Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

TAÇSIZ PRENSES hoşgeldin cnm..ohhh ne güsel kilo almadan da dönmüşsün tebrik ederim cnm...
MURSH dolabnız hayırlı olsun canım..sevindim senin adına..
EDA cım bence de bu akşam temizliğini bitir yarında ikramları yaparsın kolay gelsin cnm..
HOPPİDİ cim ve FADİME cim kaçamaklarınız için üzülmeyin kızlar..cuma bugün haftaya kadar hepsi erir yanar kül olur biter..
MERVE cim sende mi tatlı yedin..afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın:))
umarım unuttugum yoktur kızlar...

günaydın canım hoşgeldin akşam geldigini gördüm ama çıkmam gerekiyodu yemegim yoktu acil çıktım inşallah tatilin güzel geçmiştir

Diyeti, seni boğan ve sıkan kurallar olarak düşünme. Sağlıklı yaşamın gerekliliği olduğunu bil. diyet yapma, bu yeme biçimini tüm yaşamında uygula. İşin istediğin kiloya ulaştığında bitmeyecek. Yine eski kilolarınla karşılaşmamak için, sağlıklı yaşamı seç.

dün gittim eve makineyle süpürdüm evi yerleri sildim
tozları aldımm
banyoyu lavaboları çamaşır sularıyla sildimm temizledim..
yoruldumm üstüne güzel bi sigaraaa balkonda ohhhh... rahatladımm
bugünde yiyecek birşeyler hazırlarımm hem yarın gelme ihtimalleri var öyle olsa daha iyii yarın herşey hazır olmuş olurrr

bu arada Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohh mis oldu ev..ne mamalar hazırlıycan bakalım???sanada günaydın eddaaa...

kızlar size sabah niyetine rüyamı anlatıcam ki hepiniz rüyama girdiniz..rüyamda bu topiğin elemanları( fakat en net gördüğüm fadime ve murçdu)geziyoruz ...sonra yüksek bir yerde iki tane devekuşu görüyoruz..yerdede kocaman kocaman devekuşu yumurtaları var...yukarıdan devekuşu yumurtlayıp yumurtlayıp atıyo..ben bi tanesini almak istiyorum ama devekuşu yukardan atınca yumurta kırılıyo...yerde olanlarda ecüş bücüş olmuş , kirlenmiş , pislenmiş..ben illaki temiz olsun istiyorum devekuşu yukardan atınca yine kırılıyo, içinden yavrudevekuşu çıkıyo..murçda diyoki " annesi bunu attı, ben alıp büyütücem" ..yavru devekuşunu bi poşete koyuyo..sonrası biraz karışık kızlar...hadi bakalım yorumlar gelsin...

evet baya bı degısık ruya olmus ama bı fıkrım yok anlamıyla ılgılı ıyı dıyelım ıyı olsun:))

bu arada ehlıyet sınavımı oldum ve geldım gectım bence :) sonucları ögleden snra ögrenıcez ama gectım yanı tebrıklerı alabılırım.:)))

bugun duyetsyen gunu 3te gıdıcem( hıc kılo veremeden gıdıcem oraya

Güzel yazı mantıklı onemlı olan bunu benımseyebılmek ((

Rüyalarına kadar gelıp hayvan sevgımı gostermısım gunduz nıyetıne olsun cnmmm...

Rüyada deve yavrusu görmek, serefli bir çocuga isarettir. Yaninda deve yavrusu oldugunu gören kimsenin, erkek bir çocugu olur. Bazi tabirciler, deve yavrusu ve bütün hayvan yavrularina dokunmak üzüntü, mesguliyet ve kedere isaret eder, dediler.Rüyada görülen deve kusu nimettir.

Tesekkurler tatlımmm ıyı oldu valla ınsan gıb ı yemek yemeye basladık...

