Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi ki kardeşlerimi eşlerinin yanında öpmüyorum abowww .oğlan kardeş zaten öyle öpücüklere boğmam ama özlüyor insan
şaka bi yana sabah sabah odanıza damlaları hiç hoş değil.

yok artık.
sosyalleşmede yeni yöntemler.

yoğut vardı ama ekşi geldi.
yarın dönücez abla.
fazla şımartılmış.
e babası bile öyle derse olacağı bu.
evde anne babasının arasında mı yatıyormuş ki

Günaydın kızlaaaar, hic ugrayamadım takımaa malum benim bitmeeekk bilmeyen misafirlerim....
Tekirdaga gidecekler diye simdi yola cıktılar gecede kaldılar burada ise yetismek icinde erkenden gittiler

Kahvaltı
11.00
3 çeşit peynir 1 kk kdar
1 domates
3 zeytin
Yarın haslanmıs yumurta ( yarısını kızım her seferinde sabote ediyor :))

13.40
Türk kahvesi

15.00
1 kase yogurt
5 yk ıspanak

19.20
Çavdar ekmegine yagsız tost
Ayran

1.5 lt su

Tüm yazılanları okudum. Cok haklısın bozulmakta.. düsüncemiz mi kötü olması, gereken mi farklı bilemiyorum ama hoş bir durum degil.
Fakat bu davranıslarını destekleyen anne babası oldukca bir süre sonra kötüde sen olursun. Esinle konuşmakla iyi yapmıssın. Aslında tek yatak acıp koridor vs nin ısıgını bırakıp sevgili görümce kapımızda tam kapalı degil korkarsan bizi cagır biz duyarız buradayız diye tepki koymak lazımda, buna sorun cıkarmayacak bir es olmalı. Sonrada bir daha gelmek ister mi istemez mi kendisi karar verir

Değişiklik iyidir deee sonra dönmek istersen kınada varmıs, cok zor oluyor o renklerden.
Canım senin esin nerede ben kacırmısım orayı neden kvlerle kalıyorsun özel olmazsa :)

Ekran görüntüsünü aldım menünün :) kopya çekicem :))

Nasıl sarı saç makyaj istiyorsa, koyu renk sacta bir o kadar makyaj istiyor

Basladin bilee fistigim nerde yasiyorsun ne okuyosun yasin kacti unutum kusura bakma
Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Aslında ben de sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum . Sizin kaç yaşınız var? Öğrencimisiniz siz de?

M mer_4260 gunaydin canim yazdiklarini okuyunca cok sinirlendim. Kizlar zaten dusundugum seyleri soylemis. Allah bol bol sabir versin isin zor. Bir de olaki bu kiz uniyi ankarada kazandi esini iyice tembihlemen gerekiyor ki is o raddeye gelince verilen sozler kolau unutulabilir. Yinede size her geldiginde sen esinden ayri mi yatacaksin. Bir an once evlensin madem de siz de kurtulun

Severim senin Türkçeni bebeğim, bizim kaç yaşımız var olmaz, kaç yaşındasınız demen lazım

Ben Fatma 32 yaşındayım mühendisim ama şimdi oğlumu büyütüyorum çalışmıyorum

Şimdiden hayırlı olsun mesleğin

Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallah

Merhaba, ben de ikra Almanya da yaşıyorum, 33 yaşındayım, 3 tane kızım var. Ben de 10 gündür başladım kilo vermeye.Buraya katıldıkça zamanla daha iyi tanışırız.
Herkese gunaydin tarti sonunda yuzume guldu guzel bir eksiye gecis yapmisim ama wc isini halledemedim onu bekliyorum o da olursa daha iyi bir sonucla gelecegim karsiniza. Bu arada ayran detoksu ayni saatlerde wcsiz tartilma 1.3 kg gitmis bir gunde
Günaydın, ohh ne güzel sevindim senin adına:) Ben de daha yataktan çıkamadım, kızları okula yollayıp atladım yatağa;-) Azıcık daha zaman geçsin öyle tartılıcam :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…