- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.741
[ı]hoooooooooooop ben geldim biliyorum kaptan sopalığım ama ancak geçen hafta perşembe geldik tatilden..cumartesi misafir vardı..ev iş temizlik ve her zaman ki kayınvalidemin cinslikleri ancak toparlandım aslında toparlandığımda söylenemez ya neyse.. çok özür dilerim..
Kilo aldım 1 kilocuk utandım yazmaya valla sonra bu sabah çıktım tartıya 81,700 ohhh dedim :d meğersem rengli dönemimde vücudum su toplamış :d bende kilo sandım bitti şişliklerde gitti =))
siz nasılsınız kilolar ne alemde =d [/ı]
TAÇSIZ PRENSES hoşgeldin cnm..ohhh ne güsel kilo almadan da dönmüşsün tebrik ederim cnm...
MURSH dolabnız hayırlı olsun canım..sevindim senin adına..
EDA cım bence de bu akşam temizliğini bitir yarında ikramları yaparsın kolay gelsin cnm..HOPPİDİ cim ve FADİME cim kaçamaklarınız için üzülmeyin kızlar..cuma bugün haftaya kadar hepsi erir yanar kül olur biter..
MERVE cim sende mi tatlı yedin..afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın:))
umarım unuttugum yoktur kızlar...
ohh mis oldu ev..ne mamalar hazırlıycan bakalım???sanada günaydın eddaaa...dün gittim eve makineyle süpürdüm evi yerleri sildim
tozları aldımm
banyoyu lavaboları çamaşır sularıyla sildimm temizledim..
yoruldumm üstüne güzel bi sigaraaa balkonda ohhhh... rahatladımm
bugünde yiyecek birşeyler hazırlarımm hem yarın gelme ihtimalleri var öyle olsa daha iyii yarın herşey hazır olmuş olurrr
bu arada Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Diyeti, seni boğan ve sıkan kurallar olarak düşünme. Sağlıklı yaşamın gerekliliği olduğunu bil. diyet yapma, bu yeme biçimini tüm yaşamında uygula. İşin istediğin kiloya ulaştığında bitmeyecek. Yine eski kilolarınla karşılaşmamak için, sağlıklı yaşamı seç.
kızlar size sabah niyetine rüyamı anlatıcam ki hepiniz rüyama girdiniz..rüyamda bu topiğin elemanları( fakat en net gördüğüm fadime ve murçdu)geziyoruz ...sonra yüksek bir yerde iki tane devekuşu görüyoruz..yerdede kocaman kocaman devekuşu yumurtaları var...yukarıdan devekuşu yumurtlayıp yumurtlayıp atıyo..ben bi tanesini almak istiyorum ama devekuşu yukardan atınca yumurta kırılıyo...yerde olanlarda ecüş bücüş olmuş , kirlenmiş , pislenmiş..ben illaki temiz olsun istiyorum devekuşu yukardan atınca yine kırılıyo, içinden yavrudevekuşu çıkıyo..murçda diyoki " annesi bunu attı, ben alıp büyütücem" ..yavru devekuşunu bi poşete koyuyo..sonrası biraz karışık kızlar...hadi bakalım yorumlar gelsin...
TAÇSIZ PRENSES hoşgeldin cnm..ohhh ne güsel kilo almadan da dönmüşsün tebrik ederim cnm...
MURSH dolabnız hayırlı olsun canım..sevindim senin adına..
EDA cım bence de bu akşam temizliğini bitir yarında ikramları yaparsın kolay gelsin cnm..
HOPPİDİ cim ve FADİME cim kaçamaklarınız için üzülmeyin kızlar..cuma bugün haftaya kadar hepsi erir yanar kül olur biter..
MERVE cim sende mi tatlı yedin..afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın:))
umarım unuttugum yoktur kızlar...
ohh mis oldu ev..ne mamalar hazırlıycan bakalım???sanada günaydın eddaaa...
kızlar size sabah niyetine rüyamı anlatıcam ki hepiniz rüyama girdiniz..rüyamda bu topiğin elemanları( fakat en net gördüğüm fadime ve murçdu)geziyoruz ...sonra yüksek bir yerde iki tane devekuşu görüyoruz..yerdede kocaman kocaman devekuşu yumurtaları var...yukarıdan devekuşu yumurtlayıp yumurtlayıp atıyo..ben bi tanesini almak istiyorum ama devekuşu yukardan atınca yumurta kırılıyo...yerde olanlarda ecüş bücüş olmuş , kirlenmiş , pislenmiş..ben illaki temiz olsun istiyorum devekuşu yukardan atınca yine kırılıyo, içinden yavrudevekuşu çıkıyo..murçda diyoki " annesi bunu attı, ben alıp büyütücem" ..yavru devekuşunu bi poşete koyuyo..sonrası biraz karışık kızlar...hadi bakalım yorumlar gelsin...
evet baya bı degısık ruya olmus ama bı fıkrım yok anlamıyla ılgılı ıyı dıyelım ıyı olsun:))
bu arada ehlıyet sınavımı oldum ve geldım gectım bence :) sonucları ögleden snra ögrenıcez ama gectım yanı tebrıklerı alabılırım.:)))
bugun duyetsyen gunu 3te gıdıcem( hıc kılo veremeden gıdıcem oraya
:)))
şimdiiii bizler birer deve kuşuyuzzz
bu aralar fazla kilo veremiyoruzz bi veriyoruzz murch topluyo yazıyooo
sonraki hafta alıyorz murch yine toplayıp yazıyo :)))))
biz böyle ee bişe beceremeyiz demek oluyoo politika değişikliğine gitmemiz gerek :)))
Güzel yazı mantıklı onemlı olan bunu benımseyebılmek((
Rüyalarına kadar gelıp hayvan sevgımı gostermısım gunduz nıyetıne olsun cnmmm...
