Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısınız, aslında bazen öğlenleri girib mesajları okuyorum, katılmaya çalışıyorum, ama daha yeni olduğum için ve kimseyi tanımadığım için çok kaynaşamıyorum
Gelip yazmadıkça kaynaşamazsınki cnm :))

Çekinme sohbete dahil ol
Kendiliğinden bişeyler yaz

Burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Ama herşey karşılıklı :))

Haklısınız, aslında bazen öğlenleri girib mesajları okuyorum, katılmaya çalışıyorum, ama daha yeni olduğum için ve kimseyi tanımadığım için çok kaynaşamıyorum
Cokta tanimak gerekmiyor zaten bire bir tanisamiyoruz ya canim yaz dusunceni aklina takilani canim benim bende ismen pek bilmiyorum bazen kimin bebisi var kimin yok unutuyorum menulere tam yorum yapamiyorum ama sohbet muhabbet iyi oluyor amacimiz ortak ya sen ona bak motivasyonunu artir

Peki o zaman, yarından itibaren başlıyorum ben de sohbete

Soyledim zaten sen evli bi adamsin yaninda karin varken bu tarz davranislar yapma hele ben yokken hic yapma bana pek uymuyor sanada yakismiyor dedim tamam kardesin olabilir ozlersin falan ama cocuk gbi one oyle havalara kaldirmalar saciyla basiyla oynamalar cocukmusun esek kadar adam oldun yarin obur gun baba olacaksin agirligini koy biraz dedim oda birdaha yapmadi zaten surekli bazi seyleri bize yaptirmaya calisiyo gorumcemle kaynanasi sinir oluyorum ister istemez esime yansiyor oda benim dusundugum gbi dusunuyor sukur ki gozu azda olsa gercekleri goruyor abarti seyleri farkediyor annesiyle sakalamasida bir garip sagini solunu sıkıyo gidikliyo issiriyo falan normal olabilir ama ben sevmiyorum bu tur sakalasmalari tuhaf geliyo bana bir aile ortaminda buyumedigim icin sanirsam

İlla sizle gszincemi sosyal oluyomuş bu kız
Demek hiç birinde ince fikir yokmuş

Keşke o gelmeden eşinle konuşsaydın
Madem önceden böyle bi muhabbeti geçmiş
Abla peşimë takma çabası ve neler neler ya anlatsam can sıkar sadece
Kızın bu adetleri bitti sanmıştım neticede 18 yasinda ve seneye üni ye gidecek. Bu muhabbet olalı yıllar oldu zaten nerden bileyim ben sanki ben evde baş çoban geçen zaten bu duruma da sinir oldum bize gelmek istiyor ama abisini arıyor ne zaman geleyim oraya diye bende eşime beni neden arayip kimse yenge ben gelmek istiyorum oraya hangi gün gelsem diye sormuyor dedim evde kriz çıktı hep aynı şey kv ler bile asla beni aramaz gelicez diye arar oğullarına söylerler belki basit konular ama ben bu konularla muhattap olmaktan çok sıkıldım

Son düzenleme:
Anladım canım benim icin de sakalasma tarzi önemli vic vic şeyleri zaten çok sevmem insan sevgisini başka türlü de gösterebilir. Erkekler bazen nerde nasıl davranacaklarini bilmiyor maalesef Allah fan benim eşimin ailesi buz gibi o konuda evde espiri bile olmaz nerdeyse yoksa bende gereksiz samimilesmeyi sevmem benim de abim var sarılırim görüştugumuzde sakalsiriz ama sözlü olur.

Aynen canimm seni cok cok iyi anliyorum Allah sabir versin hepimize ne diyelim insallah hersey gonlunce olur cok sinir bozucu durumlar oluyor sakin olup sabretmek lazim insallah uniye uzak bi yere giderde sende baya bi uzaklasmis olursun cok sık gelmez insallah yoksa gercekten sabir bazen tasiyor istenmeden olaylar bambaska yerlere gidebiliyor rabbim kotulere fesatlara firsat vermesinnnn.AMIIIN

Kalp kalbe karşıymış :)) tam sen aklıma gelmiştin

Akşamda salata yerine yoğurt olsaymış tam pro olacakmış
Ama bu menüde eksi getirir sana

Amin canim amin de uni yi ankara dışında bi yerde okuyamazmis iki yıllık bile olsa burda okuyacakmis falan benjm kp biz burdayken onu asla yurda vermez onalrda birinin yaninda yasamak icin teyze torunu bile olmak yeterki bunları duyunca eşimle açık açık konuştüm ama gorcez zamanla

Artık onları tanımışındır cnm
Demekki onlarda adet böyle
Boşver takılma cnm yaa
Hele bunun için eşinle aranı bozma
Sadece iyi olduğunuz zaman ,eşine iyilikle rahatsızlığını söyle

A aa bide sizin yaninida mi okuyacak ank olursa yani eyvah eyvah allah yuzune baksinda insallah hersey gonlunce olsun ayrica bu devirde babana bile guvenemezken teyze torunu nedir ya hayret vallaha pess Allah akil fikir versin canim sıkma tatli canini yat uyu esinde kardesini kiramiyodur inan oda arada kalmistir belli ki rahatta yatamiyo olgun olan buyukluk yapan sen ol bakalim elbet birgun mukafatini verir rabbim insallah

Brnde menülerimi yazayım
Yarınki bildirimde kızmayın bana

Pazartesi +1 dim
3 gündür elimden geleni yaptım ama yok gitmedi bugün hala artıydım
Normalde böyle olmazdı
Inş.yarına biraz eksi gelir
Bu hafta niye böyle oldu bende anlamadım
Uykum çok düzensizdi, genelde gece 4-5 gibi ysttım o mu etkiledi bilmiyorum

Salı
Yoğurt

Çarşamba
Öğlen - akşam smotie

Perşembe
4 bar soya sütü

Herkese iyi gecelerrr
Yarın tartı yüzümüzü güldürsün canlarım

Hmm kötü olmuş mervecim öncelikle anladığım kadarı ile eşinin söyleme şekli kötü olmuş yarın daha sakin gözlem yap istersen gerçekten korkuyor mu kardeşi

Valla canım klasik Konya sonradan bulunan kız çocuğu çözüm bulabileni bulamadım burada babaları abileri yüzler anaları tek kendi kızı var zanneder falan ilk mesajı detayları okumadan yazmıştım

Abla bu ne yazık değil mi kendine bence senin meto sana küstü döndü sırtını uyumaya geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…