- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.721
Tesekkurlar kızlarrr...Artık yıyecek bısey yoktu bahanesı kalmadı herseyı yapabılırım burda...Guzel oldu baya duzene gırdı sonunda ofıs.
Bide demın arseda mı geldı benmı oyle gordum :)))
aferin sanaaaa
dondurmaaa hasta olcan dondurma sezonu bitti
ben bi kaç gün önce azcık yemiştim sabah uyandım bogazlarım şişmiş :))))
o zaman al sana al sanahopiş kendine ödülmü verdin ben ne yaptım bil bakalım sbah tartıda kilo vermedigimi görünce hamburger yedim üstüne dondurma ama pişmanım:84::84:
şekeri biraz azdı ama idare ettim artık..bence bugün temizlik yap..ikramları nasılolsa yaparsın..ev temiz olursa benim stresim yarı yarıya azalıyo..kendi ödülünü kendin vermişsinn olsun en zararsız tatlı tAVUK GÖGSÜÜÜ
çokta severim gerçeğinii
souçta sütten yapılıyoo
kızlarr yarın misafirlerim varrr napacam bennn bide yatabilirler belli değil
eşimin arkadaşı evi eşi gelecek
dün annemdeydim evde birşey yapamaıdm bu akşam temizlikmi yapıyım yarına hazırklıkmııı
yarın bide çalışıyorumm
nasıl yapcam bilmiyorumm
murs düzenli girmiyomuydu arseda nerdeydiki
o zaman al sana al sana
şekeri biraz azdı ama idare ettim artık..bence bugün temizlik yap..ikramları nasılolsa yaparsın..ev temiz olursa benim stresim yarı yarıya azalıyo..
arseda fıtsemayla ızne ayrılmıstı 3 aydır felan gelmıyordu onu gordum sankı ???
Tacsızprenses gelmısss oleyyy :))))Hos geldın kurkcu dukka nına Millet bi görünüp bi kacıyor...
evet girmiş topige son girme saatine baktım bugün giirmiş bence bir uyarı yap
hoşgeldin canım..ben iki ayda iki kilo almıştım...seninki hiç değilse şişlikmiş..şükret..Hoooooooooooop ben geldim biliyorum kaptan sopalığım ama ancak geçen hafta perşembe geldik tatilden..Cumartesi misafir vardı..Ev iş temizlik ve her zaman ki kayınvalidemin cinslikleri ancak toparlandım aslında toparlandığımda söylenemez ya neyse.. Çok özür dilerim..
Kilo aldım 1 kilocuk utandım yazmaya valla sonra bu sabah çıktım tartıya 81,700 ohhh dedimmeğersem rengli dönemimde vücudum su toplamış bende kilo sandım bitti şişliklerde gitti =))
Siz nasılsınız kilolar ne alemde =D
vay vay vayy...sendende bi uçan bi kaçan fadimeeevet girmiş topige son girme saatine baktım bugün giirmiş bence bir uyarı yap
hoşgeldin canım..ben iki ayda iki kilo almıştım...seninki hiç değilse şişlikmiş..şükret..
Hosgeldın tacvsız prenses....
Nezaman geldıgın deıl kılo almadan ve bızı unutmadan gelmıs olman şahane işlerini hallette bıze tatıl maceralarını anlat :)))
kızlar biraz önce ne yaptım biliyomusunuz...bilmiyosunuz tabii, nerden bileceksiniz..kızımla dışarı çıkmıştım...bugün canım manyak tatlı çekiyodu..pastaneye girdik, bir porsiyon tavuk göğsünü hoop mideye götürdüm..:78işmanmyım değilim valla...harika bişeydi..bi öğünden bişey olmaz heralde..:26:.
hopiş kendine ödülmü verdin ben ne yaptım bil bakalım sbah tartıda kilo vermedigimi görünce hamburger yedim üstüne dondurma ama pişmanım:84::84:
kendi ödülünü kendin vermişsinn olsun en zararsız tatlı tAVUK GÖGSÜÜÜ
çokta severim gerçeğinii
souçta sütten yapılıyoo
kızlarr yarın misafirlerim varrr napacam bennn bide yatabilirler belli değil
eşimin arkadaşı evi eşi gelecek
dün annemdeydim evde birşey yapamaıdm bu akşam temizlikmi yapıyım yarına hazırklıkmııı
yarın bide çalışıyorumm
nasıl yapcam bilmiyorumm
Hoooooooooooop ben geldim biliyorum kaptan sopalığım ama ancak geçen hafta perşembe geldik tatilden..Cumartesi misafir vardı..Ev iş temizlik ve her zaman ki kayınvalidemin cinslikleri ancak toparlandım aslında toparlandığımda söylenemez ya neyse.. Çok özür dilerim..
Kilo aldım 1 kilocuk utandım yazmaya valla sonra bu sabah çıktım tartıya 81,700 ohhh dedimmeğersem rengli dönemimde vücudum su toplamış bende kilo sandım bitti şişliklerde gitti =))
Siz nasılsınız kilolar ne alemde =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?