Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız irem sen bide amazonsun
Ödem çayı yapıyonmu ,suyu bol iç ,tuzsuz ye
Ablacim nar cicegi ve limonlu naneli su iciyorum disari cikamasamda ter atmaya calisiyorum simdide leslie yapicam bugunde agrim var bu sefer cok agir geciyor reglim niyeyse insallah guzel sonuc alicaz kacamagim yok sisligim var malesef gene kacamaktan iyidir demi ablaaamm

Tamamdir o zaman en azından sabah kahvaltıda yiyebilirim daha mantıklı galiba

ne geziyorsun oralarda yavrum gel takıma yeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar

Tamamdir o zaman en azından sabah kahvaltıda yiyebilirim daha mantıklı galiba
Başlangıçta yediklerini çok azaltırsan
Duraklama yada yavaşlama dönemlerinde eksiltecek bişey kalmıyor cnm
tıkanıp kalıyoruz
Buda bizi umutsuzluğa sürüklüyor
Yeterki kaçamak olmasın
Menülerin sağlıklı doyurucu olsun
Et türü sebze salata yoğurt eksik olmasın menülerinden

Kendin için sipariş verdinmi
Yoksa evdenmi götürecen

Yap tabu ben her gun yuruyuse gidiyorum. Haberin olsun en az 3 saat tempolu hemde :))

Oyun havası mı, emredersiniz kaptaniçem

ne geziyorsun oralarda yavrum gel takıma yeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar

Ay ne bilim instada geziyordum, yağ aldırma programına rastladım, adanada şubesi var mı diye baktım, hypoxi sayfasında dolaştım derken bi bakmışım egosu tavan yapanların sayfasındayım. Sonra da psikolojim bozuldu

Ben geri aldım diyemi boşamadım acaba

Yok kuzum senin ego yok ondan. Allah korusun boşama zaten. O değil bende boşayacak koca da yok

Yap tabu ben her gun yuruyuse gidiyorum. Haberin olsun en az 3 saat tempolu hemde :))

Offf ben de bol bol yatıyorum. Az önce giydim kıyafetleri kapıdan çıkarken yakalandım, geri döndüm yatağa
Evde de yaptırmıyorlar.
Bol bol yansın yağların, tartıda patır patır düşsün kiloların

Çok haklısınız aslında çokta az yemiyorum ama yinede dikkat edicem mutlaka kaçamak yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah veririm bakalim

Çok haklısınız aslında çokta az yemiyorum ama yinede dikkat edicem mutlaka kaçamak yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah veririm bakalim
Vericen bebeğim
9.takımda olupta kilo vermemek gibi bi şansın yok
Hele bi listeye gir nasıl patır patır gidiyor kilolar

Hani ben ödem çayı yazmıştım ya yarın onu yapsana
Bide yarın sıfır karbon olsun tamammı bebişim
Dün nohutta vardı menünde
O da şişlik yapar

Hani ben ödem çayı yazmıştım ya yarın onu yapsana
Bide yarın sıfır karbon olsun tamammı bebişim
Dün nohutta vardı menünde
O da şişlik yapar
Evet ablam kaydetmistim yalniz yesil elmam yok kirmiz ve sari var evde napsam kirmizdan koysam olur demi taze zencefilde yok kuru var ondan atayim icine

Evet ablam kaydetmistim yalniz yesil elmam yok kirmiz ve sari var evde napsam kirmizdan koysam olur demi taze zencefilde yok kuru var ondan atayim icine
Sarı Elma koy o zaman cnm
Kırmızının şeker oranı yüksek
Zencefilde olur ama içmekde zorlanırmısın bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…