- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.261
1 bardak süt içeyim mı.Tatlım niye karnıbahsrı yoğurtla yemiyosun
Akşamda erken olmuş muhtemen acıkırsın yoğurt ye bari
O nasıl su kızzzbide emziriyosun
Kp 60 yaşında çok yaşlı değil ama çöktü adamcik evet hastanede olduğum için pek yiyemiyorum.bende dün yaptım 5mil bu akşamda onu yaparım nabzı yükseltiyor Azda olsa evde yapılacak ideal bı spor bence
sen stresten yorgunluktan yiyemiyenlerdensin demekki,bende tam tersi böyle telaş zamanı daha da iştahli oluyorum
hoşgeldin canım bu arada ben Nigar
Allah yardımcınız olsun gencmi kp canim
hastanede olduğun için böyle düzensiz oldu galiba
bol su bitki çayıyla ödemi atarsın cumaya
Teşekkür ederim canimCok.gecmis olsun zor bi durum
hoşgeldin canım.ben cananEvet dışardaydım bebeler dondurma hamburger lokma tatlısı götürdü ben aç gezdim 3-4 saat yürüdüm ama
su konusunda gene zorla alışmam gerekiyor şindik senimi kıracam beybi aldım elime alkali suyumu çukurun başına geçtim dizi bitene kadar biter
Biliyorum olmadığını ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum inan çok sıkıntılı bir durumdayımDemekki kadın iyice bezmişki bu durumda bile geri dönmüyor
Ne zaman çıkacak hastaneden
Tabiki olmamış cnm ama mazaretinden dolayı bişey diyemiyorum
Su içmeye çalış bari
Kim gülecek acabaaa
Walla zuhal ondan dinliyorsun o haklı bundan dinliyorsun bu hakli ama ne olursa olsun bu durum çok kötü eşim çok üzüldü. Ben en çok ona üzülüyorum. Hastaneden çıkaracaklar birkaç gün içind eDemekki kadın iyice bezmişki bu durumda bile geri dönmüyor
Ne zaman çıkacak hastaneden
Birincisi gec uyandim ve tarti icin bekledim o yuzden kahvalti yerine ogle yemegi yaptim ikincisi eliptige ben uzun zamandir biniyorum hamilelik nedeniyle ara vermistim 15 dk ile basladim attarak gitti hatta dunde 1 saat bindim araliksiz benim icin zorlayici bir tarafi yokBirincisi kahvalti niye yok ikincisi 45dk eliptigi nasıl 45 dk yapabiliyorsun yeni başladım ben eliptigi 15 dk bile yapamiyorum
Helal olsun bacım kafaya koydumu bahaneler ortadan nasilda kalkıyor dimi seni kimse yolundan alikoymaz bu kararliliginin karşısında kocaman aferin valla:)
yola çıktık ettik derken böyle oldu canım.normaşde dikkat ederim az da yememeye çalışıyorum emzirmişim için.bugün böyle oldu artık.Canim az olmus sanki bununla yatarsan alkis sana
Bende zamanla artırım inşallahBirincisi gec uyandim ve tarti icin bekledim o yuzden kahvalti yerine ogle yemegi yaptim ikincisi eliptige ben uzun zamandir biniyorum hamilelik nedeniyle ara vermistim 15 dk ile basladim attarak gitti hatta dunde 1 saat bindim araliksiz benim icin zorlayici bir tarafi yok
Ya abla zaten arkadasim gelemiyormus korkma sen cok uzgunum suan haber verdi de tatlimi boregimi yapmistim artik kocama saklayim onlarida ben zaten sevmem kiiAmazonlar
North River
@degistirkendini
tugcetugcem
badem000
Pufuduks
@mefkurem
@mine006
@Poni Bon
@Sweetyy83
Amazonlarımmmm
Son 4 günü iyi değerlendirip cuma zaferimizi ilan ediyoruz
Sevilay mine sesiniz çıksın kızlar
Iremmm bak yarın misafir var dedin menünce cıss coss bişey görmicemmm
Kızlar bugün kayınvalideme geldik 3 gün kalacaz.bugün için tedbirli geldim evden karnavaharımı getirdim.yedim.yarın kelle paça olacak.
sonra kü gün da pırasa yemeği var.evden pırasalarımı getirdim. :)
İnşallah -1 olır.ki bem tatillerde artı ile dönüyorum.
ama spor yapamayacağım herhalde.
Hoşbuldum canım seni görmek ne güzel iyi vermişsin sende maşallah
Alıntılarim uçmuş bugün canım çok sıkkın kuruma uğramıştim geçici görevle başka bir yerde doğum öncesi 10 gün çalışmıştim geçici görevim iptal olmuştu güya ama yazısı yazılmamış iptal eden şube müdürü görevden alınmış yerine gelenin haberi yok napcam bilmiyorum yazımin olmaması çok sıkıntı oldu ayağım ağrıyor ogleden beri tekrar kuruma gidicem yarın napicam bilmiyorum tabi
Ayy yaptıö abla spor bira daha yapcaktkm ama öecalim kalmadıOhhh nihayet ayça aramıza döndüüüü
Tek tuğçe değil takım atakta bu hafta
Sanki ben oturacam
Ne dotoksu
Menü güzellll yarın sporlarda gelmeye başlarsa 5 yıldız olur
Illa salataya gerek yok cnm yeşillikleri yıka öyle ye yoğurt mutlaka olsun
Tabi sporda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?