Eddacım elıne saglık evın mıs gıb olmustur ıkramlıkta cok abartma kendıne mukayet ol :)))

ohh mis oldu ev..ne mamalar hazırlıycan bakalım???sanada günaydın eddaaa...

aklımda olanlar şuan için

tatlı tavuk gogsü
kuru pasta (bunları eve giderken hazır alcam pastaneden :))
paçanga börek sararımm
rus salatası

şimdilik bunlar yaparken birşeyler daha eklerimm
belki patlıcan mısır unlayıp kızartırım
yada şey yapabilirim ekmekleri dilip üzerine kaşar peynir + sucuk koyup fırına sürebilirimmm

:)))
şimdiiii bizler birer deve kuşuyuzzz
bu aralar fazla kilo veremiyoruzz bi veriyoruzz murch topluyo yazıyooo
sonraki hafta alıyorz murch yine toplayıp yazıyo :)))))
biz böyle ee bişe beceremeyiz demek oluyoo politika değişikliğine gitmemiz gerek :)))

Hadı gecmıs olsun cnm cok sevındım ıns tahmın ettıgın gıbı gecer...Dıyetısyen sana yon verır emınım sıkma canını sebebını bulur ve duzeltır dıe dusunuyorum....

Güzel mantık yuruttun ama ıns bolyle olmaz bız verırız be n toplarım sonra bol bol mezun cıkarırız topıkten :))=)

Bu arada günaydın kızlar....

Sabahtır kosusturuyorum...Sabah alısverıse gıttım ofıste pasa kahvaltısı hazırladım...Ben bu alet edevat geldı zayıflarım artık dıom ama sanırım tam tersı olacak :))) Yok yok ben dıkkat ettım ofıstekılere yaptım bıseyler...

İlk defa çılbır yaptım biliyormusunuz bılmem...Suda yumurta pısırıyorsun pek begendı ofıstekıler :)))

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 dılım kek
1 kutu kakolu süt

Öğle;

Mantarlı tavuk sote
Pırınc lapası
yourt

Aksam;

Mantarlı tavuk sote
2 dılım kepeklı ekmek

çok abartmamm zaten hep coşuyon 4 çeşitle başlıyom masayı sayıyom abartısız 9 çeşite vuruyom sonra hep kalıyo yiyende yok evdeee

buarad amerve tebrikler inşallah geçersin ehliyet güzel birşey ama araba lazımm
ben araba istiyorum ama eşim ölü yatırım diyoo
ne alakaysaa :))
arabamız var sana gerek yok diyo ama ben istiyorum araba almakkk

menün çok güzel doyurucuuu
ölese mantarlı tavuk sote akşamda tavuk sote ohh bayılırım tavuk soteye güzel yapılırsa

Benim dünkü menüm

sabah kahvaltıda unuttum yaaa

1 bardak çay
biraz beyaz peynir
biraz ekmek

ara yok

öğle köfte salata 1 dilim ekmek
çay

ara yok

akşam evde azcık ekmek arası kaşar peynir
1 bardak meyve suyu kayısı

sonra 9.30 da anneme gttik 1 saatliğine
çiğköfte vardıı yine :))
3 sıkım çiğ köfte marul arasına koyup yedimmm harika sardıııı pişman oldum ma a anki mutlulugumu anlatamammm

Walla eddacım benımde araba hayalım var ama malesef alamıyorum hıc bırıkmıs param yok cunku kredıde cekıp borca gırmek ıstemıyorum...Ara olmadanda ogrenılmıyo bu meretı kullanmak...Sızın 1 tane var heralde 2.sı bencede gereksız ...Ama yoksa kesınlıkle alınmalı...Benım toplu bı yerden param gelecek gıbıydı ama yattı alamıyorum o yuzden bakalım herseyın hayırlısı...

bizim kendi arabamız değil ama firmanın arabası eşim ilaç .müm. oyüzden araba onda hep.. benzin bedava oluyo.. eşimde sana arabaya gerek yok diyo..
araba firmanın olunca benim kullanmam yasak bu arabayı...
işten çıkar iş değişikliği olursa ozaman alırız diyo eşim..

para olarakta şimdiden biriktirmeye başla ozaman murchh ayda bir altın atsan kenara biraz para koysan alırsın bence..

Anladım cnm eger herzaamn kullanabılıyorsanız super benzın derdı yok vergısını sıgortasını dusunmek yok ozaman bencede almayın ama araba kesın ıhtıyac...Ben ıste bu gelecek paraya guvenıyordum oda olmayınca ole kaldım ortada onumuzdekı aydan ıtıbaren her ay alıcam bı kucuk altın duruma gore boyunu buyuturum altının dıe dusunuyorum yoksa ye ıc gez gıy nereye kadar...Beyaz esyalarımı almıstım ben onun son 2 taksıdı bıtsın altına baslıcam bırıktırmeye...

afıyet olsun bacım cılbırı bılmezmıyım kocamın favorısı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…