- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.241
Tatlım niye karnıbahsrı yoğurtla yemiyosunMenüm
10.30 1 kuru incir
Sabah 12.00
1 sahanda yum.
1 kase şehriye çorbası
1 dlm ekmek
Akşam 17.00
5 kaşık karnabahar yemeği
1.5 dlm ekmek
Şu yarım litre((
Şu içmeliyimmmmmmm evet
Spor yok
Tartılıyodumda. ..Evet abla ocak başında başladı
Ama hamur ve tatlı abarttıydım
Senin eline su dökemeyiz gerçi bu konuda
Hiç tartılmamışmıydın acaba
Ben cuma bildirimini adet edindim alıştım gram gram yükseliyor cidden
Evet dışardaydım bebeler dondurma hamburger lokma tatlısı götürdü ben aç gezdim 3-4 saat yürüdüm amaSabah akşam arası biraz uzun olunca bi ara olabilirdi sanki
2 öğün güzel olmuş süper başlangıç
Amaaaaa SUUUUUUUUU İÇÇÇÇÇÇ
selam hosgeldin canim.bende zeynep. 6 aylik bir kizim var 29 yasindayim. 2 aydir takimdayim dogum kilolari gitti cok sukur simdi ekside hedefe ulasmaya calisiyorum. Cok guzel vermissin sende insallah hep beraber en kisa surede hedeflerimize ulasirizYeni gelenler olmuş tanışır kaynaşırız hepinize selam hanımlar
İsmim yasemin 35 yaşında 3 çocuk annesi geçen sene ocakta 84 kilo ile geldim buraya 7ayda 67 kiloya inip sonra tekrar almış bıulunuyorum
170 boy 73 kiloyla aranıza katıldım bakalım
bende dün yaptım 5mil bu akşamda onu yaparım nabzı yükseltiyor Azda olsa evde yapılacak ideal bı spor benceYuruyus yapiorum seker icin normalde ama hawa soguk kizi hasta etmiyim diye 7km sahil boyu du 5ml uyar die dusundum
sen stresten yorgunluktan yiyemiyenlerdensin demekki,bende tam tersi böyle telaş zamanı daha da iştahli oluyorumBenimde masam hazir 5 bucuk gelceklerdi aslinda ama malüm istanbul trafigi 7ye anca gelceklermis bende oturdm bekliyorm. Yogunluktna öglen hicbisi yiyemedm ama aclikta yok anlamadm :)
hoşgeldin canım bu arada ben NigarHosbuldum saolasin yuruyus yapamadigim gunler yapiorum ewde bugece duzenliye baslicam nasipse
Allah yardımcınız olsun gencmi kp canimBen bugün hastanede olduğum için tartılamadım. Bu arada bütün arkadaşlara teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için biraz daha iyi k.p zor bir süreç geçiriyor eşi gitti geri dönmüyor da elinde ki sin kozu oynadı. Ama buda fayda etmedi.
hastanede olduğun için böyle düzensiz oldu galibaMenum
Saat 14.30
1 simit
Saat 18.00
Mercimek çorbası
Bol kahve az su
bol su bitki çayıyla ödemi atarsın cumayaCanim sok oldum ,aklima tek gelen spora alisik degilimya odemmi oldu acaba
Bi doktora gitsen bu konuda ciddiyim ablaTartılıyodumda. ..
Yarın başlıcamya, bugün herşeyi kıtlıktaymış gibi yiyodum
Sonra o yarınlar gelemedi bi türlü
Aman dökmeyin zaten
Allah böyle yemeyi iştahı bide bünyeyi kimseye vermesin
Bazılarını görüyorum şunu yedim bunu yedim diyor sonuç 200 gr artı
Bende en az 2-3 kilo oluyor
Ooo sende çukurcumusunEvet dışardaydım bebeler dondurma hamburger lokma tatlısı götürdü ben aç gezdim 3-4 saat yürüdüm ama
su konusunda gene zorla alışmam gerekiyor şindik senimi kıracam beybi aldım elime alkali suyumu çukurun başına geçtim dizi bitene kadar biter
Zeynepcim Allah bağışlasın evladını emziriyorsan süper bi zamanda kurtuluyorsun fazlalıklarındanselam hosgeldin canim.bende zeynep. 6 aylik bir kizim var 29 yasindayim. 2 aydir takimdayim dogum kilolari gitti cok sukur simdi ekside hedefe ulasmaya calisiyorum. Cok guzel vermissin sende insallah hep beraber en kisa surede hedeflerimize ulasiriz
Evet cnm yeme bozukluğu varBi doktora gitsen bu konuda ciddiyim abla
Senin meto bi değişik çünkü
Bu kadar çok yemekte sorun çünkü
Hoşgeldin arkadaşım bende listeye girmeye çalışan yeni üye nigarEvet dışardaydım bebeler dondurma hamburger lokma tatlısı götürdü ben aç gezdim 3-4 saat yürüdüm ama
su konusunda gene zorla alışmam gerekiyor şindik senimi kıracam beybi aldım elime alkali suyumu çukurun başına geçtim dizi bitene kadar biter
Hepsi güzelde tatlım geçmi kalktınEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle:13.00
6 yk susuz bamya yemegi
Salata
1 bardak ayran
Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet elma
Aksam yemegi:19.00
1 kepce tarhana corbasi
Guvecte domates soslu kofte (12 kucuk top kofte vardi)
Salata
1 kase yogurt
Su. 2.5 3 lt arasi
Spor. 45 dk eliptik 45*4=180 puan
@Pnrrr-20
Abla doktora gidersen senin reçeteyi banada ver bende de var çünkü yeme bozukluğuEvet cnm yeme bozukluğu var
Ben sadece bunu pis boğazlığa bağlıyorum
Gözüm doymuyor
Normal zamanda insan gibi yemeği öğrensem sorun kalmıcak
Evet abla 10 gibi uyandim biraz da wc icin bekledim tartiliyordum filan derken o saate kaldiHepsi güzelde tatlım geçmi kalktın
Baya geç yemişin
Birincisi kahvalti niye yok ikincisi 45dk eliptigi nasıl 45 dk yapabiliyorsun yeni başladım ben eliptigi 15 dk bile yapamiyorumEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle:13.00
6 yk susuz bamya yemegi
Salata
1 bardak ayran
Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet elma
Aksam yemegi:19.00
1 kepce tarhana corbasi
Guvecte domates soslu kofte (12 kucuk top kofte vardi)
Salata
1 kase yogurt
Su. 2.5 3 lt arasi
Spor. 45 dk eliptik 45*4=180 puan
@Pnrrr-20
Ben ikiniz arasındaki yarışı kastetmiştim
Kusura bakma şekerim bu konuda hemfikir değilim
Helal olsun bacım kafaya koydumu bahaneler ortadan nasilda kalkıyor dimi seni kimse yolundan alikoymaz bu kararliliginin karşısında kocaman aferin valla:)Kızlar bugün kayınvalideme geldik 3 gün kalacaz.bugün için tedbirli geldim evden karnavaharımı getirdim.yedim.yarın kelle paça olacak.
sonra kü gün da pırasa yemeği var.evden pırasalarımı getirdim. :)
İnşallah -1 olır.ki bem tatillerde artı ile dönüyorum.
ama spor yapamayacağım herhalde.
Yediklerimi say yasimEvet dışardaydım bebeler dondurma hamburger lokma tatlısı götürdü ben aç gezdim 3-4 saat yürüdüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?