- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.781
off kızlar ya haftasonum hep kaçamakla geçti...diyet yapmak için evden dışarı çıkmamak mı gerek yanii..
aynen bende kaçamaklar yaptım dün söz vardı ordaydım baklava meyva suyu içtim .eşime sinirlendim gittim geç saate mutfakta kızım yemek yiyordu bende yedim .sonunda dedigi arabayı almış köye gitmek için anasına gidicek sanki otobüsle gitse olmaz zaten bitane arabamız var onu kaynıma vercekmiş beyfendi tek arabayla zor oluyormuş .
kızlar bu ara topicle fazla ilgilenemedim ben
sizlerde benden aşagı kalmadınız
Ben çok yogundum biliyonuz işler sarpa sardı bu ara...
Bundan sonra topikmizi boş bırakmayalım kızlarrr
kimse gelmemişş
dünkü menümü yazım barii
Sabah kahvaltıda patates + biber kızartması
peynir
domates + salatalık + biber+marul+mısır salatası
reçel azcık
2 tek yeşil zeyin
ara yok
öğle yok
ara 2 tek kuru kayısı
akşam fırında tavuk
ara yok
bukadar kahvaltı biraz agırdı ama sonra agır yemedmm akşlama kadarda dışardaydım erimiştir yediklerimm
gunaydın edoşum al bendende okdr valla nerde bu mıllet devlet duzeldımı barı senın ısler
günaydınnnn arkadaşlarr...hafta sonum diet açısından çok güzel geçti..sıfır kaçamakla atlattım..ve geçen hafta aldıgım ani kilolar indi baya ....ama bunun yanında canım sıkkın biraz...o yüzden bugün hırslı ve öfkeli bir şekilde temizlik yapmayı düşünüyorum....yoksa ben gene buhran geçirip yerim kendimi biliyru
m.
aynı benim fedakar eşimmmaynen bende kaçamaklar yaptım dün söz vardı ordaydım baklava meyva suyu içtim .eşime sinirlendim gittim geç saate mutfakta kızım yemek yiyordu bende yedim .sonunda dedigi arabayı almış köye gitmek için anasına gidicek sanki otobüsle gitse olmaz zaten bitane arabamız var onu kaynıma vercekmiş beyfendi tek arabayla zor oluyormuş .
noldu neye sinirlendin canım?
temizlik bizim için ilaç ilaç..
dünde ben cuma günü evi süpürüp silmiştim dün makine takmadım ama evi tamen sildim bantoyu lavaboları çamaşır suladım diye.. temizledimm dip köşe sildimm salon örtülerini değiştimm
bi rahatlıyorumki anlatamamm
kadınların ruhlarının ilacı bence temizlikkk
ohhhh misss olmuş evin edacım...güle güle kirlen diycem ama demiyim en geç şekilde kirlensin evin..
eşimin kardeşinin kızarkadası var ciddi düşündüğü...abisi kardeşi için ölür o kadar çok sever ki anlatamam..ama kaynım elti olacak kişiyiy bize getiriyor da bizim apartmanda oturan samimi br arkları var onlara geliyorlar sürekli..ben de dedim ki eşime bence bize saygısızlık yapıyor bir kere bile bize gietirmedi dedim..eşim kardeşini haklı buldu..ben kaynıma sıcak samimi durmuyormuşum falanmışım o yüzden haklıymış çocuk..tepemin tası atıvermiş su anda da çok sinirlerim bozuk..halbuki kaynıma maddi manevi her zamna kol kanat gere eşim..besle kargayııııı oysun gözünü........
aynı benim fedakar eşimmmeşime çok kızıyorum bu tarz konularda..dünde buna benzer işiy yaşadım ve canım sıkkın..
ha bu arada eşinin ailesine düşkünlüğü varsa o konua dikkat etmek gerek..
ben kendi ailesini unutupta hala eski evini annesini abisini kardeşinin üzerinden sorumluluklarını çekemeyen çok cift biliyorum çevremde gıcık oluyorum yaa evlendin sen tamam anne baba önemli ama önceliğin evin eşin...
yok canım allaha şükür o şekilde değil..bana ve kızına çok düşkün..hiçbişiymizi eksik etmez ama lafta söyletmez bana haklı olsam bile..ve çok fedakardır ama hep vefasızlık görüyor bunu anlamıyor iştee...
