- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.601
Neymişşş kızzz çok merak ettimYoldayim suan, akşama evde olurum inşallah.
Harika haberlerim var sizeeee
Kız daha yeni ,oturuyom yazmışınoh ne güzel yürüyüş de aradan çıkmış.
iyiyim ben de.
vaktım olsa da spor yapsam .Ama yok.imkansız.
bende almanyadayım cnm
1 saat fark var İstanbulla.
Siz de galiba Türkiyede yaşamıyorsunuz
Ne çabuk yattın kalktın kızzz :))Günaydın
Ekmeği sabahları 1-2 dil.yemende bi mahsur yok cnmTşk ederim hoş buldum daha önce diyetisyeni yazmıştı ya aslında amacım ekmek ve aburcuburu kesmek bunları kesince eminim güzel kilo vereceğim
bildiğimiz peynir o zaman :))Köy peyniri ,sutu mayalayip sonra bezden torbaya koyarlar sonro torbanin üzerine denge verirler suyunu süzün diye böyle kalıp gibi olur sonra tuzlu su hazırlayıp onun içine atarlar bozulmasın diye küp küp keserler ben o peynirden başka tuketemiyorum çok severim
Bugün bari spor olsa iyi olur cnmHerkese merhaba geç kalktık. Aslında bu bizim rutinimiz oldu birde kızımın uyku saatini one cekersem çok iyi olacak. Bu arada yarın annemler gidiyor sabahtan aksama konya dan görümcem geliyor cumartesi gününe kadar kalacak 18 yaşında :) bu arada dünkü menumu yazamadan sarjim bitti uyuya kaldım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı
1 kase çorba
2 cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
Yarım yeşil elma
Saat 19.00 akşam
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar et sote
Salata
Su çok içtim ama litre hesabi yok :)
Spor
Ya ekmek yerine kuru yemişi tercih ediyorum şimdilik bakalım nasıl ilerliycembende almanyadayım cnm
Tr yle 2 seninle 1 saat farkımız var :)))
Ne çabuk yattın kalktın kızzz :))
Yoksa sende gece ders çalışanlardanmısın
Ekmeği sabahları 1-2 dil.yemende bi mahsur yok cnm
bildiğimiz peynir o zaman :))
Sadece evde yapılanı
afiyet olsun canim. Sizinkilerle de Allah kavustursun simdiden. Kurum isini ne yaptin dun halledebildin miHerkese merhaba geç kalktık. Aslında bu bizim rutinimiz oldu birde kızımın uyku saatini one cekersem çok iyi olacak. Bu arada yarın annemler gidiyor sabahtan aksama konya dan görümcem geliyor cumartesi gününe kadar kalacak 18 yaşında :) bu arada dünkü menumu yazamadan sarjim bitti uyuya kaldım
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı
1 kase çorba
2 cerry
Salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00
Yarım yeşil elma
Saat 19.00 akşam
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar et sote
Salata
Su çok içtim ama litre hesabi yok :)
Spor
Malesef canim ona var dahamerak ettim jzi eşin mı geldi
InşALLAH kaptanOyyyy ne güzel bi süprizzz
Çok teşekkür ederiz tatlım
Inş.hep beraber cuma yüzümüz güler
Cok sevindim canim tum iltifatlari hakettin ama zor bir surecten gectin ama sonu guzel oldu su an kac kilo oldun sen yakinda 5 li rakamlara da duseceksin boyle fiderse :)))Malesef canim ona var daha
İstanbul a gittim, 5 kg daha verdim, sürekli hareket halinde olunca, yedim ama almadim.
Ve artia eskisi gibi yiyemiyorum zaten, az ve yeterli yedigimde doyuyorum.
Veee kendime öyle abiyeler aldım ki, ya kına da gozler bendeydi, insanlatin tepkileri, herkes ama her gören sen ne yaptin harikasın tepkileri verdi.
Ben hayatimda hep sismandim ve yerimden zor kalkardim.
Ama artik hop hop ordan oraya, ahh birde
Kizlar hayatim boyu hep kendimi bir adım geride tutardım, utanir cekinirdim ama o kadar çok iltifat aldim ki ozguvenim geldi döktürdümm de döktürdüm
Her seferinde söylüyorum zor ama imkansız değil...
