- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.081
Bu sözünü unutmaAaaaa abla hafiften bir korku sardi galibatamam tamam seni gecmicem soz diskalifiye etme beni
Aman Aman benide teselli edermişyine de gitmis ya abla bozma moralini cok guzel gidiyorsun bak kac haftadir baya iyi veriyordun bu hafta durakladi demekki haftaya yine toparlarsin sen. Hem 2 paket margarin gitmis iste
Yok yapmadım daha daha doğrusu bu günün cuma olduğunu bile unutmuşumSen bildirim yaptınmı cnm
Bazen mesajları kaçırabiliyorum
Amin cümlenin evladını inşallah yemek yemiyor ama boyuna emiyor pert oldum bu günAaaaa abla hafiften bir korku sardi galibatamam tamam seni gecmicem soz diskalifiye etme beni
Allah bagislasin canim bigaz enfeksiyonu da zor emebiliyormu yada yemek filan yiyebiliyor mu insallah cabucak atlatip toparlar
Tartılmadınmı cnmYok yapmadım daha daha doğrusu bu günün cuma olduğunu bile unutmuşum
Ama ama ablaBu sözünü unutma
Geçtiğin anda kendini kapı dışında bulursun
Ama dogruya dogru simdi teselli degil ki baya zorlamistin 2 haftadir vucudunu bu hafta da dinlenmis oldu aylik hedefin kacti ablaAman Aman benide teselli edermiş
emebiliyoraa iyi en azindan kendini toparlamasi daha kolay olur senin icin biraz zor olur ama annelik iste ne zorluklarla buyutuluyorAmin cümlenin evladını inşallah yemek yemiyor ama boyuna emiyor pert oldum bu gün
Her gün tartiliyorum hatta gün içinde bile tartiliyorum bu gün tartilmadim ama daha doğrusu gece uyumadigim için epeyce geç uyandım ne yazikki dünkü tartildim yazsam olur muTartılmadınmı cnm
Yada dün falan
Ay sormayın çocukta tek tahhamul edemediğim hastalanması emiyor çok sulu onun canı sağ olsun da ben önemli değilim gercektenAma ama ablahem sen kiyamazsin ki bana dimi
Ama dogruya dogru simdi teselli degil ki baya zorlamistin 2 haftadir vucudunu bu hafta da dinlenmis oldu aylik hedefin kacti abla
emebiliyoraa iyi en azindan kendini toparlamasi daha kolay olur senin icin biraz zor olur ama annelik iste ne zorluklarla buyutuluyor
Aaa doğruya bugün hedefin son günüydüAma ama ablahem sen kiyamazsin ki bana dimi
Ama dogruya dogru simdi teselli degil ki baya zorlamistin 2 haftadir vucudunu bu hafta da dinlenmis oldu aylik hedefin kacti abla
emebiliyoraa iyi en azindan kendini toparlamasi daha kolay olur senin icin biraz zor olur ama annelik iste ne zorluklarla buyutuluyor
Tmm bu seferlik kabul edelim cnm dünkü tartınıHer gün tartiliyorum hatta gün içinde bile tartiliyorum bu gün tartilmadim ama daha doğrusu gece uyumadigim için epeyce geç uyandım ne yazikki dünkü tartildim yazsam olur mu
benim 83 du toplam 6.3 gitti benden deAaa doğruya bugün hedefin son günüydü
Benim 82 di
fazla değil birazcık geçtim
Toplam 5.7 gitmiş oldu
Senin ne kadar gitti
Daha fazla heralde
Bu nasıl bi kilodur yarabbim 5le başlaayan kilo mu olur(çok kıskandm ya )
Yinede iyi toparlamışın ecem
Hadi bu hafta bşrazdaha dikkat et
Haftaya güzel bi eksiyle gel
Çok güzel başlangıç yasim
Devamıda gelsin inş.
