- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.761
çok abartmamm zaten hep coşuyon 4 çeşitle başlıyom masayı sayıyom abartısız 9 çeşite vuruyom sonra hep kalıyo yiyende yok evdeee
buarad amerve tebrikler inşallah geçersin ehliyet güzel birşey ama araba lazımm
ben araba istiyorum ama eşim ölü yatırım diyoo
ne alakaysaa :))
arabamız var sana gerek yok diyo ama ben istiyorum araba almakkk
ooo...tebrik ederim canım..evet baya bı degısık ruya olmus ama bı fıkrım yok anlamıyla ılgılı ıyı dıyelım ıyı olsun:))
bu arada ehlıyet sınavımı oldum ve geldım gectım bence :) sonucları ögleden snra ögrenıcez ama gectım yanı tebrıklerı alabılırım.:)))
bugun duyetsyen gunu 3te gıdıcem( hıc kılo veremeden gıdıcem oraya
kıs sen bayağı biliyosun bu işi..yalnız deve yavrusu değil devekuşu yavrusu gördüm..o da nimet diyosun ama ben elime almadım...sen aldın...artık sana bi kısmetmi var artık, neye yorsak acaba???Rüyalarına kadar gelıp hayvan sevgımı gostermısım gunduz nıyetıne olsun cnmmm...
Rüyada deve yavrusu görmek, serefli bir çocuga isarettir. Yaninda deve yavrusu oldugunu gören kimsenin, erkek bir çocugu olur. Bazi tabirciler, deve yavrusu ve bütün hayvan yavrularina dokunmak üzüntü, mesguliyet ve kedere isaret eder, dediler.Rüyada görülen deve kusu nimettir.
[B:)))[/B]
hahahaaa...buu yorumda iyiydi...valla benim rüya nereye çeksen oraya gidiyo..herkes üzerine düşeni alsın..:)))
şimdiiii bizler birer deve kuşuyuzzz
bu aralar fazla kilo veremiyoruzz bi veriyoruzz murch topluyo yazıyooo
sonraki hafta alıyorz murch yine toplayıp yazıyo :)))))
biz böyle ee bişe beceremeyiz demek oluyoo politika değişikliğine gitmemiz gerek :)))
ikinci kez seni tebrik ediyorum canım...maaşallah..böyle devam et...ben eminim sen bu zayıflama işinide becereceksin..[....[/B][/QU
nasıl oldu anlamadım ama dıyetısyen kılo vermemı begenmıs cunku 1 kılo vermısım son gıttıgımden berı ona göre 1 bana göre 2.5:) 1.5 kg yag vermısım.ehlıyetten 85le gecmısım.korktugum gıbı olmadı her ıkısıde.
:)
menün güzel canım...sen zaten bu işi öğrenmnişsin, yorum yapmaya bile gerek yok...sen bize yap yorum..slm kızlar bugünki menüm
sabah .....
1 elma
peynir domates zeytin
2 bardak çay şekersiz
2 dilim ekmek
ara....
1 salkım üzüm
öğlen....
1 dilim karışık tost
1 soda
ara....
1 adet tatlı hintsarması
akşam ....
1 kepçe patlıcan oturtma
2 çatal makarna
1 parça tavuk
yatmadan 1 kase yoğurt
bol suuu 1 bardak yeşil çay
hahahaaa...buu yorumda iyiydi...valla benim rüya nereye çeksen oraya gidiyo..herkes üzerine düşeni alsın..
ikinci kez seni tebrik ediyorum canım...maaşallah..böyle devam et...ben eminim sen bu zayıflama işinide becereceksin..
slm kızlar bugünki menüm
sabah .....
1 elma
peynir domates zeytin
2 bardak çay şekersiz
2 dilim ekmek
ara....
1 salkım üzüm
öğlen....
1 dilim karışık tost
1 soda
ara....
1 adet tatlı hintsarması
akşam ....
1 kepçe patlıcan oturtma
2 çatal makarna
1 parça tavuk
yatmadan 1 kase yoğurt
bol suuu 1 bardak yeşil çay
iyi akşamlar herkese, bugünkü menüm:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,4 yeşil zeytin,2 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 ceviz, 1 avuç maydanoz
ara 1 armut
öğle 1 kase tarhana çorbası, beşamel soslu kıymalı karnabahar,1 sb yoğurt,koca bi tabak salata
ara 1 adet kuru incir
akşam salata,1 büyük tabak mantar (haşlanmış), 2 yemek kaşığı kıymalı patates yemeği,1,5 sb yoğurt (naneli ve birazda kırmızı biberli)
Öğlende kardeşimin arkadaşının doğum gününe gittim veeee hiçbirşey yemeden geri geldim: 62: ama yarın için söz veremem size kızlar çünkü yarın benim doğum günüm bu yüzden kaçamağım olabilir
afıyet olsun okdr guzel kılo vermıssınkı sımdıye kadar menune yapacak bı yorum bulamıyorum sımdıden doğum gunun kutlu olsun arkadasım
sen istesende mezun olmadan bırakmayız zatentesekkur ederım valla böyle bomba gıbı bır takım bulmusum dıyetısyenden daha ıyı gelıyrsunuz valla mezun olmadan gtmek yokk
off kızlar ya haftasonum hep kaçamakla geçti...diyet yapmak için evden dışarı çıkmamak mı gerek yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?