Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda konuşa-konuşa öğrenirim zamanla İnşallah , aslında bunları bana söylemeniz çok iyi benim için , teşekkür ederim.

Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallah

Ne güzel, Allah korusun . Tanışdığıma memnun oldum

Aa siz de yeni başlamışsınız, İnşallah hep beraber kiloları verip mezun oluruz en kısa zamanda.

Burda konuşa-konuşa öğrenirim zamanla İnşallah , aslında bunları bana söylemeniz çok iyi benim için , teşekkür ederim.

Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallah

Ne güzel, Allah korusun . Tanışdığıma memnun oldum

Aa siz de yeni başlamışsınız, İnşallah hep beraber kiloları verip mezun oluruz en kısa zamanda.

Guzel baslangic tebrik ederim

Gunaydin poni nerelerdesin kac gundur cok gozukmedin
vayy cok guzel canim tebrikler
Aile gezmeleri alışverişler evde pek durmadm canm. Bi de geçen arabanın farını kırdım park problmim var içi dahil eşimde tutturdu hatcbk bi araba alalm diye ona filn bakıyoruz deli gibi.şimdide spora gidiyorum bu hafta pek parlak geçmedi bnm için kesin artıdayım

Değişiklik iyidir deee sonra dönmek istersen kınada varmıs, cok zor oluyor o renklerden.
Canım senin esin nerede ben kacırmısım orayı neden kvlerle kalıyorsun özel olmazsa :)
Gunaydin canim esim ankara da hava kuvvetlerinde calisiyo sozlesmeli sozlesme bitene kadar yada tayini kayseriye cikana kadar kvlerdeyim uniden sonra hemen evlendik ise yeni baslamisti sadece haftasonlari evci cikabiliyo o yuzden kv gille kalmak zorunda kaldim 2 haftaya bir geliyo yanima 2 gun kalip gidiyor canim

Sana eliptik yazıp leslie hesaplamasim eliptik değil yahu leslie puan doğru ismi yanlış

Günaydınnn bildirimimi yapayım. Maalesef hedef tutmadı

Geçen cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark -0,4
Yüzde 0,67
Olsun canim sikma canini yinede eksidesin bak hem bu hafta spor filam da yapamadin dinlenmis oldun haftaya daha guzel sonuclar alacagina eminim
hmm baya kosturmacali gecmis. Park problemi genelde var ben atlatmak icin cok pratik yapmistim acik alanda konilerle. Simdi arabanin boyutunun sigdigi heryere sokabiliyorum. Sporda yapiliyor belki eksi gelir ya bakalim

Gunaydin canimm aramisda ogrenci yok cogumuz bebisli evli bekar calisanlarimizda var bebek icin zayiflanayanimizda var ben irem 22 yasindayim 1 yillik evliyim 2 yillik uni bitirdim hemen evlendim sinif arkadasimdi esim suan sehir disinda calisiyor bende kayinvalidegille kaliyorum bebek icin 1 senedir kilolarimla ugrasiyorum insallah sende istedigin kiloya kavusursun hayirlisiyla da okulunu bitirirsin canim benim

Tebrikler canım ne detoksu yapmıştın soruyordun kızlara neye karar vermiştin orayı kaçırdım

Veeee kilo bildirimim.
Gecen hafta 76.6
Bu hafta 76.0
Fark 600 gr
Yüzde ; 0,45
Yinede iyi toparlamışın ecem
Hadi bu hafta bşrazdaha dikkat et
Haftaya güzel bi eksiyle gel

Kilo bildirimi
Pazartesi 73.1
Cuma 72.4
Fark -700
Yüzde %0.96
Çok güzel başlangıç yasim
Devamıda gelsin inş.

Günaydınnn herkese
Yine kaçağız poni hanım
Sen kaçak oluyosan menüler iyi değil demektir :)

Kilo bildirimi:
Başlangıç: 62.5 kg
Cuma: 60.9 kg
Fark: 1.6 kg
Yüzde: 2.56%
Harika bi başlangıç tatlım
sen bikaç haftaya hedefe ulaşırsın zaten :))
Günaydınnn bildirimimi yapayım. Maalesef hedef tutmadı

Geçen cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark -0,4
Yüzde 0,67
Geçen haftaki eksiden sonra bu bile çok güzel tuğçem hiç canını sıkma
Birazdaha normal beslenmeye çalış

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.3
Bugün 63.3 sabit
Bu hafta 62 yi göremedim ama en azından artıda değilim haftaya 62 yi görürüm inşallah
Eğer arada kaçamakların varsa
Artı olmaman güzel sevilaycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…