Teşekkür ederim canim beniCok sevindim canim tum iltifatlari hakettin ama zor bir surecten gectin ama sonu guzel oldu su an kac kilo oldun sen yakinda 5 li rakamlara da duseceksin boyle fiderse :)))
Niden böyle oldu poni spordan mıKilo bildirimim
Cuma 77.7
Pazartrsi 79.8
Bugün 78.9
Birşey de yememissinDünkü menüm
11.00
Yoğurt
14.00
2 wasayla beyaz peynirli sandvç
Domates
19.00
1 kase buğdaylı ayran çorbası
Su 2
Spor
15 elptik 60
20 kondsyn bis 40
10 bant 30
45 altli bölg 135
Toplm 265Pnrrr-12
Hazırım komutanım son iki günde pek birşey gitmesede bu iki günde iyi gidecek inşallahTünaydınnnnn azimli aslan parçaları
Dinndonnn Dinndonnn
Tartıya son ikiiiiiiiiiiiiii
Herkrs silahlarını kuşandı, yağlara savaş açmaya hazırmıııı
Silahımız bol protein ,sporrr, bol su veee ödem çaylarıı
Süpersin canım eski haline gotu gobegi sallamaya çalıştığı için özgüven yoktuMalesef canim ona var daha
İstanbul a gittim, 5 kg daha verdim, sürekli hareket halinde olunca, yedim ama almadim.
Veee kendime öyle abiyeler aldım ki, ya kına da gozler bendeydi, insanlatin tepkileri, herkes ama her gören sen ne yaptin harikasın tepkileri verdi.
Kizlar hayatim boyu hep kendimi bir adım geride tutardım, utanir cekinirdim ama o kadar çok iltifat aldim ki ozguvenim geldi döktürdümm de döktürdüm
bol kilo vermeler canımInşALLAH kaptan
cok iyi 62 evet daha ne olsun insallah bizde kisa surede ulasacagiz tabi sende insallah korur birdaha hic yullkarilara cikmazsinTeşekkür ederim canim beni
Ama inan daha asagisi hoş durmaz şuan ideal kilodayim.
62 yi gördüm daha ne ilsun:)
İnşallah bu mutluluğa hepiniz ulaşırsınız.
Malesef canim ona var daha
Hrzmanki gibi disarida cnm cocuk oyaliyozselam
napıyorsunuz kızlar
Ayni sehirdemi oturuyosunuz cnmnapiiim kayıncalidemdeyim ben de.
bi yemek yaptım.
zaten sonra bebek uyandı.
oturdum yanlarına .
Tabiki sen bilirsin cnmYa ekmek yerine kuru yemişi tercih ediyorum şimdilik bakalım nasıl ilerliycem
Aman Allahımmm ne güzel şeyler bunlarMalesef canim ona var daha
Göbüş gittimi Göbüş :))Teşekkür ederim canim beni
Ama inan daha asagisi hoş durmaz şuan ideal kilodayim.
62 yi gördüm daha ne ilsun:)
İnşallah bu mutluluğa hepiniz ulaşırsınız.
Tuğçeeee hemen bi oyun havası açıp oynuyosunSelam kızlarrr
Son 2-3 saattir kendi kendimin psikolojisini bozup, kendimi buraya attım...
Şu zayıflama hikayelerinin her anını instagrama atanların sayfalarını, yağ aldırma, hypoxi sayfalarını inceleme vs derken bir baktım tepemin tası atmış ve ben antibiyotiklerimle pastillerimle başbaşayım :)
Ayy resmen bir sürü saçmalık incelemişim hele zayıflama hikayelerinin sahipleri... Ne kasıntı, havalı, şımarık tiplermiş öyle... Evet başarılar büyük de dünyayı kurtarmadılar sonuçta...
Konuşamamaktan dilim şişmiş yeminle, iki dedikodu yaptım rahatladım
Anacım sizde hep dışarlardasınız :)))Hrzmanki gibi disarida cnm cocuk oyaliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?