- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.281
Yarım kilo cikolatalı muz diye okudum yüreğime iniyordu. Ama yarımda olsa olmamış. Birde gün kurusu var o da kuru meyve ve şeker içeriyor o da geç saatte olmuş. Kuru meyvelerin geç saatte yenmesi doğru mıdur bi aaitırmak lazım sanırımMerhaba hanımlar:), bugün biraz fazla kaçırdım sanırım
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta, 2 portakal( küçük), 2 kaşık menemen
12:00 yeşil çay
13:30 1 tabak fırında karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
16:00 bir avuç leblebi
17:30 yârim çikolatalı muz
19:00 10 tane fıstık içi, 2 tane gün kurusu kayısı
3 lt su ama yatana kadar 1 lt daha olur
aramiza hosgeldin ben zeynep bol eksiler@BESTEKIZ
@BESTEKIZ 29yasindayim
Ewli
44 aylik kizim war...
Ew calisani
1.68boy
72kgHedefim ilk olarak 55 kg ya inmekti fakat triodim ve kolestrolum sinirda cikti sekerim de duzensiz cok dusuyor hamilelikte gebelik sekerim wardi yuksekti cok.Suan insilun direncim cikti gecen ay ki orana bu ay dustu biraz diyetle.O yuzden hedefim 55 olsada suan werecegim bir 10 kg bile benim icin cok onemli insilun direncinin surekli karbonhidrat yedirme istegi ve bel bolgesinde ki asiri ve hizli yaglanmalar cok uzuyor ilk bundan siyrilmam gerek....Kg hamile kaldigimda aldim yaklasik 23 kg...Bu birden ve dengesiz kg nun en buyuk sebebi yuksek seker en buyuk yan etkiside lohusa iken kalcamda olusturdugu bi sikinti.Pelwis kemigi kapanip normale donerken fazla kg we basinca bagla orada bir doku sikismasi olmus 6 ay uzerine basamadim.Kisacasi 44/46 beden alisw. Yapiyorum annemden buyuk beden pantolan aliyoum bublar uzucu olmaya basladi sagligin yani sura psikomu da cok etkiler hala geldim artik mutlu degilim .....
Yarım kilo cikolatalı muz diye okudum yüreğime iniyordu. Ama yarımda olsa olmamış. Birde gün kurusu var o da kuru meyve ve şeker içeriyor o da geç saatte olmuş. Kuru meyvelerin geç saatte yenmesi doğru mıdur bi aaitırmak lazım sanırım
Günaydın herkeseçayı koydum etrafı sildim süpürdüm gelen alsın çayını ben tekrar uyumaya gidiyorum çok susadım uyanınca bide geçmiş yapiyim dedim
Rüyamda neler neler yedim
Acı soslar çeşit çeşit peynirler
N Nilyyyaaannn sana guluyordum resmen yemiş gibi tokum ve susadımsanırım yavaştan siyiriyorum
500-600 den sonra dizlerim be ayak bileğim error veriyor. Benden 1500 çıkmas sanmıyorum, 1 saat atlayanlar varmış, ben ölürüm kesinMaşallah sana
ay çok güldüm sabah sabah. Allah da seni güldürsün :)))
Amin tatlım inşallah.
Yok canım çok şükür gözlerim hala çok sağlam
Henüz kocaman kocaman yazmaya geçmedim.
Abla ben hiç terlemiyorum. Ne Adananın ağustos sıcağında, ne deli gibi spor yaparken terleme sıfıra yakın.
