- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.921
Gelip yazmadıkça kaynaşamazsınki cnm :))Haklısınız, aslında bazen öğlenleri girib mesajları okuyorum, katılmaya çalışıyorum, ama daha yeni olduğum için ve kimseyi tanımadığım için çok kaynaşamıyorum
Cokta tanimak gerekmiyor zaten bire bir tanisamiyoruz ya canim yaz dusunceni aklina takilani canim benim bende ismen pek bilmiyorum bazen kimin bebisi var kimin yok unutuyorum menulere tam yorum yapamiyorum ama sohbet muhabbet iyi oluyor amacimiz ortak ya sen ona bak motivasyonunu artirHaklısınız, aslında bazen öğlenleri girib mesajları okuyorum, katılmaya çalışıyorum, ama daha yeni olduğum için ve kimseyi tanımadığım için çok kaynaşamıyorum
Düşmanım çok düşmanım hep ondan bunlarBenimde kilom yazıyor zaten profilde
Sende fazla gaza gelmişin
Başkalarını duyma kuzum
Sen kendini nasıl rahat hissediyosan o kiloya in
Daha yaşın genç ,incecik ol tabi :))
Gelip yazmadıkça kaynaşamazsınki cnm :))
Çekinme sohbete dahil ol
Kendiliğinden bişeyler yaz
Burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Ama herşey karşılıklı :))
Peki o zaman, yarından itibaren başlıyorum ben de sohbeteCokta tanimak gerekmiyor zaten bire bir tanisamiyoruz ya canim yaz dusunceni aklina takilani canim benim bende ismen pek bilmiyorum bazen kimin bebisi var kimin yok unutuyorum menulere tam yorum yapamiyorum ama sohbet muhabbet iyi oluyor amacimiz ortak ya sen ona bak motivasyonunu artir
Soyledim zaten sen evli bi adamsin yaninda karin varken bu tarz davranislar yapma hele ben yokken hic yapma bana pek uymuyor sanada yakismiyor dedim tamam kardesin olabilir ozlersin falan ama cocuk gbi one oyle havalara kaldirmalar saciyla basiyla oynamalar cocukmusun esek kadar adam oldun yarin obur gun baba olacaksin agirligini koy biraz dedim oda birdaha yapmadi zaten surekli bazi seyleri bize yaptirmaya calisiyo gorumcemle kaynanasi sinir oluyorum ister istemez esime yansiyor oda benim dusundugum gbi dusunuyor sukur ki gozu azda olsa gercekleri goruyor abarti seyleri farkediyor annesiyle sakalamasida bir garip sagini solunu sıkıyo gidikliyo issiriyo falan normal olabilir ama ben sevmiyorum bu tur sakalasmalari tuhaf geliyo bana bir aile ortaminda buyumedigim icin sanirsamAh canım bende neler var bunlar güncel şeyler :) sen biraz frenle kendini annesini öpmesi kardeşi ile sakalasmasi normal sadece kendini sinir etmiş olursun. Başkası ile sakalsma dozajina bak hoşuna gitmeyen kısmı olursa onu dile getirirsin
Abla peşimë takma çabası ve neler neler ya anlatsam can sıkar sadeceİlla sizle gszincemi sosyal oluyomuş bu kız
Demek hiç birinde ince fikir yokmuş
Keşke o gelmeden eşinle konuşsaydın
Madem önceden böyle bi muhabbeti geçmiş
Basladin bilee fistigimPeki o zaman, yarından itibaren başlıyorum ben de sohbete
