Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alıntılarim uçmuş bugün canım çok sıkkın kuruma uğramıştim geçici görevle başka bir yerde doğum öncesi 10 gün çalışmıştim geçici görevim iptal olmuştu güya ama yazısı yazılmamış iptal eden şube müdürü görevden alınmış yerine gelenin haberi yok napcam bilmiyorum yazımin olmaması çok sıkıntı oldu ayağım ağrıyor ogleden beri tekrar kuruma gidicem yarın napicam bilmiyorum tabi

Tatlım niye karnıbahsrı yoğurtla yemiyosun
Akşamda erken olmuş muhtemen acıkırsın yoğurt ye bari

O nasıl su kızzz bide emziriyosun
1 bardak süt içeyim mı.
su 1 oldu yatana kadar 2.5 yapicam inşallah.

Kp 60 yaşında çok yaşlı değil ama çöktü adamcik evet hastanede olduğum için pek yiyemiyorum.

hoşgeldin canım.ben canan
adın ne..geçmişi tam okuyamadım da.

Demekki kadın iyice bezmişki bu durumda bile geri dönmüyor
Ne zaman çıkacak hastaneden

Tabiki olmamış cnm ama mazaretinden dolayı bişey diyemiyorum

Su içmeye çalış bari

Kim gülecek acabaaa
Biliyorum olmadığını ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum inan çok sıkıntılı bir durumdayım

Demekki kadın iyice bezmişki bu durumda bile geri dönmüyor
Ne zaman çıkacak hastaneden
Walla zuhal ondan dinliyorsun o haklı bundan dinliyorsun bu hakli ama ne olursa olsun bu durum çok kötü eşim çok üzüldü. Ben en çok ona üzülüyorum. Hastaneden çıkaracaklar birkaç gün içind e

Birincisi kahvalti niye yok ikincisi 45dk eliptigi nasıl 45 dk yapabiliyorsun yeni başladım ben eliptigi 15 dk bile yapamiyorum
Birincisi gec uyandim ve tarti icin bekledim o yuzden kahvalti yerine ogle yemegi yaptim ikincisi eliptige ben uzun zamandir biniyorum hamilelik nedeniyle ara vermistim 15 dk ile basladim attarak gitti hatta dunde 1 saat bindim araliksiz benim icin zorlayici bir tarafi yok

Spor yapamiycam çay eşliğinde dizimi izlemek geldi içimden
Yarın sabah salona gidicem fazla fazla yaparım orda sporu

Kahvaltı 1 tam 1beyaz haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates
Maydanoz dereotu
Beyaz peynir
1 dilim t.ekmek

Arada 2 avuç kadar kuruyemiş fazla oldu biliyorum ama iştahım açık cikolatwya saldirmoyim diye böyle oldu

Akşam 3 tabak kabak çorbası

2,5 lt su form çayi

Bende zamanla artırım inşallah

Ya abla zaten arkadasim gelemiyormus korkma sen cok uzgunum suan haber verdi de tatlimi boregimi yapmistim artik kocama saklayim onlarida ben zaten sevmem kii

BESTEKIZ
BESTEKIZ 29yasindayim
Ewli
44 aylik kizim war...
Ew calisani
1.68boy
72kgHedefim ilk olarak 55 kg ya inmekti fakat triodim ve kolestrolum sinirda cikti sekerim de duzensiz cok dusuyor hamilelikte gebelik sekerim wardi yuksekti cok.Suan insilun direncim cikti gecen ay ki orana bu ay dustu biraz diyetle.O yuzden hedefim 55 olsada suan werecegim bir 10 kg bile benim icin cok onemli insilun direncinin surekli karbonhidrat yedirme istegi ve bel bolgesinde ki asiri ve hizli yaglanmalar cok uzuyor ilk bundan siyrilmam gerek....Kg hamile kaldigimda aldim yaklasik 23 kg...Bu birden ve dengesiz kg nun en buyuk sebebi yuksek seker en buyuk yan etkiside lohusa iken kalcamda olusturdugu bi sikinti.Pelwis kemigi kapanip normale donerken fazla kg we basinca bagla orada bir doku sikismasi olmus 6 ay uzerine basamadim.Kisacasi 44/46 beden alisw. Yapiyorum annemden buyuk beden pantolan aliyoum bublar uzucu olmaya basladi sagligin yani sura psikomu da cok etkiler hala geldim artik mutlu degilim .....

Valla süpersin canım. Yemeğini yanında taşıyorsun ayakta alkışlıyorum seni

Hoşbuldum canım seni görmek ne güzel iyi vermişsin sende maşallah

Teşekkür ederim, takım sayesinde hedefe yaklaştım

Geçici görev neye göre iptal olmuştu? Şube müdürü görevden alındı ama diğer taraftan bilen yok mu? Hallolur mutlaka ama seni biraz yorar seni, keşke resmiyete dökülseymiş. İçini ferah tut illa hallolur

Menüm

07:18 bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, domates salatalık
12:35 bir kase yoğurt, roka salatası, 2 yk dövme pilavı
15:50 1 portakal, 1 çay bardağı tarçınlı süt
19:00 yarım kase süt çorbası ( annemin uydurması, içene kadar ölümlerden ölüm beğendim), 80 gr ton balığı

2,5 litre su
Büyük tartışma sonucu , tartışmayı ailem kazandı, spora ara veriyorum

Merhaba hanımlar:), bugün biraz fazla kaçırdım sanırım
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta, 2 portakal( küçük), 2 kaşık menemen
12:00 yeşil çay
13:30 1 tabak fırında karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
16:00 bir avuç leblebi
17:30 yârim çikolatalı muz
19:00 10 tane fıstık içi, 2 tane gün kurusu kayısı
3 lt su ama yatana kadar 1 lt daha olur

Ayy yaptıö abla spor bira daha yapcaktkm ama öecalim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…