Bugün arayacağım doktoru, tabii sesimden ne dediğimi anlarsa iletişim kuracağız inşallah :)
Benim spor gerilerde, sen yoksun diye yapamıyorum canım :))))
Tahtan düştüm geçen hafta, düşüşüm ağır oldu, bu hafta aldın aldın almadın sana bırakmam
Kizlar niye boyle valla bende anlamadim ama malesef artiyim,neyse diyorum artik ,aynen devam nasilsa eksi olcak
Cuma: 80.3
Bugun: 80.7
Fark: +400 g
Tebrikker canim. Simdilik gordugum ilk eksi sensinGünaydın hanımlar 04.30 da yatmanın haklı gururu ile yazıyorum 10 kişi tarafından darp edilmiş gibiyim ama moralim güzel annemler bizdeydi şimdi kahvaltı yapicizzz uyandım hemen tartildim
Cuma 64.00
Bugün 63.5
Fark -500
Dün akşam tartildim yine ayniydi bende bi -800 900 olur diye düşünmüştüm ama olsun du:)
Naptin bahar sen yahu cumaya -3 gellircuma : 77kg
ptesi:75.1kg
fark: 1.9kg hedefe kalan 1kg havada karada verilir@Warriorinside senden nbr
Hosgeldin canm. 67 mi sisko yapti seni. O kadarda cok degil gb amaHoş geldim merve yağlarımla geldim :))
Vıcık vıcık gene
Eşim bi araba laf dedi
Bide herşeyi daralttım evde ne var ne yok olmuyo hiçbiri kararlıyım byük laflar etmeyim de
Sendende korkulur biliyoruz seni ilk geldigimde patir patie gidiyodu kilolarin. Spor yapiyor musun?North River tebrik ederim lakin erken sevinme Arap atı misali sonrada atağa geçerim ben bebek:)
Hosgeldin canim bende ayca 30 yasindayim eskiden zayif simdilerin tosbigiyim@BESTEKIZ 29yasindayim
Ewli
44 aylik kizim war...
Ew calisani
1.68boy
72kgHedefim ilk olarak 55 kg ya inmekti fakat triodim ve kolestrolum sinirda cikti sekerim de duzensiz cok dusuyor hamilelikte gebelik sekerim wardi yuksekti cok.Suan insilun direncim cikti gecen ay ki orana bu ay dustu biraz diyetle.O yuzden hedefim 55 olsada suan werecegim bir 10 kg bile benim icin cok onemli insilun direncinin surekli karbonhidrat yedirme istegi ve bel bolgesinde ki asiri ve hizli yaglanmalar cok uzuyor ilk bundan siyrilmam gerek....Kg hamile kaldigimda aldim yaklasik 23 kg...Bu birden ve dengesiz kg nun en buyuk sebebi yuksek seker en buyuk yan etkiside lohusa iken kalcamda olusturdugu bi sikinti.Pelwis kemigi kapanip normale donerken fazla kg we basinca bagla orada bir doku sikismasi olmus 6 ay uzerine basamadim.Kisacasi 44/46 beden alisw. Yapiyorum annemden buyuk beden pantolan aliyoum bublar uzucu olmaya basladi sagligin yani sura psikomu da cok etkiler hala geldim artik mutlu degilim .....
Abla karnibahar odem yapmiyordu dimi?güzelim her gün eksi olacak diye bi kural yokki
Bazen hiç gitmez Bazen birden gider
Ama sen menülerini az tutmaki vücıt hemen duraklamaya girmesin
Listeye yarın başla cnm
Perş.de konuştuğumuzu yaparsın
Güzel plan tatlım
Istersen çarş da leslie yap
Yapabilirsen 5 mil
Yada sabah akşam 3 er mil
Detoks için sizi zorlıyamam cnm sen bilirsin
Aslında ananasda kötü değil çok aç kalmıyosun zararlı bişeyde yok
1 günlükten bişey olmaz heralde
Neyseki fazla değilmiş
Hedef yinede tutar bence
Tsbiki dikkat edersen
Şişşşşştttt burda moral bozmak yasakkkk
Karbonlar hemen ödem tutar
Pro sebzeyle halledilir
Suya ve tuza dikkat sadece
Ayy cok gecmis olsun canim.@mefkurem benim kayınpeder dün intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır izin istiyorum burası çok karışık kusura bakmayın
