- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.941
iyi ki kardeşlerimi eşlerinin yanında öpmüyorum abowwwAyy asabim bozuldu ne kadar sacma bisey ya isik acik uyusun cocuk degil ya tek yatmaktan korksun manyak bu neci allah askina benimde cok zoruma giden seyler oluyor tahammul edilemez bazen gozlerim doluyo mesela aylar once esim gene haftasonu geldiginde sabah kahvaltiya gorumcem 2 iki sipasi damlamislardi sabahin korunde ve esim bacisini gorunce sarildi opustuler falan sonra ne kadar zayiflamissin ikinci cocuguda dogurdun kurtuldun deyip kucagina alip havaya kaldirdi ay bi zoruma gitti ki boyle yapmasi bide baska kadin bacisida olsa ben geldigimde o bu evden cktan cikti bana yabanci birisi gbi geliyo yani o an bozuntuya vermedim ama tuvalete kacip agladim sonrada hicbisey olmamis gbi yanlarina gittim yani bende mi abartiyorum kizlar ya benim boyle simarikligi sevmedigimden mi abimin olmayip boyle davranmadigindan midir bilemiyorum ama esimin benden baska birisiyle ilgilendigini sakalastigini gorunce tahammul edemiyorum yaa annesini bile operken ben cildiracak oluyorum ozledigimdendir herhalde hergun yanimda degil ya ama birgun dayanamayip bagirip cagiricam galiba ramak kaldi
yok artık.bilmiyorum abla ta geçen hafta gelecekmış annemler i diyunca gelememiş. Çok sinirim bozuk eşimin kardeşi için yattığı koltuğu görsen abla 186 boyu ikili açılmayan koltukta uyuyor. Ben duyunca moralim bozuldu yatakları açtım gittim yerimë yattım arkamdan gelmiş neye kızdin diyor şaka mi yapıyorsun dedim. Abla valla çok sıkıldım bu tarz şeylerden ailesi yüzünden çok kapisiyiruz yıllardır bıktım bu meselelerden
Biz nisanliyken görümce ilk okul 5 yada orta 1 di ben konyaya giderdim eşimle akşam geziye çıkacz kaynana koşardi kubrayi da alın onu da götürün nereye gidiyosaniz diye peşimize takardi neymiş görümce çekingen değil sosyal biri olacakmış geri plan da kalmayacak mis
yoğut vardı ama ekşi geldi.neyseki dün çiğ köfte az olmuş
Onu yiyince akşam pırasanın yanına yoğurt olsa daha iyi olurdu ekmeğin yerine
Bugünde çok ekmek ekmek geldi bana yanında karbonlar olduğu için
Ne zaman dönüyosunuz eve
fazla şımartılmış.canım gorumcem 18 yaşında liseye gidiyor ve evde tek kız küçüklugunden beri ayni şey ben tek yatmam evde yanlız kalmam muhabbetleri daha korkmadan abi benimle salonda uyu demesi saçma diye diye korku oluşturdu kendine biraz dikkat çekme bu şekilde ilgilwnikecegi düşüncesi var yemek konusunda da yapar onu yemem bunu yemem kilo alıyorum olaylari birileri kızacak ye ye diye ısrar edecek falan ama ben bu yatma meselesi ni aştı sanmıştım bu ne saçma birsey 1 ay kalsa nolacak hiç hoşuma gitmedi. Yıllar önce bu muhabbet olmuştu korkuyorum ben demişti gorumce bende madem korkuyosun yanlız başına bize gelemezsjn demişti abisi babası da ordan atkqmjsti benim kızım gelecek tabiki tek uyumayacak o yengesi ile yatacak sende tek yatacan demişti ve o gün geldi çattı şaka gibi
Cok keyifsizim uykum da kacti
Çok uzun zaman sonra kızımla yanlız kaldık ve gündüz uykusu olan çocuk hiç uyumadi 5 gibi banyo yaptırdim yatirdim hemen yemekleri yaptım gorumce geldi .