Yine kaçağız poni hanım
Sen kaçak oluyosan menüler iyi değil demektir :)
Harika bi başlangıç tatlım
sen bikaç haftaya hedefe ulaşırsın zaten :))
Geçen haftaki eksiden sonra bu bile çok güzel tuğçem hiç canını sıkma
Birazdaha normal beslenmeye çalış
Eğer arada kaçamakların varsa
Artı olmaman güzel sevilaycım
Günaydın kızlar nasılsınız baktım ne güzel herkes eksi
Cuma:77
Güncel:73.4
Fark:3.6
Yüzde:4.68
Warriorinside nerde benim rakibe abla kesin Amazon kazanır benden demesi
gayet güzel canim
hadi bakalım yasim sonu gelsin inşallah
Çok güzel tebrikler
canım geçen haftadan sonra çok normal
Koruma iyi gidiyor canım
Gayet güzel toparlamissin
bahar vurdu ve goll olduyuzdeye gel yüzdeye,
Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 70.3
Güncel: 69.8
Fark -500gr
Yüzde: 0.71%
Kizlar üzgünümcok daha iyi olmaliydi ama bu hafta hep artidaydim dün bile 200gr artidaydm ve patates detoksu -700gr getirdi.
Tabi kendi acimdan 6li rakamlari görmek sanki bana 10 kilo birden vermisim hissi verdi 7lerden kurtuldum cok mutluyum o yüzden
Günaydın herkese önce kilo bildirimi yapayım sinirden kendimi nasıl sıktıysam heryerim ağrıyor geçmişe kahvaltı sonrası alıntilama yaparım
Cuma 64.0
Bugün 62.2
Fark 1.8
Yüzde 2.81
Çarşamba günü de 1.7 idi kilo kontrolü dün çok farketmwmis aslında
Geçen Cuma:121,9
Bu Cuma:119,8
Fark:2,1. % 1.72
Bu da benden kızlar:)
Kilo bildirimim
Cuma 83.1 kg
Dun 83.5 kg
Bugun 81.7 kg
Fark 1.4 kg
Yuzde 1.68
Tartida 81 i gorunce gozlerime inanamadim dun artidayken bugun bu kadar dusmus olmanin verdigi mutluluk paha bicilmez
İddia haftaya devam eder, gayet güzel eksin tebriklerGeçen hafta 75.2
Bu hafta 73.8
Eksilen 1,4
Yüzde,1 .86
Daha iddaliyim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne diyelim hayırlısı be:)
Valla nasıl oldu anlamadık ama ikimizde çok mutluyuz
Cuma 88.900
Güncel 88.00
Fark 900
Yüzde 1.01
Gecen hgta : 78.7
Bu hafta :78.6
Fark -100
Yüze 0.13
Herkes az çok vermiş kızlar be bu hafta maaşesef veremedim dün bile artıdaydım. Hepinizden özür dilerim. Haftaya inş daha güzel olcak
İyi günler hayırlı cumalar
Dün menü paylasamadim cocugum çok hastaydı aktif tek olamadım çok bu gün aktif olmaya çalışayım inşallah
Bana gelirsek
Bu hafta böyle oldu malesef
Dün + 600 düm bu arada
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.3
Fark 0.5
Yüzde 0.61
3 gündür doğru dürüst bişey yemedim
Bi kahvaltıyı hakettim şimdi :))
Yazarak anlatsaydin kız doktora senin rapor kaç günlük canım inşallah toparlasin hepinize geçmiş olsunGünlerden sonra ilk defa dışarı çıktım. Annem bronşit olmuş, doktora götürdüm. Annemin derdini, kullandığı ilaçları anlatırken o kadar yoruldum ki sanırsınız taş taşıdım
Ses düzelmedi daha, anneme üzülüyorum bir de yarın Kıbrısa ablamın yanına gidecek. Ablam ameliyat olacak bel ve boyun fıtığındam lazerle. Ben 2 hafta daha hasta olayım annem iyileşsin yeterki