Anladım canım benim icin de sakalasma tarzi önemli vic vic şeyleri zaten çok sevmem insan sevgisini başka türlü de gösterebilir. Erkekler bazen nerde nasıl davranacaklarini bilmiyor maalesef Allah fan benim eşimin ailesi buz gibi o konuda evde espiri bile olmaz nerdeyse yoksa bende gereksiz samimilesmeyi sevmem benim de abim var sarılırim görüştugumuzde sakalsiriz ama sözlü olur.Soyledim zaten sen evli bi adamsin yaninda karin varken bu tarz davranislar yapma hele ben yokken hic yapma bana pek uymuyor sanada yakismiyor dedim tamam kardesin olabilir ozlersin falan ama cocuk gbi one oyle havalara kaldirmalar saciyla basiyla oynamalar cocukmusun esek kadar adam oldun yarin obur gun baba olacaksin agirligini koy biraz dedim oda birdaha yapmadi zaten surekli bazi seyleri bize yaptirmaya calisiyo gorumcemle kaynanasi sinir oluyorum ister istemez esime yansiyor oda benim dusundugum gbi dusunuyor sukur ki gozu azda olsa gercekleri goruyor abarti seyleri farkediyor annesiyle sakalamasida bir garip sagini solunu sıkıyo gidikliyo issiriyo falan normal olabilir ama ben sevmiyorum bu tur sakalasmalari tuhaf geliyo bana bir aile ortaminda buyumedigim icin sanirsam
Aynen canimm seni cok cok iyi anliyorum Allah sabir versin hepimize ne diyelim insallah hersey gonlunce olur cok sinir bozucu durumlar oluyor sakin olup sabretmek lazim insallah uniye uzak bi yere giderde sende baya bi uzaklasmis olursun cok sık gelmez insallah yoksa gercekten sabir bazen tasiyor istenmeden olaylar bambaska yerlere gidebiliyor rabbim kotulere fesatlara firsat vermesinnnn.AMIIINAnladım canım benim icin de sakalasma tarzi önemli vic vic şeyleri zaten çok sevmem insan sevgisini başka türlü de gösterebilir. Erkekler bazen nerde nasıl davranacaklarini bilmiyor maalesef Allah fan benim eşimin ailesi buz gibi o konuda evde espiri bile olmaz nerdeyse yoksa bende gereksiz samimilesmeyi sevmem benim de abim var sarılırim görüştugumuzde sakalsiriz ama sözlü olur.
Kalp kalbe karşıymış :)) tam sen aklıma gelmiştinHem tatil hem kv hasta olunca misafir yoğunluğu bitmiyor bitmiycek gibide hayırlısı bakalım
Menüm
1de kahvalti
2 yumurtadan omlet beyaz peynir birazda dil peynir
5 1 bardak süt
7 gibi haşlanmış tavuk göğsü salata
2,5 lt su 1 büyük bardak yeşil çay
Amin canim amin de uni yi ankara dışında bi yerde okuyamazmis iki yıllık bile olsa burda okuyacakmis falan benjm kp biz burdayken onu asla yurda vermez onalrda birinin yaninda yasamak icin teyze torunu bile olmak yeterki bunları duyunca eşimle açık açık konuştüm ama gorcez zamanlaAynen canimm seni cok cok iyi anliyorum Allah sabir versin hepimize ne diyelim insallah hersey gonlunce olur cok sinir bozucu durumlar oluyor sakin olup sabretmek lazim insallah uniye uzak bi yere giderde sende baya bi uzaklasmis olursun cok sık gelmez insallah yoksa gercekten sabir bazen tasiyor istenmeden olaylar bambaska yerlere gidebiliyor rabbim kotulere fesatlara firsat vermesinnnn.AMIIIN
Artık onları tanımışındır cnmAbla peşimë takma çabası ve neler neler ya anlatsam can sıkar sadece
Kızın bu adetleri bitti sanmıştım neticede 18 yasinda ve seneye üni ye gidecek. Bu muhabbet olalı yıllar oldu zaten nerden bileyim ben sanki ben evde baş çoban geçen zaten bu duruma da sinir oldum bize gelmek istiyor ama abisini arıyor ne zaman geleyim oraya diye bende eşime beni neden arayip kimse yenge ben gelmek istiyorum oraya hangi gün gelsem diye sormuyor dedim evde kriz çıktı hep aynı şey kv ler bile asla beni aramaz gelicez diye arar oğullarına söylerler belki basit konular ama ben bu konularla muhattap olmaktan çok sıkıldım