AA çok geçmiş olsun ama bu yaşta yapılacak ismidir yahu hiçbir yaşta olmamalida hani ne biliyim dengesiz bir hareket olan size oldu@mefkurem benim kayınpeder dün intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır izin istiyorum burası çok karışık kusura bakmayın
Koşa koşa gelemedi ama abla yavaş yavaş geldi işteYediklerine say tatlıcım
O 77 kilo durduğu yerde gelmedi heralde
Cis mi oda neAmazonlar
North River
@degistirkendini
@tugcekrblt
@canan456
Pufuduks
@mefkurem
@mine006
@Poni Bon
@Sweetyy83
Amazonlarımmmm
Son 4 günü iyi değerlendirip cuma zaferimizi ilan ediyoruz
Sevilay mine sesiniz çıksın kızlar
Iremmm bak yarın misafir var dedin menünce cıss coss bişey görmicemmm
Hedeflerimizi bi hatırlıyalım
HEDEFLERRRRRR
______ 26 Ocak - 0.2 Şubat ______
Pnrrr-12 70.3-1.1=69.2 %1.56
melegimve ben 83.1-1.6=81.5 %1.93
@mefkurem 81.8-1.9=79.9 %2.32
@mer_4260 64-1.1=62.9 %1.72
@eyledi 88.9-1=87,9 %1.12
@tugcekrblt 59.7-0.7=59 %1.17
N Nilyyyaaannn 78.7-1.6=77.1 %2.03
North River 77-3=74 %3.90
@canan456 74.3-0.9=73.4
Pufuduks 106-1.2=104.8
HEDEFLER MİNUMUMDURRRR
Hocam üç buçuk verirsem benim aylık hedefide tutmuş saysamDinnndonnn dindonnnnn
Ocak ayı için son hafta kızlar
Bakalım kimler hedeflerini tutturup geçecek
Kimin ay sonucu yüzdesi fazla olacak
Laranİt yada faranjite çevirmiş Tuğçe elmalı kalın bir şekilde soy kaynar kabuklarında tülbentle bogaUna sar suyunda iç çok iyi geliyorForumu çok takip edemiyorum hanımlar,
İzin ya da raporla haftayı kapatacağım, onunla uğraşıyorum. Sesim tamamen kısıldı, anlaşamadım bugün müşterilerimle.
Olabildiğince yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın...
Bu arada @eyledi çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin...
Aynen öyle canım ben kazandımHosbuldum
Ewet ewet ewet
Afiyet olsun dusunsene oyas pastayi eritmek icin kac km yurumen lazim kac lt su icmen lazim o yufkalari yakmak icin kac gun dahaip atlaman lazimdayan gecicek...
Ellwre varsa bize yok mu
Şasi oldumSabah
1 yumurta 1 tutam maydonoz 1 dilim ekmek
Ara salatalik limon maydonoz dogranmis 1lt su + 3 kayisi
Öglen
Barbunya bulgur pilawi domates
Aksam pirasa 1 haslanmis yumurta marul salatalik zeytin ayran
Ara ya elma aywa kayisi ( aksam yemegi 7 de esim gelio 7 bucuk gibi yioruz suan ewde hasta oldugu icin )
3.5 lt su
Etkinligimiz dip kose temizlik bugun
Gece lessie 5ml baslamayi dusunuyorum
Ben bugün hastanede olduğum için tartılamadım. Bu arada bütün arkadaşlara teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için biraz daha iyi k.p zor bir süreç geçiriyor eşi gitti geri dönmüyor da elinde ki sin kozu oynadı. Ama buda fayda etmedi.
Aynen kaslar sismistir canımCanim sok oldum ,aklima tek gelen spora alisik degilimya odemmi oldu acaba
Tatlı cadı son gulen iyi güler ama:)
Anlaşılan ben güleceğimSelam kızlar,biraz dışarı çıktım kaslarimi aldırdım orman gibi olmuşlardı iyi oldu .bugün pek istahliyim çorbayı ısıtıp ısıtıp yedim akşamdan beri spor yapicam şimdi sonra menumu yazarim
En çok sen :)Demekki kadın iyice bezmişki bu durumda bile geri dönmüyor
Ne zaman çıkacak hastaneden
Tabiki olmamış cnm ama mazaretinden dolayı bişey diyemiyorum
Su içmeye çalış bari
Kim gülecek acabaaa
Hadi inşallah kuzumKızlar bugün kayınvalideme geldik 3 gün kalacaz.bugün için tedbirli geldim evden karnavaharımı getirdim.yedim.yarın kelle paça olacak.
sonra kü gün da pırasa yemeği var.evden pırasalarımı getirdim. :)
İnşallah -1 olır.ki bem tatillerde artı ile dönüyorum.
ama spor yapamayacağım herhalde.
