- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.121
Ben de hatta şimdi konyadayimBendeeee
Bende veremedim
Hey Allahım yaaBen de hatta şimdi konyadayim
Anam yine kiloyu yazmıyor, kız aklımdamı kalıyor sankiBende veremedimregl mahvetti beni 400 gr verdim gectin yine beni
Anam yine kiloyu yazmıyor, kız aklımdamı kalıyor sanki
Ben bugün 81.3
500 gr verdim
Sen
Haftaya atak yaparsan belki beni geçebilin82.2 kiloyum
Anaaaaaammm nerdeyse 1 kilo fark var amaniiinnnnm
Aşk olsun aramızda kilonun lafımı olurÇok teşekkür ederiz bitanem
Gerçi ben sana küsüm, ezdin geçtin beni
900gr canım bişeycik dell82.2 kiloyum
Anaaaaaammm nerdeyse 1 kilo fark var amaniiinnnnm
hesaplamaya gerek duymadim ki senin o yuzdeyle bizi ikiye katlamissindir canimmelegimve ben ne oldu simdi sizin zeynalar mı bizim amazonlar mı sonuç ne
Valla maşallahın var tatlım birden uçuverdin 7 lere :))Aşk olsun aramızda kilonun lafımı olur
Duyanda 60kilo oldum sanacak
Bu hafta gayet iyiydin bebekAna sporda ben ikinci olmusum ya hic beklemiyordimtum yildiz arkadaslari tebrik ederim
Pazartesi karataya baslicam. Kesin gecicem seniii :)Haftaya atak yaparsan belki beni geçebilin
ya aslinda bilerek az veriyorum900gr canım bişeycik dell
Heee Heee biliyom yoksa 3 kilo verirsinPazartesi karataya baslicam. Kesin gecicem seniii :)
ya aslinda bilerek az veriyorummefkurem sevinsin diye
Tabiki ne ucu ben her hafta 5 kilo verir martta mezun olurumda sirf sen uzulme diye isteHeee Heee biliyom yoksa 3 kilo verirsin
Ablasına saygılı yavrucuk
eline saglık tatlım
oda gonyalıcanım
Bendeeee
Aaa memnun oldum Konyalım:) , kibar Konya’ lım çok çok memnun oldum. Ben de kaba olanlardanım dermişim:))))Ben kibar konyalılardanım
Kıskandım valla, nasıl isterdim şimdi orda olmayıBen de hatta şimdi konyadayim
Biraz küçük at da civcivlerde yesin bebeğimTabiki ne ucu ben her hafta 5 kilo verir martta mezun olurumda sirf sen uzulme diye iste
Aaaaa sen kabamısınAaa memnun oldum Konyalım:) , kibar Konya’ lım çok çok memnun oldum. Ben de kaba olanlardanım dermişim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?