A aa bide sizin yaninida mi okuyacak ank olursa yani eyvah eyvah allah yuzune baksinda insallah hersey gonlunce olsun ayrica bu devirde babana bile guvenemezken teyze torunu nedir ya hayret vallaha pess Allah akil fikir versin canim sıkma tatli canini yat uyu esinde kardesini kiramiyodur inan oda arada kalmistir belli ki rahatta yatamiyo olgun olan buyukluk yapan sen ol bakalim elbet birgun mukafatini verir rabbim insallahAmin canim amin de uni yi ankara dışında bi yerde okuyamazmis iki yıllık bile olsa burda okuyacakmis falan benjm kp biz burdayken onu asla yurda vermez onalrda birinin yaninda yasamak icin teyze torunu bile olmak yeterki bunları duyunca eşimle açık açık konuştüm ama gorcez zamanla
Hmm kötü olmuş mervecim öncelikle anladığım kadarı ile eşinin söyleme şekli kötü olmuşCok keyifsizim uykum da kacti
Çok uzun zaman sonra kızımla yanlız kaldık ve gündüz uykusu olan çocuk hiç uyumadi 5 gibi banyo yaptırdim yatirdim hemen yemekleri yaptım gorumce geldi .
Herşey gayet güzel ilerken kızımi yatirdim ve eşime yatagimza gidelim artık yorgunsun dedim ve bana salonda gorumce ile yatacagini söyledi ben şok tabi nasıl yani yedim gorumce ben tek yatamiyorum korkuyorum demiş sadece kaldım. Bende yanlız uyuyamiyirsa neden yanlız geldi dedim gidene kadar burda mi uyuyacaksin dedim bilmiyorum diye başını salladı kendimi nedense kötü hissettim ben.mi abartiuoeum bu bana göre yanlıs onun salonda kardesi ile uyuyup benim burda tek yatmam ne kadar doğruinanılmaz keyfim kaçtı uykumda tabi 1.5 saattir karanlık odada tavanı izliyorum
Valla canım klasik Konya sonradan bulunan kız çocuğu çözüm bulabileni bulamadım burada babaları abileri yüzler anaları tek kendi kızı var zanneder falanbilmiyorum abla ta geçen hafta gelecekmış annemler i diyunca gelememiş. Çok sinirim bozuk eşimin kardeşi için yattığı koltuğu görsen abla 186 boyu ikili açılmayan koltukta uyuyor. Ben duyunca moralim bozuldu yatakları açtım gittim yerimë yattım arkamdan gelmiş neye kızdin diyor şaka mi yapıyorsun dedim. Abla valla çok sıkıldım bu tarz şeylerden ailesi yüzünden çok kapisiyiruz yıllardır bıktım bu meselelerden
Biz nisanliyken görümce ilk okul 5 yada orta 1 di ben konyaya giderdim eşimle akşam geziye çıkacz kaynana koşardi kubrayi da alın onu da götürün nereye gidiyosaniz diye peşimize takardi neymiş görümce çekingen değil sosyal biri olacakmış geri plan da kalmayacak mis
Abla bu neBrnde menülerimi yazayım
Yarınki bildirimde kızmayın bana
Pazartesi +1 dim
3 gündür elimden geleni yaptım ama yok gitmedibugün hala artıydım
Normalde böyle olmazdı
Inş.yarına biraz eksi gelir
Bu hafta niye böyle oldu bende anlamadım
Uykum çok düzensizdi, genelde gece 4-5 gibi ysttım o mu etkiledi bilmiyorum
Salı
Yoğurt
Çarşamba
Öğlen - akşam smotie
Perşembe
4 bar soya sütü
Herkese iyi gecelerrr
Yarın tartı yüzümüzü güldürsün canlarım
Yok haftasonu normal yemiştim cnm hatta biraz fazlaAbla bu neyazık değil mi kendine bence senin meto sana küstü döndü sırtını uyumaya geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?