- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.961
Severim senin Türkçeni bebeğim, bizim kaç yaşımız var olmaz, kaç yaşındasınız demen lazım
Ben Fatma 32 yaşındayım mühendisim ama şimdi oğlumu büyütüyorum çalışmıyorum
Şimdiden hayırlı olsun mesleğin
Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallah
Merhaba, ben de ikra Almanya da yaşıyorum, 33 yaşındayım, 3 tane kızım var. Ben de 10 gündür başladım kilo vermeye.Buraya katıldıkça zamanla daha iyi tanışırız.
Günaydın, ohh ne güzel sevindim senin adına:) Ben de daha yataktan çıkamadım, kızları okula yollayıp atladım yatağa;-) Azıcık daha zaman geçsin öyle tartılıcam :).
Severim senin Türkçeni bebeğim, bizim kaç yaşımız var olmaz, kaç yaşındasınız demen lazım
Ben Fatma 32 yaşındayım mühendisim ama şimdi oğlumu büyütüyorum çalışmıyorum
Şimdiden hayırlı olsun mesleğin
Gunaydin canim bende 29 yasinda kimya muhendisi 6 aylik bir kizim var. Ankarada yasiyorum. Seninde okul bitmis masallah
Merhaba, ben de ikra Almanya da yaşıyorum, 33 yaşındayım, 3 tane kızım var. Ben de 10 gündür başladım kilo vermeye.Buraya katıldıkça zamanla daha iyi tanışırız.
Günaydın, ohh ne güzel sevindim senin adına:) Ben de daha yataktan çıkamadım, kızları okula yollayıp atladım yatağa;-) Azıcık daha zaman geçsin öyle tartılıcam :).
Guzel baslangic tebrik ederimKilo bildirimi
Pazartesi 73.1
Cuma 72.4
Fark -700
Yüzde %0.96
Gunaydin poni nerelerdesin kac gundur cok gozukmedinGünaydınnn herkese
vayy cok guzel canim tebriklerKilo bildirimi:
Başlangıç: 62.5 kg
Cuma: 60.9 kg
Fark: 1.6 kg
Yüzde: 2.56%
SüperrKilo bildirimi:
Çok iyi tebrikler canımKilo bildirimi:
Aile gezmeleri alışverişler evde pek durmadm canm. Bi de geçen arabanın farını kırdım park problmim varGuzel baslangic tebrik ederim
Gunaydin poni nerelerdesin kac gundur cok gozukmedin
vayy cok guzel canim tebrikler
Gunaydin canim esim ankara da hava kuvvetlerinde calisiyo sozlesmeli sozlesme bitene kadar yada tayini kayseriye cikana kadar kvlerdeyim uniden sonra hemen evlendik ise yeni baslamisti sadece haftasonlari evci cikabiliyo o yuzden kv gille kalmak zorunda kaldim 2 haftaya bir geliyo yanima 2 gun kalip gidiyor canimDeğişiklik iyidir deee sonra dönmek istersen kınada varmıs, cok zor oluyor o renklerden.
Canım senin esin nerede ben kacırmısım orayı neden kvlerle kalıyorsun özel olmazsa :)
Bu nasıl bi kilodur yarabbim 5le başlaayan kilo mu olurGünaydınnn bildirimimi yapayım. Maalesef hedef tutmadı
Geçen cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark -0,4
Yüzde 0,67
Sana eliptik yazıp leslie hesaplamasim eliptik değil yahu leslie puan doğru ismi yanlışAslında 40 ı çıkma durumu daha çok annenin lohusalığı bitiyor diye, annenin yıkanıp trmizlenmesi anlamına geliyor
Çocukla ilgili dinen bi konu değil
Ama adet yerini bulsun dedik :))
Tatlım birden bu kadar abartmasana
Listeye gşrince bol bol yaparsın spor :))
Tatlım iyi bi kuaföre sorman lazım
Kınalı saça boya konusunu ve rengini
Ne zaman yaptırmak istiyon
İstiyosan görümceme sorayım olurmu diye
Güzel görünüyor tatlımda
Tatil diyemi sabah geç oluyor
Bu haftanın sporda derece yapanlar belli :))
Ayran aşı bol bol eksi getirsin inş.
