Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoooooooooooop ben geldim biliyorum kaptan sopalığım ama ancak geçen hafta perşembe geldik tatilden..Cumartesi misafir vardı..Ev iş temizlik ve her zaman ki kayınvalidemin cinslikleri ancak toparlandım aslında toparlandığımda söylenemez ya neyse.. Çok özür dilerim..

Kilo aldım 1 kilocuk utandım yazmaya valla sonra bu sabah çıktım tartıya 81,700 ohhh dedim meğersem rengli dönemimde vücudum su toplamış bende kilo sandım bitti şişliklerde gitti =))

Siz nasılsınız kilolar ne alemde =D

hopiş kendine ödülmü verdin ben ne yaptım bil bakalım sbah tartıda kilo vermedigimi görünce hamburger yedim üstüne dondurma ama pişmanım:84::84:
o zaman al sana al sana
şekeri biraz azdı ama idare ettim artık..bence bugün temizlik yap..ikramları nasılolsa yaparsın..ev temiz olursa benim stresim yarı yarıya azalıyo..

o zaman al sana al sana
şekeri biraz azdı ama idare ettim artık..bence bugün temizlik yap..ikramları nasılolsa yaparsın..ev temiz olursa benim stresim yarı yarıya azalıyo..

aynı yaa böyle ev dip köşe temizlenince okdar rahatlıyorumkiii
balkonda o tmizliğin üstüne bir sigaraaaa
ohhhh yüküm hafifliyo :))

bugün temizlik yaparım eve gidince bid tatlımı yaparımm tavuk gogsu yapabilirimm :))
yarında salata çeşitlerini ve böreğimi yaparımm eve gidince

hoşgeldin canım..ben iki ayda iki kilo almıştım...seninki hiç değilse şişlikmiş..şükret..

Hosgeldın tacvsız prenses....

Nezaman geldıgın deıl kılo almadan ve bızı unutmadan gelmıs olman şahane işlerini hallette bıze tatıl maceralarını anlat :)))

hoşgeldin canım..ben iki ayda iki kilo almıştım...seninki hiç değilse şişlikmiş..şükret..

pufff olsun birlikte veririz inş.

Hosgeldın tacvsız prenses....

Nezaman geldıgın deıl kılo almadan ve bızı unutmadan gelmıs olman şahane işlerini hallette bıze tatıl maceralarını anlat :)))

aşk olsun ben orda bile net gireyim haber vereyim dedim ama imkan olmadı anlatacağım inş. geniş zamanda

cnm eger gunde 2 meyvenı feda edersen 1 porsıyon sutlu tatlı yıyebılırsın afıyett olsun

valla kolay gelsın tatlım ısın zor ama sen halledersın

kankacım hosgeldın ya:) umarım tatıl ıyı gecmıstır antalyam nasılll.((( kaldıgımız yerden devam sekerım ona göree:)

sabah yıne dersteydımm

ıtıraf edıyorummm

bende sutlu tatlı yediiimmmm:) 1 bardak lıght kola

mıdem cok fenaydı 1 soda

aksamada corba 3 dılım ekmek 2 kasık pılav ve tavukk ve corba dunku menunun aynısı yanı

selam kızlar akaşam yemeğim ...1 kase mercimek çorba
bir küçöük porsiyon et kavurma ve yoğuurtt
ohhh içim rahat bugün kaçamaksız atlattım..
şimdi de önümde 1 litre su,,,1 kupa yeşilçay,,,1 kupa rezene..ve bir şişe soda var..uyuyuncaya kadar biticekkkk

yarın aile gereğiiii bir yerlere gidicez eşimel..ben gitme istemiyorum ama eşimin yanında olabilmek ve onun hatrı için gidicem...hem gidilen yeri sevmiyorum hem de ben kilo aldım diye zil takıp oynarlar artıkkkbeni kınayanların hepsi 120 kilo olun inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…