Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende normal istedim ama Dr um istemedi sonra bende mecbur kaldım. Sonrası fena beni 2.5 saat geç çıkardılar odaya fenalastim n. Kansızdim doğum öncesi ameliyat esnasında daha da düstü ve ben resmen dikiş atıldığını hissetmistim bana ağrı kesici yapın diye yalvardim ve kaç iğne yaptılar bilmiyorum :) odaya gittiğimde kızımı gözüm görmedi bile agridan bacaklarımi hissetmemek benim için travma oldu o dikişler in yeri ne kadar sıkıntılı yataktan sürünwrek kalkıyordum kızım ağladıginda hastaneden eve karnimi tutarak geldim arabada sarsintida patlayacak gibiydi :) ama hepsi geçti benim dünyalar güzelim için hepsine değer yine olsa yine yatarım o masaya sesini duyduğum an tarif bile edilemez :)
Ayyy bende bayilirim biraksalad yarim kilo yerim rahat. Bol nar eksili limonlu ufff. Ne zamandir benimde canim cekiyir ama yedim uzun zamandir. Belki bi cuma kendime odul veririm

Begendim canim menunu. Lscun ne demek anlamasamda
canım o lahmacun demek :) annem yapmıştı eşim için

afiyet olsun canım güzel olmuş bisküvi diyet de olsa hiç faydali değil yerine kuru yemiş ya da kuru meyve tuketebilirsin

afiyet olsun canım güzel menu

Dogru canim haklisin zayiflik her zaman icin en ideali herseyin fazlasi zarardir.bende bazen canimin cektigi bisey olunca cigneyip hevesimi aliyorum yemis varsayiyorum geri cope atiyorum midem copluk degil sonucta herseyide yutmak gerekmez demii

heh iste bende böyle yapayım diyorum :)))

Ama ne bölümdü ya:)

Oyy oyy yemin ediyorum tv acıktı evde tek bir yerini bile ne gördüm ne biliyorum :)))

Ayyy bende bayilirim biraksalad yarim kilo yerim rahat. Bol nar eksili limonlu ufff. Ne zamandir benimde canim cekiyir ama yedim uzun zamandir. Belki bi cuma kendime odul veririm

Begendim canim menunu. Lscun ne demek anlamasamda

Off of bir ara bizim komsularla kocam abartıp 2 günde bir falan alıyorlardı :))

Ahahha ayy gercekten igrenc

Hahaha kiz takinti haline gelmis ozaman halolur bu sefer taktiysan kafaya

Afiyeet olsun canım nar cicegi cayı nasıl birsey

Afiyet olsun meyvede birazcık seker oldugu icin fazla olmuss ama sporla desteklemissin

Kaptanııımmm hani pazar gününde diyet yapılırr mıyyydııı

abla ben tartildim bugün hersey yolunda yine de yarın bildireyimmi :)

Menü
Sabah
1yumurta
Avuç içi kadar yağsız tost

Öğle
150g tavuk

Akşam
100g eet
Salata

Şu:2lt spor: bugün yok maalesef
afiyet olsun canım güzel menu

Veeee gelelim muhtesem menüme;

Şimdi ben dedim ki cumaya 75 olmalıyım yaaa; patates diyeti yapayım ama yogurdu anneme mayalatmıstım bu sefer gidipte almamıstım.
Marketede gitmeye üsendim yogurt yemedim

Sabah:

1 patates

16.30
2 patates

Patateslerde kücük boy

Bu 3 patateslee ben aksam patates oldum. Neredeyse bayılacaktım veeee

21.00
sahanda 1 yumurta yedim

Su 2 lt
1 fincan yesilcay
2 sekersiz türk kahvesi

Son düzenleme:
zuhal abla hep görümcelerle takılıyorsun bakıyorum.
aranız iyi mı öyle
eştin yok mu senin
Ben de görümceyim de dikkatimi celbetti.

