Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben ayca 30 yaşındayım canm muhendisim çok yogun calıstığım için artık kendime vakit ayırama olmustum yeni istifa ettim. Şimdide düğün dernek işlerine giriştim. Evlenicem

abla senin tartiyi gozluklerimi de taktim dort gozle bekliyorumhem daha bu baslangic daha gececegim de seni

Günaydın kızlar bugün 6 bucuktanberi uyanigim kardeşimle eşini bitlise yolcu ettik benim kızda uyandı ve oyun derdinde hala bir gram uykusu yok dedesiyle oynuyorlar.
Bende tartılmadim tartilayim kahvaltı hazirlicam
Hastayim senin ozverine hassasiyetine hamilesin ama hiç ihmal etmedin atrtiyi burayı gel opem gel

Yek kelimeyle muhteşemmmm

Eksinin birazını bu haftalık alabilirmiyim
Haftaya geri vercen mi
Maşallah, ne güzel zayıflamışsın ablacım. Nasıl veriyosun bu kadar, yani neler yapıyosun? Türkçemin yettiği kadarıyla yazmaya çalıştım, umarım doğru yazmışımdır.
canım ben yeni başladım 6 aydır doğru düzgün diyet yapmadım şimdi bı azimle geri döndüm bu hafta greyfurt a borçluyum

Dün demiştim
Randevu vardı bugün psikologta
Erken kalkıp tartıldım ama eve gelince bşdaha tartılcam
Gerçi uyumayınca bende pek farketmiyor
Şükür eksiye düşmüşüm ama fazla değil
Aha ben bu noktayı kacirmisim ne piskologubeni de götür
Ufff masallah kizziiim nazarlik yemin ederim,supersin saglikka insallah baharcim

Sağolun kızlar
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 73.8
Eksilen 1,4
Yüzde,1 .86

Daha iddaliyim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne diyelim hayırlısı be:)
Masalllah kiz bu hafta rakibim sensin çok kasma kendini yenileceksin nasıl olsa
North River canım Rakibem ben zaten seni tutuyodum çok sevindim beni yenmene:)
Bebeğim 3de hakettin 5de piyasa da yumurta birakmadin :)emek verdin azmettin basardin seviyorum seni
greyfurt birde dimi kişi muhteşem ikili

Ben ayca 30 yaşındayım canm muhendisim çok yogun calıstığım için artık kendime vakit ayırama olmustum yeni istifa ettim. Şimdide düğün dernek işlerine giriştim. Evlenicem
Tebrikler, hayırlısı olsun senin için, mutlu olursun İnşallah

Nasıl yaptın anlatırmısın? Sonuça hayran kaldım, ben de kilom durduğunda yapayım

abla senin tartiyi gozluklerimi de taktim dort gozle bekliyorumhem daha bu baslangic daha gececegim de seni
Seni diskalifiye etmeyi düşünüyorum
Kaptana karşı geliyon huzurumu bozuyon motivemi negatif etkiliyon

Aaaa bi sürü sebep varmış
Baharrr yaz cnm zeynebe diskalifiye

Gecen hgta : 78.7
Bu hafta :78.6
Fark -100
Yüze 0.13

Herkes az çok vermiş kızlar be bu hafta maaşesef veremedim dün bile artıdaydım. Hepinizden özür dilerim. Haftaya inş daha güzel olcak
Haftaya senden - 2 bekliyorum ayçam hadi bilemedin 1.8 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…