- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.621
Ablacim nar cicegi ve limonlu naneli su iciyorum disari cikamasamda ter atmaya calisiyorum simdide leslie yapicam bugunde agrim var bu sefer cok agir geciyor reglim niyeyse insallah guzel sonuc alicaz kacamagim yok sisligim var malesef gene kacamaktan iyidir demi ablaaammKız irem sen bide amazonsun
Ödem çayı yapıyonmu ,suyu bol iç ,tuzsuz ye
Tamamdir o zaman en azından sabah kahvaltıda yiyebilirim daha mantıklı galibaTabiki sen bilirsin cnm
Ama zaten başlarda hamurişi tatlı vs. Yemeceğin için çabuk gider
Ekmek kozunu kilon yavaşlayınca kullan derim
Aman Allahımmm ne güzel şeyler bunlar
Senin adına çoook sevindim cnm
Senelerini kilolu geçirmiş bizler için parayla satın alınamayacak kadar mutlu ediyor bizleri
Göbüş gittimi Göbüş :))
Tuğçeeee hemen bi oyun havası açıp oynuyosun
Sana emrediyorum
Anacım sizde hep dışarlardasınız :)))
ne geziyorsun oralarda yavrum gel takımaSelam kızlarrr
Son 2-3 saattir kendi kendimin psikolojisini bozup, kendimi buraya attım...
Şu zayıflama hikayelerinin her anını instagrama atanların sayfalarını, yağ aldırma, hypoxi sayfalarını inceleme vs derken bir baktım tepemin tası atmış ve ben antibiyotiklerimle pastillerimle başbaşayım :)
Ayy resmen bir sürü saçmalık incelemişim hele zayıflama hikayelerinin sahipleri... Ne kasıntı, havalı, şımarık tiplermiş öyle... Evet başarılar büyük de dünyayı kurtarmadılar sonuçta...
Konuşamamaktan dilim şişmiş yeminle, iki dedikodu yaptım rahatladım
Ben geri aldım diyemi boşamadım acabane geziyorsun oralarda yavrum gel takımayeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar
Başlangıçta yediklerini çok azaltırsanTamamdir o zaman en azından sabah kahvaltıda yiyebilirim daha mantıklı galiba
Kendin için sipariş verdinmiTemizlik bitti ablamlar gitti eltimlee memlekete gitmişti döndüler akşam küçük eltimde yemeğe davetliyiz şimdi bı türk kahvesi artı Yeşilçay yapacagim akşamda gelince leslie yaparım eliptik crsm perşembe yapmayacağım bakalım
Yap tabu ben her gun yuruyuse gidiyorum. Haberin olsun en az 3 saat tempolu hemde :))Suyunu içiyorum ama boğazıma sarmadım hiç. Bugün onu da yapayım canım. Beni ne iyileştirecekse herşeye açığım
Biliyorsunki maalesef ülkede bu tür meseleler uğraştırarak halloluyor. Allah yardımcın olsun
Odamda uyuyorum deyip spor yapcam ben, evden dışarı çıkamıyorum çünkü. Listede kendimi eksik görünce çok üzülüyorum. Takıntının böylesi
Dünyanın en leziz şeyi çiğköfte :) Ama saati itibariyle hiç olmamış tabi.
Aramıza hoşgeldin Fatoş. Bizimle bol motivasyonlu eksiler. Ben Tuğçe 33 yaşında bankacıyım. Bu aralar çok hastayım. Hepsi de birbirinden bağımsız şeyler ya öksürürüm, ya bir yerimi sakatlarım
Tabiki sen bilirsin cnm
Ama zaten başlarda hamurişi tatlı vs. Yemeceğin için çabuk gider
Ekmek kozunu kilon yavaşlayınca kullan derim
Aman Allahımmm ne güzel şeyler bunlar
Senin adına çoook sevindim cnm
Senelerini kilolu geçirmiş bizler için parayla satın alınamayacak kadar mutlu ediyor bizleri
Göbüş gittimi Göbüş :))
Tuğçeeee hemen bi oyun havası açıp oynuyosun
Sana emrediyorum
Anacım sizde hep dışarlardasınız :)))
ne geziyorsun oralarda yavrum gel takımayeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar
Ben geri aldım diyemi boşamadım acaba
Yap tabu ben her gun yuruyuse gidiyorum. Haberin olsun en az 3 saat tempolu hemde :))
Çok haklısınız aslında çokta az yemiyorum ama yinede dikkat edicem mutlaka kaçamak yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah veririm bakalimBaşlangıçta yediklerini çok azaltırsan
Duraklama yada yavaşlama dönemlerinde eksiltecek bişey kalmıyor cnm
tıkanıp kalıyoruz
Buda bizi umutsuzluğa sürüklüyor
Yeterki kaçamak olmasın
Menülerin sağlıklı doyurucu olsun
Et türü sebze salata yoğurt eksik olmasın menülerinden
Yokk kızzz bende çok kendini beğenmiş olduydumYok kuzum senin ego yok ondan. Allah korusun boşama zaten. O değil bende
Vericen bebeğimÇok haklısınız aslında çokta az yemiyorum ama yinede dikkat edicem mutlaka kaçamak yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah veririm bakalim
Hani ben ödem çayı yazmıştım ya yarın onu yapsanaAblacim nar cicegi ve limonlu naneli su iciyorum disari cikamasamda ter atmaya calisiyorum simdide leslie yapicam bugunde agrim var bu sefer cok agir geciyor reglim niyeyse insallah guzel sonuc alicaz kacamagim yok sisligim var malesef gene kacamaktan iyidir demi ablaaamm
Hoşgeldin canım sizede bu yolda başarılar diliyorum hedefimizden şaşmamamız dileğiyleGünaydınlar ve sevgiler 5.takımdan
KaptanımMefkurem siz hep bize uğrardınız bu sefer iyadey-i ziyaret yapayım dedim
Bol eksili günler dilerim hepinize
TeşekkürlerHoşgeldin canım sizede bu yolda başarılar diliyorum hedefimizden şaşmamamız dileğiyle
Evet ablam kaydetmistim yalniz yesil elmam yok kirmiz ve sari var evde napsam kirmizdan koysam olur demi taze zencefilde yok kuru var ondan atayim icineHani ben ödem çayı yazmıştım ya yarın onu yapsana
Bide yarın sıfır karbon olsun tamammı bebişim
Dün nohutta vardı menünde
O da şişlik yapar
Sarı Elma koy o zaman cnmEvet ablam kaydetmistim yalniz yesil elmam yok kirmiz ve sari var evde napsam kirmizdan koysam olur demi taze zencefilde yok kuru var ondan atayim icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?