- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.001
Ufff masallah kizziiim nazarlik yemin ederim,supersin saglikka insallah baharcimGünaydın kızlar nasılsınız baktım ne güzel herkes eksi
Cuma:77
Güncel:73.4
Fark:3.6
Yüzde:4.68
@Warriorinside nerde benim rakibeabla kesin Amazon kazanır benden demesi
Şimdi gözükmesi lazım, oldu mu?Yok canim gozukmuyor
Şimdi gözüküyor :)) boyunuda yazsana cnmKızlar, profilimde başlangıç, hedef kilom gözüküyomu?
Valla harikasın fatmacımBen de iki haftanın muhasebesini bi yapayım
Iki hafta önceki cuma 68.2
Dün yani detoks öncesi 68.8 (iki hafta için bence süper başarı bir de anne evinde)
Bugün 67.5
Detoks farkı 1.3
Fark 700 gr
Yüzde 1.03 tabi farklar ikiye bölünecek
Ben senden daha fazlasını bekliyodum edacımKizlar hedef tutmadi,artilardn kurtulduguma sukur
Gecen hafta: 80.3
Bu hafta : 79.9
Fark: 400 g
Yuzde: %0.498
Kaçamak yapmadan aynen devem et iremcimRegli sisligim daha var galiba ellerim kutuk gbi tuvaletede ciktim hareket ettim gecmedi bende olani yaziyorum
Gecen cuma 106.0
Carsamba 106.4 -400
Bu cuma 105.9
-100 gr ya bu kadar spor yapmama odem cayi icmeme ragmen atamadim odemi yaa kacamakta yok olsa hataliyim derimm ya
Yinede yemeği abartmamışın demekki cnmHel gelelim benim bildirime beklediğimden daha iyi aslındao kadar dışarda yemeğe uykusuzluğa iyi bile olmuş
Geçen hafta 80,7
Bu hafta 81
Fark +300 gram
İbre artık yavaş yavaş yukarı çıkıyor lakin ben 81 üzerini görmek istemiyorum ya
Kimisinde o da etkili oluyorDun gece 3 te uyudum sabah 9 40 da uyandim uykusuzluktanda olabilir mi
Tamam ablacim pazartesine daha guzel olacak insallahKimisinde o da etkili oluyor
Ohhh be gelmişş hain 6 larKilo bildirimim:
Gecen cuma: 70.3
Güncel: 69.8
Fark -500gr
Yüzde: 0.71%
Kizlar üzgünümcok daha iyi olmaliydi ama bu hafta hep artidaydim dün bile 200gr artidaydm ve patates detoksu -700gr getirdi.
Tabi kendi acimdan 6li rakamlari görmek sanki bana 10 kilo birden vermisim hissi verdi 7lerden kurtuldum cok mutluyum o yüzden
Ohhh be gelmişş hain 6 lar
Hoşgelmişşşş
Aslında 40 ı çıkma durumu daha çok annenin lohusalığı bitiyor diye, annenin yıkanıp trmizlenmesi anlamına geliyor
Çocukla ilgili dinen bi konu değil
Ama adet yerini bulsun dedik :))
Tatlım birden bu kadar abartmasana
Listeye gşrince bol bol yaparsın spor :))
Tatlım iyi bi kuaföre sorman lazım
Kınalı saça boya konusunu ve rengini
Ne zaman yaptırmak istiyon
İstiyosan görümceme sorayım olurmu diye
Güzel görünüyor tatlımda
Tatil diyemi sabah geç oluyor
Bu haftanın sporda derece yapanlar belli :))
Ayran aşı bol bol eksi getirsin inş.
Bende merak ettim sonucu
En az -1 getirsin inşallahhhh
Bugün akşam daha da erken olmuş sanki öğlen gibi, okurken öğlen zannettim baktım akşam yok
Bu pek hoşuma gitmiyor
Çok aç bırakıyosun kendini
Wc için menünde bişey yazmıyor cnm
Neler yaptığını söylermisin
Kuru meyve yada armut göremedim aç karna mesela
Listemi yapıyorum demişin ama tartı öncesi bakliyat yemek zorunda değildin heralde
Ayy elimi çabuk tutmalıyım
Çocuğun aklı başına gelmeden vermem lazım :)))şişko tanımasın beni
Perş.için 10 nr menü
Ama niye eliptik yaptınki
Inş.tatlım
Seninde elinden geleni yaptığına eminim
Neskafe zaten sağlıklı değil cnm kahve yerinede geçmiyor
Normalde de ya t.kahvesi yada filtre kahve içilmesi lazım
Güzel görünüyor cnm
Sadece kerevizin pişince gi si yükseliyor
@NilyyyaaannnMefkurem ablacimm ve tugcetugcem canim yorumlarinizi gormeden suan sacimi gece mavisine boyamis bulunuyorum hep acik renk kullandigim icin yikayinca şoklandim 4 defa kina vurmustum sacima cok yumusak ve parlak boya vuruncada parlakligi ve yumusakligi gitmedi sukur ki hala yumusacik esim de diyordu koyu yapsan da iyi olur sana diye bende o gelmeden bi deneyim dedim yarinda maşayla kivircik yapicam cok sever kendisiii ama bana cok eziyetli oluyor uzun oldugu icin simdi kurutunca cadi gibi hissettim kendimi ama gozlerim firladi resmen ortaya bide makyaj yapip geldim kaynanam bayildi cok guzel oldu dedi bi hosuma gitti ki arasira degisiklik iyi oluyomus demek ki
Herkese gunaydintarti sonunda yuzume guldu guzel bir eksiye gecis yapmisim ama wc isini halledemedim onu bekliyorum o da olursa daha iyi bir sonucla gelecegim karsiniza. Bu arada ayran detoksu ayni saatlerde wcsiz tartilma 1.3 kg gitmis bir gunde
Günaydın güzel takımımhadi gelsin eksiler bol bol inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız baktım ne güzel herkes eksi
Cuma:77
Güncel:73.4
Fark:3.6
Yüzde:4.68
@Warriorinside nerde benim rakibeabla kesin Amazon kazanır benden demesi
Tebrikler canımKizlar hedef tutmadi,artilardn kurtulduguma sukur
Gecen hafta: 80.3
Bu hafta : 79.9
Fark: 400 g
Yuzde: %0.498
Evet gözükyor canımKızlar, profilimde başlangıç, hedef kilom gözüküyomu?
Hoşgeldin 6lara şimdi ideal vücut hayali kurmaya başla sıfır yağsız fit bir vücut hayali hadi bakalım bundan sonrası hep mutlu musmutluKilo bildirimim:
Gecen cuma: 70.3
Güncel: 69.8
Fark -500gr
Yüzde: 0.71%
Kizlar üzgünümcok daha iyi olmaliydi ama bu hafta hep artidaydim dün bile 200gr artidaydm ve patates detoksu -700gr getirdi.
Tabi kendi acimdan 6li rakamlari görmek sanki bana 10 kilo birden vermisim hissi verdi 7lerden kurtuldum cok mutluyum o yüzden
Tebrikler canım süper vallaGünaydın herkese önce kilo bildirimi yapayım sinirden kendimi nasıl sıktıysam heryerim ağrıyor geçmişe kahvaltı sonrası alıntilama yaparım
Cuma 64.0
Bugün 62.2
Fark 1.8
Yüzde 2.81
Çarşamba günü de 1.7 idi kilo kontrolü dün çok farketmwmis aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?