Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tesekkur ederım cnm ınsallah araba da alırsın cnmcım ama ben henuz okdr hazr degılım:)) ama esım dıo sana alırız dıe ben suremem daha dıom bakalım kısmet

slm kızlar bugünki menüm

sabah .....

1 elma

peynir domates zeytin

2 bardak çay şekersiz

2 dilim ekmek

ara....

1 salkım üzüm

öğlen....

1 dilim karışık tost

1 soda

ara....

1 adet tatlı hintsarması

akşam ....

1 kepçe patlıcan oturtma

2 çatal makarna

1 parça tavuk

yatmadan 1 kase yoğurt

bol suuu 1 bardak yeşil çay

ooo...tebrik ederim canım..

kıs sen bayağı biliyosun bu işi..yalnız deve yavrusu değil devekuşu yavrusu gördüm..o da nimet diyosun ama ben elime almadım...sen aldın...artık sana bi kısmetmi var artık, neye yorsak acaba???

hahahaaa...buu yorumda iyiydi...valla benim rüya nereye çeksen oraya gidiyo..herkes üzerine düşeni alsın..

ikinci kez seni tebrik ediyorum canım...maaşallah..böyle devam et...ben eminim sen bu zayıflama işinide becereceksin..

[]

menün güzel canım...sen zaten bu işi öğrenmnişsin, yorum yapmaya bile gerek yok...sen bize yap yorum..

tesekkur ederım valla böyle bomba gıbı bır takım bulmusum dıyetısyenden daha ıyı gelıyrsunuz valla mezun olmadan gtmek yokk

menunu bende begendımm hınt sarmasını ılk kez duyuyorum nasıl bısı merak ettım sımdı googleda arastrcm:)

iyi akşamlar herkese, bugünkü menüm:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,4 yeşil zeytin,2 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 ceviz, 1 avuç maydanoz
ara 1 armut
öğle 1 kase tarhana çorbası, beşamel soslu kıymalı karnabahar,1 sb yoğurt,koca bi tabak salata
ara 1 adet kuru incir
akşam salata,1 büyük tabak mantar (haşlanmış), 2 yemek kaşığı kıymalı patates yemeği,1,5 sb yoğurt (naneli ve birazda kırmızı biberli)

Öğlende kardeşimin arkadaşının doğum gününe gittim veeee hiçbirşey yemeden geri geldim ama yarın için söz veremem size kızlar çünkü yarın benim doğum günüm bu yüzden kaçamağım olabilir

Son düzenleme:
sabah sınava gttıgımden bısı yıyemedım
ögle : peynırlı ve domateslı sandvıc cay
ara: 1 parca tavuk
aksama:3 kasık kadar pılav 1 kucuk karnıyarık domates 1 bardak lıght kola

ara: 1 meyve yıcemm

afıyet olsun okdr guzel kılo vermıssınkı sımdıye kadar menune yapacak bı yorum bulamıyorum sımdıden doğum gunun kutlu olsun arkadasım

bakıyorumda herkes kacak bugun ben 12.30da uyandım annemlerde kahvaltı yaptık snra eve cıktık kocısle bı temızlık yaptık :) snra ben utu yaptım hemen topıcıme bı bakıyım dedım ama daha kımsecıkler ugramamıs buraya

bugun ögleden snra ananemıze gıttık snra mısafırle eve geldım 4 saat felan oturduk sımdı baska bı mısafırım vr cay hazırlıyorum o arada sıze yazayım deıdm bugunku menum

gec kahvaltı 1 yumurta 1 dılım peynır 2 dılım ekmek 5 zeyrın 1 cay kasıgı bal ve cay

ara: yoğurt

ara: 1 kucuk kurabıye

aksam: 1 tabak salcalı makarna ve 1 patates haslaması 1 bardak lıght kola

ara: 1 sıyah uzum

off kızlar ya haftasonum hep kaçamakla geçti...diyet yapmak için evden dışarı çıkmamak mı gerek yanii..

off kızlar ya haftasonum hep kaçamakla geçti...diyet yapmak için evden dışarı çıkmamak mı gerek yanii..

aynen bende kaçamaklar yaptım dün söz vardı ordaydım baklava meyva suyu içtim .eşime sinirlendim gittim geç saate mutfakta kızım yemek yiyordu bende yedim .sonunda dedigi arabayı almış köye gitmek için anasına gidicek sanki otobüsle gitse olmaz zaten bitane arabamız var onu kaynıma vercekmiş beyfendi tek arabayla zor oluyormuş .

kızlar bu ara topicle fazla ilgilenemedim ben
sizlerde benden aşagı kalmadınız
Ben çok yogundum biliyonuz işler sarpa sardı bu ara...
Bundan sonra topikmizi boş bırakmayalım kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…