- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.661
menu guzel afiyet olsun. Regl agrisida baya kotudur gecmis olsun. Bana sicak su torbasi iyi geliyordu deneyebilirsinSabah
12.00
1 kk beyaz köy peyniri
4 zeytin
1 domates
Yarım kayısı yumurta
Ara
Sekersiz türk kahvesi
16.30
Avuç içi kadar tavuk göğüs haslama
1 kase yogurt
19.00
1 kase tavuk suyu corba
1 kk ızgara et
2 lt su
2 bardak yesilcay
Ve hayatımda ilk defa bu kdar regl agrısı cekiyorum yerimden kalkamıyorun resmen
45 porsiyon tavuk diye okudum gozlerim acildiMenüm:
10:30 1yk zeytinyag, 1kuru kayisi, 1kuru incir, yarim Armut
13:00 2 dilim tavuk füme (listede vardi, hindi olarak), 1yk lor peyniri, salatalik domates biber
17:45 pors. Tavuk, Ayran
19:00 1 türk kahvesi 2 ceviz
2 fincan yesilcay
1lt tarcinli Su
2lt Su
50dk hizli tempo yürüyüs = 100p
3 mil leslie = 135p
Toplam 235puan
cok cok az olmus sanki. Bogazin nasil oldu sesin cikmaya basladi miMenümü yazayım da aradan çıksın
Bugün hep off yiyim de şu yemek aradan çıksın modundaydım
09:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
15:30 sade türk kahvesi
17:20 közlenmiş patlıcan ve salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor yok
Aslında süt ve yoğurt da tüketmem gerekiyordu ama ilaçlardan, ıhlamurdan ve pastillerden midem bulandı.
Bende o kadar uzun süreli diyet yaptım, kilo verdim yinede midem küçülmediBenim mide küçülmüyor hiç herhalde, kendimi bıraksam dolaba dalacakmışım gibi geliyor ve hayatım boyunca hiç iştahlı biri olmadım ben. Kortizonla aşk yaşarken düzensiz beslenmekten yarım dünya olmuştum.
Neyse öğrenecez öğrenecez
Bugün açlıktan kafalar gidik heralde45 porsiyon tavuk diye okudum gozlerim acildiguzel canim sporda harika afiyet olsun
Oy kuzu hoşgeldin nasılsın
Öpüyorum kocaman
Ödem çayının ayran aşına bi zararı olmaz cnmMefkurem abla odem cayindan icebilirsem yine yapayim diyorum ama yarin belki ayran detoksu yapacagim ya ikisi nasil olur sence
evet galiba ama cumaya son 1 gun direnzeynepBugün açlıktan kafalar gidik heralde
Pek az olmuş cnm yaaMenümü yazayım da aradan çıksın
Bugün hep off yiyim de şu yemek aradan çıksın modundaydım
09:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
15:30 sade türk kahvesi
17:20 közlenmiş patlıcan ve salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor yok
Aslında süt ve yoğurt da tüketmem gerekiyordu ama ilaçlardan, ıhlamurdan ve pastillerden midem bulandı.
Tamam abla bi oncekinde cigden olcmustum ama baya artmisti zaten bu sefer pisirip olcerim. O zaman aksamdan yaparim birde zencefili toz bulabildim ne kadar eklemeli ondanÖdem çayının ayran aşına bi zararı olmaz cnm
Hatta daha etkili olur bence Ödem atmak için sonuçta
Bakliyatların ölçüsü pişmiş halde unutma
Tuz yokk
# diren9.takımmmevet galiba ama cumaya son 1 gun direnzeynep
Sana kendimi tavsiye etsem olurmu :)Merhaba güzel insanlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler tanışırız zamanla ben Fatma 32 yaşındayım 8 aylık bbir oğlum var
Annemler gitti kardeşim de bir saat sonra gidecek ve ben tam gaz geleceğim inşallah
Hiç tartilmadim bu on günde yarın detoks yapıp tartilmak ve kendime çeki düzen vermek istiyorum bana ne tavsiye ederdiniz kızlar??? ÖzelikleMefkurem North River yumurta mi karabugday mi bir günlük
Şekerim bu kadar tatlı yesem detoks olmaz kiSana kendimi tavsiye etsem olurmu :)
Şey euemfkrmfldm Listeye girecemde
Merhaba ablacım, buralardayım:) , sabah geç uyandım da anca ev işine yetiştim arada 1,5 saat de yürüyüş yaptım, şimdi oturdum.
Guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 11:00
1kk peynir, 1 dilim ekmek, 2 gün kurusu kayısı, 2 ceviz içi, domates, salatalık, biber
16:30 10 tane hamsi (fırında az yağlı), 3 parça elma dilimi patates( yine fırında ve az yağlı), bol salata, yarım da tatlı turp
2 lt kadar su oldu uyuyana kadar 3,5lt yaparım onu.
Şimdi yeşil çay içiyorum ımmmm çok lezzetli dermişim. Sonra belki 1 avuç leblebi yiyebilirim acıkma hissi olursa.
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş 90x2=180puan.
Hoşgeldin canım benimSelammm
İstediğim ekside değilim, biraz panik atak modundayım. Doymasam bile kusura bakmasın mideciğim azla yetinsin
menu guzel afiyet olsun. Regl agrisida baya kotudur gecmis olsun. Bana sicak su torbasi iyi geliyordu deneyebilirsin
45 porsiyon tavuk diye okudum gozlerim acildiguzel canim sporda harika afiyet olsun
cok cok az olmus sanki. Bogazin nasil oldu sesin cikmaya basladi mi
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:8.30
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
7 adet kucuk siyah zeytin
Ogle:12.00
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim tb ekmegi
2 kasik yogurt
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet yesil elma
Aksam yemegi:19.00
Yarim porsiyon izgara hamsi
Bol salata
Su. 2.5 lt
Spor. 3 mil leslie 45*3=135 puan
Pnrrr-12
Merhaba güzel insanlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler tanışırız zamanla ben Fatma 32 yaşındayım 8 aylık bbir oğlum var
Annemler gitti kardeşim de bir saat sonra gidecek ve ben tam gaz geleceğim inşallah
Hiç tartilmadim bu on günde yarın detoks yapıp tartilmak ve kendime çeki düzen vermek istiyorum bana ne tavsiye ederdiniz kızlar??? ÖzelikleMefkurem North River yumurta mi karabugday mi bir günlük
Menüm
Sabah 11:00
1kk peynir, 1 dilim ekmek, 2 gün kurusu kayısı, 2 ceviz içi, domates, salatalık, biber
16:30 10 tane hamsi (fırında az yağlı), 3 parça elma dilimi patates( yine fırında ve az yağlı), bol salata, yarım da tatlı turp
2 lt kadar su oldu uyuyana kadar 3,5lt yaparım onu.
Şimdi yeşil çay içiyorum ımmmm çok lezzetli dermişim. Sonra belki 1 avuç leblebi yiyebilirim acıkma hissi olursa.
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş 90x2=180puan.Pnrrr-12
HahaBen geri aldım diyemi boşamadım acaba
Ne yiyom ki gidakkkkkkKendin için sipariş verdinmi
Yoksa evdenmi götürecen
Bende beğenmiş olmak istiyorumYokk kızzz bende çok kendini beğenmiş olduydum
Allah ta o burnu hemen indiriverdi zaten
Aman yok kuzum uğraşamam bu saatten sonra
Hoşgeldin kuzumSelammm
Bugday denemedim greyfurt yumurta yap ,Merhaba güzel insanlar
#direnmidem# diren9.takımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?