Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla harikasın fatmacım
Ben olsam en az 5 kilo alıp grldiydim

Kizlar hedef tutmadi,artilardn kurtulduguma sukur

Gecen hafta: 80.3
Bu hafta : 79.9
Fark: 400 g
Yuzde: %0.498
Ben senden daha fazlasını bekliyodum edacım
Niye böyle olduki
Menülrrinde kötü değildi aslında

Kaçamak yapmadan aynen devem et iremcim
Şişlik varsa Haftaya daha fazla gider

Yinede yemeği abartmamışın demekki cnm
Annengil gidince biraz dikkat edersin düşer tekrar

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 70.3
Güncel: 69.8
Fark -500gr
Yüzde: 0.71%

Kizlar üzgünüm cok daha iyi olmaliydi ama bu hafta hep artidaydim dün bile 200gr artidaydm ve patates detoksu -700gr getirdi.

Tabi kendi acimdan 6li rakamlari görmek sanki bana 10 kilo birden vermisim hissi verdi 7lerden kurtuldum cok mutluyum o yüzden

Ohhh be gelmişş hain 6 lar
Hoşgelmişşşş

Canım form çayları, hint yağı ile karın masajı yaptım bol bol. Yutkunmakta zorluk çektiğim için kayısı, erik vb şeylere girişemiyorum.
Ama çözdüm çok şükür, gece acı çehre çayı önerdiler onu demleyip içtim. Bu hafta daha posalı şeyler tüketirsem yoluna girer sanırım. Yolu açtım nihayet :))

Saçının cinsi bozulmadıysa hiç sorun yok canım. Beğendiysen ve beğendilerse hiç hiç sorun yok :)))
Değişiklik iyi olmaz mı hiç. Moral de olur sana. Benim saçlar doğuştan kömür gibi simsiyahtı, 1,5 ay önce boyatacam diye tutturdum ama korkudan ölüyordum. En son bir cesaret dipleri koyu kumral, uçları bal sarısı yaptım, aynaya baktıkça kendimi seviyorum

Herkese gunaydin tarti sonunda yuzume guldu guzel bir eksiye gecis yapmisim ama wc isini halledemedim onu bekliyorum o da olursa daha iyi bir sonucla gelecegim karsiniza. Bu arada ayran detoksu ayni saatlerde wcsiz tartilma 1.3 kg gitmis bir gunde

Süpersin maşallah

Günaydın güzel takımım hadi gelsin eksiler bol bol inşallah

Günaydın canım. Benim eksi bol olmasa da eksi eksidir ))

Günaydın kızlar nasılsınız baktım ne güzel herkes eksi

Cuma:77
Güncel:73.4
Fark:3.6
Yüzde:4.68

@Warriorinside nerde benim rakibe abla kesin Amazon kazanır benden demesi
Birazdan markete gidecem Greyfurt almaya

Kizlar hedef tutmadi,artilardn kurtulduguma sukur

Gecen hafta: 80.3
Bu hafta : 79.9
Fark: 400 g
Yuzde: %0.498
Tebrikler canım
Kızlar, profilimde başlangıç, hedef kilom gözüküyomu?
Evet gözükyor canım
Hoşgeldin 6lara şimdi ideal vücut hayali kurmaya başla sıfır yağsız fit bir vücut hayali hadi bakalım bundan sonrası hep mutlu musmutlu

Tebrikler canım süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…