Gectim sınavı babysiAyy yaspasta degilde bana gore gozleme ciddi sinav
Ohhh sende mı 6 kg :)Çocuklarla dışarı çıkmıştık yemek bulaşık anca yettim
Kilo bildirimi yapayım öncelikle
Zuhal ablam @mefkurem
İzine ayrışdığım kilo 67
Güncel 73.1
Canan corbanim yanında eppek yok eppekksiz ye weppeksizMenüm
10.30 1 kuru incir
Sabah 12.00
1 sahanda yum.
1 kase şehriye çorbası
1 dlm ekmek
Akşam 17.00
5 kaşık karnabahar yemeği
1.5 dlm ekmek
Şu yarım litre((
Şu içmeliyimmmmmmm evet
Spor yok
Aa suuuuhMenüm
Sabah 11
Biraz peynir maydonoz 2 yumurta
Arada filtre kahve bitki çayı
Akşam 19
4 köfte 1 tabak salata 3-4 dil patates
Su 1 litre anca
Spor yok
HahaBaya süre saydın da son zaman aldın heralde
Amannn sizde
kaç ay olmuş ben 5+ 6 kiloya artı bile demem
Evwt bende tarttilip o artışa rağmen iki gün yemezsem ucgun yedimEvet abla ocak başında başladı
Ama hamur ve tatlı abarttıydım
Senin eline su dökemeyiz gerçi bu konuda
Hiç tartılmamışmıydın acaba
Ben cuma bildirimini adet edindim alıştım gram gram yükseliyor cidden
Kahvalti nerede kız zeynepop uçmuşEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle:13.00
6 yk susuz bamya yemegi
Salata
1 bardak ayran
Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet elma
Aksam yemegi:19.00
1 kepce tarhana corbasi
Guvecte domates soslu kofte (12 kucuk top kofte vardi)
Salata
1 kase yogurt
Su. 2.5 3 lt arasi
Spor. 45 dk eliptik 45*4=180 puan
Pnrrr-12
Ben tekrar izle yapıyorum eşim izlerken kuzunun izin verdiği kadar işte diziler hep aynı yarışı aşk tutkulu yarısı silah mafyacilukHoşgeldin arkadaşım bende listeye girmeye çalışan yeni üye nigar
Kız sende bendensin çukur fanatigim hele vartolu aşığım:)
60,dk yapıyorum duyurulurBirincisi kahvalti niye yok ikincisi 45dk eliptigi nasıl 45 dk yapabiliyorsun yeni başladım ben eliptigi 15 dk bile yapamiyorum
Cok üzüldüm canım ya inşallah çözülürAlıntılarim uçmuş bugün canım çok sıkkın kuruma uğramıştim geçici görevle başka bir yerde doğum öncesi 10 gün çalışmıştim geçici görevim iptal olmuştu güya ama yazısı yazılmamış iptal eden şube müdürü görevden alınmış yerine gelenin haberi yok napcam bilmiyorum yazımin olmaması çok sıkıntı oldu ayağım ağrıyor ogleden beri tekrar kuruma gidicem yarın napicam bilmiyorum tabi
Avuc avuç kuruyemiş ye sonra bana meydan okuSpor yapamiycam çay eşliğinde dizimi izlemek geldi içimden
Yarın sabah salona gidicem fazla fazla yaparım orda sporu
Kahvaltı 1 tam 1beyaz haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates
Maydanoz dereotu
Beyaz peynir
1 dilim t.ekmek
Arada 2 avuç kadar kuruyemiş fazla oldu biliyorum ama iştahım açık cikolatwya saldirmoyim diye böyle oldu
Akşam 3 tabak kabak çorbası
2,5 lt su form çayi
Bira ara vermen iyi olacakMenüm
07:18 bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, domates salatalık
