- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.041
Biliyon liste hesap kitap işiBöyle devam edersem haftaya listeye alacak misin beni ablam
Sizin orası burdan soğuk olurBizde de yağmış gece
Sen nasıl istersen ablamBiliyon liste hesap kitap işi
Dereceye göre bakarız
Ben ayca 30 yaşındayım canm muhendisim çok yogun calıstığım için artık kendime vakit ayırama olmustum yeni istifa ettim. Şimdide düğün dernek işlerine giriştim. EvlenicemBen Azerbaycanda yaşıyorum. Mimarlık öğrencisiyim. 21 yaşım var, son sınıfım. İnşallah bu yaz mezun olucam.
Aslında ben de sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyorum . Sizin kaç yaşınız var? Öğrencimisiniz siz de?
abla senin tartiyi gozluklerimi de taktim dort gozle bekliyorumOleyyyy Oleyyyy
merveeee süpersinnnn bebeğim
Nihayet show gelmişşşş
Çok güzel tatlım
bu performansı listeye girincede beklerim :))
Kızz zeyneppp maşallah canım yaa çok sevindimmm
tek kelimeyle harika
yalnız arayı iyice kapattın
Ikiniz içinde çok sevindim tatlım
Ana kız incecik olacaksınız
Ehhh fena değil
Çok güzel bitanem
Ama haftaya bi showda senden bekliyorumbak 2 haftadır oyalıyon beni
Hayirli cumalar canim gecmis olsun neyi var cocugunun kiyamam ya dayanamiyorum ben hasta cocuklara cok kotu oluyorİyi günler hayırlı cumalar
Dün menü paylasamadim cocugum çok hastaydı aktif tek olamadım çok bu gün aktif olmaya çalışayım inşallah
Gecmis olsun canim neyi varmis yavrucugun kac yasindaydi cocugunİyi günler hayırlı cumalar
Dün menü paylasamadim cocugum çok hastaydı aktif tek olamadım çok bu gün aktif olmaya çalışayım inşallah
Hastayim senin ozverine hassasiyetine hamilesin ama hiç ihmal etmedin atrtiyi burayı gel opem gelGünaydın kızlar bugün 6 bucuktanberi uyanigim kardeşimle eşini bitlise yolcu ettik benim kızda uyandı ve oyun derdinde hala bir gram uykusu yok dedesiyle oynuyorlar.
Bende tartılmadim tartilayim kahvaltı hazirlicam
Haftaya geri vercen mi
Yek kelimeyle muhteşemmmm
Eksinin birazını bu haftalık alabilirmiyim
canım ben yeni başladım 6 aydır doğru düzgün diyet yapmadım şimdi bı azimle geri döndüm bu hafta greyfurt a borçluyumMaşallah, ne güzel zayıflamışsın ablacım. Nasıl veriyosun bu kadar, yani neler yapıyosun? Türkçemin yettiği kadarıyla yazmaya çalıştım, umarım doğru yazmışımdır.
Aha ben bu noktayı kacirmisim ne piskologubeni de götürDün demiştim
Randevu vardı bugün psikologta
Erken kalkıp tartıldım ama eve gelince bşdaha tartılcam
Gerçi uyumayınca bende pek farketmiyor
Şükür eksiye düşmüşüm ama fazla değil
Ufff masallah kizziiim nazarlik yemin ederim,supersin saglikka insallah baharcim
Sağolun kızlarKizlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum herkes eksiyi gormus az da olsa cok da olsa . Guzel bir hafta gecirdik aslinda bir kismimiza kotu basladi ama sonu guzel oldu.North River baharcim ozellikle seni cok tebrik ediyorum cok hizli giris yaptin super bir sonuc olmus Masallah
Masalllah kiz bu hafta rakibim sensin çok kasma kendini yenileceksin nasıl olsaGeçen hafta 75.2
Bu hafta 73.8
Eksilen 1,4
Yüzde,1 .86
Daha iddaliyim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne diyelim hayırlısı be:)
greyfurt birde dimi kişi muhteşem ikiliNorth River canım Rakibem ben zaten seni tutuyodum çok sevindim beni yenmene:)
Bebeğim 3de hakettin 5de piyasa da yumurta birakmadin :)emek verdin azmettin basardin seviyorum seni
Tebrikler, hayırlısı olsun senin için, mutlu olursun İnşallahBen ayca 30 yaşındayım canm muhendisim çok yogun calıstığım için artık kendime vakit ayırama olmustum yeni istifa ettim. Şimdide düğün dernek işlerine giriştim. Evlenicem
Nasıl yaptın anlatırmısın? Sonuça hayran kaldımHastayim senin ozverine hassasiyetine hamilesin ama hiç ihmal etmedin atrtiyi burayı gel opem gel
Haftaya geri vercen mi
canım ben yeni başladım 6 aydır doğru düzgün diyet yapmadım şimdi bı azimle geri döndüm bu hafta greyfurt a borçluyum
Aha ben bu noktayı kacirmisim ne piskologubeni de götür
Sağolun kızlar
Masalllah kiz bu hafta rakibim sensin çok kasma kendini yenileceksin nasıl olsa
greyfurt birde dimi kişi muhteşem ikili
Beynim durdu şimdiGene yuz karasi mi olcam ben yaao kadar spor yaptim ter doktum hepsi odem sislik yaa bari yuz karalarina yazmayin beniii lutfenn
Seni diskalifiye etmeyi düşünüyorumabla senin tartiyi gozluklerimi de taktim dort gozle bekliyorumhem daha bu baslangic daha gececegim de seni
Geçmiş olsun cnm hayırdır ne olduİyi günler hayırlı cumalar
Acele etme bebeğim 8 e kadar vakit var nasıl olsa :))Kızlar çok güzel rakamlar görüyorum maşallah alıntı yaptım tartilariniz on ekranının aldım annem gelmiş çaya gidince listeyi hazırlayacağım
Haftaya senden - 2 bekliyorum ayçam hadi bilemedin 1.8 :))Gecen hgta : 78.7
Bu hafta :78.6
Fark -100
Yüze 0.13
Herkes az çok vermiş kızlar be bu hafta maaşesef veremedim dün bile artıdaydım. Hepinizden özür dilerim. Haftaya inş daha güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?