Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kimse gelmemişş

dünkü menümü yazım barii

Sabah kahvaltıda patates + biber kızartması
peynir
domates + salatalık + biber+marul+mısır salatası
reçel azcık
2 tek yeşil zeyin

ara yok

öğle yok

ara 2 tek kuru kayısı

akşam fırında tavuk

ara yok

bukadar kahvaltı biraz agırdı ama sonra agır yemedmm akşlama kadarda dışardaydım erimiştir yediklerimm

gunydın yanlıs anlamadım dımı eşın kardesıne araba almıs ne cömert abıymıs yaw:))

erımıstır edoşum merak etme sen

günaydınnnn arkadaşlarr...hafta sonum diet açısından çok güzel geçti..sıfır kaçamakla atlattım..ve geçen hafta aldıgım ani kilolar indi baya ....ama bunun yanında canım sıkkın biraz...o yüzden bugün hırslı ve öfkeli bir şekilde temizlik yapmayı düşünüyorum....yoksa ben gene buhran geçirip yerim kendimi biliyru
m.

noldu neye sinirlendin canım?

temizlik bizim için ilaç ilaç..
dünde ben cuma günü evi süpürüp silmiştim dün makine takmadım ama evi tamen sildim bantoyu lavaboları çamaşır suladım diye.. temizledimm dip köşe sildimm salon örtülerini değiştimm
bi rahatlıyorumki anlatamamm
kadınların ruhlarının ilacı bence temizlikkk

aynı benim fedakar eşimmmeşime çok kızıyorum bu tarz konularda..dünde buna benzer işiy yaşadım ve canım sıkkın..

ohhhh misss olmuş evin edacım...güle güle kirlen diycem ama demiyim en geç şekilde kirlensin evin..
eşimin kardeşinin kızarkadası var ciddi düşündüğü...abisi kardeşi için ölür o kadar çok sever ki anlatamam..ama kaynım elti olacak kişiyiy bize getiriyor da bizim apartmanda oturan samimi br arkları var onlara geliyorlar sürekli..ben de dedim ki eşime bence bize saygısızlık yapıyor bir kere bile bize gietirmedi dedim..eşim kardeşini haklı buldu..ben kaynıma sıcak samimi durmuyormuşum falanmışım o yüzden haklıymış çocuk..tepemin tası atıvermiş su anda da çok sinirlerim bozuk..halbuki kaynıma maddi manevi her zamna kol kanat gere eşim..besle kargayııııı oysun gözünü........

bence hiiiç sinirlenme..
evet kaynının abim yengem diyerekten ilk sizinle tanıştırması gerekirdi..
ama şöyle düşün.. aileye sokmuyor..
belki ilerde birşey olmaz.. öyle bir kız neden gelsinki size..
boşverrrr yaptıgı saygısızlık çünkü senin apartmanındaki başkasına geliyo en azından kapıdan görünmesi tanıştırması gerekir ama bide dediğim yönden düşün... şuan sadece kız arkadaşı ne nişanlısı nede eşi..

işte böyle olaylardan başlıyoo bu elti görümce sevilmeme olayları ..

aynı benim fedakar eşimmmeşime çok kızıyorum bu tarz konularda..dünde buna benzer işiy yaşadım ve canım sıkkın..

ha bu arada eşinin ailesine düşkünlüğü varsa o konua dikkat etmek gerek..
ben kendi ailesini unutupta hala eski evini annesini abisini kardeşinin üzerinden sorumluluklarını çekemeyen çok cift biliyorum çevremde gıcık oluyorum yaa evlendin sen tamam anne baba önemli ama önceliğin evin eşin...

yok canım allaha şükür o şekilde değil..bana ve kızına çok düşkün..hiçbişiymizi eksik etmez ama lafta söyletmez bana haklı olsam bile..ve çok fedakardır ama hep vefasızlık görüyor bunu anlamıyor iştee...

biliyorum canımm öyle olması lazım zaten.. evlendikten sonra evin çocuklarının eşin öncelik olmalı herzaman..Allah evinden yuvandan mutlulugu eksik etmesin.. hepimizinnnn ...

iste o da sevgisinden görmüyor o vefasızlıkları ilerde anlar ama merak etme...

aa murch eğitimimemi ne gidecektii
ne zamandı gittimi acaba ??
yerine kimi kaptan bıraktıı ne zaman gelecekk acaba orayamı gittiii bilgisi olan varmı kızlarrr

Tünaydınn canlarrr

Herkese mutlu sevgi dolu bol enerjili ve az kcl bi hafta sonu olsun....

İşlerim çok youndu sabahtan uğrayamadım...Hafta sonu gene gezmelerdeydım kendıme cok kızıyorum butun hafta ot gıbı yasıyorum hafta sonu oldumu okuz gıbı yıyorum sanırım bırbırını esıtledıgı ıcın kılo veremıyorum...

Cumartesi günü çok yakın bi arkadaşımın doğum günü vardı dışarıya çıktık kutlamaya...Pazar günüde pizza yedim :26: Ama korkmayın bu aksam spora başlıyorum 2 gün yaptıklarımdan sonra kendıme ceza verıyorum bildiniz...

Merak edenler için mürş hafta sonu nasıl dagıtmış bi bakalım diosanız fotolar facede yayınlandı ))

Son düzenleme:
MURSH canım pembiş blzuunla ne güsel olmuşsun sen öyle..ruju gene çok beğendimm

Saol tatlım o senin güzellğin...Buluzumu bende cok sevdım netten almıstım tesadufen cumartesı gunu geldı benimde içime çok sindi...Bu arada eddacım ayakkabı olarakta kotun altına senle aldıgım ayyakkabılarımı gıydım cok rahattılar ve hıc oyle onden tasma fırlama cıkma yapmadılar hatta ıcı nubuk gıbı oldugundan hattınden fazla terleyen ayaklarıma ıyı geldıler ıyıkı almısım o ayakkabıları cok sık ve zarıf duruyorlar...Ruj klasık oldu zaten hep pembe tonlarını kullanırım...Ama aklında olsun flormarın bole turuncu gıbı parlak bı rengı cıkmıs dudakta cok super duruyo 12 tl fıyatı denk gelırsen bı bak derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…