***9.TAKIM 555. Etap***
Pnrrr-20(70,3/69,8/0,5/%0,71)
melegimve ben (83,1/81,7/1,4/%1,68)
Mefkurem(81,8/81,3/0,5/%0,61)
mer_4260(64/62,2/1,8/%2,81)
eyledi (88,9/88/0,9/%1,01)
tugcekrblt(59,7/59,3/0,4/%0,67)
Nilyyyaaannn(78,7/78,6/0,1/%0,13)
nanekekik (77/73,4/3,6/%4,68)
Warriorinside (75/73,8/1,2/%1,60)Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo: 75.6 hdf:62
9.Takım ortalama :%1,544
ADAY LİSTESİ
Kyezdn (76,6/76,0/0,6/0,78)Yeni üye baş. tar. 11/01/18 b. kilo 78.2 hdf: 59
_ikra_(121,9/119,8/2,1/%1,72)Yeni üye baş. tar. 25/01/18 b. kilo:121,6 hdf:75
Fitangel(62,5/60,9/1,6/%2,56)Yeni üye baş. tar. 30/01/18 b. kilo 62,5 hdf: 52
Beyazpapatyammm(96,8/)Yeni üye baş. tar. 30/01/18 b. kilo 96,8 hdf: 70
____FREE LİSTE_____
Ekim2009(89,/)bildirim yapmadı
askrhpozitif (80.7/81/0,3/-0,37)hamile 
KocasininNarTanesi (106/105,9/0,1//)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (74,3/bildirim yapmadı) Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
____mezun çıtırlar_____
Poni bon (77,7/bildirim yapmadı) mezun üye
Swettyy83 (63,3/sabit) mezun üye
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
Degistir Kendini(80,3/79,9/0,4/%0,50) 504.Etapta bildirimsiz izine ayrilan üye döndü kilosu x'e bölündü extrem durum a/2
asfarovski (68,2/67,5/0,7/%0,51)553.izine ayrılan üye geri döndü kilosu x'e bölündü(68,2)
Habinar(73,1/72,4/0,7/%0,96) 528,Etapta izine ayrilan üye döndü kilosu x'e bölündü extrem durum a/2(67)
İkiye bolduk ya canım ondanasfarovski yüzdesi yanlis olmus sanki cnm
Sen beni listeye al da ben sana ne performanslar sergiliycem görOleyyyy Oleyyyy
merveeee süpersinnnn bebeğim
Nihayet show gelmişşşş
Çok güzel tatlım
bu performansı listeye girincede beklerim :))
Kızz zeyneppp maşallah canım yaa çok sevindimmm
tek kelimeyle harika
yalnız arayı iyice kapattın
Ikiniz içinde çok sevindim tatlım
Ana kız incecik olacaksınız
Ehhh fena değil
Çok güzel bitanem
Ama haftaya bi showda senden bekliyorumbak 2 haftadır oyalıyon beni
17 yaşında evlenip geldim ablacım bu yaz tam 17 sene olacak. Ömrümün yarısı tr de yarısı Almanya da geçti yani:)Sizin orası burdan soğuk olur
Sen doğma büyümemi burdasın evlenipmi geldin
Çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...Çok tsk ederim ya boğaz enfeksiyonu ay keşke ben hasta olaydım dünden beri ölü gibi yatıyor yavrum
Üçünüze de geçmiş olsun, annen hastayken ona yanarsın, yavrun hastayken yavruna. Tez zamanda geçsin inşallah. Allah şifa versin...Günlerden sonra ilk defa dışarı çıktım. Annem bronşit olmuş, doktora götürdüm. Annemin derdini, kullandığı ilaçları anlatırken o kadar yoruldum ki sanırsınız taş taşıdım
Ses düzelmedi daha, anneme üzülüyorum bir de yarın Kıbrısa ablamın yanına gidecek. Ablam ameliyat olacak bel ve boyun fıtığındam lazerle. Ben 2 hafta daha hasta olayım annem iyileşsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?