- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.521
hayırdır ne hastanesiBen yatar sabah kızın hastane işleri var
Sonra zumba var
Geceniz hayırda kalsın cümleten
Gecenin 12 sinde çiğ köfte yiyerekmi uğraşıyonMerhabaaa hosgeldin bende liste icin ugrasan yenilerdenim :))
Aynı sekilde dogum kilolarından kurtulmak icin buradayım veee hala kendime inanmıyorım ama hırslaaa devam ediyorum:) ne zaman 69 u görürüm tamam dogru yoldayım
Tekrar hoşheldin fatoşcumAdı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Hoşgeldin ilaheAdı: ilahe
Yaşı: 21
Evli/bekar: bekar
Meslek: öğrenci
Boy: 1.68
Kilo: 62.5
Hedef: 52
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 57 kilodan birdenbire 62 lere çıktım ve şimdi de sizin desteğinizle vermek istiyorum. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Kızz rakipten önce kaptanımAma abla zaten sensin benim rakibem. Asil sana soylemem lazim
Kayseride parcaya dalak diyorlar asla sakatat yemem ki iyyyh tiksinirimmDalakmı yedin sabah sabah
Diyete faydası felanmı var yoksa yöresel felanmı
Kız dedimya eşim almış gelmiş diye :))zuhal abla hep görümcelerle takılıyorsun bakıyorum.
aranız iyi mı öyle
eştin yok mu senin
Ben de görümceyim de dikkatimi celbetti.
Tulum peyniri gibi bişeymiKayseride parcaya dalak diyorlar asla sakatat yemem ki iyyyh tiksinirimmilk basta bende yadirgamistim da sonradn alistim malesef canimm yani bir parca koy peyniri yumrugum kadar falan oluyor tuzlu corak suya tekerlek gibi yuvarlak peynirleri kesip basiyolar koy peyniri satiliyor onlardan bir parca iste
demek ki olabiliyor.iyi sevindim.iyi düşünelim iyi olsun.Kız dedimya eşim almış gelmiş diye :))
Dizinden ameliyat olduğu için araba kullanamıyor
Akşama eşleride geldi
3 görümcem 1 eltim var
Çok şükür hiç bi problemimiz yok
kalabalıkta arada gitti kaynadı .pişmamımmm.Canlarım ciğerlerim güzellerim
Menüleri okudum zaten yorumlar yapılmış
Bugün yorgunum baya
Haksızlık olmasın diye kimseninkini alıntılamadım
Sadece canan poğaçaları gözüme soktu :))
Alışırsin için yana yanaOlmuyor olmuyor nerden bakarsan bak, alttan baktım üsten baktım, sağına ,soluna, ötesine berisine yine de öğğğğ
He valla çok gerçekti ya çok üzüldüm bide 58 il diyorumZayıfla gel
bipppp o marka sitede reklam sayılıyor kuzumPortakalli yaseminli falan war onlari denedin mi
Birde ben sade yesilcayin icine baya buyu 2..3 dilim limon atiyorum limonun kokusu bastirio yesil cayin sertligini...
Birde birde yag yakici degil fakat ödem atici diyelim ben geceden salatlik maydonaz lu su hazirliyorum 1.5litrelik onu bitirirsem ek bitki cayi icmeye ihtiyac duymuyorum genelde az su ictisem gece yesil cay yada herbelife cay iciyorum
Yok abla daha cok beyaz peyniri andiriyor sende mi bilmiyon ablam yaa etme eyleme gozunu seviyimTulum peyniri gibi bişeymi
Güzelim ben tr den 15 yaşında çıktımYok abla daha cok beyaz peyniri andiriyor sende mi bilmiyon ablam yaa etme eyleme gozunu seviyimburda adim basi her yerde var yurtdisinda yok galiba yapan satan gormemis olabilirsiniz tabi
Acaba niye yorulduk biz ya benimde enerjimi somurmusler sankiCanlarım ciğerlerim güzellerim
Menüleri okudum zaten yorumlar yapılmış
Bugün yorgunum baya
Haksızlık olmasın diye kimseninkini alıntılamadım
Sadece canan poğaçaları gözüme soktu :))
son pişmanlık neye yarar o pogacanin bedeli varkalabalıkta arada gitti kaynadı .pişmamımmm.
Senle kim problem yasar abla seker gibi insansinKız dedimya eşim almış gelmiş diye :))
Dizinden ameliyat olduğu için araba kullanamıyor
Akşama eşleride geldi
3 görümcem 1 eltim var
Çok şükür hiç bi problemimiz yok
Aynen valla masallah enerjisine hayranimm ta burdan sevdik biz kendisinii sayin sevgili aslan kaptanicemizH
Senle kim problem yasar abla seker gibi insansin
Evet ablacim olabilir tulum gibi basilmiyor da 10luk bidonlar tuz coragi yapiyolar icine taze kesilmis inek peyniri yada keci peynirini atiyolar dolana kadar sonra agzini sıkıca kapatip salamura yapiyolar yani bi muddet bekledikten sonra tuzlu seymeyenler suda bekletip yiyor yoksa dogranip direk yeniyo tadi muhtesem oluyo tabi yagli sutten yapilmissa kokusuda yoksa ohh mis ben cok severim kibrit kutusuyl falan yetinemiyorum bide tuzu azGüzelim ben tr den 15 yaşında çıktım
Belki bildiğimiz bişeydir adı başkadır
Sabah zaten negatif enerji dolduk :))Acaba niye yorulduk biz ya benimde enerjimi somurmusler sanki
Tuzu azsa sorun yokEvet ablacim olabilir tulum gibi basilmiyor da 10luk bidonlar tuz coragi yapiyolar icine taze kesilmis inek peyniri yada keci peynirini atiyolar dolana kadar sonra agzini sıkıca kapatip salamura yapiyolar yani bi muddet bekledikten sonra tuzlu seymeyenler suda bekletip yiyor yoksa dogranip direk yeniyo tadi muhtesem oluyo tabi yagli sutten yapilmissa kokusuda yoksa ohh mis ben cok severim kibrit kutusuyl falan yetinemiyorum bide tuzu az
Herşey karşılıklı bitanemH
Senle kim problem yasar abla seker gibi insansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?