Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar, yine ben ve geç yazılan menüm . Sabah saat kaçta kilo bildirimi olmalı?

neyseki dün çiğ köfte az olmuş
Onu yiyince akşam pırasanın yanına yoğurt olsa daha iyi olurdu ekmeğin yerine

Bugünde çok ekmek ekmek geldi bana yanında karbonlar olduğu için

Ne zaman dönüyosunuz eve

hiç normal değil tabi.
Ben de de gece korkuları çok olur ama hiç bi kardeşime yalnız yatamıyorum demedim.2 erkek kardeşim var.demek zorunda kalmadım yani.belki çok zor durumdadır. iyi düşün iyi olsun.
canım gorumcem 18 yaşında liseye gidiyor ve evde tek kız küçüklugunden beri ayni şey ben tek yatmam evde yanlız kalmam muhabbetleri daha korkmadan abi benimle salonda uyu demesi saçma diye diye korku oluşturdu kendine biraz dikkat çekme bu şekilde ilgilwnikecegi düşüncesi var yemek konusunda da yapar onu yemem bunu yemem kilo alıyorum olaylari birileri kızacak ye ye diye ısrar edecek falan ama ben bu yatma meselesi ni aştı sanmıştım bu ne saçma birsey 1 ay kalsa nolacak hiç hoşuma gitmedi. Yıllar önce bu muhabbet olmuştu korkuyorum ben demişti gorumce bende madem korkuyosun yanlız başına bize gelemezsjn demişti abisi babası da ordan atkqmjsti benim kızım gelecek tabiki tek uyumayacak o yengesi ile yatacak sende tek yatacan demişti ve o gün geldi çattı şaka gibi

Nanaaa hoşgeldin tatlım ne haber
Sen de benim gibi geri aldınmı

Gerçi pek sanmıyorum :))
İyidir ablacım sizler nasılsınız, kilolar nasıl
Hepsini değil ama bir kısmını aldım, 58 e düşünce yüzün kaşık kadar kaldı diye diye ablalarımın gazıyla biraz fazla yemişim 74 e kadar çıktım geçen ay simdi Allah'tan yine veriyorum ama verme diyorlar iyisin diyorlarda kilo bana ağır geliyor

Benimde kilom yazıyor zaten profilde

Sende fazla gaza gelmişin
Başkalarını duyma kuzum
Sen kendini nasıl rahat hissediyosan o kiloya in
Daha yaşın genç ,incecik ol tabi :))

Gayet güzel kuzucum

Sonraki mesajınıda okudum cnm
Tabiki normal değil
Bu kızı çok şımartmışlar belli

Ne kadar kalıcak bu
Perşembe menüm:
Kahvaltı- 11:00
2 yumurtalı peynirli omlet
Ara öğün- 15:00
1 bardak süt, 1 portakal
Akşam-17:00
3 köfte , 50 gr kadar beyaz peynir
Su- 1.2 lt kadar
Spor maalesef yok
Suyun az olmuş cnm
Akşamda salata falan ilave edebilirdin

Ayy asabim bozuldu ne kadar sacma bisey ya isik acik uyusun cocuk degil ya tek yatmaktan korksun manyak bu neci allah askina benimde cok zoruma giden seyler oluyor tahammul edilemez bazen gozlerim doluyo mesela aylar once esim gene haftasonu geldiginde sabah kahvaltiya gorumcem 2 iki sipasi damlamislardi sabahin korunde ve esim bacisini gorunce sarildi opustuler falan sonra ne kadar zayiflamissin ikinci cocuguda dogurdun kurtuldun deyip kucagina alip havaya kaldirdi ay bi zoruma gitti ki boyle yapmasi bide baska kadin bacisida olsa ben geldigimde o bu evden cktan cikti bana yabanci birisi gbi geliyo yani o an bozuntuya vermedim ama tuvalete kacip agladim sonrada hicbisey olmamis gbi yanlarina gittim yani bende mi abartiyorum kizlar ya benim boyle simarikligi sevmedigimden mi abimin olmayip boyle davranmadigindan midir bilemiyorum ama esimin benden baska birisiyle ilgilendigini sakalastigini gorunce tahammul edemiyorum yaa annesini bile operken ben cildiracak oluyorum ozledigimdendir herhalde hergun yanimda degil ya ama birgun dayanamayip bagirip cagiricam galiba ramak kaldi

Hem tatil hem kv hasta olunca misafir yoğunluğu bitmiyor bitmiycek gibide hayırlısı bakalım

Menüm
1de kahvalti
2 yumurtadan omlet beyaz peynir birazda dil peynir

5 1 bardak süt

7 gibi haşlanmış tavuk göğsü salata

2,5 lt su 1 büyük bardak yeşil çay

Kardeşinimi havaya kaldırdı
Aralarındaki ilişkiye şakalaşma derecesine bakar cnm
Ama annesi öpüyor diye kıskanman çok saçma
Bu kadar abartma kendini boş yere doldurma

Gayet güzel kuzucum

Sonraki mesajınıda okudum cnm
Tabiki normal değil
Bu kızı çok şımartmışlar belli

Ne kadar kalıcak bu

Suyun az olmuş cnm
Akşamda salata falan ilave edebilirdin
bilmiyorum abla ta geçen hafta gelecekmış annemler i diyunca gelememiş. Çok sinirim bozuk eşimin kardeşi için yattığı koltuğu görsen abla 186 boyu ikili açılmayan koltukta uyuyor. Ben duyunca moralim bozuldu yatakları açtım gittim yerimë yattım arkamdan gelmiş neye kızdin diyor şaka mi yapıyorsun dedim. Abla valla çok sıkıldım bu tarz şeylerden ailesi yüzünden çok kapisiyiruz yıllardır bıktım bu meselelerden
Biz nisanliyken görümce ilk okul 5 yada orta 1 di ben konyaya giderdim eşimle akşam geziye çıkacz kaynana koşardi kubrayi da alın onu da götürün nereye gidiyosaniz diye peşimize takardi neymiş görümce çekingen değil sosyal biri olacakmış geri plan da kalmayacak mis

Öğlen 12 ye kadar bildirim yapılıyor cnm

Ama takımda olmak demek
Menü yazıp çıkmak değil malesef
Haklısınız, aslında bazen öğlenleri girib mesajları okuyorum, katılmaya çalışıyorum, ama daha yeni olduğum için ve kimseyi tanımadığım için çok kaynaşamıyorum

İlla sizle gszincemi sosyal oluyomuş bu kız
Demek hiç birinde ince fikir yokmuş

Keşke o gelmeden eşinle konuşsaydın
Madem önceden böyle bi muhabbeti geçmiş

Ah canım bende neler var bunlar güncel şeyler :) sen biraz frenle kendini annesini öpmesi kardeşi ile sakalasmasi normal sadece kendini sinir etmiş olursun. Başkası ile sakalsma dozajina bak hoşuna gitmeyen kısmı olursa onu dile getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…