- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.561
Araştırmacı gazetecilikmi yaptın
Neyse kuzum geç oldu sen de yat artık
Gerçi orda saat kaç bilmiyorum
Ecemmm tam dayaklıksın heee
Gece Gece çiğ köfteleri götürüyon sonra patatese sarılıyon
Sen daha yeni başladın cnm detıoks falan neyine
Önce kaçamaksız bi devam et bakalım
Ben sana bu hafta belki listeye girersin demiştim ama
Bu sorumluluğu alabileceğini henüz düşünmüyorum en azından bu hafta için
Haftaya bakalım nasıl devam edeceksin
Hosgeldin fatos bende ayca. Bol eksili gunlerimiz olsun ins.Adı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Şu anda gitmiyorum daha önce gittim 22 kilo vermiştim şimdi yine ona yakın bir diyet uyguluyorumDiyetisyene gidiyormusun
Listen varmı
Nasıl bi diyet uygulayacaksın ya da
Anla işte :)
Tşk ederim hoş buldum daha önce diyetisyeni yazmıştı ya aslında amacım ekmek ve aburcuburu kesmek bunları kesince eminim güzel kilo vereceğimGecenin 12 sinde çiğ köfte yiyerekmi uğraşıyon
Tekrar hoşheldin fatoşcum
Kilonuda gördüm
Yaza kadar incecik olacak bi kilodasın
Ama başlangıçta menülerini çok azaltma
Kafanda bi planın varmı
Bide önce 1 hafta menülerini bi oturt spora sonra başla
Hoşgeldin ilahe
Başka mesaj yazmamışın
Kendiliğinden geldin heralde buraya
Kızz rakipten önce kaptanım
Salamura peynir den mi bahsediyirsunuz biraz suda bekletip tuzu çıkınca yeniliyorKayseride parcaya dalak diyorlar asla sakatat yemem ki iyyyh tiksinirimmilk basta bende yadirgamistim da sonradn alistim malesef canimm yani bir parca koy peyniri yumrugum kadar falan oluyor tuzlu corak suya tekerlek gibi yuvarlak peynirleri kesip basiyolar koy peyniri satiliyor onlardan bir parca iste
Köy peyniri ,sutu mayalayip sonra bezden torbaya koyarlar sonro torbanin üzerine denge verirler suyunu süzün diye böyle kalıp gibi olur sonra tuzlu su hazırlayıp onun içine atarlar bozulmasın diye küp küp keserler ben o peynirden başka tuketemiyorum çok severimGüzelim ben tr den 15 yaşında çıktım
Belki bildiğimiz bişeydir adı başkadır
Günde üç birim tüketiyorum aslında meyveyi listede öyle yazıyor diye dikkat ederim artikOff of bir ara bizim komsularla kocam abartıp 2 günde bir falan alıyorlardı :))
Afiyeet olsun canım nar cicegi cayı nasıl birsey
Afiyet olsun meyvede birazcık seker oldugu icin fazla olmuss ama sporla desteklemissin
Kaptanııımmm hani pazar gününde diyet yapılırr mıyyydııı
Tşk ederim hoş buldum inşallah inşallahHosgeldin fatos bende ayca. Bol eksili gunlerimiz olsun ins.
Kızlar bu defa kilo işine fena taktım rüyamda dün eski iş yerimw gidip tekrar başlıyorym genel müdürümüz bahar hanım önce zayiflayin lütfen biyel olmaz diyor o kadar üzüldüm ki ben 58kgyum diyorum Adama birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?