- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.541
Ayyy şımarcam şimdiAynen valla masallah enerjisine hayranimm ta burdan sevdik biz kendisinii sayin sevgili aslan kaptanicemiz
Bende normal istedim ama Dr um istemedi sonra bende mecbur kaldım. Sonrası fena beni 2.5 saat geç çıkardılar odaya fenalastim n. Kansızdim doğum öncesi ameliyat esnasında daha da düstü ve ben resmen dikiş atıldığını hissetmistim bana ağrı kesici yapın diye yalvardim ve kaç iğne yaptılar bilmiyorum :) odaya gittiğimde kızımı gözüm görmedi bile agridan bacaklarımi hissetmemek benim için travma oldu o dikişler in yeri ne kadar sıkıntılı yataktan sürünwrek kalkıyordum kızım ağladıginda hastaneden eve karnimi tutarak geldim arabada sarsintida patlayacak gibiydi :) ama hepsi geçti benim dünyalar güzelim için hepsine değer yine olsa yine yatarım o masaya sesini duyduğum an tarif bile edilemez :)Genel anestezi mi oldun sen, iste o öksürük hapşırık gülme en korktuklarımdı cok sükür hafif atlattım. Hele benim bi arkadasım 3. Gün yemege gitti kocasıyla dısarı ben o kadar degildim :)))
Ama aynen öyle beyinde bitiyor herşey
canım o lahmacun demek :) annem yapmıştı eşim içinAyyy bende bayilirim biraksalad yarim kilo yerim rahat. Bol nar eksili limonlu ufff. Ne zamandir benimde canim cekiyir ama yedim uzun zamandir. Belki bi cuma kendime odul veririm
Begendim canim menunu. Lscun ne demek anlamasamda
afiyet olsun canım güzel olmuş bisküvi diyet de olsa hiç faydali değil yerine kuru yemiş ya da kuru meyve tuketebilirsinMenum kizlar
Sabah 11.30
1 dalak beyaz koy peyniri tuzsuz
6 tane cerry
1 salatalik
2 dilim tb ekmek
Ara 15.30
1 br sutlu nescafe sekersiz
2 tane keten tohumlu kepekli light püsküü
Aksam19.30
3 kepce nohut
1 kase yogurt
2lt su
1 br nar cicegi cayi
1 lt limonlu naneli su iciliyorr
3 mil leslie 135p
50 dk leslie strong walk 150p toplam @Pnrrr-20 285p
afiyet olsun canım güzel menuHayırlı geceleriniz olsun
Ben ilk önce kilomu yazayım tartildim 96.8 kiloyum ne yazikki
Menü mu de yazayım hemen
Sabah
İki dilim peynir
5 adet zeytin
3 tane çeri domates
Ve 10 tane fındık
Ara
Bir elma ve yarım portakal
Öğlen 8 kaşık kadar pırasa yemeği ve küçük bir kase yoğurt
Arada
Bir fincan şekersiz türk kahvesi ve 3 adet kuru kayısı
Akşam
Bir yumurtalı menemen
Birde 3 adet çeri domatesi yedim
Şu 3 lt yı buldu
Spor yok ne yazikki kv Lee var evde dışarı çıkmam mümkün değil galiba leslie 1 ile baslicam leslie 3 ile başlayınca birden hamliyorum yada günde 3 kere leslie 1 yapayım şimdilik biraz alışınca artırım yavaş yavaş birden başlayın kaslarimi hissetmiyorum
Dogru canim haklisin zayiflik her zaman icin en ideali herseyin fazlasi zarardir.bende bazen canimin cektigi bisey olunca cigneyip hevesimi aliyorum yemis varsayiyorum geri cope atiyorum midem copluk degil sonucta herseyide yutmak gerekmez demii
Ama ne bölümdü ya:)
Ayyy bende bayilirim biraksalad yarim kilo yerim rahat. Bol nar eksili limonlu ufff. Ne zamandir benimde canim cekiyir ama yedim uzun zamandir. Belki bi cuma kendime odul veririm
Begendim canim menunu. Lscun ne demek anlamasamda
Ahahha ayy gercekten igrenc
Hahaha kiz takinti haline gelmis ozaman halolur bu sefer taktiysan kafaya
Menum kizlar
Sabah 11.30
1 dalak beyaz koy peyniri tuzsuz
6 tane cerry
1 salatalik