Rüyada deve yavrusu görmek, serefli bir çocuga isarettir. Yaninda deve yavrusu oldugunu gören kimsenin, erkek bir çocugu olur. Bazi tabirciler, deve yavrusu ve bütün hayvan yavrularina dokunmak üzüntü, mesguliyet ve kedere isaret eder, dediler.Rüyada görülen deve kusu nimettir.
Tesekkurler tatlımmm ıyı oldu valla ınsan gıb ı yemek yemeye basladık...
Eddacım elıne saglık evın mıs gıb olmustur ıkramlıkta cok abartma kendıne mukayet ol :)))
Bu arada günaydın kızlar....
Sabahtır kosusturuyorum...Sabah alısverıse gıttım ofıste pasa kahvaltısı hazırladım...Ben bu alet edevat geldı zayıflarım artık dıom ama sanırım tam tersı olacak :))) Yok yok ben dıkkat ettım ofıstekılere yaptım bıseyler...
İlk defa çılbır yaptım biliyormusunuz bılmem...Suda yumurta pısırıyorsun pek begendı ofıstekıler :)))
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 dılım kek
1 kutu kakolu süt
Öğle;
Mantarlı tavuk sote
Pırınc lapası
yourt
Aksam;
Mantarlı tavuk sote
2 dılım kepeklı ekmek
çok abartmamm zaten hep coşuyon 4 çeşitle başlıyom masayı sayıyom abartısız 9 çeşite vuruyom sonra hep kalıyo yiyende yok evdeee
buarad amerve tebrikler inşallah geçersin ehliyet güzel birşey ama araba lazımm
ben araba istiyorum ama eşim ölü yatırım diyoo
ne alakaysaa :))
arabamız var sana gerek yok diyo ama ben istiyorum araba almakkk
Walla eddacım benımde araba hayalım var ama malesef alamıyorum hıc bırıkmıs param yok cunku kredıde cekıp borca gırmek ıstemıyorum...Ara olmadanda ogrenılmıyo bu meretı kullanmak...Sızın 1 tane var heralde 2.sı bencede gereksız ...Ama yoksa kesınlıkle alınmalı...Benım toplu bı yerden param gelecek gıbıydı ama yattı alamıyorum o yuzden bakalım herseyın hayırlısı...
bizim kendi arabamız değil ama firmanın arabası eşim ilaç .müm. oyüzden araba onda hep.. benzin bedava oluyo.. eşimde sana arabaya gerek yok diyo..
araba firmanın olunca benim kullanmam yasak bu arabayı...
işten çıkar iş değişikliği olursa ozaman alırız diyo eşim..
para olarakta şimdiden biriktirmeye başla ozaman murchh ayda bir altın atsan kenara biraz para koysan alırsın bence..
Hadı gecmıs olsun cnm cok sevındım ıns tahmın ettıgın gıbı gecer...Dıyetısyen sana yon verır emınım sıkma canını sebebını bulur ve duzeltır dıe dusunuyorum....[/QU
nasıl oldu anlamadım ama dıyetısyen kılo vermemı begenmıs cunku 1 kılo vermısım son gıttıgımden berı ona göre 1 bana göre 2.5:) 1.5 kg yag vermısım.ehlıyetten 85le gecmısım.korktugum gıbı olmadı her ıkısıde.
murshcum senın ıcın kepeklı makarnayı sordum tahmın ettıgım gıbı normal makarnada 2 yemek kasıgı 1 dılım ekmek demek kepeklı makarnadada aynı sekılde tek fark kepeklı oldugundan daha tok tutucu ve bagırsakları duzenleyıcıymıs ayrıca ıce teayı de sordum lıghtını ıcebılırmıssın ama normalını önermedı:)
Bu arada günaydın kızlar....
Sabahtır kosusturuyorum...Sabah alısverıse gıttım ofıste pasa kahvaltısı hazırladım...Ben bu alet edevat geldı zayıflarım artık dıom ama sanırım tam tersı olacak :))) Yok yok ben dıkkat ettım ofıstekılere yaptım bıseyler...
İlk defa çılbır yaptım biliyormusunuz bılmem...Suda yumurta pısırıyorsun pek begendı ofıstekıler :)))
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 dılım kek
1 kutu kakolu süt
Öğle;
Mantarlı tavuk sote
Pırınc lapası
yourt
Aksam;
Mantarlı tavuk sote
2 dılım kepeklı ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?