Bende merak ettim sonucu
En az -1 getirsin inşallahhhh
Bugün akşam daha da erken olmuş sanki öğlen gibi, okurken öğlen zannettim baktım akşam yok
Bu pek hoşuma gitmiyor
Çok aç bırakıyosun kendini
Wc için menünde bişey yazmıyor cnm
Neler yaptığını söylermisin
Kuru meyve yada armut göremedim aç karna mesela
Listemi yapıyorum demişin ama tartı öncesi bakliyat yemek zorunda değildin heralde
Ayy elimi çabuk tutmalıyım
Çocuğun aklı başına gelmeden vermem lazım :)))şişko tanımasın beni
Perş.için 10 nr menü
Ama niye eliptik yaptınki
Inş.tatlım
Seninde elinden geleni yaptığına eminim
Neskafe zaten sağlıklı değil cnm kahve yerinede geçmiyor
Normalde de ya t.kahvesi yada filtre kahve içilmesi lazım
Güzel görünüyor cnm
Sadece kerevizin pişince gi si yükseliyor
Olsun canim sikma canini yinede eksidesin bak hem bu hafta spor filam da yapamadin dinlenmis oldun haftaya daha guzel sonuclar alacagina eminimGünaydınnn bildirimimi yapayım. Maalesef hedef tutmadı
Geçen cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark -0,4
Yüzde 0,67
hmm baya kosturmacali gecmis. Park problemi genelde var ben atlatmak icin cok pratik yapmistim acik alanda konilerle. Simdi arabanin boyutunun sigdigi heryere sokabiliyorum. Sporda yapiliyor belki eksi gelir ya bakalimAile gezmeleri alışverişler evde pek durmadm canm. Bi de geçen arabanın farını kırdım park problmim variçi dahil eşimde tutturdu hatcbk bi araba alalm diye ona filn bakıyoruz deli gibi.şimdide spora gidiyorum bu hafta pek parlak geçmedi bnm için kesin artıdayım
Gunaydin canimm aramisda ogrenci yok cogumuz bebisli evli bekar calisanlarimizda var bebek icin zayiflanayanimizda var ben irem 22 yasindayim 1 yillik evliyim 2 yillik uni bitirdim hemen evlendim sinif arkadasimdi esim suan sehir disinda calisiyor bende kayinvalidegille kaliyorum bebek icin 1 senedir kilolarimla ugrasiyorum insallah sende istedigin kiloya kavusursun hayirlisiyla da okulunu bitirirsin canim benimBen Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Aslında ben de sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum . Sizin kaç yaşınız var? Öğrencimisiniz siz de?
Tebrikler canım ne detoksu yapmıştın soruyordun kızlara neye karar vermiştin orayı kaçırdımBen de iki haftanın muhasebesini bi yapayım
Iki hafta önceki cuma 68.2
Dün yani detoks öncesi 68.8 (iki hafta için bence süper başarı bir de anne evinde)
Bugün 67.5
Detoks farkı 1.3
Fark 700 gr
Yüzde 1.03 tabi farklar ikiye bölünecek
Yinede iyi toparlamışın ecemVeeee kilo bildirimim.
Gecen hafta 76.6
Bu hafta 76.0
Fark 600 gr
Yüzde ; 0,45
Çok güzel başlangıç yasimKilo bildirimi
Pazartesi 73.1
Cuma 72.4
Fark -700
Yüzde %0.96
Yine kaçağız poni hanımGünaydınnn herkese
Harika bi başlangıç tatlımKilo bildirimi:
Geçen haftaki eksiden sonra bu bile çok güzel tuğçem hiç canını sıkmaGünaydınnn bildirimimi yapayım. Maalesef hedef tutmadı
Geçen cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark -0,4
Yüzde 0,67
Eğer arada kaçamakların varsaGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.3
Bugün 63.3 sabit
Bu hafta 62 yi göremedim ama en azından artıda değilim haftaya 62 yi görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?