2 dilim tb ekmek
Ara 15.30
1 br sutlu nescafe sekersiz
2 tane keten tohumlu kepekli light püsküü
Aksam19.30
3 kepce nohut
1 kase yogurt
2lt su
1 br nar cicegi cayi
1 lt limonlu naneli su iciliyorr
3 mil leslie 135p
50 dk leslie strong walk 150p toplam @Pnrrr-20 285p
Hayırlı geceleriniz olsun
Ben ilk önce kilomu yazayım tartildim 96.8 kiloyum ne yazikki
Menü mu de yazayım hemen
Sabah
İki dilim peynir
5 adet zeytin
3 tane çeri domates
Ve 10 tane fındık
Ara
Bir elma ve yarım portakal
Öğlen 8 kaşık kadar pırasa yemeği ve küçük bir kase yoğurt
Arada
Bir fincan şekersiz türk kahvesi ve 3 adet kuru kayısı
Akşam
Bir yumurtalı menemen
Birde 3 adet çeri domatesi yedim
Şu 3 lt yı buldu
Spor yok ne yazikki kv Lee var evde dışarı çıkmam mümkün değil galiba leslie 1 ile baslicam leslie 3 ile başlayınca birden hamliyorum yada günde 3 kere leslie 1 yapayım şimdilik biraz alışınca artırım yavaş yavaş birden başlayın kaslarimi hissetmiyorum
Gecenin 12 sinde çiğ köfte yiyerekmi uğraşıyon
Tekrar hoşheldin fatoşcum
Kilonuda gördüm
Yaza kadar incecik olacak bi kilodasın
Ama başlangıçta menülerini çok azaltma
Kafanda bi planın varmı
Bide önce 1 hafta menülerini bi oturt spora sonra başla
Hoşgeldin ilahe
Başka mesaj yazmamışın
Kendiliğinden geldin heralde buraya
Kızz rakipten önce kaptanım
abla ben tartildim bugün hersey yolunda yine de yarın bildireyimmi :)Şimcik şekerlerrr
Malumunuz yarın çarşamba
Ne yapıyoruzzzz :))
Öncelikle listedekiler tartı kontrolü yapıp bana özelden bildiriyolar
Yarın ve perşembe kimsede karbon, şişlik yapıcak şeyler görmek istemiyorum
Sorusu ,sorunu olan her türlü bana ulaşabilir
7-24 hizmetinizdeyim efenim
@Nilyyyaaannn
Ayça unutma cnm
@eyledi sen de tartılabilirsen iyi olur tatlım
Diğer kızlar zaten görür :))
afiyet olsun canım güzel menuMenü
Sabah
1yumurta
Avuç içi kadar yağsız tost
Öğle
150g tavuk
Akşam
100g eet
Salata
Şu:2lt spor: bugün yok maalesef
Bildir cnm ne olur ne olmazabla ben tartildim bugün hersey yolunda yine de yarın bildireyimmi :)
afiyet olsun canım güzel menu
zuhal abla hep görümcelerle takılıyorsun bakıyorum.
aranız iyi mı öyle
eştin yok mu senin
Ben de görümceyim de dikkatimi celbetti.
Bende normal istedim ama Dr um istemedi sonra bende mecbur kaldım. Sonrası fena beni 2.5 saat geç çıkardılar odaya fenalastim n. Kansızdim doğum öncesi ameliyat esnasında daha da düstü ve ben resmen dikiş atıldığını hissetmistim bana ağrı kesici yapın diye yalvardim ve kaç iğne yaptılar bilmiyorum :) odaya gittiğimde kızımı gözüm görmedi bile agridan bacaklarımi hissetmemek benim için travma oldu o dikişler in yeri ne kadar sıkıntılı yataktan sürünwrek kalkıyordum kızım ağladıginda hastaneden eve karnimi tutarak geldim arabada sarsintida patlayacak gibiydi :) ama hepsi geçti benim dünyalar güzelim için hepsine değer yine olsa yine yatarım o masaya sesini duyduğum an tarif bile edilemez :)
canım o lahmacun demek :) annem yapmıştı eşim için
afiyet olsun canım güzel olmuş bisküvi diyet de olsa hiç faydali değil yerine kuru yemiş ya da kuru meyve tuketebilirsin
afiyet olsun canım güzel menu
Ecemmm tam dayaklıksın heeeVeeee gelelim muhtesem menüme;
Şimdi ben dedim ki cumaya 75 olmalıyım yaaa; patates diyeti yapayım ama yogurdu anneme mayalatmısyım bu sefer gidipte almamıstım.