Hadı gecmıs olsun cnm cok sevındım ıns tahmın ettıgın gıbı gecer...Dıyetısyen sana yon verır emınım sıkma canını sebebını bulur ve duzeltır dıe dusunuyorum....[/QU
nasıl oldu anlamadım ama dıyetısyen kılo vermemı begenmıs cunku 1 kılo vermısım son gıttıgımden berı ona göre 1 bana göre 2.5:) 1.5 kg yag vermısım.ehlıyetten 85le gecmısım.korktugum gıbı olmadı her ıkısıde.
murshcum senın ıcın kepeklı makarnayı sordum tahmın ettıgım gıbı normal makarnada 2 yemek kasıgı 1 dılım ekmek demek kepeklı makarnadada aynı sekılde tek fark kepeklı oldugundan daha tok tutucu ve bagırsakları duzenleyıcıymıs ayrıca ıce teayı de sordum lıghtını ıcebılırmıssın ama normalını önermedı:)
Ahhh cnnnmm yaa cok saol unutmamıssın ılgılenmıssın ıce tea yı kestım zaten bu hafta hıc ıcmıycem...Makarnayoda kontrollu yıycez anlasıldı...
afıyet olsun bacım cılbırı bılmezmıyım kocamın favorısı:))
Hadı yaaa bende guzel yapmıssım ılk denemem ragmen herkes begendı...
ooo...tebrik ederim canım..
kıs sen bayağı biliyosun bu işi..yalnız deve yavrusu değil devekuşu yavrusu gördüm..o da nimet diyosun ama ben elime almadım...sen aldın...artık sana bi kısmetmi var artık, neye yorsak acaba???
Google amcaya ruya tabırlerı dıe sordunmu soyluyo cnm bı ınternet sıtesınden aldım...
iyi akşamlar herkese, bugünkü menüm:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,4 yeşil zeytin,2 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 ceviz, 1 avuç maydanoz
ara 1 armut
öğle 1 kase tarhana çorbası, beşamel soslu kıymalı karnabahar,1 sb yoğurt,koca bi tabak salata
ara 1 adet kuru incir
akşam salata,1 büyük tabak mantar (haşlanmış), 2 yemek kaşığı kıymalı patates yemeği,1,5 sb yoğurt (naneli ve birazda kırmızı biberli)
Öğlende kardeşimin arkadaşının doğum gününe gittim veeee hiçbirşey yemeden geri geldimama yarın için söz veremem size kızlar çünkü yarın benim doğum günüm bu yüzden kaçamağım olabilir
Mutlu yıllar tatlımmm hersey gonlunce olsun dogum gunun kutlu olsun :)))
Koca bır dılım pastayı lupletmeyı hak ettın...
kızlar bu ara topicle fazla ilgilenemedim ben
sizlerde benden aşagı kalmadınız
Ben çok yogundum biliyonuz işler sarpa sardı bu ara...
Bundan sonra topikmizi boş bırakmayalım kızlarrr
KEsınlıkle katılıyorum kızlar bu hafta sonu herkesten tam performans beklıyorum bende...Hopıs bebemmm sen bu arada menulerını paylasmıyorsun gıbı geldı sankı bana
günaydınnnn arkadaşlarr...hafta sonum diet açısından çok güzel geçti..sıfır kaçamakla atlattım..ve geçen hafta aldıgım ani kilolar indi baya ....ama bunun yanında canım sıkkın biraz...o yüzden bugün hırslı ve öfkeli bir şekilde temizlik yapmayı düşünüyorum....yoksa ben gene buhran geçirip yerim kendimi biliyru
m.
Cnmm dogru temızlıge o zamannn kalk kalk hadı :)))
ohhhh misss olmuş evin edacım...güle güle kirlen diycem ama demiyim en geç şekilde kirlensin evin..
eşimin kardeşinin kızarkadası var ciddi düşündüğü...abisi kardeşi için ölür o kadar çok sever ki anlatamam..ama kaynım elti olacak kişiyiy bize getiriyor da bizim apartmanda oturan samimi br arkları var onlara geliyorlar sürekli..ben de dedim ki eşime bence bize saygısızlık yapıyor bir kere bile bize gietirmedi dedim..eşim kardeşini haklı buldu..ben kaynıma sıcak samimi durmuyormuşum falanmışım o yüzden haklıymış çocuk..tepemin tası atıvermiş su anda da çok sinirlerim bozuk..halbuki kaynıma maddi manevi her zamna kol kanat gere eşim..besle kargayııııı oysun gözünü........
Yaaa bana eslerın aılelerı yuzunden tartısmak cok sacma gelıo bosverın bayanlar kocalarınızla bu yuzden tartısmayınn sallayın sız eslerınızden sorumlusunuz ben oyle dusunuyorum...Neyse sıkma sende canını tatlım on yargılıda olma...
murch nerde acaba hiç böyle yapmazdı öğle oldu gelmdeii
hoppidickte yokk
nerdesinizzzz kaçaklarrrr
Burdayım burdayımm gıtmedım daha 14 ekım 20 ekım arası yokum eddacım yıllık ızne cıkıyorum semıner felan deıl yanı...Bu hafta ıcınde su hesaplamaları anlatıcam aramızdan musaıt bırını secerız...
MURSH canım pembiş blzuunla ne güsel olmuşsun sen öyle..ruju gene çok beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?