Herşey gayet güzel ilerken kızımi yatirdim ve eşime yatagimza gidelim artık yorgunsun dedim ve bana salonda gorumce ile yatacagini söyledi ben şok tabi nasıl yani yedim gorumce ben tek yatamiyorum korkuyorum demiş sadece kaldım. Bende yanlız uyuyamiyirsa neden yanlız geldi dedim gidene kadar burda mi uyuyacaksin dedim bilmiyorum diye başını salladı kendimi nedense kötü hissettim ben.mi abartiuoeum bu bana göre yanlıs onun salonda kardesi ile uyuyup benim burda tek yatmam ne kadar doğruinanılmaz keyfim kaçtı uykumda tabi 1.5 saattir karanlık odada tavanı izliyorum
canım gorumcem 18 yaşında liseye gidiyor ve evde tek kız küçüklugunden beri ayni şey ben tek yatmam evde yanlız kalmam muhabbetleri daha korkmadan abi benimle salonda uyu demesi saçma diye diye korku oluşturdu kendine biraz dikkat çekme bu şekilde ilgilwnikecegi düşüncesi var yemek konusunda da yapar onu yemem bunu yemem kilo alıyorum olaylari birileri kızacak ye ye diye ısrar edecek falan ama ben bu yatma meselesi ni aştı sanmıştım bu ne saçma birsey 1 ay kalsa nolacak hiç hoşuma gitmedi. Yıllar önce bu muhabbet olmuştu korkuyorum ben demişti gorumce bende madem korkuyosun yanlız başına bize gelemezsjn demişti abisi babası da ordan atkqmjsti benim kızım gelecek tabiki tek uyumayacak o yengesi ile yatacak sende tek yatacan demişti ve o gün geldi çattı şaka gibi
@NilyyyaaannnMefkurem ablacimm ve @tugcekrblt canim yorumlarinizi gormeden suan sacimi gece mavisine boyamis bulunuyorum hep acik renk kullandigim icin yikayinca şoklandim 4 defa kina vurmustum sacima cok yumusak ve parlak boya vuruncada parlakligi ve yumusakligi gitmedi sukur ki hala yumusacik esim de diyordu koyu yapsan da iyi olur sana diye bende o gelmeden bi deneyim dedim yarinda maşayla kivircik yapicam cok sever kendisiii ama bana cok eziyetli oluyor uzun oldugu icin simdi kurutunca cadi gibi hissettim kendimi ama gozlerim firladi resmen ortaya bide makyaj yapip geldim kaynanam bayildi cok guzel oldu dedi bi hosuma gitti ki arasira degisiklik iyi oluyomus demek ki
Menumu yaziyim kaciyim kizlar disardayim yine
09.30: 10 badem
10.30: 1 yumurta, 2 dilim tb, avakado
12.30 1 dilim ananas
14.30 1 tabak zeytinyagli kereviz, 6-7 kasik vardir, patates ve havucta vardi ama sayili
17.00 tonbalikli salata, 1 dilim tb
20.00 1 bardak sut ( tarcin, zencefil, zerdecsl kattim)
2 litre su, spor yok
Ben beya tenliyim mavi gözlüyüm saçımı siyah yapmışlığım var makyajsız ölü gb görünüyordum makyaj yapıncada afet oluyodum. Güzeldi baya. Ama tekrar renk değiştirmem çom zor pldu. Tekrar yaptırmam.
Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.Basladin bilee fistigimnerde yasiyorsun ne okuyosun yasin kacti unutum kusura bakma
Severim senin Türkçeni bebeğim, bizim kaç yaşımız var olmaz, kaç yaşındasınız demen lazımBen Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Aslında ben de sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum . Sizin kaç yaşınız var? Öğrencimisiniz siz de?
Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallahBen Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Aslında ben de sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum . Sizin kaç yaşınız var? Öğrencimisiniz siz de?
Merhaba, ben de ikra Almanya da yaşıyorum, 33 yaşındayım, 3 tane kızım var. Ben de 10 gündür başladım kilo vermeye.Buraya katıldıkça zamanla daha iyi tanışırız.Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Günaydın, ohh ne güzel sevindim senin adına:) Ben de daha yataktan çıkamadım, kızları okula yollayıp atladım yatağa;-) Azıcık daha zaman geçsin öyle tartılıcam :).Herkese gunaydintarti sonunda yuzume guldu guzel bir eksiye gecis yapmisim ama wc isini halledemedim onu bekliyorum o da olursa daha iyi bir sonucla gelecegim karsiniza. Bu arada ayran detoksu ayni saatlerde wcsiz tartilma 1.3 kg gitmis bir gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?