Marketede gitmeye üsendim yogurt yemedim
Sabah:
1 patates
16.30
2 patates
Patateslerde kücük boy
Bu 3 patateslee ben aksam patates oldum. Neredeyse bayılacaktım veeee
21.00
sahanda 1 yumurta yedim
Su 2 lt
1 fincan yesilcay
2 sekersiz türk kahvesi
Sağol canım , İnşallahSarhostum hatirlamiyorm misali
Aynen cnm benimde öyle tatli seker cikolata cips benim sinavim valla suan evdeler bideama yemiycem emegime yazik valla hedefe ulastikdna sonra arada bir zaten yicem diye düsünüyorm tutuyorm kendmi
Hosgeldin fatos bende pinar m.oldum :)
Hadi tugce insallah iyilesirsn artk iyi yapmissin valla :)
kiz harbiden takintilisin he yat dinlen, Annen seni iyi dövmuyo bi iyiles yaparsn sporunu
Hosgeldin cnm bende pinar. Kilon fazla deglmis aslinda ben 168boyla 65olsam daha ne isterm :) insallah hedefine ulasirsin
Hoşbuldum. Kendiliğinden derken, çok özür dilerim ama anlamadım, türkçemin yettiği kadarıyla konuşmaya çalışıyorum ama bazen anlamaya bilirim .Gecenin 12 sinde çiğ köfte yiyerekmi uğraşıyon
Tekrar hoşheldin fatoşcum
Kilonuda gördüm
Yaza kadar incecik olacak bi kilodasın
Ama başlangıçta menülerini çok azaltma
Kafanda bi planın varmı
Bide önce 1 hafta menülerini bi oturt spora sonra başla
Hoşgeldin ilahe
Başka mesaj yazmamışın
Kendiliğinden geldin heralde buraya
Kızz rakipten önce kaptanım
Genelde üyeler başvuru topiğine yazarSağol canım , İnşallah
Hoşbuldum. Kendiliğinden derken, çok özür dilerim ama anlamadım, türkçemin yettiği kadarıyla konuşmaya çalışıyorum ama bazen anlamaya bilirim .
Biraz kendinden bahsedermisin cnmBugün az aktif olduğum için özür dilerim.Hala kendime bir diyet programı yapamadım. Neler önerirsiniz? Karatay yapan var mı? İnşallah yarından itibaren başlayıp, burda da aktif olucam.
Açıkçası ben kk yı çok uzun süredir izliyodum. Diyet listelerini filan. Zayıflamaya karar verdiğimde gruplara katılmak istedim ve en çok 1. 2. Olmuş takımların sohbetlerine baktım. Daha aktif olantakımda daha iyi motive olurum diye. Sizin takımın enerjisini sevdiğim için, bi de kaptanın da nasıl biri olduğu benim için önemliydi o yüzden buraya yazdım. İyi ki de yazmışımGenelde üyeler başvuru topiğine yazar
Ordan çağırılır cnm
Sen direk buraya yazmışın ya ondan öyle dedim :))
Ben 21 yaşında mimarlık öğrencisiyim. Aslında çok kilolu değilim ama zayıflamak istiyorum, en çok da incelmek. Mesela 55 bile olup daha ince gözüke bilirim. Ama 52 olmak istememde neden bi kaç kilo alma şansım olsun. Garantileyeyim kendimiBiraz kendinden bahsedermisin cnm
Nerde yaşıyosun ne okuyosun
Hedefin boyuna göre az değilmi
Veee kuralları okuyup kabul ettinmi :))
Daha önce başka yere yazmışın ama neyseee :))Açıkçası ben kk yı çok uzun süredir izliyodum. Diyet listelerini filan. Zayıflamaya karar verdiğimde gruplara katılmak istedim ve en çok 1. 2. Olmuş takımların sohbetlerine baktım. Daha aktif olantakımda daha iyi motive olurum diye. Sizin takımın enerjisini sevdiğim için, bi de kaptanın da nasıl biri olduğu benim için önemliydi o yüzden buraya yazdım. İyi ki de yazmışım. Enerjinize hayran kaldım
Normalde kilosu az olanları pek takıma almıyodum ama sana bi şans vermek istedim :))Ben 21 yaşında mimarlık öğrencisiyim. Aslında çok kilolu değilim ama zayıflamak istiyorum, en çok da incelmek. Mesela 55 bile olup daha ince gözüke bilirim. Ama 52 olmak istememde neden bi kaç kilo alma şansım olsun. Garantileyeyim kendimi.
Azerbaycanda yaşıyorum, türk değilim.
Evet, ilk sayfada hepsini okudum, ama 1-2 güne yardımınızla tam konsantre olup , aktif olucam, İnşallah
Evet, 7. Takıma yazdım , ama onlar şimdi yarışmacı almadıkları için tüm takımlara girip teker-teker sohbetlere ve sonuçlara baktım . Sonuçta burdayımDaha önce başka yere yazmışın ama neyseee :))
Tabi cnm ne kadar paylaşım o kadar motivasyon oluyor
Normalde kilosu az olanları pek takıma almıyodum ama sana bi şans vermek istedim :))
Tekrar hoşgeldin, ayrıca türkçende gayet güzel maşallah
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırız
Şimdilik iyi gecelerrrr
Araştırmacı gazetecilikmi yaptınEvet, 7. Takıma yazdım , ama onlar şimdi yarışmacı almadıkları için tüm takımlara girip teker-teker sohbetlere ve sonuçlara baktım . Sonuçta burdayım. Kabul ettiğiniz için teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?