım Huma da son haftalar yemistim bol bol
sisko siskonun halinden anlar kuzum gel sarilalimSorma ya gıcık oluyom kendime
Kısır döngü mübarek
Ama sizinle yine yeniden iyiki varsınız
İyiki varsınız şişkolarım benim
Kilo bildirimi yapayım
Yanlış hatırlamıyorsam cuma : 80,7 idim
Bugün : 80,7
Bir hevesle tartiya çıkıyorum lakin tartı oynamiyor
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş canımiste son aylarda bende basladim ama su buyince mecbur aldilar
sisko siskonun halinden anlar kuzum gel sarilalim
dur sarilamadik gobegini icind cek
hedef uc ama 4e hayir drmemBahar bu süper ötesinde birşey valla hedefinde ötesinde bir kilo verebilirsin daha önümüzde 4 gün var koskoca
tuttum bu lafi zuperrrrcumaya kadar eksiye dusuyum de sorun degil veririm bunu da ama iste kendisini tartsan 400 gr yapmaz ama getirisi cok malesef
oyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)Sağlıklı olsunlar da gerisi boş canım
Cok guzel canimGünaydın hanımlar 04.30 da yatmanın haklı gururu ile yazıyorum 10 kişi tarafından darp edilmiş gibiyim ama moralim güzel annemler bizdeydi şimdi kahvaltı yapicizzz uyandım hemen tartildim
Cuma 64.00
Bugün 63.5
Fark -500
Dün akşam tartildim yine ayniydi bende bi -800 900 olur diye düşünmüştüm ama olsun du:)
bi bitmedi kiz misafirlerin yatili bide iki canli hee kizlsr gitfimi ne oldu oNeyse canlar bugün çok işim var yarına ,yatılı misafirlerim geliyor evi toplayıp temizlik yapmam lazım bu ayakla olduğu kadar olacak artik
bende ayni 30. Haftada hurms yemeye basladim son haftalarda avuc avuc yedim ustune merdiven in cik yuruyus yap gelmedi sancim filan bebis de iri gidiyirdu en son haftasi gecince suni istefim verdiler ondada sanci tutmadi nst 100 lerde ben hals gulup egleniyorum en son mecbur sezeryana girdimoyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?