12:35 bir kase yoğurt, roka salatası, 2 yk dövme pilavı
15:50 1 portakal, 1 çay bardağı tarçınlı süt
19:00 yarım kase süt çorbası ( annemin uydurması, içene kadar ölümlerden ölüm beğendim), 80 gr ton balığı
2,5 litre su
Büyük tartışma sonucu , tartışmayı ailem kazandı, spora ara veriyorum
Bence bunların yerine akşam yemeği yesen hem duyardım hemde yağ deoolaamazdin canımMerhaba hanımlar:), bugün biraz fazla kaçırdım sanırım
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta, 2 portakal( küçük), 2 kaşık menemen
12:00 yeşil çay
13:30 1 tabak fırında karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
16:00 bir avuç leblebi
17:30 yârim çikolatalı muz
19:00 10 tane fıstık içi, 2 tane gün kurusu kayısı
3 lt su ama yatana kadar 1 lt daha olur
Cok yüksek kilolarda inusilin dengesi için veriliyor yanında süt yoğurtla ama 100ustu olmayandan bence gereksizYarım kilo cikolatalı muz diye okudum yüreğime iniyordu. Ama yarımda olsa olmamış. Birde gün kurusu var o da kuru meyve ve şeker içeriyor o da geç saatte olmuş. Kuru meyvelerin geç saatte yenmesi doğru mıdur bi aaitırmak lazım sanırım
İrem kacinci söz kaçıncı sonYeni gelen tombiklerr hosgeldiniz azimmgetirdiniz insallah
Menumm
Sabah tartiyi bekledim gec oldu
11.30
1 salatalik domates
2 haslanmis yumurta
2 kk koy peyniri
1 tatli kasigi tereyag
1 dilim tb ekmek
Ara15.30
1 kase yogurt
1 kase az pirincli lahana kavurmasi
Ara17.00 misafirlikteydik anca boyle kurtarabildim
1 catal kakaolu az sekerli kek
Parmak kadar el acmasi peyyynirli bööörek
Pardon pardonnbu hafta bi daha olmayacak
Aksam 19.30
1 kase yogurtt
2 catal peynir
2 br cay
2.5 lt su 3 olur
Bugun 2 saat aralikli olarak tempolu yurudum 120dk 240p
3 mil leslie 135p toplam 375pPnrrr-12
Kacamak var diye sevinmeyinn zeynalaaaar
BegendimMenümüde yazayım sonra geçmişe gömüleyim ara ara
Sabah(9.00)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2 kuru domates
Saşatalık
Öğlen (12.00)
1 parça tavuk ızgara
1 yemek kaşığı pilav
1 kase mercimek çorbası
Akşam( 19.30)
5 top karnıbahar fırında baharatlı
1 kase cacık
Spor 3 saat tempolu yürüyüs
180*2 = 360Pnrrr-12
Sivi 2lt su
pinar pismismi diye iki YK mı yedinMenüm:
10:45 1bardak balli Ilik Su, 1yk zeytinyag
11:15 1tb ekmek, 1yumurta, 5zeytin, 1kk peynir, domates biber, az salca
19:30 2 kepce mercimek corbasi, 5yk et gövec, 2yk pilav (pismismi nasil olmus diye baktm), ayran, Salata
2 fincan acai ananas cayi
2 lt Su
50dk n.t.yürüyüs = 50puan
Meraba yasemin, Eda bende,ne guzel vermissin,cok almamissin insallah kisa surede verirsinYeni gelenler olmuş tanışır kaynaşırız hepinize selam hanımlar
İsmim yasemin 35 yaşında 3 çocuk annesi geçen sene ocakta 84 kilo ile geldim buraya 7ayda 67 kiloya inip sonra tekrar almış bıulunuyorum
170 boy 73 kiloyla aranıza katıldım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?