Benimde 3 görümcem var 2si bal gibiii 1i ehh iste bana bi kötülügü yokta :))

Yaa iste o an herseye deger diyosun o minnoslar varyaa :)
Gecti gitti cok sükür. Yanımızda ve saglıklılar ya o yeter

Ecemmm tam dayaklıksın heee
Gece Gece çiğ köfteleri götürüyon sonra patatese sarılıyon
Sen daha yeni başladın cnm detıoks falan neyine
Önce kaçamaksız bi devam et bakalım

Ben sana bu hafta belki listeye girersin demiştim ama
Bu sorumluluğu alabileceğini henüz düşünmüyorum en azından bu hafta için
Haftaya bakalım nasıl devam edeceksin

Sağol canım , İnşallah

Hoşbuldum. Kendiliğinden derken, çok özür dilerim ama anlamadım, türkçemin yettiği kadarıyla konuşmaya çalışıyorum ama bazen anlamaya bilirim .

Sağol canım , İnşallah

Hoşbuldum. Kendiliğinden derken, çok özür dilerim ama anlamadım, türkçemin yettiği kadarıyla konuşmaya çalışıyorum ama bazen anlamaya bilirim .
Genelde üyeler başvuru topiğine yazar
Ordan çağırılır cnm

Sen direk buraya yazmışın ya ondan öyle dedim :))

Bugün az aktif olduğum için özür dilerim. Hala kendime bir diyet programı yapamadım. Neler önerirsiniz? Karatay yapan var mı? İnşallah yarından itibaren başlayıp, burda da aktif olucam.

Bugün az aktif olduğum için özür dilerim. Hala kendime bir diyet programı yapamadım. Neler önerirsiniz? Karatay yapan var mı? İnşallah yarından itibaren başlayıp, burda da aktif olucam.
Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Nerde yaşıyosun ne okuyosun
Hedefin boyuna göre az değilmi

Veee kuralları okuyup kabul ettinmi :))

Genelde üyeler başvuru topiğine yazar
Ordan çağırılır cnm

Sen direk buraya yazmışın ya ondan öyle dedim :))
Açıkçası ben kk yı çok uzun süredir izliyodum. Diyet listelerini filan. Zayıflamaya karar verdiğimde gruplara katılmak istedim ve en çok 1. 2. Olmuş takımların sohbetlerine baktım. Daha aktif olantakımda daha iyi motive olurum diye. Sizin takımın enerjisini sevdiğim için, bi de kaptanın da nasıl biri olduğu benim için önemliydi o yüzden buraya yazdım. İyi ki de yazmışım . Enerjinize hayran kaldım

Biraz kendinden bahsedermisin cnm
Nerde yaşıyosun ne okuyosun
Hedefin boyuna göre az değilmi

Veee kuralları okuyup kabul ettinmi :))
Ben 21 yaşında mimarlık öğrencisiyim. Aslında çok kilolu değilim ama zayıflamak istiyorum, en çok da incelmek. Mesela 55 bile olup daha ince gözüke bilirim. Ama 52 olmak istememde neden bi kaç kilo alma şansım olsun. Garantileyeyim kendimi .
Azerbaycanda yaşıyorum, türk değilim.
Evet, ilk sayfada hepsini okudum, ama 1-2 güne yardımınızla tam konsantre olup , aktif olucam, İnşallah

Daha önce başka yere yazmışın ama neyseee :))

Tabi cnm ne kadar paylaşım o kadar motivasyon oluyor

Normalde kilosu az olanları pek takıma almıyodum ama sana bi şans vermek istedim :))
Tekrar hoşgeldin, ayrıca türkçende gayet güzel maşallah
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırız

Şimdilik iyi gecelerrrr

Evet, 7. Takıma yazdım , ama onlar şimdi yarışmacı almadıkları için tüm takımlara girip teker-teker sohbetlere ve sonuçlara baktım . Sonuçta burdayım . Kabul ettiğiniz için teşekkürler .

Evet, 7. Takıma yazdım , ama onlar şimdi yarışmacı almadıkları için tüm takımlara girip teker-teker sohbetlere ve sonuçlara baktım . Sonuçta burdayım . Kabul ettiğiniz için teşekkürler .
Araştırmacı gazetecilikmi yaptın

Neyse kuzum geç oldu sen de yat artık

Gerçi orda saat kaç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…